Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859014 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3000 -: Август 25, 2010, 07:46:25 pm »

Не е добре.(Казва ти го едно пълнолуние. :blink: :blink:)

е, тогава се радвам, че не се е родило вчера.. :blink:
аз си представях, че който се роди по пълнолуние има нещо магично в него, защото тогава луната е много красива и като една добра фея- орисница го дарява все с хубави неща.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #3001 -: Август 27, 2010, 02:24:02 pm »
Това е картата на сестра ми, ще съм ви много ама много благодарна ако ми кажете нещо по повод любовта  :blink:
Всичките и връзки са дълги, много е отдадена, а не получава същото  :(
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3002 -: Август 31, 2010, 09:25:54 am »
лелеееееее направо съм шашната. за сефте направих картата на етърва ми и ми се изясни картинката тотално  :o  доста е интересна - няма час на раждане, но и позициите на планетите по знак са доста показателни  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3003 -: Август 31, 2010, 09:37:03 am »
 ;D Какво й има на етървата, по-конкретно, което имаш предвид?

Между другото - материалист ли е?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3004 -: Август 31, 2010, 09:51:49 am »
;D Какво й има на етървата, по-конкретно, което имаш предвид?

Между другото - материалист ли е?

ХаПсолютен материалист - не я интересува мъжо и с коя и къде е само пари да носи. коронният и лаф е "да заминава някъде да не е край мен, че не мога да го трая!". а тя си се забавлява когато и е кеф, обаче мъжо е толко ревнив, че не е истина  ;D ;D ;D  мързелива е до ента степен, супер флегматична и я гони щръклица на периоди. сега е в период дето не ми говори, обаче защо идея си нямам  :57:  при условие, че нямаме нищо общо и само сме се поздравявали, а сега и това не прави, ама много крещи у тях, та чак се плаша по някога  :-\

абе луда история... ма с толко скорпионски планети то ясна работата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3005 -: Август 31, 2010, 09:55:30 am »

Не е само от скорпионските планети. Луната е във Водолей и е в квадрат с Марс, това я прави доста нервна, склонна към неконтролируеми ексцентрични изблици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3006 -: Август 31, 2010, 09:56:00 am »
ма с толко скорпионски планети то ясна работата...

То от тях едва ли крещи. Оф, трябва да изчезвам за съжаление. До после.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3007 -: Август 31, 2010, 10:18:36 am »

Не е само от скорпионските планети. Луната е във Водолей и е в квадрат с Марс, това я прави доста нервна, склонна към неконтролируеми ексцентрични изблици.

даа ма смятай какво прави, че аз да се уплаша, дето гръм да ме тресне няма да се усетя  ;D ;D ;D  на кръщенето на децата преди години подгони свекървещицата с големия нож щото и говореше на въпреки  ;D  такъв смях не съм се смяла от години  :rolf:

*

Divna

« Отговор #3008 -: Август 31, 2010, 01:35:59 pm »
Елемента земя не знам ,както и въздух не знам дали трябва да е застъпен , знам ,че тя найстина е астролог и знам ,че грешка няма.....При нея съм изпратила много хора ,които са били готови да си платят цената-недоволни няма... :blink:

Нали ти казах, в нейната карта конкретно го отдавам на съвпада Луна/Меркурий в Козирог в опозиция с Уран и квадрат с екзалтирал Сатурн - точност, прецизност, аналитична мисъл и прозрение. И предполагам, че е особено добра в предиктивната астрология.

не познавам по-добра от нея , а познавам много астролози. В момента е в канада при дъщеря си , а толкова ми е нужна.... :(

Марая, знаеш ли й координатите /адрес, телефон.../?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3009 -: Август 31, 2010, 04:53:57 pm »
Как бихте тълкували следния аспект:

- У4 са Рак и Лъв, като тук е и марс в рак.
- Луната се намира в края на 1 дом - Близнаци
- Овен управлява 12 дом.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3010 -: Септември 01, 2010, 12:20:10 pm »
така по-отделно и аз ги знам нещата, но не мога да направя връзката между тях.

