Аз не виждам проблеми със зачеване или бременност. Ако гледаме 8 дом-бременност-Меркурий е в секстил с диспозитора си Сатурн.Вярно, че Сатурн е 12 дом и при такова събитие може по някакъв начин да е изолирана, но според мен тази изолация не е непременно чрез болница.Може да е чисто духовно.
Честито, ти си най-близо до правилния отговор. :blink:
В момента, в който за пръв път видях тази карта, и аз си помислих някои от горенаписаните неща. Дори разпитвах момичето какво е отношението й към децата и майчинството, но съмненията ми не се потвърдиха.
Познавам това момиче от миналото лято. Работеше в офиса на агенцията, с която приключих отношения (наскоро бях споменала за нея).
Първоначално дори я сметнах са изгряващ Стрелец и много бях учудена, когато разбрах, че е АС Скорпион. Може би това объркване идва от Уран в първи дом в съвпад с ЮЛВ. Висока, едра жена (но не пълна), с широк ханш и бедра. В лицето имаше леко "конско" изражение, което обикновено не е характерно за изгряващия Скорпион. Носеше си косата на конска опашка, с бретонче и много й отиваше - това също е по-присъщо на изгряващия Стрелец, отколкото Скорпион. Изглежда много зряла за възрастта си и първоначално я помислих за 30/32-годишна жена. Много комуникативна и с леко ексцентрично чувство за хумор, в това отношение много ми допадна и се "сдушихме". Дори по едно време щяхме да ставаме съквартирантки, но обстоятелствата и при мен, и при нея се промениха впоследствие. Някой тук понеже спомена, че не понасям "въздухари", та ето още една жена, с която се разбирахме перфектно. Навремето в университета имах колежка със стелиум във Водолей и изгряващи Везни (Уран в съвпад с АС), с нея се разбирах най-много от всички в групата. :blink:
И понеже се спомена за евентуално изоставяне, за изолация, аборти, ще кажа как стоят нещата при нея. Момичето е много независимо и рано се отделя от родителите си. Макар че е родена във Варна, предпочита да живее отделно, на квартира. Изглежда, че не се разбира нито с майка си, нито с баща си. И за това съм я питала. Потвърди го, но не искаше да навлиза в никакви подробности. Работила е в чужбина - по круизните кораби, а после и в Швейцария, доколкото разбрах. С тоя стелиум във 2 дом има спестени парички и много умело борави с финансите си, защото знаете, че една заплата не е достатъчна, за да живееш под наем в централната част на Варна.
Миналата година, наесен започнах да забелязвам, че има тъжен и угрижен вид. Преди няколко месеца беше се разделила с приятеля си, но не знам дали отношенията им са продължили след това. Веднъж минах през офиса и видях, че е плакала. Питах я дали има някакъв конфликт с работодателката, но тя отрече. Предположих, че може да има някакви лични проблеми, но не иска да сподели. Мисля, че тогава (миналата есен) спрях да работя и с тази агенция, защото собственичката ми въртеше номера. За последно видях това момиче в края на есента, трябваше да мина през офиса им. Звънях й няколко пъти, просто исках да я чуя, но се оказа, че си е сменила номера на мобилния. Никой не го знае, дори колегите от офиса. В началото на пролетта от колегите, с които продължих да работя, разбирам, че момичето е напуснало, бидейки бременно в шестия месец...
с близнаци.

Направо бях като гръмната. В картата управителят на 5 дом не е особено благоприятно поставен - намира се в 12 дом, в съвпад с два малфика и е в квадрат със светилата (но пък е силен по знак). Луната в женска карта също е сигнифкатор на майчинството, а тя при нея се намира в не особено плодовит знак и е силно ранена. Юпитер пък е в знак на падение, а той също се приема за сигнификатор на децата. Доколкото знам, аборти няма и това е първата й бременност, при това с близнаци! Би трябвало някъде през м. юни да ги е родила, ако правилно смятам. Та мисълта ми е какви трябва да са показателите за близнаци в нейната карта.
Държала е бременността си в тайна до последния момент, докато не започва много да й личи, за да не я съкрати работодателката от работа през най-трудните зимни месеци, оправдавайки се с кризата.
Не знам какво се случва по-нататък, нямам никаква връзка с това момиче за съжаление. Доколкото знам, нямаше си приятел, не беше омъжена, живееше сама с една съквартирантка под наем. Според мен има две алтернативи - бебетата да са от бившия й приятел, с който се разделя, или да е срещнала друг мъж и да е забременяла внезапно. Но предвид тъжния й вид ми се струва по-реалистичен първият вариант. Не знам къде живее сега с децата, дали е сама, дали някой й помага, дали се е върнала при родителите си... Въпросната стелиумна Везна постъпи много гнусно и с нея - да изгониш бременна жена без да й платиш заплата според мен Е безскрупулно! Нооо, животът е колело, всичко тече, всичко се промяня... Доколкото знам, Везната също е самотна майка (има дете от италианец, с който са нямали брак, но се съдеше с него за половината му имоти във Варна - "за детето"), живее във Варна под наем и не й пожелавам да дойде ден, в който нещата при нея да опрат до парите, с които е завлякла няколко души, вкл. една
бременна самотна жена, и тези пари да й трябват да нахрани детето си или да си плати наема. Затова в една друга тема си позволих да я нарека "кучка" и според мен това определение много й приляга.