Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859524 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2760 -: Август 15, 2010, 08:39:41 pm »
Ееее , стига сега ,това вече е мега интимно! ;D ;D ;)

Аз да си го кажа пък.  :P Това, че дотук не съм се омъжила, съвсем не означава, че с Юпитер в 7 дом са липсвали... ммм, другарчета.  ;D

Юпитер в 7-ми гаранция за другарчета!!!
Знаеш ли , чакай да те питам за каква опозиция на сатурн/луна говориш? :o Дзверих се ,ама в натала не видях такава :P , аз съм горда със секстила Сатурн/Луна 10:51 риби /11:34 телец!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2761 -: Август 15, 2010, 08:51:11 pm »
Знаеш ли , чакай да те питам за каква опозиция на сатурн/луна говориш?

Знаех си, че това ще питаш. Затова изрично написах, че е в Намавша, при това със заглавна буква.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2762 -: Август 15, 2010, 08:55:28 pm »
Знаеш ли , чакай да те питам за каква опозиция на сатурн/луна говориш?

Знаех си, че това ще питаш. Затова изрично написах, че е в Намавша, при това със заглавна буква.  :blink:

;D ;D , знаех , че така ще отговориш ;D ;) и ,че става дума за махараджата... :blink:.
Тая Навамша ми изяде душата ;D ;D ;)....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #2763 -: Август 15, 2010, 08:56:11 pm »
Не е задължително нито да са възрастни, нито да са много. Като гледам Лили с нейния Юпитер в 7.....с лопата ги рине пред входната врата.  ;D Юпитер все пак е във фиксиран знак.  ;) Но съвпада на Слънцето и Марс в падение и в опозиция с Луната и Нептун в момента е застъпен от транзитните Сатурн, Уран и Плутон. И от тези аспекти идват проблемите....както обичат да ги наричат ...трансформации.  :P А как и дали ще се прескочат тези проблеми, трябва да се видят и солари, молари, прогресии...  Иначе, ако това е първа сериозна връзка и съжителство, Уран не е зле аспектиран...има възможности за прескачане на проблемите. Но Сатурн е в опозе на Венера и това понякога дава студенина в семейните отношения.  Марса в Рак е...мани, мани. Че и в съвпад със Слънцето. Хубаво си направи равносметка и за своето поведение, САСС. За да има разправии, винаги има двама, нали? Всеки трябва да се опита да погледне и себе си отстрани, да не обвинява само другия за случващото се. Не, че те обвинявам за нещо.  :blink: Меркурий в Лъв е доста горд, че и в квадрат с Плутон.....ма, те гони ината на моменти, та знае ли се. Да не би да си малко по-взискателна, та от там да блесват проблемите. Извинявай, но така се мъчим в жегата да мислим и гадаем, а мозъка ми е мек вече. Когато човек има проблем и търси помощ във форума, трябва и малко инфо да сподели....да се снеме анамнезата.  ;)  
Благодаря Скарлет,в случая ми е наложително наистина да съм по взискателна защото става дума за личното ми пространство което е застрашено от майката на моя мъж,живее с нас и след като родих отказва да се изнесе,мен не ме интересува вече дали има каде,защото докато бях бременна уговорката беше такава,а и на брат му на мъжа ми са осигурили място за живеене,макар че има не малки възможности,и за да има той аз трябва да я търпя,а вече не я издържам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2764 -: Август 15, 2010, 08:59:45 pm »
и ,че става дума за махараджата... :blink:.

Махараджата е при тебе в момента, доколкото разбрах... дъртия козел.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2765 -: Август 15, 2010, 09:01:27 pm »
Благодаря Скарлет,в случая ми е наложително наистина да съм по взискателна защото става дума за личното ми пространство което е застрашено от майката на моя мъж,живее с нас и след като родих отказва да се изнесе,мен не ме интересува вече дали има каде,защото докато бях бременна уговорката беше такава,а и на брат му на мъжа ми са осигурили място за живеене,макар че има не малки възможности,и за да има той аз трябва да я търпя,а вече не я издържам

И трябва да изгони майка си ли?  :-\ Нямам нито повече въпроси, нито мнение по темата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2766 -: Август 15, 2010, 09:03:23 pm »
и ,че става дума за махараджата... :blink:.

Махараджата е при тебе в момента, доколкото разбрах... дъртия козел.  ;D

Да и готвят с Вики ,а аз си пиша и се ядосвам за едни минерали....оффф, мразя я шибаната козирогата венера! :angry: :blink:

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #2767 -: Август 15, 2010, 09:04:42 pm »

И трябва да изгони майка си ли?  :-\ Нямам нито повече въпроси, нито мнение по темата.
Ами след като така са казали в началото мисля че така е честно,моя живот и моето семейство ли да се разбива заради тях и заради това да дадут всичко на брат му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2768 -: Август 15, 2010, 09:05:13 pm »
Да и готвят с Вики ,а аз си пиша и се ядосвам за едни минерали....оффф, мразя я шибаната козирогата венера!

