Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858484 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2840 -: Август 21, 2010, 04:35:46 pm »
Чакай пак да питам - а първото раждане тежко ли беше или беше със секцио? Венера е в квадрат с Уран. В момента Плутон е в съвпад с управителя на 7 дом - второто дете. Може би това има предвид Асол. Но в натала Меркурий няма такива аспекти...само квадрат със Сатурн, което може да даде малко забавяне или затруднения. Ми, Меркурий е в женски знак.  :rolleyes:
Първото раждане е минало леко,бързо, безпроблемно и без оперативни намеси.

Тогава явно касае любовта.  ;)  Сатурн сега квадратира Меркурий / който и в натала е така/, та не ми се вярва съвсем да го изплюва  ;D Меркурий се свързва с двигателните функции, червата....та може да има затруднения, но всичко ще мине ОК.  ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2841 -: Август 21, 2010, 04:38:52 pm »
Поради квадратурата на Венера с Уран. Може и да не е така.

Тя има интерсептиран Рак в 7 дом и Луна в 8, която по принцип е сигнификатор на майчинството. А тя също е в квадратура с Уран. Но тъй като това са и домове на любовта и брака, явно касае партньорствата. Ако не е тайна, колко брака има с тези Близнаци на куспидата на 7 дом?

*

Divna

« Отговор #2842 -: Август 21, 2010, 04:46:57 pm »
Когато раждах дъщеря ми Марс и Луна бяха в съвпад в 8ми дом. В радикса Марс и Луна са в квадратура, а Марс е управител на 6ти дом. Леко родих, но проблема беше непосредственно след това. Наложи се хирургична интервенция (загубих много кръв и изпаднах в безсъзнание). Лежах няколко дни в реанимация и едва след 4 дни успях да видя дъщеря си.
Така че всичко е заложено и в радикса.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2843 -: Август 21, 2010, 06:20:29 pm »
Аз имам к5 в овен , к 8 в рак. Управителите са Марс в козирог -2-ри дом ,отлично поставен и луна на к6 -отлично поставена. Всички знаете за броя деца ,които имам. Имам обаче една много тежка операция /екстаутерина/ след първото раждане. Т.е едната тръба я няма ,заради извън  маточна бременност. Лекарите се радваха ,че вече имам едно дете ,защото заключението им звучеше като присъда край с бременностите ,никога повече няма да имаш други деца.
Да , ама НЕ!След тази екстраутерина имам още цели 4 броя , родени нормално и бързо. Но последното помня като най-болезненото!
Странно нещо е природата /нека не Ви прозвучи вулгарно/ раждаме се в лажна с много болка ,но тази болка се забравя в мига в който детето с на гърдите ни....умираме в лайна и отново с болка , но по-голяма за близките ни. :( КРЪГОВРАТ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2844 -: Август 21, 2010, 11:02:17 pm »
А какви са показателите за бременност и деца в тази карта според вас?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2845 -: Август 21, 2010, 11:10:14 pm »
5-ти дом е с упр. марс , който се намира във втори. Момче би следвало да има , ако има дете....и то не едно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2846 -: Август 21, 2010, 11:13:33 pm »
Марс е в 12 дом, в разходящ съвпад с Плутон и сходящ съвпад със Сатурн, квадрат със светилата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2847 -: Август 21, 2010, 11:17:00 pm »
Или ще претърпи доста аборти,или няма да има деца или ще роди когато е по възрастна.

*

Divna

« Отговор #2848 -: Август 22, 2010, 12:03:02 am »
Според мен ако жената има дете, вероятността да бъде откъсната/разделена от него ще е много голяма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2849 -: Август 22, 2010, 12:13:29 am »
Марс е в 12 дом, в разходящ съвпад с Плутон и сходящ съвпад със Сатурн, квадрат със светилата.

Ми така е , мислех си за мойта карта и пиша :-[ :-[ глупости! Моля да бъда извинена.
Тази жена е оставила детето си в дом за деца!

*

Divna

« Отговор #2850 -: Август 22, 2010, 12:23:34 am »
А и Луна е в много критичен градус  :-\.

