Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856381 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2440 -: Юли 23, 2010, 10:31:36 pm »
ПОЛИГАМНИ СА ВЕНЕРИТЕ- ПРАВ СИ НУХЕ! ;D ;D ;D :wub: :wub:

Цитат
само някой Сатурн отгоре и с тежката сопа може да я възпре,ма и това не е гаранция...

Туй е изключението при близнашката Венера .

да бе , гупости! кой може да озъпти полигамната венера!
що ли си мисля ,че тук в близнаци-венера би могла да бъде и фригидна!? :rolleyes:сега ми хрумна...
в съвпад със сатурн- просто тъжна картинка. кастрирана работа. и задължително привличане на по-възрастни партньори , а те от своя страна-неудовлетворени неудачници...
изгорена венера,изпепелена,изпечена...,не ми разправяй ти как некой ще накара и озъпти... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2441 -: Юли 23, 2010, 10:40:06 pm »
сега видях прогресивната луна е в риби почти на 28`  :(
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Марая

• 28287
« Отговор #2442 -: Юли 23, 2010, 10:42:07 pm »
ще видя къде и е прогресивната луна, мaкаp че дирекциите и пр. са ми тъмна индия и почти нищо не разбирам там :( Марая , ти веднъж беше сложила някакъв материал за езотеричните причини за болестите. аз съм чела в една подобна книга , че киста се получава pri натрупване на тъгa или отрицателни емоции след някакво събитие дълго време, нещо като причините за туморите. за проблеми с яйчниците , че жената се самонакзва по някакъв начин, подтиска женското в себе си , за да бъде по-силна и да се справя по-лесно с дадени ситуации. дали е така?

да , за съжаление !
виж какви аспекти има пр.луна. виж в кой натален дом попада ,виж градуса й. погледни предстоящите аспекти на луната!
виж по дирекция има ли нещо като съвпад с планета от натала и аспектация.
за операция се гледа-6-ти дом-здраве!8-ми дом-операция , 12-ти-болница.гледат се и управителите и планетите в домовете ,ако има такива!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2443 -: Юли 23, 2010, 10:49:32 pm »
поликистозните яйчници се оправят с диета и може би хормонални....
знам, че има някои много лоши случаи, но някои не са чак толкова лоши...и на мен ми бяха открили като по-малка.....имам понякога проблеми с цикъла, но по-важното е диетата...много жени имат този проблем...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2444 -: Юли 23, 2010, 10:54:23 pm »

какви аспекти прави? след 2 месеца, луната ще ингресира в овен. а той се свързва с главата!

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2445 -: Юли 23, 2010, 10:55:01 pm »
да и аз съм чела и чувала, че доста жени страдат от този симптом.всъщност той се дължи на хормонален дисбаланс. мисля, че в повечето случаи се изписват противозачатъни , но при по-младите жени се предпочита и операция. ванилла ти каква диета спазваше ? тя ми каза, че са я посъветвали да пие чай от бял равнец и сок от авокадо .
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Vision

• 3523
« Отговор #2446 -: Юли 23, 2010, 10:57:20 pm »
Вижън , честита ти нова работа!
за Близнаци ;D ;D , какво да ти кажа ;D ;D ;D. имам СЛВ в Близнаци и няма мърдане...,подкарала съм ги до дата 18.06. цял юни мога да отправям пожелания- до 18 засега. ;D ;D ;D
слънце - близнаци , бива! креативно , младежко , търсещо...
луна в близнаци /шЪ мЪ прощава Синухе , ама е 9 дена -10 акъла. променлива и непостоянна.
мерка в близнаци- клюкарка и повърхностна история. това не е мерка в ДЕВА- практичен ,точен ,аналитичен.
Венера в близнаци- моногамна,неудовлетворена ,егоистка , СМЕТКАДЖИКА.
марс в близнаци- верно сръчен в ръцете , ама и той с един/а/ не се задоволява. перчи се.
юпитер тук- моя милост :-X отврат -от всичко по много!!!!
сатурн - нещо ужасно е в близнаци - дребнав , заядлив,раздразнителен, скъперник ,ЗАВИСЛИВ И РЕВНИВ.
това са мойте наблюдения, а те по отношение на многознаци са много! ;D ;D

ами мерси..какво да ти кажа..за щастие имам само една планета в близнаци, една, ама сатурн..е, и МЦ, и фортуна..и сатурн ми управлява пети дом..много странно..не знам защо се е наложило да се стига до тук, сигурно никой друг не го е искал и са го метнали където е било най- безопасно..аспекти няма /освен съвпада с МЦ и фортуна/..но аз пък си го харесвам..падам си по такива отхвърлени и никому нелюбими планети и мисля скоро да го отработя, само че още не знам как.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #2447 -: Юли 23, 2010, 11:00:14 pm »

Флора ,няма да се стигне до оперативна намеса!
мисля ,че има грешка в диагнозата!

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2448 -: Юли 23, 2010, 11:02:54 pm »
ами в четвърти е , минала е през нат. юпитер , 5-ти дом и е в овен , ще кача и картата

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2449 -: Юли 23, 2010, 11:04:53 pm »

Флора ,няма да се стигне до оперативна намеса!
мисля ,че има грешка в диагнозата!

