Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856733 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2380 -: Юли 23, 2010, 05:27:31 pm »
незнам тук ли е мястото да питам кои са аспектите на човешки паразитизъм...?...
имам един колега, който е много зле горкия...ама пък иначе може би се чувства по-щастлив от мен...
този човек ако може да изкрънка от някой нещо, каквото и да е ще го направи...неговата максима според мен е авантата е чиста печалба ....
даже за неговите се неща не може да мисли сам ами трябва да замеси и още няколко човека около себе си, за да си направи нещата максимално лесни......много досаден и нетактичен.... :angry: :angry: :angry: :angry: :-X :-X :-X :-X
направо се подлудявам на работа...и лошото е, че работата ми е директно свързана с него....много е умел в това да изкара другите да са му виновни....голям егоист  :angry: :-X :-X :-X
не му знам часа на раждане...тъй като гледам е роден около пълнолуние....кои аспекти могат да са показателни за неговите "способности"....
много трудно се сдържам...като ги прави всичките тези неща :-X :-X :-X :41: :41: :41: :41:, а нали по-голямата част от живота си я прекарваме в работа и на работа .... :( :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2381 -: Юли 23, 2010, 05:29:44 pm »
Ванила , няма карта!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2382 -: Юли 23, 2010, 05:34:19 pm »
......много досаден и нетактичен.... :angry: :angry: :angry: :angry: :-X :-X :-X :-X
направо се подлудявам на работа...и лошото е, че работата ми е директно свързана с него....много е умел в това да изкара другите да са му виновни....голям егоист  :angry: :-X :-X :-X
много трудно се сдържам...като ги прави всичките тези неща

Първо, Ванила, виж си синастрията с него и търси пътя за решаване на тези отношения.

Второ нетактичността му се вижда - Луна в Овен, Марс в Лъв...Пълнолунните обикновено споделят, че се чувстват неудовлетворени, така че вероятно огнения му темперамент е и причината това да си личи така и да се пренася върху другите.

Основно обаче търси отговорите във вашата съвместна карта. Със сигурност не е случайна среща и ще има още дълго време да търпиш влиянието му. Пожелавам ти сила и хармония.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2383 -: Юли 23, 2010, 05:45:57 pm »
имам един колега, който е много зле горкия...

Ау, "любимият" ми стелиум във Везни.  ;D
Ето още една за пример, за съжаление часът й на раждане не ми е известен.
Най-противното, лицемерно и безскрупулно същество, което някога съм познавала.
Стелиум във Везни в квадрат със Сатурн.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2384 -: Юли 23, 2010, 05:46:21 pm »
то верно, че неговите везнишки истории квадратират рачешките мои и ососбено меркуриевците ни са в почти точен квадрат...ама то не съм само аз потърпевша....другите колежки горките и те са ама явно аз най-много не мога да му търпя историите...освен това Меркурия му ми квадратира и АЦ, Луната му ми квадратира Слънцето, а Слънцето му Марса ми....пу  :-X :-X :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2385 -: Юли 23, 2010, 05:49:49 pm »
Тая е завлякла сума ти колеги от бранша с пари.
Лъже, маже, а когато трябва и гази като танк, не страда от много скрупули.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2386 -: Юли 23, 2010, 05:54:42 pm »
Сега погледнах по сидерал и ми стана ясно - атмакарака Марс /изгорен/ и Луна в съвпад с Раху /в падение/. Слънце и Венера в падение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2387 -: Юли 23, 2010, 05:57:44 pm »
имам един колега, който е много зле горкия...

Ау, "любимият" ми стелиум във Везни.  ;D
Ето още една за пример, за съжаление часът й на раждане не ми е известен.
Най-противното, лицемерно и безскрупулно същество, което някога съм познавала.
Стелиум във Везни в квадрат със Сатурн.  ;D