*

Orion

• 28
« Отговор #3011 -: Септември 11, 2010, 11:00:25 am »

Ако се приеме, че 4-ти дом принадлежи на бащата, а 10-и дом - на майката, тоест 7-и дом от 4-ти, владетелите на тези домове и възможните аспекти между тях ще покажат съгласието или несъгласието и други обстоятелства между родителите. А отношенията на посочените владетели към владетеля на Асцендента дават известно понятие за отношенията на бащата и на майката към родения.
Ако владетелите имат лоши аспекти и ако светилата са ранени от зли планети, това показва тъмни дела в отношенията между родителите.

Какво може да означава "тъмни дела", ако тези владетели са ранени от зли планети?  :-\ Моя 4 дом е в лъв, а 10 във водолей. Коя планета да гледам освен слънцето? Благодаря предварително.  :-[ 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3012 -: Септември 11, 2010, 12:05:38 pm »
Моя 4 дом е в лъв, а 10 във водолей. Коя планета да гледам освен слънцето? Благодаря предварително.  :-[ 

В случай , че е лъв , в дома е възможно да има и присъствие от дева. Тогава може да се погледне и меркурий като съуправител на 4-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Orion

• 28
« Отговор #3013 -: Септември 11, 2010, 02:38:40 pm »
Благодаря Марая. Не, само лъв е в 4 дом. Няма дева изобщо. Това лошо ли е?  :-\ Слънцето е в опозиция с Уран.  :'( Но питането ми беше за тези "тъмни дела"....ако може.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #3014 -: Септември 11, 2010, 02:42:38 pm »
Благодаря Марая. Не, само лъв е в 4 дом. Няма дева изобщо. Това лошо ли е?  :-\ Слънцето е в опозиция с Уран.  :'( Но питането ми беше за тези "тъмни дела"....ако може.  :-[
Тъмни дела по Уран няма, не се притеснявай! Уран е мълния ,светкавица.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3015 -: Септември 11, 2010, 03:07:44 pm »

Наличието само на един знак в дом обикновено показва интерсептирани домове 4/10, защото и срещуположния дом трябва да обхваща същите градуси и знак Водолей /срещуположния на Лъв/.  Родителите ти разведени ли са? Интересно, а Уран къде е - дом, знак? Сигурно имаш интересна професия по Уран.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3016 -: Септември 11, 2010, 03:55:05 pm »

Наличието само на един знак в дом обикновено показва интерсептирани домове 4/10, защото и срещуположния дом трябва да обхваща същите градуси и знак Водолей /срещуположния на Лъв/.  Родителите ти разведени ли са? Интересно, а Уран къде е - дом, знак? Сигурно имаш интересна професия по Уран.  :blink:

Не е задължително! Ако ИЦ е на 28 например в лъв?

« Отговор #3017 -: Септември 11, 2010, 03:56:55 pm »
Но питането ми беше за тези "тъмни дела"....ако може.  :-[

не се хващай за думата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3018 -: Септември 11, 2010, 06:08:46 pm »
 Интерсептираните домове съдържат само един знак - върхът започва в началните градуси на знака и завършва в крайните градуси на същия знак. Това се нарича интерсептиран дом в астрологията. И обратно - ако един дом започва в края на Рак примерно, съдържа 30 градуса от Лъв и 1,2 градуса примерно от Дева, тогава има интерсептиран знак. Всеки срещуположен дом на интерсептиран дом или знак е устроен по същия начин. Вървят еднакво по двойки. Ако някой има друга информация, моля да я сподели.

И да допълня - ако имаме интерсептиран дом, то и върхът на следващия дом е в същия знак.
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 06:15:05 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3019 -: Септември 11, 2010, 06:16:11 pm »
Интерсептираните домове съдържат само един знак - върхът започва в началните градуси на знака и завършва в крайните градуси на същия знак. Това се нарича интерсептиран дом в астрологията. И обратно - ако един дом започва в края на Рак примерно, съдържа 30 градуса от Лъв и 1,2 градуса примерно от Дева, тогава има интерсептиран знак. Всеки срещуположен дом на интерсептиран дом или знак е устроен по същия начин. Вървят еднакво по двойки. Ако някой има друга информация, моля да я сподели.
Всички имаме еднаква информация , но в настоящия казус точно това исках да ти кажа , че не е задължително да е интерсептиран знака. А и е много важно , дали е Плацидус , Кох ....

И да допълня не е задължително да се случва в посочените градуси....