:blink:  мерси Марая , и аз мисля, че не е окончателно  преди хормонално изследване и мнение поне на още един лекар

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2450 -: Юли 23, 2010, 11:05:44 pm »
ами аз не съм спазвала строга диета, но съм се интересувала и съм чела....ще постна линк към книга, в която се обяснява за инсулина и т.н.....омагьосан кръг се получава ...дори и при поликистозните яйчници...
http://www.maxima.bg/bg/library/lechenie/Otslabvane/III.htm

а твоята приятелка има ли проблем с теглото...ако е от яйчниците поликистозни...в злите случаи жените са мнооогоо пълни...да не използвам гадни думи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2451 -: Юли 23, 2010, 11:05:53 pm »
Тук същото при мен с малка разлика, че диспозитора Слънцето е в 9 дом. Е още не съм тръгнала за чужбина и все се питам защо не се проявява по този начин.

Да, интересно, и също като мен имаш Сатурн в 9 дом, управляващ 3ти.
Еми не е достатъчно да имаш нещо си в 9ти дом или в 12ти... Мога веднага да посоча карта със стелиум в 12 дом и акцентиран Стрелец/Юпитер и човекът нито е увлечен по духовното, нито се стреми да излезе в чужбина.
За да проработи формулата за емиграция, трябва да участват и други домове, като особено внимание се обръщана 4ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2452 -: Юли 23, 2010, 11:09:50 pm »
Най-обективните и индиферентни приятели, също с остър език - Водолеи и акцент върху Водолей, не сред добрите началници, макар и от страничен поглед формирано мнение;
Най-хлъзгавите - близнаци ;D

Да ви кажа, от трите въздушни знака най-близки са ми Водолеите и най-добре се разбирам тях, Везните са ми най-далечни и не усещам никакъв резонанс с тях, напълно са извън полезрението ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2453 -: Юли 23, 2010, 11:10:26 pm »
ами мерси..какво да ти кажа..за щастие имам само една планета в близнаци, една, ама сатурн..е, и МЦ, и фортуна..и сатурн ми управлява пети дом..много странно..не знам защо се е наложило да се стига до тук, сигурно никой друг не го е искал и са го метнали където е било най- безопасно..аспекти няма /освен съвпада с МЦ и фортуна/..но аз пък си го харесвам..падам си по такива отхвърлени и никому нелюбими планети и мисля скоро да го отработя, само че още не знам как.. ;)

първо ,понеже е мутабел пък и многознаци МЦ- то имаш повече от една възможност по отношение на професионалната реализация.
работа в контакт с много хора. трудно ти е представянето ,винаги имаш едно на ум ,заради дъртия пергиш.чести неприятности.резервирана си .
но понеже съм ти гледала хороскопа смело ти заявявам , че имаш хубав мерк и е най-силната планета в картата ти! :blink:

« Отговор #2454 -: Юли 23, 2010, 11:10:36 pm »
За Flora - последното слънчево затъмнение е било по оста 2-8, в опозиция на натален Марс, У-1-ви
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Santi

« Отговор #2455 -: Юли 23, 2010, 11:13:23 pm »
ПОЛИГАМНИ СА ВЕНЕРИТЕ- ПРАВ СИ НУХЕ! ;D ;D ;D :wub: :wub:

Цитат
само някой Сатурн отгоре и с тежката сопа може да я възпре,ма и това не е гаранция...

Туй е изключението при близнашката Венера .

да бе , гупости! кой може да озъпти полигамната венера!
що ли си мисля ,че тук в близнаци-венера би могла да бъде и фригидна!? :rolleyes:сега ми хрумна...
в съвпад със сатурн- просто тъжна картинка. кастрирана работа. и задължително привличане на по-възрастни партньори , а те от своя страна-неудовлетворени неудачници...
изгорена венера,изпепелена,изпечена...,не ми разправяй ти как некой ще накара и озъпти... ;D ;D

Много крайно и категорично го раздаваш ;D - от личен опит ги говоря тея неща ... Близнаци това, онова - не е толкова черна историята, колкото я описваш ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2456 -: Юли 23, 2010, 11:15:37 pm »
За Венера в Близнаци не бих казала, че е фригидна. В съвпад или квадрат с Марс си е доста шавлива даже, дори ако участва и Сатурн.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2457 -: Юли 23, 2010, 11:16:42 pm »
абе едва ли ти е по-голям опита и по отношение на количеството и на качеството!
категорично-щото съм сигурна и в думите си и в наблюденията си! ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2458 -: Юли 23, 2010, 11:17:16 pm »
аз  пък някога си мисля, че дядо ти сатурн може да е голям извратеняк....не само в интимен план...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2459 -: Юли 23, 2010, 11:18:13 pm »
първо ,понеже е мутабел пък и многознаци МЦ- то имаш повече от една възможност по отношение на професионалната реализация.
работа в контакт с много хора. трудно ти е представянето ,винаги имаш едно на ум ,заради дъртия пергиш.чести неприятности.резервирана си .
но понеже съм ти гледала хороскопа смело ти заявявам , че имаш хубав мерк и е най-силната планета в картата ти! :blink:

ретро меркурий на асц., упр. на МЦ и десети, съответно, да, добре е, спор няма, ама не ми е предизвикателство..като някаква лесна и дашна женица е, услужлив..какво да се разправям с него и без това винаги се намества навсякъде, хич не го мисля, оправя се и сам..
интересни са ми трудните неща, които се опъват и не се отдават след едно намигане..така че силата може да е и слабост..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..