Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856710 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2860 -: Август 22, 2010, 08:56:05 am »
Аз не виждам проблеми със зачеване или бременност. Ако гледаме 8 дом-бременност-Меркурий е в секстил с диспозитора си Сатурн.Вярно, че Сатурн е 12 дом и при такова събитие може по някакъв начин да е изолирана, но според мен тази изолация не е непременно чрез болница.Може да е чисто духовно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2861 -: Август 22, 2010, 09:17:41 am »
Може би има едно дете, при  :ura: :kva: :mar:. Интересно, какво е проявлението, когато е задвижена тази конфигурация?!  

Марс е в 12 дом, в разходящ съвпад с Плутон и сходящ съвпад със Сатурн, квадрат със светилата.

« Последна редакция: Август 22, 2010, 10:01:43 am от Asol »

« Отговор #2862 -: Август 22, 2010, 09:18:10 am »
Нищо от дотук написаното не е вярно.
Картата наистина е трудна за разгадаване.

Знам, че е много широк квадрата на Луната с Марс, но аз си помислих, че жената има гинекологична операция и вероятно не може да има деца.  :'( Все като гледам квадрати и опозициции на Марс и Луна в хороскопи на жени , независимо от домофикацията, тръпкии ме побиват. А Марс е и управител на АС.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2863 -: Август 22, 2010, 09:45:05 am »
в знака Скорпи , свързан с репродуктивността и там Плутон , Марс , У5 ,силни знаково, кофти разположени ,мисля си -  зачеването или износването е трудно със Сатурн там и интерсептиран Рак в 8 дом и наранена Луна/ сигнф. на майчинството/ в градус анарета, в знак на Уран, просто питам :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2864 -: Август 22, 2010, 11:06:05 am »
   Не е задължително трудно забременяване, акцентирането на Скорпион е изключително плодотворен и фертилен, макар че Слънцето е в неблагоприятен знак. Значи при добри аспекти от транзити, забременяването може да  е станало от раз, неочаквано....

« Отговор #2865 -: Август 22, 2010, 11:14:35 am »
   И последващите събития са се развили неочаквано за мацето с този натал. Ако търся някви сверки с моя ги намирам.

« Отговор #2866 -: Август 22, 2010, 11:18:12 am »
Обещавам да обявя отговора. Но ми се искаше да го направя утре.  :blink:
Казусът наистина е интересен.

Нетърпелива съм, но решението е твое.

Имам един въпрос към вас /Марая и Лили/.
Опитвам се да реша един казус, но нямам голям опит. Въпросът е следния. Ако в картата на мъж имаме управител на 5 дом в 12 /зле аспектиран/и то в критичен градус и ако в пети дом се намира Плутон /само с хубави аспекти/, може ли да се мисли, че бащата ще бъде разделен от детето си? Имаме два показателя:
1. У5 в 12, в критичен градус и лошо аспектиран.
2. Плутон в 5ти дом.

Упр. на 5-ти в 12-ти според мен може да бъде тълкуван по няколко начина. Бащата е в чужбина/12-ти/ ,бащата не е припознал детето , бащата е затворен , бащата е болен. Бащата е мафиот ,бащата е политик...

Ето ви карта на сина ми, това което Марая е изброила - всичко е верно /предполагам/ без болен и последното.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2867 -: Август 22, 2010, 12:06:01 pm »
Аз не виждам проблеми със зачеване или бременност. Ако гледаме 8 дом-бременност-Меркурий е в секстил с диспозитора си Сатурн.Вярно, че Сатурн е 12 дом и при такова събитие може по някакъв начин да е изолирана, но според мен тази изолация не е непременно чрез болница.Може да е чисто духовно.

Честито, ти си най-близо до правилния отговор.  :blink:
В момента, в който за пръв път видях тази карта, и аз си помислих някои от горенаписаните неща. Дори разпитвах момичето какво е отношението й към децата и майчинството, но съмненията ми не се потвърдиха.

Познавам това момиче от миналото лято. Работеше в офиса на агенцията, с която приключих отношения (наскоро бях споменала за нея).
Първоначално дори я сметнах са изгряващ Стрелец и много бях учудена, когато разбрах, че е АС Скорпион. Може би това объркване идва от Уран в първи дом в съвпад с ЮЛВ. Висока, едра жена (но не пълна), с широк ханш и бедра. В лицето имаше леко "конско" изражение, което обикновено не е характерно за изгряващия Скорпион. Носеше си косата на конска опашка, с бретонче и много й отиваше - това също е по-присъщо на изгряващия Стрелец, отколкото Скорпион. Изглежда много зряла за възрастта си и първоначално я помислих за 30/32-годишна жена. Много комуникативна и с леко ексцентрично чувство за хумор, в това отношение много ми допадна и се "сдушихме". Дори по едно време щяхме да ставаме съквартирантки, но обстоятелствата и при мен, и при нея се промениха впоследствие. Някой тук понеже спомена, че не понасям "въздухари", та ето още една жена, с която се разбирахме перфектно. Навремето в университета имах колежка със стелиум във Водолей и изгряващи Везни (Уран в съвпад с АС), с нея се разбирах най-много от всички в групата.  :blink:
И понеже се спомена за евентуално изоставяне, за изолация, аборти, ще кажа как стоят нещата при нея. Момичето е много независимо и рано се отделя от родителите си. Макар че е родена във Варна, предпочита да живее отделно, на квартира. Изглежда, че не се разбира нито с майка си, нито с баща си. И за това съм я питала. Потвърди го, но не искаше да навлиза в никакви подробности. Работила е в чужбина - по круизните кораби, а после и в Швейцария, доколкото разбрах. С тоя стелиум във 2 дом има спестени парички и много умело борави с финансите си, защото знаете, че една заплата не е достатъчна, за да живееш под наем в централната част на Варна.
Миналата година, наесен започнах да забелязвам, че има тъжен и угрижен вид. Преди няколко месеца беше се разделила с приятеля си, но не знам дали отношенията им са продължили след това. Веднъж минах през офиса и видях, че е плакала. Питах я дали има някакъв конфликт с работодателката, но тя отрече. Предположих, че може да има някакви лични проблеми, но не иска да сподели. Мисля, че тогава (миналата есен) спрях да работя и с тази агенция, защото собственичката ми въртеше номера. За последно видях това момиче в края на есента, трябваше да мина през офиса им. Звънях й няколко пъти, просто исках да я чуя, но се оказа, че си е сменила номера на мобилния. Никой не го знае, дори колегите от офиса. В началото на пролетта от колегите, с които продължих да работя, разбирам, че момичето е напуснало, бидейки бременно в шестия месец... с близнаци.  :o Направо бях като гръмната. В картата управителят на 5 дом не е особено благоприятно поставен - намира се в 12 дом, в съвпад с два малфика и е в квадрат със светилата (но пък е силен по знак). Луната в женска карта също е сигнифкатор на майчинството, а тя при нея се намира в не особено плодовит знак и е силно ранена. Юпитер пък е в знак на падение, а той също се приема за сигнификатор на децата. Доколкото знам, аборти няма и това е първата й бременност, при това с близнаци! Би трябвало някъде през м. юни да ги е родила, ако правилно смятам. Та мисълта ми е какви трябва да са показателите за близнаци в нейната карта.
Държала е бременността си в тайна до последния момент, докато не започва много да й личи, за да не я съкрати работодателката от работа през най-трудните зимни месеци, оправдавайки се с кризата.
Не знам какво се случва по-нататък, нямам никаква връзка с това момиче за съжаление. Доколкото знам, нямаше си приятел, не беше омъжена, живееше сама с една съквартирантка под наем. Според мен има две алтернативи - бебетата да са от бившия й приятел, с който се разделя, или да е срещнала друг мъж и да е забременяла внезапно. Но предвид тъжния й вид ми се струва по-реалистичен първият вариант. Не знам къде живее сега с децата, дали е сама, дали някой й помага, дали се е върнала при родителите си... Въпросната стелиумна Везна постъпи много гнусно и с нея - да изгониш бременна жена без да й платиш заплата според мен Е безскрупулно! Нооо, животът е колело, всичко тече, всичко се промяня... Доколкото знам, Везната също е самотна майка (има дете от италианец, с който са нямали брак, но се съдеше с него за половината му имоти във Варна - "за детето"), живее във Варна под наем и не й пожелавам да дойде ден, в който нещата при нея да опрат до парите, с които е завлякла няколко души, вкл. една бременна самотна жена, и тези пари да й трябват да нахрани детето си или да си плати наема. Затова в една друга тема си позволих да я нарека "кучка" и според мен това определение много й приляга.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2868 -: Август 22, 2010, 12:39:45 pm »
значи У5 в 12 е тайна бременост

:rolleyes:

а дали К8 в Близнаци не е буквален, щом няма постоянен партньор не вярвам да е инвитро
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2869 -: Август 22, 2010, 12:42:32 pm »

Да, нещо такова се получава.
Бременността й и обстоятелстата, при които се случи, останаха забулени в мистерия.
Надявам се момичето да е добре сега, за съжаление нямам никаква връзка с нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2870 -: Август 22, 2010, 01:02:16 pm »
Обещавам да обявя отговора. Но ми се искаше да го направя утре.  :blink:
Казусът наистина е интересен.

Нетърпелива съм, но решението е твое.

Имам един въпрос към вас /Марая и Лили/.
Опитвам се да реша един казус, но нямам голям опит. Въпросът е следния. Ако в картата на мъж имаме управител на 5 дом в 12 /зле аспектиран/и то в критичен градус и ако в пети дом се намира Плутон /само с хубави аспекти/, може ли да се мисли, че бащата ще бъде разделен от детето си? Имаме два показателя:
1. У5 в 12, в критичен градус и лошо аспектиран.
2. Плутон в 5ти дом.

