Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857325 Прегледи
*

Flora

• *
  • 140
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2460 -: Юли 23, 2010, 11:18:23 pm »
@ Vanilla - ами не, даже е много слаба, няма нито проблеми с килограмите , нито с окосмяването , и цикъла и е идвал всеки месец затова ми е странно. имала е само болки преди няколко седмици в кръстта и корема и отива на изследвания уж за бъбреци. после я пращат на гинеколожка, която била с добро име и тя я гледа подробно с видеозон и и прави снимки на яйчниците и там се виждат кистите . след един месец ще и правят хормонално изследване .
мерси за линка :)
@аурора -   :58:
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2461 -: Юли 23, 2010, 11:19:43 pm »
но понеже съм ти гледала хороскопа смело ти заявявам , че имаш хубав мерк и е най-силната планета в картата ти! :blink:

:72: Споделям същото мнение. Най-силните планети в хороскопа й според мен са Меркурий, Сатурн и Луна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2462 -: Юли 23, 2010, 11:21:34 pm »
@ Vanilla - ами не, даже е много слаба, няма нито проблеми с килограмите , нито с окосмяването , и цикъла и е идвал всеки месец затова ми е странно. имала е само болки преди няколко седмици в кръстта и корема и отива на изследвания уж за бъбреци. после я пращат на гинеколожка, която била с добро име и тя я гледа подробно с видеозон и и прави снимки на яйчниците и там се виждат кистите . след един месец ще и правят хормонално изследване .
мерси за линка :)
@аурора -   :58:

и мойте кистички са ми ги показвали на видеозона...ама от тогава като съм ходила на лекар и са ме гледали никой нищо не ми е казвал...може да е нещо временно..период...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2463 -: Юли 23, 2010, 11:22:58 pm »
абе едва ли ти е по-голям опита и по отношение на количеството и на качеството!
категорично-щото съм сигурна и в думите си и в наблюденията си! ;D

:93: Що се отнася до Марс в Близнаци, него го бива в приказките, туй е прелюдията за него.  ;D Но ако има твърд аспект със Сатурн, може да се пристъпи и директно към действие, без излишни словоизлияния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2464 -: Юли 23, 2010, 11:24:33 pm »
но понеже съм ти гледала хороскопа смело ти заявявам , че имаш хубав мерк и е най-силната планета в картата ти! :blink:

:72: Споделям същото мнение. Най-силните планети в хороскопа й според мен са Меркурий, Сатурн и Луна.

трогателно ми е, че сте ме прегледали.. ;D

след има няма 20-тина дена имам чрд, може да споделите нещо относно хороскопа на бедното Хасан.. :P
може и по солара.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2465 -: Юли 23, 2010, 11:24:44 pm »
Санти, що си махна въпросителната след Асцендента, да не го ректифицира вече?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2466 -: Юли 23, 2010, 11:27:41 pm »
абе едва ли ти е по-голям опита и по отношение на количеството и на качеството!
категорично-щото съм сигурна и в думите си и в наблюденията си! ;D

:93: Що се отнася до Марс в Близнаци, него го бива в приказките, туй е прелюдията за него.  ;D Но ако има твърд аспект със Сатурн, може да се пристъпи и директно към действие, без излишни словоизлияния.

ти сериозно ли? :-\ за марса в близнаци?
аз все си мисля , че мерка е по приказки , а марса по опипването с пръсчета :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2467 -: Юли 23, 2010, 11:28:40 pm »
и мойте кистички са ми ги показвали на видеозона...ама от тогава като съм ходила на лекар и са ме гледали никой нищо не ми е казвал...може да е нещо временно..период...

да и аз се надявам да е така, щом при теб са се оправили нещата и са били временни. лошото е , че много се генерализира в медицината и хората се 6ашкат , пък и повечето лекари си възпремат пациентите като обекти , срещала съм случаи абсолютно неадекватни обяснения ,по-добре човек и сам да си търси литература и д асе занимава
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2468 -: Юли 23, 2010, 11:29:05 pm »

Да те прегледа плутонов астролог не е като с перце да погали.  Казвам, защото знам от личен опит как е, и мен са ме преглеждали. Бях млада и неопитна. ;D

Цитат
няма 20-тина дена имам чрд, може да споделите нещо относно хороскопа на бедното Хасан.. :P

Е, как да те забравим, имаме две рожденички на тази дата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2469 -: Юли 23, 2010, 11:31:45 pm »

Напълно съм сериозна този път.  ;D
Марс в Близнаци в квадрат със Сатурн в Дева. После като погледнах в ефемеридите, не повярвах на очите си.  ;D Ама беше отдавна това, не е отскоро случката...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2470 -: Юли 23, 2010, 11:33:57 pm »
Да те прегледа плутонов астролог не е като с перце да погали.  Казвам, защото знам от личен опит как е, и мен са ме преглеждали. Бях млада и неопитна. ;D

Цитат
няма 20-тина дена имам чрд, може да споделите нещо относно хороскопа на бедното Хасан.. :P

