Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861179 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2920 -: Август 22, 2010, 05:08:04 pm »
ето една карта, какво ще кажете за децата

С Риби на куспидата на 5 дом управители на дома са Нептун и Юпитер. Нептун в 12 дом показва тайни любовни връзки /като У на 5 дом/ и възможно извънбрачно /тайно/ дете. Нептун в Скорпион е с диспозитор Марс в 9 дом - втори партньор в живота й. Венера управлява 7 и 12 домове и е в съвпад с управителя на асцендента. Предполагам, че или има развод с първия си партньор - У1 и У7 са в съвпад /Венера е в падение в Дева/ и квадратират Юпитер в 1 д. Или няма официален развод, но има дете от любовник.

Водните знаци са плодовити и Слънцето прави тригон с Юпитер, а Нептун - секстил с Венера и Плутон. Може да има 3 деца или три бременности, но с 2 деца. Нептун се свързва още и с проблеми от емоционално или психично естество. Може някое то децата да има някаква зависимост - алкохолна или наркотична - У7 /второто дете/ е в съвпад с Плутон и Венера е в падение. С ЮЛВ в 5 дом определено има карма, свързана с любовта или децата.  :-\

поздравления Скарлет , точен отговор;) ;D

психичните проблеми са при майката, но причината за тях е първото дете

Жалко за жената! А живота й можеше да се развие по друг начин, ако е имало кой да я насочи преди да се случи всичко това. Въпросното момиче дали е в чужбина или не? Колко е голямо горе долу?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2921 -: Август 22, 2010, 05:13:59 pm »
дойдоха да живеят в нашият вход и тя беше бременна,преместили са се за това
през соц.реализма това бе  позор за семейството, картата съм я пускала и преди,
ражда момиченце и го оставя в родилното за осиновяване, :'(

А защо да е "позор"? Първото й дете извънбрачно ли е?
Доколкто знам, навремето в България за по-голям срам се е считало да си разведена, отколкото да останеш "стара мома" завинаги.
О, времена... о, нрави!  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2922 -: Август 22, 2010, 05:16:49 pm »
беше позор да родиш копеленце, консерватизъм, само в законен брак
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2923 -: Август 22, 2010, 05:21:06 pm »
Самата дума "копеле" не мога да я свържа с дете, новородено бебе и с даването на живот на друго същество по принцип.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2924 -: Август 22, 2010, 05:22:45 pm »
беше позор да родиш копеленце, консерватизъм, само в законен брак

дам, още един начин жената да бъде унизявана  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #2925 -: Август 22, 2010, 05:24:12 pm »

Жалко за жената! А живота й можеше да се развие по друг начин, ако е имало кой да я насочи преди да се случи всичко това. Въпросното момиче дали е в чужбина или не? Колко е голямо горе долу?

не се е интересувала, нищо не е разказвала,но явно болката е трудна за преглъщане, на синовете дълго време им връзваше опашки, с коси до кръста, навиваше ги и ги обличаше странно, като момиченца, с тениски,дълги и широки, като рокли,в розови , червени нюанси

« Отговор #2926 -: Август 22, 2010, 05:27:48 pm »
Самата дума "копеле" не мога да я свържа с дете, новородено бебе и с даването на живот на друго същество по принцип.

брат й и сега, когато се скарат, делят имоти, я пита "къде ти е копеленцето" и тя скача,докато дойде полиция, потрошиха входа ,та сега сме с метална врата, да не ринем стъкла постоянно

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2927 -: Август 22, 2010, 05:29:55 pm »
Аз мисля, че детето е осиновено и е в чужбина - Юпитер като втори управител на 5 дом е в 1 дом на майката и 9 дом от 5.  :blink: Но всичко друго, което написах за него, няма как да узнаем дали е така.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2928 -: Август 22, 2010, 05:31:01 pm »

брат й и сега, когато се скарат, делят имоти, я пита "къде ти е копеленцето" и тя скача,докато дойде полиция, потрошиха входа ,та сега сме с метална врата, да не ринем стъкла постоянно

Светът е пълен с прост народ, за съжаление.  :unsure:

« Отговор #2929 -: Август 22, 2010, 05:38:35 pm »
още една карта, на жена, изоставила първородното си дете
за съжаление не знам точен час
няма брак, но мъжът, от който е детето го осиновява , разбирайки,че тя го е оставила за
осиновяване и го отглежда , момченце е

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2930 -: Август 22, 2010, 05:55:42 pm »
брат й и сега, когато се скарат, делят имоти, я пита "къде ти е копеленцето"...