Винаги съм казвала , че най-меркантилните хора са тези при които има натоварване във въздушни знаци!
освен , че умеят да си правят сметката са и страхотни използвачи. нямам бог знае какво наблюдение в/у везни ,но за близнаците съм категорична./колкото и да не Ви харесва категоричното ми отношение в прогностиката и интерпретациите/ ;D
Втази карта Лили е повече от показателно стрмежа да блести и то на всяка цена!
не ме учудва ,че може да бъде валяк...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2388 -: Юли 23, 2010, 06:01:01 pm »
Между другото, повечето слънчеви и изгряващи Водолеи, които познавам, са все прагматични. Има и доста меркантилни сред тях, но по-изразено е при другите два въздушни знака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2389 -: Юли 23, 2010, 06:03:11 pm »
Горната карта е и пример за това кога една силна Венера може да бъде и малефик.
Венера е на трон, но имаме Слънце в падение, Марс в заточение и Сатурн в заточение в квадрат към тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2390 -: Юли 23, 2010, 06:04:07 pm »
то верно, че неговите везнишки истории квадратират рачешките мои и ососбено меркуриевците ни са в почти точен квадрат...ама то не съм само аз потърпевша....другите колежки горките и те са ама явно аз най-много не мога да му търпя историите...освен това Меркурия му ми квадратира и АЦ, Луната му ми квадратира Слънцето, а Слънцето му Марса ми....пу  :-X :-X :-X

Ванила , не само меркурий е виновен :blink:. гледа се и марс ,защото изявата на мерка става чрез марс и луна! :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2391 -: Юли 23, 2010, 06:14:08 pm »
Преди десетина години майка ми работеше в една фирма... И собственикът също имаше стелиум във Везни - Слънце, Меркурий, Марс и Нептун в квадрат със Сатурн в Рак. Не помня само Луната в кой знак е при него. Невероятен скандалджия, психар, неуравновесен, оказа се и голям мошеник. Беше завлякъл сума ти хора с пари, а впоследствие се разбра, че се занимава и с контрабанда.
Имаше няколко брака, никоя жена не се задържаше при него. И седем деца от тях. ;D
Така че видя ли струпване на планети във Везни, бягам надалеч независимо дали е мъж или жена. Не е единичен случай, а има наистина интересна повтаряемост при тях. По битер са от Скорпионите и Овните и се отличават с особена безскрупулност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2392 -: Юли 23, 2010, 06:19:29 pm »
Док и аз да си кажа мнението по картата. Приятелят ти едва ли някога ще емигрира, защото е силно привързан към корените си - господарят на 4-ти дом Слънце е в първи дом. Козирог на върха на 9-ти показва някой, който обикновено пътува по работа и по задължение, а не за удоволствие и престоят обикновено е продължителен, а не кратки и чести пътувания (както биха показали едни Близнаци).

Кажи му да се пробва - транзитния СЛВ е в 9-ти дом и прави тригон с наталния, а това е благоприятен период, в който обикновено нещата се случват с лекота и човек започва да вижда, че "желанията му се сбъдват". Освен това управителят на 9-ти дом е в благоприятен аспект с управителя на 4-ти (Слънце, а Слънцето е елемент от първи дом-асцендента). Но ще трябва да работи упорито, особено когато транзитен Сатурн направи опозиция към собственото си положение откъм 6-ти дом и да знае, че там ще бъде в подчинено положение, а може да му се наложи и да върши скучна, рутинна и тежка работаза да си вади хляба (особено при съвпада на тр. Сатурн с рождения Марс в 6-ти дом). Много да се пази от трудови злополуки през това време, че със Сатурн в 6-ти се отключват доста професионални заболявания. Ако ще излиза в чужбина, да излиза сега - транзитен Юпитер се насочва към съвпад с господаря на 9-ти дом, навлиза в неговия 12 -ти дом, където вещае закрила от съдбата в емиграция. А в по-дългосрочен план Плутон наближава куспидата на 9-ти дом, което е много провокиращ аспект. Плутон обиновено ни кара да вършим неща по силата на обстоятелствата, неща извън нашия контрол.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2393 -: Юли 23, 2010, 06:25:25 pm »
P.S. И още нещо много важно: Уран управлява неговите 10 и 11 домове и се намира в 5 дом. Този човек задължително трябва да се включи в сдружение, подпомагащо деца, пострадали от насилие или с вродени здравни проблеми - планетите са в Дева, а Плутон управлява 7 дом.   :72:

Уран в който и дом да попада винаги носи нестабилност и чести и внезапни промени!
аз мисля , че човека е изсърбал попарата на уран и вече е късно *либе за китка* ;D
плутон в 7-ми дом говори за проблеми с партньорствата въобще като цяло.
този човек според мен е имал проблеми със закона преди време.
5-ти дом е дома на любовта , която отдаваме , а 11-ти дом е любовта ,която получаваме.
та в тоя ред на мисли....
проблемите в любовните връзки и честите влюбвания , както и променливите отношения с партньорите са факт в живота на този човек!
аз мисля , че той като човек е типаж , който иска стабилитет и сигурност!

