Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859324 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3060 -: Септември 27, 2010, 05:35:15 am »

Уау каква карта, Венара на трон, Слънце в Лъв в тригон с АС, Плутон първи дом и Луна в екзалтация в съвпад с Марс. Може и още подчинени да решат, че е "долъл момента". ;D

Сакън, нИдейй, че си е страшничко! Слънцето е в секстил с асцендента, много ми се иска Луната да е в екзалтация, но уви, заточена си е горката....
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #3061 -: Септември 27, 2010, 05:44:49 am »
аз пък имам опозиция м/у упр на 1 и 7 дом ...но като че ли не съм имала проблематични връзки...  :-\

« Отговор #3062 -: Септември 27, 2010, 05:45:39 am »
аз пък имам опозиция м/у упр на 1 и 7 дом ...но като че ли не съм имала проблематични връзки...  :-\

А кои са планетите и в кои домове е опозицията?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #3063 -: Септември 27, 2010, 05:47:38 am »
упр на 1 - слънце, на 7 - уран. слънце в 10ти -уран в 4ти

обикновено се разбирам с хората. имаше само 1 колежка, с която не ни потръгнаха нещо отношенията /тя се опитваше да ми навлезе в лчиното пространство /

« Отговор #3064 -: Септември 27, 2010, 05:52:14 am »

обикновено се разбирам с хората. имаше само 1 колежка, с която не ни потръгнаха нещо отношенията /тя се опитваше да ми навлезе в лчиното пространство /

ааа значи дирекционната Венера, за която питаш в другата тема, ще ти активира тази опозицияяяяяяя......либоооФФФФФ  ;D

« Отговор #3065 -: Септември 27, 2010, 05:53:44 am »
Знаеш ли кога е роден въпросния човек?
Ако ти закача някак тази Луна в съвпад с Марс или Плутон 1-ви дом, много е възможно да се намери обяснение. Принципно би трябвало да си доста деспотична, импулсивна на моменти, но Плутон там гледам има доста точен секстил, морално извисяване? ;D
Плутон 1-ви дом придава плутонианската красота, но другото му лице не е особено приятно, като се има в предвид интерсептирания знак.

Да ти призная идея нямам кога е роден, но този, който ми пишеше луди писма, беше скорпион, може слънцето му да се навърта около Плутона ми, не съм деспотична даже напротив, но виж за морала попадението ти е 100% :) някой път ще кача снимка, за да ми кажеш, дали е плутонианска красотата ми, ако въобще прецениш, че съм красива, разбира се ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #3066 -: Септември 27, 2010, 05:55:20 am »

ааа значи дирекционната Венера, за която питаш в другата тема, ще ти активира тази опозицияяяяяяя......либоооФФФФФ  ;D

абе ей! аз съм щастливо омъжена от 16 г.  :P сега сме на ниво обич само  :)

« Отговор #3067 -: Септември 27, 2010, 05:56:14 am »
аууу беля направих  ;D Нищо, де. Може да се преоткриете  ;D

*

nerealna

« Отговор #3068 -: Септември 27, 2010, 05:59:09 am »
може да забия някой друг ..какво пък толкова  :P /имам си 1 нат. луничка в близнаци

« Отговор #3069 -: Септември 27, 2010, 06:14:16 am »
Да ти призная идея нямам кога е роден, но този, който ми пишеше луди писма, беше скорпион, може слънцето му да се навърта около Плутона ми, не съм деспотична даже напротив, но виж за морала попадението ти е 100% :) някой път ще кача снимка, за да ми кажеш, дали е плутонианска красотата ми, ако въобще прецениш, че съм красива, разбира се ;)
Плутон или Марс в първи дом в повечето случаи придават сексапил.
Плутон в първи дом и особено когато знака е Скорпион има вероятност да си ревнива, отмъстителна, манипулативна и прочие аналогии на ниско проявление, но усвоен е висок морал, в някои случаи дори чистота на съзнанието, а скестила към Луната е хубав.   ;)

Благодаря ти, че се ангажираш с картата ми, Крис, радвам се, че казваш това за Луната, защото от където и да я погледнем, си е доста наранена горката

« Отговор #3070 -: Септември 27, 2010, 06:31:15 am »
Е не е чак толкова зле може би само където с комбинацията Луна съвпад Марс/Нептун секстил Плутон(квадрат Меркурий) аз виждам нещата така: силни чувства и безразсъдни действия или може би не безразсъдни действия, а по-скоро ненужни рискове, но пък за сметка на това Плутон дава сила на Луната, а Сатурн уравновесява с тригон Меркурий.  

