Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856943 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2360 -: Юли 22, 2010, 05:29:16 pm »
миси  sunrain,
 това е часа на прехвърляне на собствеността на цялата фирмаа
чудех се дали не й е нов рожден ден  ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #2361 -: Юли 23, 2010, 02:17:45 pm »
Ето една карта , която е на близък приятел , който има желание да излиза в чужбина , но аз блокирам от управителя на 9 дом разположен в 12 и не мога да му дам адекватен съвет .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2362 -: Юли 23, 2010, 02:21:47 pm »
ще излезе естественно! :blink:
но , няма да е наблизо! по-надалеч. може и Америка!
9-ти и 12-ти отговарят за чужбината....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2363 -: Юли 23, 2010, 02:42:18 pm »
Да си дам скромното мнение, че няма какво да те притеснява Сатурн/У9 дом в 12, защото това е един от факторите според мен в тази карта за живот и работа в чужбина.

Има и други - СВ в 12 дом, в Телец, цел да постигне материална стабилност далеч от родното място; У12 е в 6 дом; Луната е почти на върха на 12 дом, а нейният диспозитор е в 6 дом, Марс, за който вече споменах; Венера пък, която диспозира Везнишкия Марс има аспект с Нептун.

С партньорка ли се надява в чужбина да иде?
  Мисля, че ще стане неговата. Само по транзитите има такива намеци. Уран е близо до 12 дом, при съвпад с Луната ще радвижи и промени драстично средата около него, ще съвпадне и със Сатурн, ще задейства и аспекта с Юпитер, който е на върха на 4 дом и въобще, както и да го погледнеш си има индикации в полза на неговото заминаване. Ако прогреси и и дирекции показват същото, ще се случи със сигурност, че да не си остане само с намерението. Понякога и така се случва.  :blink: Успех!

П.П. При мой познат Уран също навлиза в 12 дом, жена му със стелиум и тя там, също под въздействието на транзита на Уран и двамата всеки момент заминават с децата си за Канада след месеци подготовка и конкурси да бъдат одобрени.      
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 02:46:42 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2364 -: Юли 23, 2010, 02:45:26 pm »
  Аз малко в началото не разбрах, помислих че Док е блокирал от своите управители....Марая, искаш да кажеш, че транзитен Уран като направи съвпад с нат.Сатурн ще се отключи събитието ли. По принцип Сатурн в 12 дом - може да се тълкува като пребиваване зад граница. Ако съдя по собствения си опит - заминала съм за по-дълго зад граница - когато Уран е направил точен съвпад със СЛВ и МС, пък Уран и Сатурн са ми управители на 9-ти дом, а Сатурн на 12 дом....За това така мисля, че нещата ще се развият внезапно. Въпреки че в момента приятеля на Док се чуди все още....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2365 -: Юли 23, 2010, 02:55:54 pm »
до колкото се сещам Марая(ако не се лъжа, може и някой друг да го е писал) беше казала, че 12-ти дом отговаря за задокеанските пътувания...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2366 -: Юли 23, 2010, 02:58:24 pm »
moga li da postna i mojata karta,pritesniava me tranzita na uran,koito shte naravi savpad s moja stelium v oven

Догодина ще е време на промени в любовта и партньорствата, в работата /може да има и смяна, напускане, съкращение/. Подготви се психически за промените и не се стряскай. Всичко е за добро. Омъжена ли си?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2367 -: Юли 23, 2010, 03:06:20 pm »
Дейзи ,
точно така! сатурн и луна са абсолютна индикация за пребиваване в чужбина.
принципно това е индикация за трудности в чужбина!
всяка планета в 12-ти дом говори за емиграция! всичко зависи от тригер фактора!
в картата посната от Док е видно , че предстой тригон на Сатурн към Слънцето! това е изключително време за всеки индивид. случва се 3 пъти за един сатурнов цикъл. обикновенно , всяко решение взето в такъв период е с кармичен оттенък. то не е внезапно , а плод на дълго осмисляне и преосмисляне.
транзита на уран през наталния сатурн е доста труден период за всеки индивид. дори само ключовите думички на двете планети са достатъчни за да разберем посланието на този цикъл.
в този случай нещата са по-различни защотосатурн е управител на 9-ти , а се намира в 12-ти! уран като форма на свобода и нетърпение към ограниченията ще бъде тригер фактор за събития свързани с 9-ти и 12-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2368 -: Юли 23, 2010, 03:07:48 pm »
до колкото се сещам Марая(ако не се лъжа, може и някой друг да го е писал) беше казала, че 12-ти дом отговаря за задокеанските пътувания...

