Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858936 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2780 -: Август 15, 2010, 10:06:37 pm »
За другарчетата преди брак питам, иначе от предположението на Vision ми настръхват косите, предвид досегашния ми късмет. :S

P.S. Lillie, ако всичко дето ми казваш е вярно, ще те намеря и ще те черпя каквото искаш. :D

аз питам за друг човек, с когото си говоря в момента на скайп.. :blink: не за теб, и ти ли имаш плутон в седми??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2781 -: Август 15, 2010, 10:06:58 pm »
За другарчетата преди брак питам...

Еми за тях не знам как да ги броим. Тук мисля, че вече ни е дадена свободна воля сами да определяме броя.  ;D

Сетих се, че навремето една потребителка във форума беше задала аналогичен въпрос - дали се вижда "бройката" мъже в хороскопа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2782 -: Август 15, 2010, 10:09:27 pm »
Навамша е по Джойтиш, нали?
Ще се опитам да я построя в някой сайт, но какви показатели трябва да търся? Някакви планетни конфигурации?

ПП: Ако отнема време, и е дълго за обеснение, не се ангажирай.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2783 -: Август 15, 2010, 10:10:33 pm »
Ееее , стига сега ,това вече е мега интимно! ;D ;D ;)

Аз да си го кажа пък.  :P Това, че дотук не съм се омъжила, съвсем не означава, че с Юпитер в 7 дом са липсвали... ммм, другарчета.  ;D

Юпитер в 7-ми гаранция за другарчета!!!
...

Това значи важи и за мене. А евентуален брой на другарчетата може ли да се определи и по какво? :P

Първо се определя дали има вероятност да са повече от едно....по кардиналните оси.... ;D ...ако са в мутабелни знаци, значи може и да са повече от едно.  ;D Може да се определят най-вече по аспекти на планети към Слънцето.

Дааа , ако е Гей! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2784 -: Август 15, 2010, 10:12:54 pm »

Първо се определя дали има вероятност да са повече от едно....по кардиналните оси.... ;D ...ако са в мутабелни знаци, значи може и да са повече от едно.  ;D Може да се определят най-вече по аспекти на планети към Слънцето.

Цитат
Марая:  Дааа , ако е Гей! ;D

После аз съм се заяждала..... :P Май ти е много пиенето тази вечер.  :P Става въпрос за женска карта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2785 -: Август 15, 2010, 10:13:43 pm »
но какви показатели трябва да търся?

Първо се търсят показатели за повече от един брак. После се гледа дали е възможно да се стигне и до втори брак и се определя евентуалния тайминг (транзити и планетни периоди). Иначе системата е твърде сложна за обяснение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2786 -: Август 15, 2010, 10:21:21 pm »
За другарчетата преди брак питам, иначе от предположението на Vision ми настръхват косите, предвид досегашния ми късмет. :S

P.S. Lillie, ако всичко дето ми казваш е вярно, ще те намеря и ще те черпя каквото искаш. :D

аз питам за друг човек, с когото си говоря в момента на скайп.. :blink: не за теб, и ти ли имаш плутон в седми??

Боже, съжалявам, сбъркал съм планетите (че се и бъркам в чужд разговор).  :-[

Ееее , стига сега ,това вече е мега интимно! ;D ;D ;)

Аз да си го кажа пък.  :P Това, че дотук не съм се омъжила, съвсем не означава, че с Юпитер в 7 дом са липсвали... ммм, другарчета.  ;D

Юпитер в 7-ми гаранция за другарчета!!!
...

Това значи важи и за мене. А евентуален брой на другарчетата може ли да се определи и по какво? :P

Дааа , ако е Гей! ;D

А, то проблема е от мене, че се набърках грубо тука. Слава богу, не съм гей, ама според моите нищожни познания си имах на ум, че за любовните въпроси трябва да се гледат марсовете и венерите според пола.  :rolleyes:
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2787 -: Август 15, 2010, 10:22:56 pm »

Боже, съжалявам, сбъркал съм планетите (че се и бъркам в чужд разговор).  :-[

нямаш вина, аз не съм се изразила ясно.. :blink:
а и разговор няма, зададох въпрос, но виждам, че на никого не му е до него в момента, затова ще се помъча да си отговоря сама.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #2788 -: Август 15, 2010, 10:25:23 pm »
Зависи какво се търси - съвместимостта я гледаме в синастрията. Там играят роля Марсовете към Венерите. Обаче за да се стигне до там първо се гледа натала - евентуално да се предположи какво дадения човек ще го тегли  ;D като тип. Апропо, тези неща ги има вече обяснени и е писано по тях.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2789 -: Август 15, 2010, 10:30:58 pm »

Цитат
Марая:  Дааа , ако е Гей! ;D

После аз съм се заяждала..... :P Май ти е много пиенето тази вечер.  :P Става въпрос за женска карта.

Ееее , ти ептен прекали:
Не бъди категорична -първо това се опита да ми кажеш.
второ- марс ,плутон и еди кво си в твоя натал ,ама го изфръцка в темата за композитите...,после на обрата на обрата възврата , после кардинални оси -мутабелни знаци ,сега и питието ли ще ми мериш? ;D ;D ;D ;D
Айй ,стига вече с наклоните на минджата...,щото ми е прз нея!
Съвсем нормално в мъжка карта да гледаме аспектите на ЛУНАТА и ВЕНЕРА , а в дамската СЛЪНЦЕ и МАРС....
и ми писва да ти преподавам уроци...., малееее ,това рака страшна работа бе брате ,по-злопаметен от скорпиона!!!! ;D
Еми Скарлето ,моо/г/о се пънеш.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2790 -: Август 15, 2010, 10:37:01 pm »

А, то проблема е от мене, че се набърках грубо тука. Слава богу, не съм гей, ама според моите нищожни познания си имах на ум, че за любовните въпроси трябва да се гледат марсовете и венерите според пола.  :rolleyes:

Не, няма проблем. Аз не съобразих, че ти си мъж и реших, че питаш принципно. За любов-да ... Венера и Марс. Но някой в тарапаната май питаше за бракове. Та, затова споменах за аспектите към Слънцето в женска карта. За евентуален брой бракове в мъжката карта се гледат сходящи аспекти към Луната. А за любов - Венера, Марс, управителя на 7 дом. Не бива да се пренебрегва и Слънцето като мунданен управител на 5 дом - отдадената любов, Луната за емоционалността... и стана много.  ;D

« Отговор #2791 -: Август 15, 2010, 10:47:10 pm »
Tornquist, въпреки че съм начинаеща ще коментирам върху твоята карта  ;D

Преглеждайки отговорите свързани с твоята карта видях, че живо се интересуваш от любовта и партньорствата. Според мен твоята бъдеща партньорка ще има слънчев знак или Аsc Водолей, Лъв или Овен. Твоят Asc e Везни, следователно Венера ти се явява лична планета, затова на преден план се интересуваш от личните си взаимоотношения. Според мен също не трябва да бързаш да се обвързваш сериозно, защото често срещано е хора с това разположение заслепени от партньора си и от самата любов да встъпят в брак, след който следва развод.
Не би трябвало да има трапчинки, защото няма мажорен аспект с Asc и планети в І дом.
« Последна редакция: Август 15, 2010, 11:05:06 pm от romantica »

« Отговор #2792 -: Август 16, 2010, 08:08:06 am »
Tornquist, въпреки че съм начинаеща ще коментирам върху твоята карта  ;D

Преглеждайки отговорите свързани с твоята карта видях, че живо се интересуваш от любовта и партньорствата. Според мен твоята бъдеща партньорка ще има слънчев знак или Аsc Водолей, Лъв или Овен. Твоят Asc e Везни, следователно Венера ти се явява лична планета, затова на преден план се интересуваш от личните си взаимоотношения. Според мен също не трябва да бързаш да се обвързваш сериозно, защото често срещано е хора с това разположение заслепени от партньора си и от самата любов да встъпят в брак, след който следва развод.
Не би трябвало да има трапчинки, защото няма мажорен аспект с Asc и планети в І дом.