Поръчай си един такъв от Вселената  ;D, обаче да не вземе да ти докара някой метеорит върху покрива.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2769 -: Август 15, 2010, 09:15:39 pm »
Да и готвят с Вики ,а аз си пиша и се ядосвам за едни минерали....оффф, мразя я шибаната козирогата венера!

Поръчай си един такъв от Вселената  ;D, обаче да не вземе да ти докара някой метеорит върху покрива.  :P

;D ;D ;D , мани ,мани ....точно това ми каза днес Нухе! Щото в нерви рекох , на дърти години ставам метреса -искам го тоя камъъъъкккк ,искам го! А той вика , поръчай на вселената богат арабин ;D ;D ;)...Да бе , ей сега ще я товаря вселената със 100 поръчки! Поръчах си директно камъка .... :blink: ;)

« Отговор #2770 -: Август 15, 2010, 09:43:36 pm »

Аз да си го кажа пък.  :P Това, че дотук не съм се омъжила, съвсем не означава, че с Юпитер в 7 дом са липсвали... ммм, другарчета.  ;D

...

Това значи важи и за мене. А евентуален брой на другарчетата може ли да се определи и по какво? :P
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2771 -: Август 15, 2010, 09:45:10 pm »

...

Това значи важи и за мене. А евентуален брой на другарчетата може ли да се определи и по какво? :P

При мъжете по аспектите на луната! :blink: ;)

« Отговор #2772 -: Август 15, 2010, 09:48:34 pm »

...

При мъжете по аспектите на луната! :blink: ;)

В смисъл броя или с кои планети има аспекти?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2773 -: Август 15, 2010, 09:49:38 pm »

...

Първо се определя дали има вероятност да са повече от едно....по кардиналните оси.... ;D ...ако са в мутабелни знаци, значи може и да са повече от едно.  ;D Може да се определят най-вече по аспекти на планети към Слънцето.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2774 -: Август 15, 2010, 09:50:03 pm »
а натален ретро плутон в седми, везни, в опозиция със слънцето може ли да му е дала на този човек вечното попадане на неподходящи партньорки?? :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2775 -: Август 15, 2010, 09:51:10 pm »

Еми като ти гледам джйотиш картата, може и да не са малко - АС в дуален знак, управител на АС в съвпад с Венера, Юпитер и Раху в Риби (дуален знак) и всичко това в 7 дом.  :blink: Бройката не мога да ти кажа как се определя. Браковете ли имаш предвид или другарчетата преди брак?  ;D Но по принцип екзалтирала Венера и Юпитер в собствен знак в съвпад с Раху и Меркурий в 7 дом би трябвало да дадат от всичко по много, с пълни шепи.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2776 -: Август 15, 2010, 09:56:34 pm »

Еми като ти гледам джйотиш картата, може и да не са малко - АС в дуален знак, управител на АС в съвпад с Венера, Юпитер и Раху в Риби (дуален знак) и всичко това в 7 дом.  :blink: Бройката не мога да ти кажа как се определя. Браковете ли имаш предвид или другарчетата преди брак?  ;D Но по принцип екзалтирала Венера и Юпитер в собствен знак в съвпад с Раху и Меркурий в 7 дом би трябвало да дадат от всичко по много, с пълни шепи.  :P

Питам се с моя фиксиран 7ми дом на един брак ли съм обречена? Той като вече свърши какво трябва да правя? Да се примиря, че зваздите така са ми предначертали път на единак :angry: :'(
Лили, ведическата не казва ли нещо друго за мен по въпроса или и тя е на същото мнение?

« Отговор #2777 -: Август 15, 2010, 10:02:48 pm »
За другарчетата преди брак питам, иначе от предположението на Vision ми настръхват косите, предвид досегашния ми късмет. :S

P.S. Lillie, ако всичко дето ми казваш е вярно, ще те намеря и ще те черпя каквото искаш. :D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2778 -: Август 15, 2010, 10:03:25 pm »

Питам се с моя фиксиран 7ми дом на един брак ли съм обречена?
 Ааааа, това изобщо не е гаранция. Мога да ви пусна много карти с фиксирани знаци на кардиналните оси  ;D , но имат разводи. Не само те дават показание, а и планети /ако има/ в 7 дом или аспектите на У1 към У7 са напрегнати...Слънцето в съвпад с Уран в женски хороскоп....зависи от цялата карта все пак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2779 -: Август 15, 2010, 10:04:32 pm »
Лили, ведическата не казва ли нещо друго за мен по въпроса или и тя е на същото мнение?

Не съм ти гледала по Джйотиш, отговора го търся в навамша най-вече.

А по въпроса на Tornquist не виждам показатели за повече от два брака в навамша, макар че раши на пръв поглед говори за голям наплив от шаранчета. :P И тук също съм на мнение, че е препоръчително да се сключи брак около сатурновия възврат, не по-рано. Но, разбира се, несключването на брак дотогава не означава да си сам и без другарче, просто не е желателно да се избързва в избора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.