Направих картата в астро ком да видя прогресии и дирекции. Прогресивната му Луна в момента е в критичен 29 гр. във Везни в 6 дом, в точен съвпад с дир. Плутон, а след 1 градус ще съвпадне и с дир. Сега му предстои и Марсов възврат, та никак не му е лесно. Слънцето в солара е в 9 дом, в секстил с управителя на 9 и 10 дом. Лунните възли са в 4/10 соларни домове...и т.н. аспекти, които благоприятстват излизането на работа в чужбина и напескане на дома. За мен индикации за емиграция /не за пътувания, работа и т.н./ са управителите на 1 и/или на 4 домове намиращи се в 9 и/или 12 домове. Този човек има и съвпад на Слънце с Алдебаран, както и Алгол на Асц.  :-X  
 Транзитният Плутон е в 9 дом /упр. на 7 д./ към 2016 и е в квадрат със Сатурн /упр. на 9 дом/, а транзитния Сатурн е в 7 дом /в съвпад с Антарес/ и в опозиция на Слънцето. Соларният МЦ също активира 7 дом и прави точен съвпад със Сатурн и Антарес. В края на юли 2015 транзитния Марс е в съвпад с дирекционния Марс в Стрелец - също в 7 натален и 9 соларен дом. Юпитер е в 7 соларен дом, в съвпад с управителя на 7 дом Плутон. За мен този човек трябва да се пази от спекула и изкарване на пари по лесния начин. Ако правилно съм сметнала рождената му пътека и доколкото съм чела нумерологични книги 4 изисква много труд и градивност. Тук може по-професионално да се изкаже Кабала.  
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 06:31:34 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #2394 -: Юли 23, 2010, 06:38:49 pm »
Съгласна съм със Скарлет и аз видях тази тенденция в картата - човекът трябвад а се пази от спекула, най-вече заради опозицията на Плутон в 8-ми с господаря на 2-ри дом (натален Меркурий)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2395 -: Юли 23, 2010, 06:42:25 pm »
При мен господарят на ІС е в първи дом, не се чувствам привързана към корените си, имам и емиграция. Отделяне от всички близки, тотално заличаване на миналото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2396 -: Юли 23, 2010, 06:48:00 pm »
Понеже картата много прилича на радикса на съпруга ми, а и транзитите са сходни, искам да кажа, че чужбината може да е инспирирана от всички тези неща, които сте описали, а не те да са следствие на заминаването. Май не се изразих много разбираемо. ;D
С 2 думи:Това, което сте написали, може вече да е факт и този факт да е тласъкът към чужбина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2397 -: Юли 23, 2010, 06:51:29 pm »
При мен господарят на ІС е в първи дом, не се чувствам привързана към корените си, имам и емиграция. Отделяне от всички близки, тотално заличаване на миналото.

Лили, ти имаш Сатурн в Лъв в 9 дом, който управлява 3 дом - твоята ранна среда и роднините. Естествено е да се откъснеш от близките си. Този Сатурн в Лъв е с диспозитор Слънцето, което ти е в 4 дом и това показва емиграцията ти. В 3 дом имаш и интерсептиран Водолей, а неговият управител Уран е в 12 дом.  Втора индикация за живот зад граница.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2398 -: Юли 23, 2010, 06:54:21 pm »
Слънцето е на върха на 5 дом, Марс е неговият диспозитор. Слънцето е диспозитор на Сатурн в Лъв.
Иначе да, Сатурн в 9 дом в тригон към Слънцето се свързва със средата, в която съм расла. Израснах в семейство преподаватели, сред възрастни хора - Козирог на К3, имаше много високи изисквания към мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2399 -: Юли 23, 2010, 06:54:41 pm »
Понеже картата много прилича на радикса на съпруга ми, а и транзитите са сходни, искам да кажа, че чужбината може да е инспирирана от всички тези неща, които сте описали, а не те да са следствие на заминаването. Май не се изразих много разбираемо. ;D
С 2 думи:Това, което сте написали, може вече да е факт и този факт да е тласъкът към чужбина.

Никак даже не прилича на картата на мъжа ти, с тази разлика, че има акцентиран 12 дом като мъжа от картата на Док.