Благодаря за отговора! Аз така като гледам, едва ли ще имам възможност за брак преди 30 (или изобщо с моя късмет) така, че едва ли ще стигна и до развод (въпреки нарастващото ми доверие в астрологията, съм доста черноглед за бъдещето си).

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2793 -: Август 16, 2010, 08:52:52 am »
Аз така като гледам, едва ли ще имам възможност за брак преди 30 (или изобщо с моя късмет) така, че едва ли ще стигна и до развод (въпреки нарастващото ми доверие в астрологията, съм доста черноглед за бъдещето си).

Някъде има ли я картата ти? Не съм я виждала.  :-\

« Отговор #2794 -: Август 16, 2010, 09:10:23 am »
Аз така като гледам, едва ли ще имам възможност за брак преди 30 (или изобщо с моя късмет) така, че едва ли ще стигна и до развод (въпреки нарастващото ми доверие в астрологията, съм доста черноглед за бъдещето си).

Някъде има ли я картата ти? Не съм я виждала.  :-\

Ето я картата ми:

« Отговор #2795 -: Август 16, 2010, 10:16:43 am »
Стига бе човек ,какво си се запритеснявал от сега!Тати си само на 23год.Живей си живота,трупай опит. Разбери какво точно искаш.И без туй мъжете май по -бавно узрявате и докато не стигнете до към 30-те не осъзнавате какво точно се изисква от вас.Плюс това Плутон ти аспектира светилата иупр- на 7-ми дом и ще трябва да се справиш с известна тенденция към властност.Слънцето ти е осмодомно което допълва нещата.Ще трябва да се научиш на партньорство.
 Споко :blink: :blink: :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2796 -: Август 16, 2010, 10:33:44 am »
Марс, като управител на 7-я ти дом и в знака Близнаци дава възможност за повече от една партньорка в живота ти. Наистина имаш индикации за партньорка чужденка, тъй като У7 е в 9 дом, а Меркурий - У. на интерсептираните Близнаци /заключен знак в 9 д./ Меркурий пък е в 7 дом. Марс и Меркурий са във взаимна рецепция и това е много хубаво. Ти учиш ли нещо, завършил ли си? Ако не си, трябва да учиш на всяка цена. Юпитер, като управител на интерсептирания Стрелец в 3 дом и на 6 дом може да даде първа партньорка от твоята среда /включително и съученичка/, както и от средата на колегите ти в работата. Жената до теб трябва да е интелигентна, жизнена и активна, самостоятелна, идеалистка....и т.н. 9 дом, освен чужденците, управлява и университетите, така че партньорката може да изкочи и от средите на колегите в университета. Набързо хвърлих едно оче на соларите и през 2013 имаш възможност да отидеш да поработиш в чужбина. Активирана оста 3/9 дом, а и соларен Юпитер е в 6 соларен и 9 натален дом. Гледам, Марса ти съуправлява и 3 дом....имаш ли брат/сестра или друг роднина в чужбина? През 2015 г. има индикации за създаване на сериозни отношения, включително и брачни. Прогресивния Марс е в точен тригон с дирекционния ти асцендент, а прогресивната Луна прави тригон с прогр. Марс - упр. на 7 дом. В солара е акцентирана оста 1/7 дом - партньорските взаимоотношения както от лунните възли, така и от соларните МЦ в 7 и ИЦ в 1 натални домове. Соларната Венера е в съвпад с нат. Марс, Луната и тя е там, но на 4 гр. разлика.....но транзита на Уран през знака Овен ще наелектризира партньорствата на приливи и отливи - кога положително, кога отрицателно. Партньорства няма да ти липсват, но мисля, че едва след 10 години ще се стабилизира всичко и ще си дойде на мястото. Тогава ще е отминал не само Сатурновия възврат, но и квадратурата на Сатурн към всички планети в 7 дом. Имаш  новолуние между прогр. Луна и нат. Слънце - начало на нов етап....дирекционна Венера е в съвпад със Слънцето. Соларните оси припокриват наталните - голяма промяна. В солара имаш съвпад на сол. Венера с нат. Марс, Меркуриев възврат и то в 7 сол. дом, Луната е в 7 сол. дом на куспидата. За 2021 има индикации за дете - Сатурн и Юпитер тр. в 5 нат. дом, а в 5 сол. има  :sun: :mer: :ven: :ura:
 Както и да е.....не се притеснявай, жени около теб ще има. Друг е въпроса, че Луната ти във Водолей предполага по-скоро свободни съжителства и възможни деца без брачен подпис. Но това не е важно. Важното е постепенно да преодолееш квадратурата й с Плутон. Имаш нужда от ведри, щедри и енергични жени, не намусени снобарки. В минали инкарнации си се развивал, мислейки предимно за собствените си нужди и чувства, но СЛВ в Овен в 7 дом в този живот изисква от теб да бъдеш рицаря на партньорката си и да живееш, мислейки предимно за другите най-общо казано. Това ти е урока в този живот - развиване на партньорските взаимоотношения и да бъдеш по-смел. Не ти е бил лесен живота в ранното детство, но преживяното не бива да се отразява на твоите партньорства и любов - Луна в квадрат с Венера, Слънце в квадрат с Луна и опозиция с Плутон.....трябва да развиваш толерантност. Плутон ти управлява 3 дом - начина ти на комуникиране и с Плутон в Скорпион /за аспектите няма да говоря/ дава по-затворен тип човек, търсиш контакти с хора със сходни ценности, може би си доста взискателен, силно емоционален....но не бива да се отдръпваш от хората, защото ще се чувстваш самотен и продължавайки да задълбаеш в самота. Иначе си умно, будно момче, с много идеи....трябва да учиш... :blink:

« Отговор #2797 -: Август 16, 2010, 11:23:01 am »
Благодаря а информацията! Относно учението - да уча промишелен дизайн, но както е тръгнало, не знам да ли ще се дипломирам изобщо. Половината ми семейство е в чужбина, включително и сестра ми. А какво се притеснявам толкова ли? Ами - постоянните разочарования ме побъркват, не спирам да мисля за това, колкото и да се опитвам, това ми пречи и на останалата ми дейност, включая и университета. В периодите когато съм щастлив, всичко е ок, проектите и идеите ми се леят, дори помагам на колегите си. Когато съм в тая бездна, в която съм в момента - съзнанието ми е празно, нямам идеи, мозъка ми е просто затлачен. Големият ми проблем е, че до сега не съм открил отдушник за болката и разочарованието си така, че поне малко да си освободя съзнанието и да си приключа задълженията в университета.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2798 -: Август 16, 2010, 11:37:13 am »
Разбирам болката ти, но като те чета и се сещам за едно момченце, което скоро даваха по БТВ. Захванало се момчето в едно малко селце и направило двуметров макет на Титаник....невероятен кораб, невероятна изработка. Та, твоите проблеми и емоционални трудности и разочарования искат най-в кратце казано отдушник. Форума не е място за разрешаване на психоемоционални проблеми, но можеш да пренасочиш вниманието си към различни научни / Водолей и съвпад на  :mer: с  :jup: /и творчески проекти / Луна в 5 дом /, вместо да се оглеждаш толкова в себе си. Казах ти - трябва да мислиш повече за другите, не за себе си. Насочвайки енергията към другите, те стават по-важни за теб и забравяш за собствените си проблеми. Това го знам от опит. Аз съм до тук, че ме чака работа.  ;)

« Отговор #2799 -: Август 16, 2010, 11:48:47 am »
...Форума не е място за разрешаване на психоемоционални проблеми...

Знам, че не е. Въпросите ми са с цел да опозная не само собственото си бъдеще, но и покрай наралната си карта да попия нещо от вас, за да си обогатя знанията по астрология. В книгите които имам, са дадени примерни натални карти на известни личности, но при все, че не им знам личния живот, изобщо не ми помагат да науча нещо, затова се концентирам върху собствената си карта - все пак себе си познавам най-добре :) .