Лили, къде си да кажеш нещо по въпроса?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2851 -: Август 22, 2010, 12:38:11 am »
Изчаквам и други желаещи да се включат.
Да не стане така, че като обявя какъв е отговорът, да има стъкмистика пост фактум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2852 -: Август 22, 2010, 12:40:35 am »
Изчаквам и други желаещи да се включат.
Да не стане така, че като обявя какъв е отговорът, да има стъкмистика пост фактум.

О, те другите ако искаха до сега да бяха се включили. Вече е късно при вас и може би са си легнали.
Отговорът е важен за мен ето и защо съм нетърпелива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2853 -: Август 22, 2010, 12:45:16 am »
Обещавам да обявя отговора. Но ми се искаше да го направя утре.  :blink:
Казусът наистина е интересен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2854 -: Август 22, 2010, 12:50:21 am »

Ееее , айде де , дай малко марс , пусни го тоя дърт пергиш да си почине! ;D ;) Какво ни мъчиш? Няма други желаещи за включване....Кажи -умирам от любопитство! :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2855 -: Август 22, 2010, 12:56:56 am »
Нищо от дотук написаното не е вярно.
Картата наистина е трудна за разгадаване.
Като гледам показателите, свързани с 5 дом, и на мен биха ми дошли на ума някои от написаните неща.
Но защо ли картата не "говори", защо показателите противоречат? Впрочем, за това стана въпрос днес в една от съседните теми и това е един от случаите, за които ми се наложи да потърся обяснение с помощта на другата система.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2856 -: Август 22, 2010, 12:59:02 am »
Нищо от дотук написаното не е вярно.
Картата наистина е трудна за разгадаване.
Като гледам показателите, свързани с 5 дом, и на мен биха ми дошли на ума някои от написаните неща.
Но защо ли картата не "говори", защо показателите противоречат? Впрочем, за това стана въпрос днес в една от съседните теми и това е един от случаите, за които ми се наложи да потърся обяснение с помощта на другата система.

о.к. тогава нека помислиме по-задълбочено! :blink:

*

Divna

« Отговор #2857 -: Август 22, 2010, 12:59:12 am »

Нетърпелива съм, но решението е твое.

Имам един въпрос към вас /Марая и Лили/.
Опитвам се да реша един казус, но нямам голям опит. Въпросът е следния. Ако в картата на мъж имаме управител на 5 дом в 12 /зле аспектиран/и то в критичен градус и ако в пети дом се намира Плутон /само с хубави аспекти/, може ли да се мисли, че бащата ще бъде разделен от детето си? Имаме два показателя:
1. У5 в 12, в критичен градус и лошо аспектиран.
2. Плутон в 5ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2858 -: Август 22, 2010, 01:03:00 am »

Нетърпелива съм, но решението е твое.

Имам един въпрос към вас /Марая и Лили/.
Опитвам се да реша един казус, но нямам голям опит. Въпросът е следния. Ако в картата на мъж имаме управител на 5 дом в 12 /зле аспектиран/и то в критичен градус и ако в пети дом се намира Плутон /само с хубави аспекти/, може ли да се мисли, че бащата ще бъде разделен от детето си? Имаме два показателя:
1. У5 в 12, в критичен градус и лошо аспектиран.
2. Плутон в 5ти дом.

Упр. на 5-ти в 12-ти според мен може да бъде тълкуван по няколко начина. Бащата е в чужбина/12-ти/ ,бащата не е припознал детето , бащата е затворен , бащата е болен. Бащата е мафиот ,бащата е политик...

« Отговор #2859 -: Август 22, 2010, 08:48:56 am »
А какви са показателите за бременност и деца в тази карта според вас?

Лили по картата
Марс, У5 в 12 в каре с Луна , може да означава и прекъсната бременост по медицински показания, или първото дете инвалид ,слабо подвижен, или умствено нещо, щото пък марс е силен по знак, но лошо поставен и аспектиран,в съвпад Сатурн в Скорпи с упр. Плутон  на К12
и каре Луна, също говори за загуба, болезнена,
или майката е лежала в болница за задържане, дълго време пак 12 дом знам ли ,   :rolleyes:

една моя близка с отр.резус фактор и спонтанни аборти,получи разкритие в ранните месеци, зашиха я и  лежа близо 4 месеца в болница, до самото раждане, тежка бременост
« Последна редакция: Август 22, 2010, 09:11:15 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...