прав си, чувствата са дълбоки и много точно си описал действията, безразсъдни са и много често необясними за околните :)

« Отговор #3071 -: Септември 27, 2010, 06:54:37 am »
Да, така е, околните много рядко ме наричат "будала" и не разбират съвестното ми отношение към всичко, с което се захвана, дори наскоро доцента, на когото асистирам в университета, ми заяви, че толкова старание чак го изнервя, какво да направя като искам студентите ми да са знаещи и можещи и да разбират всичко по време на упражненията?
Това за смяната на настроенията много точно си го напипал, причината също (партньора)  ;)

« Отговор #3072 -: Септември 27, 2010, 06:58:05 am »
http://www.wetter.de/wettervorhersage/359-4-24-tage/wetter-plovdiv.html
мисля, че беше от Пловдив, по-точни прогнози за времето от тези не съм срещала из нета

« Отговор #3073 -: Септември 27, 2010, 07:43:07 am »
да, точно така е, позицията на Марс в Козирог ми е дала голяма доза търпение, което помага за поддържане на добри отношения с околните, разбира се лошото в случая е, че понякога ти се качват на главата, но като цяло много точно описание  :blink:

« Отговор #3074 -: Септември 27, 2010, 07:15:13 pm »
Да, така е, околните много рядко ме наричат "будала" и не разбират съвестното ми отношение към всичко, с което се захвана, дори наскоро доцента, на когото асистирам в университета, ми заяви, че толкова старание чак го изнервя, какво да направя като искам студентите ми да са знаещи и можещи и да разбират всичко по време на упражненията?
Това за смяната на настроенията много точно си го напипал, причината също (партньора)  ;)
БРАВО! You rock, girl! :clap: Точно такива хора като теб трябват на тази страна, за да се оправи! Продължавай в същия дух!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3075 -: Септември 29, 2010, 03:52:53 am »
Тази вечер официално разбрах, че малкия ми братовчед се е оженил.  ;D
Чух тази новина още в началото на август от леля ми (във вид на клюка), сега версията е официално потвърдена. И доколкото разбрах от леля, избрал си е какичка, с 10-11 години разлика. Като се чухе с него, го питах на колко години е съпругата му и така го сварих неподготвен.  ;D Веднага се измъкна, че щял да ми разкаже всичко друг път... При все това, че се чуваме по веднъж на две-три години.
Прилагам годишната му соларна карта за упражнение. Зяпах прогресии и дирекции, там на пръв поглед не видях нищо интересно (не са активирани осите), освен че прогресивната Луна сега е във Везни.

Не знам кога среща жена си, но сключват официален брак по време на Саде Сати (Сатурн в знака на Луната). А пък и в наталната карта Сатурн управлява АС, а Луната ДС. В солара мунданната опозиция между Сатурн и Юпитер/Уран активира наталната опозиция между Луната и Венера в последните градуси на Дева/Риби.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3076 -: Септември 29, 2010, 03:56:00 am »
айде честито ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3077 -: Септември 29, 2010, 03:59:57 am »
Ще му разгледам и индийските шашми, когато не ме мързи, че ми стана интересно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3078 -: Септември 29, 2010, 04:17:44 am »
Лили, забелязвам една тенденция при соларите в годината на брака, а именно Соларна Луна на нат АЦ. Това винаги ли е така ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3079 -: Септември 29, 2010, 04:25:46 am »
Лили, забелязвам една тенденция при соларите в годината на брака, а именно Соларна Луна на нат АЦ. Това винаги ли е така ?

Трябва да се провери... Възможно е да си права.
В женска карта сол. АС в съвпад с нат. Луна или сол. Луна в съвпад с нат. АС може да бележи и бременност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.