Упр. на 5-ти в 12-ти според мен може да бъде тълкуван по няколко начина. Бащата е в чужбина/12-ти/ ,бащата не е припознал детето , бащата е затворен , бащата е болен. Бащата е мафиот ,бащата е политик...

Ето ви карта на сина ми, това което Марая е изброила - всичко е верно /предполагам/ без болен и последното.

Интересно, откога в 5 дом търсим бащата? И в картата на сина ти не видях нищо в 12 дом.... :unsure:

« Отговор #2871 -: Август 22, 2010, 01:03:42 pm »

Бременността й и обстоятелстата, при които се случи, останаха забулени в мистерия.

Не вярвам да е това - не се връзва. Правя аналогии с моя натал, защото и при мен се получи така, за мен не е мистерия, но за останалия свят е....Сатурн в 12 /но си мисля че има връзка с остта 6-12 - особено ако е Телец-Скорпион или обратното/.

« Отговор #2872 -: Август 22, 2010, 01:05:19 pm »
Интересно, откога в 5 дом търсим бащата? И в картата на сина ти не видях нищо в 12 дом.... :unsure:

А иначе в моя натал, могат да се намерят отговорите за сина ми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2873 -: Август 22, 2010, 01:09:49 pm »

:rolleyes:

а дали К8 в Близнаци не е буквален, щом няма постоянен партньор не вярвам да е инвитро

ШЪ мЪ простите , ама това за първи път го чувам :o -тайна бременност!
И не мога някак си да си обясня какво значи?
Ако е тайна -би трябвало момичето да напусне града и средата ,да отиде някъде далеч. Така си го обяснявам....
Иначе ,когато бременността е първа ,че и втора ,при някои и 3-та , видимо за околните започва да става едва около 6-я месец.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2874 -: Август 22, 2010, 01:13:00 pm »

ако момичето  е било по-едричко и не е обърнала внимание, че няма цикъл, може да е установила бременноста в по-късните месеци, когато не е могла да направи аборт.
Нещо такова  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2875 -: Август 22, 2010, 01:13:34 pm »

Подобни карти съм виждала няколко пъти и ясно показват тайни бременности...деца....или изоставяне на децата в държавни институции. В тази карта по никакъв начин не видях близнаци. Може пък едното дете да е починало или по време на раждането или малко след него - разходящия съвпад на Марс с Плутон. Може да е родила в църква /Сатурн се сварзва и с църквите, а 12 дом с тайните и уединени места/ или някъде тайно.

« Отговор #2876 -: Август 22, 2010, 01:18:38 pm »

Подобни карти съм виждала няколко пъти и ясно показват тайни бременности...деца....или изоставяне на децата в държавни институции. В тази карта по никакъв начин не видях близнаци. Може пък едното дете да е починало или по време на раждането или малко след него - разходящия съвпад на Марс с Плутон. Може да е родила в църква /Сатурн се сварзва и с църквите, а 12 дом с тайните и уединени места/ или някъде тайно.

Не съм родила тайно, но не бях в родилното отделение за всички, а в изолатор ли кво беше....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2877 -: Август 22, 2010, 01:20:44 pm »

ако момичето  е било по-едричко и не е обърнала внимание, че няма цикъл, може да е установила бременноста в по-късните месеци, когато не е могла да направи аборт.
Нещо такова  :rolleyes:

Това ама никак не мога да го приема ;D ;D ;D ;D. В 21 век да не обърне внимание! Просто не е за вярване....
Но тъй като Лили не знае какво се е случило с момичето ,то според мен можем само да гадаем и предполагаме!
Това е едно от малкото състояния в които не можем да скрием или да останеме тайни....,а още по-малко с близнаци.
Да не коментирам ,че закона защитава всяка бъдеща майка и няма работодател ,който да си позволи лукса да изхвърли на улицата бременна жена!Недопустимо е!
Мисля , че някои е попреиначил ситуацията и/или/ е излъгал Лили..... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2878 -: Август 22, 2010, 01:21:37 pm »

Не съм родила тайно, но не бях в родилното отделение за всички, а в изолатор ли кво беше....

Ако искаш да кажеш нещо, докажи го с нещо. Пусни си картата, да видим какво толкова има или няма в нея. Аз дори не ти познавам живота, а ти само "това не", "онова не". Тук говорим за други хора, не за твоя хороскоп. Ако искаш нещо да видим в твоя, пусни го.

« Отговор #2879 -: Август 22, 2010, 01:22:29 pm »
Това ама никак не мога да го приема ;D ;D ;D ;D. В 21 век да не обърне внимание! Просто не е за вярване....

Марая, познавала съм доста момичета, които не си следят цикъла. идва им на 3 месеа и т.н. и т.н Примери много. Установяват, че са бременни, когато дънките им умалеят.