Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861410 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2400 -: Юли 23, 2010, 06:57:33 pm »
Слънцето е на върха на 5 дом, Марс е неговият диспозитор.
Иначе да, Сатурн в 9 дом в тригон към Слънцето се свързва със средата, в която съм расла. Израснах в семейство преподаватели, сред възрастни хора - Козирог на К3, имаше много високи изисквания към мен.

Слънцето съм написала, че ее диспозитор на Сатурн, не на Марс. И  независимо,че Марс е на куспидата на 5 дом, той все пак е в 4 и ще оказва еднакво силно влияние и на двата дома.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2401 -: Юли 23, 2010, 07:01:52 pm »
Съгласна съм със Скарлет и аз видях тази тенденция в картата - човекът трябвад а се пази от спекула, най-вече заради опозицията на Плутон в 8-ми с господаря на 2-ри дом (натален Меркурий)

Имам доста карти на съдени и лежали в затвора хора. При всички има акцент или на 7, 9, 12 домове или някой от тях, но в напрегнат аспект с някой от управителите на посочените домове. Задължително има и планети в един или и в трите дома. Плутон тук управлява 7 дом - мунданно управляващ се от Венера, а Венера е в съвпад с Юпитер в допълнение /освен всичко друго/.
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 08:55:30 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2402 -: Юли 23, 2010, 07:02:46 pm »
Съгласна съм със Скарлет и аз видях тази тенденция в картата - човекът трябвад а се пази от спекула, най-вече заради опозицията на Плутон в 8-ми с господаря на 2-ри дом (натален Меркурий)

това може да е работа свързана с банковата система .
спекулата не е по оста 2-ри/8-ми според мен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2403 -: Юли 23, 2010, 07:05:04 pm »
При финансови спекулации мисля, че са замесени домовете 2/8 и 5/11, т.е. търси се връзка между тях. Втори и осми участват, когато спекулациите са в по-голям мащаб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2404 -: Юли 23, 2010, 07:05:52 pm »

Не, по 5 е, но тя явно има предвид факта, че Меркурий във 2 дом е диспозитор на планетите в Дева в 5 дом.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2405 -: Юли 23, 2010, 07:10:39 pm »
При финансови спекулации мисля, че са замесени домовете 2/8 и 5/11, т.е. търси се връзка между тях. Втори и осми участват, когато спекулациите са в по-голям мащаб.

В картата на Док Юпитер управлява чуждите финанси в 8 дом и е в съвпад с Венера в 3. Има много начини за печелене на пари при него, но не и чрез спекулативна дейност. Опозицията на Марс в заточение и на Сатурн в падение е трудна. И при положение, че все въртим и сучем около законовите домове, мисля че е най-добре за него да работи в областта на закона и държавната сигурност, а също и да се занимава активно с бойни изкуства.

*

Nebesna

« Отговор #2406 -: Юли 23, 2010, 07:17:34 pm »
При мен господарят на ІС е в първи дом, не се чувствам привързана към корените си, имам и емиграция. Отделяне от всички близки, тотално заличаване на миналото.

Как да си привързана към корените си като имаш много повече индикатори за противното? А той няма индикации за емиграция...може да иде да иде на гурбет и толкоз. Така, че господарят на 4-ти в първи при него си работи безпрепятствено.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2407 -: Юли 23, 2010, 07:22:37 pm »
Понеже картата много прилича на радикса на съпруга ми, а и транзитите са сходни, искам да кажа, че чужбината може да е инспирирана от всички тези неща, които сте описали, а не те да са следствие на заминаването. Май не се изразих много разбираемо. ;D
С 2 думи:Това, което сте написали, може вече да е факт и този факт да е тласъкът към чужбина.

Аз имам предвид, че няма да се чувства добре в чужбина, защото Сатурн - управител на 9 и 10 домове е в падение по знак и прави квадратура с Меркурий - управител на 2 дом. Когато човек тръгва за чужбина /особено на работа/ той се вълнува дали ще печели там добре. В този случай мисля, че няма да се чувства там добре, защото мисля, че няма да печели достатъчно. А с този съвпад на Венера с Юпитер не знам на този човек какъв му е критерия за пълен джоб. А този Меркурий, милия, от никъде няма един подкрепящ аспект. Добре, че поне диспозитора му - Луната има тригони. С тези планети в 3 дом може да печели добре от търговия с коли /а по-точно с коли от миналия век/.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2408 -: Юли 23, 2010, 07:24:16 pm »
При мен господарят на ІС е в първи дом, не се чувствам привързана към корените си, имам и емиграция. Отделяне от всички близки, тотално заличаване на миналото.

Как да си привързана към корените си като имаш много повече индикатори за противното? А той няма индикации за емиграция...може да иде да иде на гурбет и толкоз. Така, че господарят на 4-ти в първи при него си работи безпрепятствено.

Той има индикация само за работа извън страната. Сатурн управлява 9 и 10 домове, а упр. на 6 дом Венера е в 3 в съвпад с Юпитер.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2409 -: Юли 23, 2010, 07:31:19 pm »
Със Сатурн в 12-ти и Луна почти на к12 , не мисля , че ще има връщане .
на всичкото отгоре и СЛВ е там в 12-ти.
принудително заминаване..../картата пусната от Док./

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2410 -: Юли 23, 2010, 07:32:34 pm »

Така е .....спекулациите са по 5-ти, а той има интерсептирана Дева в 5-ти и пак се връщаме на Меркурий във 2-ри и на опозицията му с Плутон в 8-ми (все финансови домове).