Да! категорично 12-ти дом са трансокеански държави.
запомнила си! :blink: ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2369 -: Юли 23, 2010, 03:14:46 pm »

Категорично, ама не е съвсем категорично....щото в 12 дом са затворите и лудниците също.  ;D Има много неща за анализ, преди да се изкажем за нещо категорично.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2370 -: Юли 23, 2010, 03:15:51 pm »
Док , искам да попитам две неща?
разведен ли е човека? и имал ли е *има ли проблеми* с деца.
Упр. на МЦ е уран , сигурна съм , че при него предстой промяна по отношение на соц.статус и кариера , промяна на пабота и дом! според мен , ако замине ще е за постоянно. това в общи линий е един от последните тежки периоди при него. едва след около 2 г. ще има някакви катаклизми.
през отминалите няколко периода които е преживял не е било никак леко!
по-добре чужбина , отколкото съдебни дела .... :blink:
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 03:25:45 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2371 -: Юли 23, 2010, 03:17:14 pm »

Категорично, ама не е съвсем категорично....щото в 12 дом са затворите и лудниците също.  ;D Има много неща за анализ, преди да се изкажем за нещо категорично.

Знам, ама Док пита за чужбина....,иначе можеш да ми прочетеш и другите постове... ;) ;D ;D

*

tanina80

« Отговор #2372 -: Юли 23, 2010, 03:20:57 pm »
И аз се наредих на опашката за тая карта  ;D

В ЗЕТ ми е по-лесно (нали си ама готови интерпретации...  :blink:) и ето тази карта изкарах от там. От нея се вижда, че има един много голям квадрат Юпитер=IC-СЛВ-МС-ЮЛВ в неподвижни знаци. Отделно и транзитен Юпитер в съвпад с Луна=Сатурн.

Синтетичния му зодиакален знак е Овен/Рак - кардинален. И сега като чета другите теми за Кардиналните Сатурн-Везни и Уран-Овен и Юпитер опозиции ми се струва, че на него ще му окаже влияние това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2373 -: Юли 23, 2010, 03:21:04 pm »

щооооо, да не търсиш чужбина в 8-ми и или 4-ти..., я ме светни!!! :P ;D ;D ;D ;D
естественно , че и лудниците и санаториумите и затворите и болниците са в 12-ти...но и далечните страни са в 12-ти! това от лелка си Марая да го знаеш! ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2374 -: Юли 23, 2010, 03:39:37 pm »
Мерси, Марайка,че ме светна.  ;) Не знаех.  :P А сега по-сериозно. Не съм видяла картата и нямам навика да чета 2-3 страници по-напред.  ;D За мен този човек НЕ ТРЯБВА да ходи на работа в чужбина, защото:

Сатурн в 12 дом е в падение по знак и в квадратура с Меркурий /упр. на 2 и 5 домове/. Няма да е доволен от припечеленото, а може и да стигне до спекулации и негови "партньори" да го прецакат, от които да последва затвор. Сатурн управлява неговите 9 и 10 домове /, а 9 дом е и юридически,освен чужбина/ и е в опозиция на Марс във Везни /упр. на 7 дом и диспозитор на Луната и Сатурн/. 9 дом също свързан със закона и 12 /дом и на затворите/.  И не мисля, че и да му каже Док да не го прави, той ще  го послуша и няма да замине - Венера управлява 6-я му дом и е в съвпад с Юпитер и в малко неточен, но все пак в тригон с Луната и Сатурн. Уран и Плутон сега му наелектризирват Луната, а Луната управлява 3 дом и Уран - 10 и 11. На такива аспекти човек трудно може да се възпротиви и смятам, че въпреки нашите или съветите на Док, този човек ще замине. И ще си сърба попарата там. Сори!  :mellow:
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 05:39:22 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2375 -: Юли 23, 2010, 03:48:27 pm »
И като съм написала тези неща, да напиша и нещо добро. Слънцето му управлява неговия 4 дом - дома и родината, което е в 1 дом /възможности за изява/ и в тригон с Марс. В партньорство ще му е трудно да работи, защото е индивидуалист по характер и вероятно нервак. Но би могъл да се изяви в области като творчество или търговия с бижута или козметични продукти /Слънцето управлява 5 дом/, да работи към полицията и закона - Марс е във Везни и управлява 7 и 12 домове. Нямам време да тълкувам цялата карта и да напиша всички положителни възможности според моето виждане, но и това е нещо. Добре е да се съобрази с тези неща, за да избегне затвора.

P.S. И още нещо много важно: Уран управлява неговите 10 и 11 домове и се намира в 5 дом. Този човек задължително трябва да се включи в сдружение, подпомагащо деца, пострадали от насилие или с вродени здравни проблеми - планетите са в Дева, а Плутон управлява 7 дом.   :72:
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 03:53:02 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2376 -: Юли 23, 2010, 04:05:07 pm »

P.S. И още нещо много важно: Уран управлява неговите 10 и 11 домове и се намира в 5 дом. Този човек задължително трябва да се включи в сдружение, подпомагащо деца, пострадали от насилие или с вродени здравни проблеми - планетите са в Дева, а Плутон управлява 7 дом.   :72:

В 11 дом има и интерсептирани Риби, а Нептун е в тригон с Венера /упр. на 6 дом/. Чудесно би се справял и с деца, зависими от алкохол или наркотици. Слънцето /пак да натъртя  ;D/ управлява и 5 дом,и е в секстил със Сатурн и в тригон с Юпитер.  ;) Може да пише сценарии или нещо друго, да работи в ТВ /Уран в 5, Венера в 3 дом/.....има много варианти. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #2377 -: Юли 23, 2010, 04:06:10 pm »

Уран в който и дом да попада винаги носи нестабилност и чести и внезапни промени!
аз мисля , че човека е изсърбал попарата на уран и вече е късно *либе за китка* ;D
плутон в 7-ми дом говори за проблеми с партньорствата въобще като цяло.
този човек според мен е имал проблеми със закона преди време.
5-ти дом е дома на любовта , която отдаваме , а 11-ти дом е любовта ,която получаваме.
та в тоя ред на мисли....
проблемите в любовните връзки и честите влюбвания , както и променливите отношения с партньорите са факт в живота на този човек!
аз мисля , че той като човек е типаж , който иска стабилитет и сигурност!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2378 -: Юли 23, 2010, 04:09:06 pm »
Нищо не оспорвам. Има много значения на домовете, както знаем всички. Ма, какво ли разбирам аз.  :-[ 

*

Марая

• 28287
« Отговор #2379 -: Юли 23, 2010, 04:23:58 pm »
Другото , което силно ме впечатли в картата му е , упр. на асц е в 3-ти дом и е в съвпад с юпитер -винаги има доза късмет -спътник в живота му.
Според мен той ще бъде по-щастлив в чужбина отколкото тук!
по отношение на работата му , марс е в 6-ти дом в знака на везните , а диспозитора на марс е венера , която в картата е упр. на асц ,както споменах по-горе. Вероятно човека иска работата която върши да му доставя удоволствие. според мен има проблеми в лумбалната област на грубнака и белег някъде там. вузможно е да има проблеми и с бъбреците в следствие на простуда.