Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861024 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2880 -: Август 22, 2010, 01:25:58 pm »
ето една карта, какво ще кажете за децата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2881 -: Август 22, 2010, 01:29:52 pm »
 ;D ;D Скарлет, говоря за Сатурн в 12 - давайки пример от личния си живот и че при мен се е проявил по всички допуснати възможности. Ма не пускам моя натал, щото сигурно 100 пъти съм го правила. Пък кво значение има, нали говорим за други. Пък аз си правя аналогии - не контрирам, потвърждавам казаното от вас  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2882 -: Август 22, 2010, 01:30:39 pm »
Да не коментирам ,че закона защитава всяка бъдеща майка и няма работодател ,който да си позволи лукса да изхвърли на улицата бременна жена!Недопустимо е!
Ай, за съжаление дори е честа практика. И аз всеки път се учудвам, когато ми кажат, че се е случило. Недопустимо ли, да, недопустимо, но някъде другаде...както и да е. Да не развалям темата с глупости. Сори.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2883 -: Август 22, 2010, 01:36:07 pm »
Това ама никак не мога да го приема ;D ;D ;D ;D. В 21 век да не обърне внимание! Просто не е за вярване....

Марая, познавала съм доста момичета, които не си следят цикъла. идва им на 3 месеа и т.н. и т.н Примери много. Установяват, че са бременни, когато дънките им умалеят.

Абе Аурора , молИм ти се , това като как ще стане? Трябва да е заболяване някакво ? :o На 12 лунарни седмици все си мисля ,че още може да се направи аборт!
Ми на мен не ми се връзва някак си и съм повече от сигурна , че нещо в тая история не е читаво!
Как ще установи ,когато и умалеят дънките ? :o Нали настъпват такива процеси в организма ,че ......не знаеш на кой свят си!
повръщаш ,не ти се яде ,яде ти се ,капризен си ,ревлив си ,сънлив си ,гърдите стават твърди...,абе какво ме карате да си припомням ,че пак го иживявам 5 пъти!
Аз ти казвам , че нещо не е наред в тази история ! И като гледам картата ми се струва , че момичето не гледа деца.
Би било хубаво , ако Лили се поинтересува ,ама да намери достоверен източник , щото може и колегите да са щули-недочули , а пътя на клюката е непредвидим. Може зодията да е била Близнаци , примерно да са казали ,че ще ражда Близнаци /предполагам ,че всички са знаели , че Лили се занимава с астрология/ :-\....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2884 -: Август 22, 2010, 01:36:18 pm »

Допускам 3 вероятности, мъжко и женско, с разлика минимална във възрастта, близнаци мъжко и женско и 1-мъжко, 2-те близнаци...По всяка вероятност някое от децата живеят зад граница, заради което се налага родителя да пътува често зад граница.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2885 -: Август 22, 2010, 01:38:08 pm »

С Риби на куспидата на 5 дом управители на дома са Нептун и Юпитер. Нептун в 12 дом показва тайни любовни връзки /като У на 5 дом/ и възможно извънбрачно /тайно/ дете. Нептун в Скорпион е с диспозитор Марс в 9 дом - втори партньор в живота й. Венера управлява 7 и 12 домове и е в съвпад с управителя на асцендента. Предполагам, че или има развод с първия си партньор - У1 и У7 са в съвпад /Венера е в падение в Дева/ и квадратират Юпитер в 1 д. Или няма официален развод, но има дете от любовник.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2886 -: Август 22, 2010, 01:39:40 pm »
Подобни карти съм виждала няколко пъти и ясно показват тайни бременности...деца....или изоставяне на децата в държавни институции. В тази карта по никакъв начин не видях близнаци. Може пък едното дете да е починало или по време на раждането или малко след него - разходящия съвпад на Марс с Плутон. Може да е родила в църква /Сатурн се сварзва и с църквите, а 12 дом с тайните и уединени места/ или някъде тайно.

Няма начин да ги е родила в някоя от църквите във Варна - нито е вярващ човек, нито обстоятелствата са такива.
Да, наистина в картата й могат да се намерят и показатели за изоставяне. Но мисля, че по-скоро би абортирала бебетата в по-ранен срок, отколкото да ги ражда и да ги изоставя. Нооо, всичко е възможно, неведоми са пътищата... Дори наскоро питах пак колегите дали имат новия й телефон, исках да я чуя, да разбера какво се е случило. Но никой нищо не знае.

Цитат
В тази карта по никакъв начин не видях близнаци.

В интерес на истината, и аз. И затова бях като гръмната, когато го разбрах.
Накрая се наложи да и разгледам индийските карти и в една от тях (Д7 - саптамша, която отговаря за децата и потомството) наистина има показатели за близнаци. Но преди да го констатирам, трябваше да потърся литература по въпроса. Това беше и целта на задачката - да се каже къде са показателите за близнаци от гледна точка на западната астрология при все това, че в хороскопа на пръв поглед има доста неблагоприятни (според мен) констелации, свързани с майчинството и бременността. В голяма чуденка бях с тоя казус, честно ви казвам!  