*

Марая

• 28287
« Отговор #2411 -: Юли 23, 2010, 07:40:00 pm »
  Имам доста карти на съдени и лежали в затвора хора. При всички има акцент или на 7, 9, 12 домове или някой от тях, но в напрегнат аспект с някой от управителите на посочените домове. Задължително има и планети в един или и в трите дома. Плутон тук управлява 7 дом - мунданно управляващ се от Везни, а Венера е в съвпад с Юпитер в допълнение /освен всичко друго/.

не апострофирам написаното.
но има и много адвокати , както и служители в системата на правосъдието с карти при които има акцент на тези домове!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2412 -: Юли 23, 2010, 07:58:10 pm »
Ето една карта , която е на близък приятел , който има желание да излиза в чужбина , но аз блокирам от управителя на 9 дом разположен в 12 и не мога да му дам адекватен съвет .

Разгледах картата по индийска система.
Наистина има вероятност за престой в чужбина. И според мен това може да се случи догодина.
Обвързан ли е, между другото? Или наскоро е прекъснал отношения? Питам, защото някои показатели в динамика ми направиха впечатление и се чудя как да ги интепретирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2413 -: Юли 23, 2010, 08:08:58 pm »
Ето една карта , която е на близък приятел , който има желание да излиза в чужбина , но аз блокирам от управителя на 9 дом разположен в 12 и не мога да му дам адекватен съвет .

Разгледах картата по индийска система.
Наистина има вероятност за престой в чужбина. И според мен това може да се случи догодина.
Обвързан ли е, между другото? Или наскоро е прекъснал отношения? Питам, защото някои показатели в динамика ми направиха впечатление и се чудя как да ги интепретирам.

Зададохме еднакви въпроси? :blink:
и мен ме впечатлиха много тези неща.
ще се радвам Док да се включи и внесе малко яснота :blink: ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2414 -: Юли 23, 2010, 08:10:45 pm »
 Имам доста карти на съдени и лежали в затвора хора. При всички има акцент или на 7, 9, 12 домове или някой от тях, но в напрегнат аспект с някой от управителите на посочените домове. Задължително има и планети в един или и в трите дома. Плутон тук управлява 7 дом - мунданно управляващ се от Везни, а Венера е в съвпад с Юпитер в допълнение /освен всичко друго/.

не апострофирам написаното.
но има и много адвокати , както и служители в системата на правосъдието с карти при които има акцент на тези домове!

Това съм го написала като вариант още на предните страници. Не четеш.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2415 -: Юли 23, 2010, 08:17:33 pm »

Наистина ли? Не бях обърнала внимание.
Еми да, може и да поплюваме от време на време дедо ти Сатурн, но той дава афинитет към предиктивната част на астрологията, а изглежда, че там сме се насочили и двете.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2416 -: Юли 23, 2010, 08:22:06 pm »

Наистина ли? Не бях обърнала внимание.
Еми да, може и да поплюваме от време на време дедо ти Сатурн, но той дава афинитет към предиктивната част на астрологията, а изглежда, че там сме се насочили и двете.  :blink:

Абсолютно еднакво разсъждение до тук по картата.
интересно ми е , защото ,ако така си го разгледала по индийската и има припокриване , то тогава бих изпълнила препоръката  :blink: :blink: с показателите за ведически астролог ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2417 -: Юли 23, 2010, 08:29:59 pm »
Да, наталните показатели за престой в чужбина потърсих във ведическите карти, а евентуалния тайминг уточних и по западни техники. Показателите за jyotisha ги имаш и стига да искаш, можеш да изучиш и ведическата. Мисля, че няма да имаш и проблем с усвояването на философските им концепции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2418 -: Юли 23, 2010, 08:32:12 pm »
Да, наталните показатели за престой в чужбина потърсих във ведическите карти, а евентуалния тайминг уточних и по западни техники. Показателите за jyotisha ги имаш и стига да искаш, можеш да изучиш и ведическата. Мисля, че няма да имаш и проблем с усвояването на философските им концепции.

Мерси Лили :-[ ;D.
Напоследък съм на Китайска вълна и да ти кажа съм изумена от предактивната китайска астрология!!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2419 -: Юли 23, 2010, 08:41:38 pm »
малко късно, но се извинявам, че така "пуснах бомбата и заминах"...бях на работа и беше края на работното време и трябваше да тръгвам....иначе никога не съм харесвала везни, а те явно като са такива са и често със стелиум....та това ги подсилва още повече...а на някои места съм срещала такива хубави неща написани за тях, че чак се чудех какво им има да не им харесвам, дали пък аз да не съм в грешка.....ама явно не...
имам още една колежка с везнишки стелиум....АЦ, Венера, Сатурн, Плутон, Слънце и Меркурий....и това всичкото в 1-ви дом....само Меркурий е в 12-ти мисля....
трудно я разбирам, много обича да се налага(понякога ми идва да й отнеса главата) и ако може да направиш каквото тя ти казва ....много се слага на шефа ми уж много добра и грижовна го раздава(и специално за него)....

вие си пишете по другата карта ....ама аз да си кажа каквото ми е на душата... :-[