Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856393 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3040 -: Септември 20, 2010, 04:13:59 pm »
http://vbox7.com/play:478a067b

of не как се сети за тоя  :rolf:

ба, че си и мязат двамата  ;D ;D ;D

ми като видях муцуната на Апостолов и се сетих - нъл ти казвам, че ги бъркам двамата  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3041 -: Септември 20, 2010, 04:16:07 pm »
пръсвам се както винаги ;D
:rolf:

да не ми опръскаш монитора само, че вчера го чистих  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3042 -: Септември 20, 2010, 10:39:07 pm »
Споделям твоята неприязън, но с годините мога да се похваля, че я преодолях. Или поне, ако до преди ми е идело да хлопна по главата такъв човек, сега го гледам просто с насмешка. ;D Нещо не ми зарежда картата, която си пуснал. После и аз мога да скоча с конкретен пример. Казус и половина.  :P
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 10:46:17 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3043 -: Септември 20, 2010, 10:54:06 pm »
По принцип Луната в голяма степен отговаря за навиците на родения. А в случая имаме много силно поставена Луна - и есенциално, и акцидентално. Луната е в знака Рак (свързан с храненето) и има аспекти с малефици - сходящ съвпад с Уран и квадрат с Марс/Сатурн. Венера, която отговаря за социализацията на родения, е в 7 дом (мунданно управляван от нея), но в заточение по знак. Не знам дали това дава някакво обяснение на нещата, просто предполагам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3044 -: Септември 20, 2010, 11:15:22 pm »
Освен това в знака, отговарящ за изхранване/хранене (Рак), се намира Уран и съвпад с Луната наистина може да даде по-нестандартна изява в тази насока или в случая хранителен режим, хранителни навици.

И това не е селянин, говорим си за инжинер и много свестен човек, и не самото цъкане, всмукване и прочие с език ме дразни, а това, че го прави почти винаги когато му скимне.

Може пък като го прави, да си мисли за друго... да си припомня за буйни диви младини, да речем.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3045 -: Септември 20, 2010, 11:30:43 pm »
Възможно е наистина това да му е някакъв навик от младините, даже имам чувството, че го смята за нещо хубаво, може да си мисли, че е готин като го прави.  ;D
Обича да гледа тези по-старите екшъни, класиките със Силвестър Сталоун и да цъка с език докато ги гледа, като часовник направо цъка.

Познавам няколко човека с твърд аспект на МАрс и САтурн или съвпад - всеки по свой начин не се сеобразява с околните и не им пука дали им пречат с това, което правят....или не правят...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3046 -: Септември 21, 2010, 12:07:24 am »
Потвърждавам. ;D
Аз имам такъв аспект, но при мен е pазходящ орбисата е 9/10 градуса и знаците са различни.

абе тоя аспект много голям ;D- но знаците са различни  не бих отнесла 10 градуса за съвпад
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3047 -: Септември 21, 2010, 12:20:10 am »
Доколкото ми е известно, толкова широки орбиси се отпускат само за светилата, а при теб става въпрос за планети в различни знаци при това. А по сидерал в един знак ли се намират или пак в съседни?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3048 -: Септември 27, 2010, 03:59:52 am »
Аурора, заповярдай картата, не се тревожи, вече ми мина, шокът за мен дойде от това, че въпросният човек, който ме нападна, ми беше подчинен в службата и посред бял ден!!!!!!! нахълта в офиса и започна да ме натиска да ме целува и да ми обяснява как няма за кога да отлага и е дошло време да действа, представяш ли си??? Хубаво, че се събрах и се разпищях и събрах всички колеги в моята работна стая, че ако не бяха дошли... не ми се мисли
Може да не звучи много сериозно, но да ти призная много се изплаших тогава...колко му е да ме причака и да действа, както сам си заяви
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3049 -: Септември 27, 2010, 04:10:25 am »
Аурора, само да допълня, че ако някъде има някакъв луд и невменяем на мен се лепва, миналата зима преподавах като хоноруван асистент в университета и познай, като ми се лепна един студент, едни писма, едни признания, едни чудеса, направо ме беше побъркал, беше напълно обсебен, луда работа, предполагам, че си ми е кодирано в картата...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3050 -: Септември 27, 2010, 04:17:25 am »
Венера и МАрс - У1ви и 7ми са в натала в крадрат. Луната също е включена в този квардат и е затисната от малефика МАрс. Даммм....
Прогресивнвата е показателна за страха, който си изпитала. :(

Аз също се бих с един, но не си спомням кога беше точно. Някъде 1998 зимата. Сатурн е правил квадрат с наталната ми Луна и Марс съУ4ти вероятно е правил опозиция на нат. съвпад Сл/Уран.

Аурора, само да допълня, че ако някъде има някакъв луд и невменяем на мен се лепва,

И при мен е  така  ;D И аз преди няколко месеца имах един такъв с пимса за обожание.  ;D ;D ;D Едвам се отървах от него. Даже се обажда отвреме на време на колежката ми да пита как съм. Тръпки ме побиват всеки път. :(

П П Бих казала, че много голяма част от първи дом ти е в Скорпион и може би Плутон и Марс имат много голямо влияние върху физиката ти. А и Плутон е в първи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3051 -: Септември 27, 2010, 04:19:36 am »
Съвпадът на Марс, Нептун ,Луна в квадрат с Венера.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3052 -: Септември 27, 2010, 04:23:25 am »
Аз също имам квадрат между  У1 и  У7 и потвърждавам,
много е трудно да изградиш хармонична връзка с такъв квадрат  :(
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3053 -: Септември 27, 2010, 04:24:31 am »
Чела съм, че Плутон в 1 дом дава много изразителни и магнетични очи, хората често ми правят комплименти именно за очите (само да не звучи самохвално), просто споделям какво са ми казали

« Отговор #3054 -: Септември 27, 2010, 04:25:45 am »
Аз също имам квадрат между  У1 и  У7 и потвърждавам,
много е трудно да намриш хармонична връзка с такъв квадрат  :(

Така е Муунлейди, с две ръце се подписвам  :'(

« Отговор #3055 -: Септември 27, 2010, 04:25:50 am »
Аз също имам квадрат между  У1 и  У7 и потвърждавам,
много е трудно да намриш хармонична връзка с такъв квадрат  :(
Потвърждавам. И аз имам този аспект. У1 ми е в 10-ти дом в съединение с МС, а У7 - в първи. Имам нехармонични връзки в службата.

« Отговор #3056 -: Септември 27, 2010, 04:27:47 am »
Е аз имам съвпад на У1ви и У7ми в трети Везни - Слънце и Уран - при мен връзките са ......нажежени  ;D ;D ;D
Трудно, трудно.... :-[

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3057 -: Септември 27, 2010, 04:30:16 am »
Чела съм, че Плутон в 1 дом дава много изразителни и магнетични очи,
хората често ми правят комплименти именно за очите
(само да не звучи самохвално), просто споделям какво са ми казали

Така си е, но при теб има изгряваща Венера на трон във Везни,
няма как хубавелка си - не са само очите   ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3058 -: Септември 27, 2010, 04:31:37 am »
Чела съм, че Плутон в 1 дом дава много изразителни и магнетични очи,
хората често ми правят комплименти именно за очите
(само да не звучи самохвално), просто споделям какво са ми казали

Така си е, но при теб има изгряваща Венера на трон във Везни,
няма как хубавелка си - не са само очите   ;D

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[

« Отговор #3059 -: Септември 27, 2010, 05:32:37 am »
и Луна в екзалтация в съвпад с Марс.

Марс е екзалтирания, а Луната е заточена  ;)