Е, как да те забравим, имаме две рожденички на тази дата.  :blink:

плутонов астролог звучи добре..сигурно боли, ама после си щастлив и спокоен дълго време.. :P

знам, че сме две със Слънчевият Дъжд.. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2471 -: Юли 23, 2010, 11:34:41 pm »

след има няма 20-тина дена имам чрд, може да споделите нещо относно хороскопа на бедното Хасан.. :P
може и по солара.. :rolleyes:

какво ще черпиш? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #2472 -: Юли 23, 2010, 11:36:46 pm »

виртуално ли?? :P

иначе нямам какво да дам в отговор, ще се наложи да го направите напълно безкористно..а ако надобрея до есента, може да върна жеста.. ;D ама едва ли..ние, със сатурн на МЦ напредваме като охлюви.. :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2473 -: Юли 23, 2010, 11:36:56 pm »

да и аз се надявам да е така, щом при теб са се оправили нещата и са били временни. лошото е , че много се генерализира в медицината и хората се 6ашкат , пък и повечето лекари си възпремат пациентите като обекти , срещала съм случаи абсолютно неадекватни обяснения ,по-добре човек и сам да си търси литература и д асе занимава

важно е на какъв лекар ще попаднеш...сам няма да можеш да се излекуваш, ама пак много можеш да си помогнеш...
болката в бъбреците е съвсем различна от тази долу в корема...аз примерно си знам, че като пия малко повече алкохол на другия ден може да ме болят бъбреците...това не е хубаво, но ако не пия няма да ме боли и здравето ми като цяло ще е по-добро...
пък и в крайна сметка няма нищо постоянно и вечно ...всичко се променя и се върти....

*

Марая

• 28287
« Отговор #2474 -: Юли 23, 2010, 11:39:50 pm »

виртуално ли?? :P

иначе нямам какво да дам в отговор, ще се наложи да го направите напълно безкористно..а ако надобрея до есента, може да върна жеста.. ;D ама едва ли..ние, със сатурн на МЦ напредваме като охлюви.. :-[

но пък качествено! ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2475 -: Юли 23, 2010, 11:41:14 pm »
ама едва ли..ние, със сатурн на МЦ напредваме като охлюви.. :-[

;D ;D :85: :85:
сега ми е смешно...ама след малко пак ще се пуля и ще се почесвам на някоя карта...
туй с охлювите много гадно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #2476 -: Юли 23, 2010, 11:46:20 pm »

Напълно съм сериозна този път.  ;D
Марс в Близнаци в квадрат със Сатурн в Дева. После като погледнах в ефемеридите, не повярвах на очите си.  ;D Ама беше отдавна това, не е отскоро случката...

малеее, Лили -ти ме разби!
направо не е за вярване! ;D ;D ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2477 -: Юли 23, 2010, 11:50:14 pm »

важно е на какъв лекар ще попаднеш...сам няма да можеш да се излекуваш, ама пак много можеш да си помогнеш...
болката в бъбреците е съвсем различна от тази долу в корема...аз примерно си знам, че като пия малко повече алкохол на другия ден може да ме болят бъбреците...това не е хубаво, но ако не пия няма да ме боли и здравето ми като цяло ще е по-добро...
пък и в крайна сметка няма нищо постоянно и вечно ...всичко се променя и се върти....
[/quote]

да, това е ясно, но човек трябва да работи и много върху себе си, да се променя вътрешно, за да отстрани причините, не симптомите . а за бъбреците- да не би да имаш песечинки ? ако да пиенето на бира помага :P
btw подписа ти е много готин, много харесвам massive , а новия албум си е направо убиец, жалко че оригиналния клип почти никъде не се намира, страшно е смислен пък и те винаги са провокирали по много интелигентен начин

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2478 -: Юли 23, 2010, 11:59:50 pm »
ммдаа много яки са ...мен тоз клип куку ме направи...то не само клипа де....няма значение
ами дано да нямам песачинки...
аз съм си запланувала в скоро време няколко ходенки по доктори.....ей така за профилактика
до скоро ме беше обхванал страх...ама смелостта ми се върна...може би от квадрата на Т Сатурн към Слънцето в 6-ти...приятеля ми все ме обвинява, че много ъсм обичала да ходя по доктори и да давам пари за лекарства....ама как да му обясня, че то не е по желание....
спирам с пенсионерските излияния... :-[
айде лека ви нощ от мен... :blink:
« Последна редакция: Юли 24, 2010, 12:08:00 am от vanilla »

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #2479 -: Юли 24, 2010, 12:09:24 am »
 ;D of, и аз съм хипоходнрик, ама много ме е шубе да ходя по лекари щото винаги си претдвсям най-лошото и започвам да си ги измислям едни... направо сум ги смайвала някои, ама по -добре човек да е подготвен за по-лошото :P
аз съм с нептун, марс и уран в 6-ти :P и нептун и марс опозе на луната  ;D