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2887 -: Август 22, 2010, 01:39:49 pm »
;D ;D Скарлет, говоря за Сатурн в 12 - давайки пример от личния си живот и че при мен се е проявил по всички допуснати възможности. Ма не пускам моя натал, щото сигурно 100 пъти съм го правила. Пък кво значение има, нали говорим за други. Пък аз си правя аналогии - не контрирам, потвърждавам казаното от вас  :P

А ние говорим за Марс в 12, като управител на 5 дом.  ;) Не ми пречиш иначе, прави си аналогии, но не влизаш в тона на разговора.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2888 -: Август 22, 2010, 01:40:24 pm »

Стреличка , на мен тея карти са ми мътна Индия , обаче видях ЮЛВ в риби в 5-ти дом. Мисля ,че няма собствени деца , а гледа чужди....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2889 -: Август 22, 2010, 01:41:50 pm »
А това , че Марса е в 12ти не е ли достатъчна "сламка" при очевидно трудното предположение за близначета?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2890 -: Август 22, 2010, 01:42:10 pm »
Лили само предполага какво е станало, но не знае със сигурност. Най-вероятно не са й ясни обстоятелствата около самото раждане и как е протекло, така че разсъжденията и тълкуванията - какво и защо са малко като "да наливаме вода в каца без дъно".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2891 -: Август 22, 2010, 01:45:18 pm »
Може зодията да е била Близнаци , примерно да са казали ,че ще ражда Близнаци /предполагам ,че всички са знаели , че Лили се занимава с астрология/ :-\....

Повториха ми няколко пъти "Плами е бременна с близнаци". И го чух от колеги, които не знаят, че се занимавам с астрология (а и не помнят много). Това са фактите.
Друг е въпросът, че може да са се родили и със Слънце в Близнаци, по мои сметки, ако правилно смятам срока.  :blink:
И на мен би ми било интересно да разбера за съдбата на момичето и кой гледа тези бебета в момента, но няма начин. Яд ме е, че навремето не успях да й отида на гости в квартирата, когато ме канеше. Сега ако знаех адреса, щях да ида и да я потърся там, на място, живее някъде в нашия район, близо до Чаталджа...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2892 -: Август 22, 2010, 01:45:25 pm »
 Може да е родила в църква /Сатурн се сварзва и с църквите, а 12 дом с тайните и уединени места/ или някъде тайно.

Няма начин да ги е родила в някоя от църквите във Варна - нито е вярващ човек, нито обстоятелствата са такива.

;) :blink:  Изброила съм няколко варианта, ако не си видяла.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2893 -: Август 22, 2010, 01:47:04 pm »
А това , че Марса е в 12ти не е ли достатъчна "сламка" при очевидно трудното предположение за близначета?

Не е задължително трудно забременяване, акцентирането на Скорпион е изключително плодотворен и фертилен,

Това и сякаш самото положение на Марс по дом наистина загатва, но постфактум.  ;D
Като цяло, ако се гледа картата, кой би предположил, че няма да има проблеми с бременността си, особено, предвид, че е първата.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2894 -: Август 22, 2010, 01:52:59 pm »

Mars na tron v skorpion v 12-ti v syvpad s Saturn - bliznaqeta, napravo ne moga da go asimiliram!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2895 -: Август 22, 2010, 02:04:07 pm »

С Риби на куспидата на 5 дом управители на дома са Нептун и Юпитер. Нептун в 12 дом показва тайни любовни връзки /като У на 5 дом/ и възможно извънбрачно /тайно/ дете. Нептун в Скорпион е с диспозитор Марс в 9 дом - втори партньор в живота й. Венера управлява 7 и 12 домове и е в съвпад с управителя на асцендента. Предполагам, че или има развод с първия си партньор - У1 и У7 са в съвпад /Венера е в падение в Дева/ и квадратират Юпитер в 1 д. Или няма официален развод, но има дете от любовник.

Водните знаци са плодовити и Слънцето прави тригон с Юпитер, а Нептун - секстил с Венера и Плутон. Може да има 3 деца или три бременности, но с 2 деца. Нептун се свързва още и с проблеми от емоционално или психично естество. Може някое то децата да има някаква зависимост - алкохолна или наркотична - У7 /второто дете/ е в съвпад с Плутон и Венера е в падение. С ЮЛВ в 5 дом определено има карма, свързана с любовта или децата.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2896 -: Август 22, 2010, 02:07:01 pm »

Mars na tron v skorpion v 12-ti v syvpad s Saturn - bliznaqeta, napravo ne moga da go asimiliram!

Това беше и моята реакция, когато научих за тази новина.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2897 -: Август 22, 2010, 02:07:37 pm »
Сега ако знаех адреса, щях да ида и да я потърся там, на място, живее някъде в нашия район, близо до Чаталджа...

Вероятно скоро ще я срещнеш! Щом и качи картата нищо не е случайно....
Но все си мисля , че тя не си гледа децата....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2898 -: Август 22, 2010, 02:22:23 pm »
Сега ако знаех адреса, щях да ида и да я потърся там, на място, живее някъде в нашия район, близо до Чаталджа...

Вероятно скоро ще я срещнеш! Щом и качи картата нищо не е случайно....
Но все си мисля , че тя не си гледа децата....

Ох, не знам, Марайче...
Много искам да я срещна наистина и да знам, че всичко е наред.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2899 -: Август 22, 2010, 02:45:14 pm »
   Продължавам с аналогиите. Вероятно, познатата на Лили е забременяла по времето, когато тр.Плутон е засегнал стелиума Нептун, Юпитер и Венера в Козирог /аз съм забременяла при същото положение, само че срещата е в Скорпион/, при мен Марс също е в Скорпион - само че в точна опозиция на Сатурн - 12, който е управител на Слънцето ми. Тук гледам Слънцето и Луната, са управлявани от Сатурн и Уран, моята Луна също е водолейска. А Плутон е в 5 дом и е точно на 100 градуса от Слънце, както и в тази карта, постната от Лили. За това съм и казала, че забременяването е било неочаквано и лесно, както и че последиците са били по-всяка вероятност тежки. Вероятно се е преместила в друг град.