Това е много, много жестоко...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2931 -: Август 22, 2010, 06:41:00 pm »
не съм съдник, но дали не е жестоко да се отречеш от собствената си плът и кръв, от първородната си рожба,трябва да си много коравосърдечен да изоставиш, такова беззащитно същество, да го лишиш от майчина обич и ласка, пък може и това да й е късмета, като знам какво са преживяли братята й

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2932 -: Август 22, 2010, 06:56:18 pm »
И аз не мога да съдя жените, изоставили децата си. Но има безброй случаи, когато на жената не й се дават много варианти за избор, притисната е от обстоятелствата. А пък и знае ли човек, може на изоставеното дете такава да му е съдбата... Душата му да е избрала да изживее тази травма, да бъде лишена от обичта на биологичната майка, но да изпита обичта на друг човек, с който няма никаква кръвна връзка (осиновител).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2933 -: Август 22, 2010, 07:30:11 pm »
В БГ момента с основяването е компрометиран. Инанче според мен няма нищо неморално, ако нямаш майчински инстинкт или възможност да гледаш детето си, да го оставиш за осиновяване. Хора, които искат да имат деца, а нямат - бол.
Ако знаете колко много хора има, на които им се иска да са осиновени само с надеждата, да не приличат на родителите си....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2934 -: Август 22, 2010, 08:17:31 pm »
Една моя колежка (зодия Рак) и съпругът и си осиновиха момченце (и двамата са лекари). Две години по-късно си взеха момиченце, но се оказа, че имало и други мераклии за същото дете и сега този другият мъж ги съди за детето, а тя не може да го осинови, докато вървят делата. това е свързано с допълнителни усложнения, защото ако не е осиновено майката не получава болнични за гледане на болно дете и ред такива привилегии. Сладураната свикна с баткото и със семейството, тя расте, а делата продължават...Кой съдия ще има сърце да откъсне това дете от родителите му...тя познава само и единствено тях - взели са я от бебе?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2935 -: Август 22, 2010, 08:50:55 pm »
Една моя колежка (зодия Рак) и съпругът и си осиновиха момченце (и двамата са лекари). Две години по-късно си взеха момиченце, но се оказа, че имало и други мераклии за същото дете и сега този другият мъж ги съди за детето, а тя не може да го осинови, докато вървят делата. това е свързано с допълнителни усложнения, защото ако не е осиновено майката не получава болнични за гледане на болно дете и ред такива привилегии. Сладураната свикна с баткото и със семейството, тя расте, а делата продължават...Кой съдия ще има сърце да откъсне това дете от родителите му...тя познава само и единствено тях - взели са я от бебе?

Nebesna ,няма по-корумпирана система от съдебната! НЯМА!Така ,че никой тук няма сърце ,тук сърцето е ПАРИ за огромно съжаление!!!! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2936 -: Август 22, 2010, 10:04:57 pm »

а кой защитава правата на детето, държавата, на практика вместо да се грижи за физ. и психичното им здраве, слабата  държава увеличава процента на психично болните още от детството с абсурдите си

*

Divna

« Отговор #2937 -: Август 23, 2010, 12:37:20 am »
Крис, на твойта скорпионска Луна малко множко ще и дойдат водолейските съждения /Меркурий във Водолей/ и чувствителност /Луна във Водолей/. Ясно е, че ще си допадаш повече с първия човек със стелиума в Козирог.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2938 -: Август 23, 2010, 12:42:53 am »
Крис не може да намериш корелация м/у двете луни по никакъв повод.напоследък дори се учудвам колко е важна луната дори и в мъжката тема. :rolleyes:
Като цяло и двете карти са с мисия и имат силно кармично звучене.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2939 -: Август 23, 2010, 12:53:59 am »
Прекалено акцентирана и повече аспектирана първата карта е по-лесна за контакт ,както и по-хармонична.
Втората карта обаче има много потенциал ,който мисля ,че ще развие в бъдеще! :blink: