Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857692 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3080 -: Септември 29, 2010, 04:44:49 am »
Цитат
В женска карта сол. АС в съвпад с нат. Луна или сол. Луна в съвпад с нат. АС може да бележи и бременност.

За пример прилагам три соларни карти.

В първата има бременност, завършила с аборт - сол. АС в Скорпион в съвпад със сол. Луна (върху нат. Уран) и квадрат със сол. Марс, сол. Сатурн в съвпад с нат. Юпитер. Това е първата в живота й бременност, случва се по време на обрата на възлите върху оста АС/ДС в радикса.

В рамките на действие на втория солар отново забременява, детето се ражда, след като влиза в сила третият солар. В третата карта сол. АС попада близо до К5, в съвад със Слънцето, сол. ДС е близо до нат. Нептун. Сол. Венера е в точен съвпад с нат. Луна, тригон със сол. Юпитер и Уран. Сол. Марс в съвпад с нат. Юпитер, сол. Плутон в 7 дом в тригон със сол. Марс в 4ти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #3081 -: Септември 29, 2010, 05:22:49 am »

Лили, забелязвам транзитиращ северен възел в квадратура Сатурн Везни. Транзитираща Луна квадратура Сатурн. Транзитиращ северен възел в квадратура с натален такъв.  Има си възел във рак в 7 дом.  Рак в седми дом не дава ли образ на съпруга по малка от него. Южният му възел е в Козирог. Като,че ли има завръщане към южния възел....Нещо от миналото.  :oКвадратурата на възлите не е ли показател за сбъсък на предначертания път и този дето се върви или е показател за преодоляване само на трудности?

Ама поправяй дето грешим. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3082 -: Септември 29, 2010, 05:33:12 am »
Чакам да ми прати снимки, за да разбера дали случайно съпругата му (с голяма разлика във възрастта) не прилича на мен... От тримата по-големи братовчеди най-топла връзка има с мен. Още когато се роди и през цялото си детство все беше до мен. Има трудно детство, родителите му не се интересуват особено от него. Родителите се развеждат рано, майката се пропива... Бащата (вуйчо ми) се събира с хитра Дева, която буквално му стъпва на врата, изпива му мозъка, и обсебен от нея забравя за единственото си дете... Живеят в различни жилища на 15 минути път едно от друго и от години не контактуват. Направо ме изумяват тия хора.
Малкия ми братовчед е с доста особен характер, затворен, но мен винаги ме е обичал много силно. Още си спомня как бутах количката, в която седеше, и му разказвах измислени приказки, в които винаги присъстваха някакви страхотии или фантасмагории, навремето имах богато въображение.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #3083 -: Септември 29, 2010, 05:37:10 am »
Притеснява ме транзитен Уран съвпад Венера опозиция Луна. Нараняване на чувства. Икато премине Уран от там, да не е само Уранова история. Че за него кофти. Той си има заложена карма в натала на тема отношения.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3084 -: Септември 29, 2010, 05:40:26 am »
Да, странен тайминг обажда моя брат'чед  ;D, щом е успял да ме изненада и мен...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #3085 -: Септември 29, 2010, 05:49:53 am »
 Тая опозиция Луна/Венера при повечето хора, които са имали разведени родители я наблюдавам. И е такава " неопределеност". Пълен дискомфорт при родения по отношение на чувства и изразяване, затвореност от страх от нараняване и неяснота по въпроса дали си обичан или не си и дали обичаш или не, и непрекъсната нужда да ти се доказва. :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3086 -: Септември 29, 2010, 05:54:56 am »
В случая има не само опозиция между Луната и Венера по оста Дева/Риби, а и тау-квадрат с Нептун. Не знам много подробности за връзките му, но изглежда, че е имало някаква драма там... Не е изключено да е обичал силно и да е бил използван (опозицията е по оста 2/8 дом). Според мен тази конфигурация дава силна емоционална зависимост от жените. Може и любимите жени да са имали някакъв вид зависимост, пристрастеност, да са били манипулативни, да са му вменявали вина (тип "вечната жертва"). А пък и ДС е в Рак (управител Луна), където е разположен и СЛВ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3087 -: Октомври 14, 2010, 12:54:25 am »
Според вас този мъж има ли шанс за сериозна връзка от тук нататък или брак? Ако някой прояви интерес за данните, мога да ги дам на лични.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3088 -: Октомври 14, 2010, 12:55:50 am »
Според вас този мъж има ли шанс за сериозна връзка от тук нататък или брак?  

Кой мъж :rolleyes: ;D..
Не виждам такъв... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3089 -: Октомври 14, 2010, 12:56:47 am »
Много си бърза. Снимка не съм сложила, но ако се налага... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3090 -: Октомври 14, 2010, 01:06:06 am »
Много си бърза. Снимка не съм сложила, но ако се налага... ;D

Стрелец , какво да ти кажа....
По картата , предстои транзит на Уран през ДСЦ и на Сатурн през Венера. Венера управлява АСЦ и 8-ми дом....
Не мисля , че от тук нататък , докато не отминат тези транзити връзките му ще бъдат успешни....
По-скоро , след като Уран мине куспидата на 8-ми дом... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3091 -: Октомври 14, 2010, 01:08:09 am »
Според вас този мъж има ли шанс за сериозна връзка от тук нататък или брак? Ако някой прояви интерес за данните, мога да ги дам на лични.  
Съни,само поради факта,че АС му е във Везни можем да направим извод,че този човек не може без партньор.С тази Венера в скорпион човека е много ревнив и на всичкото отгоре и идеалист.За по-сериозна връзка трябва да се погледнат и прогресии,дирекции и т.н. :blink:

« Отговор #3092 -: Октомври 14, 2010, 01:27:54 am »

У7ми в ергенския 11-ти - Дева!!!, мажорно неаспектиран + Сатурн в 7ми. Май ще е ергенлува занапред. А дали и кога би имал сериозна връзка.....е да ви кажа до сега не съм попадала на еднозначен показател за започване на сериозна връзка или за среща на значима любов. Не знам какъв е семейния статус на този мъж, но при разглеждане на картата бих казала, че този човек няма да създаде семейство. Има нужда от компания, но не от семейство и производните му задължения..

Някак си в картите по-виждам крайния резултат от избор за дадена връзка.  :rolleyes: Сякаш любовта идва, а картата отразява някакъв процес във вътрешния свят на човека :lol: и аз виждам - щастлив ли е, просто развълнуван ли е, страх ли го е и т.н.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3093 -: Октомври 14, 2010, 01:32:08 am »
Може да ми скарате , може да се сърдите , но с тези транзити е просто бъдещ вдовец.... :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3094 -: Октомври 14, 2010, 01:34:54 am »
Потвърждавате това, което си мислех и аз.
Макар, че той таи надежди за нещо може би е най-добре за него така. Няма брак до тук, нито сериозни съвместни отношения от такъв тип.
Може пък да срещне някой ден своята компания.  :blink:

Качвам и карта с прогресии и дирекции.  

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3095 -: Октомври 14, 2010, 01:36:24 am »
Може да ми скарате , може да се сърдите , но с тези транзити е просто бъдещ вдовец.... :(

Защо?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3096 -: Октомври 14, 2010, 01:37:12 am »

Ако говориш за Плутон и на мен хич не ми харесва, но не е женен човека, поне няма да е загуба в тази посока. И въобще дано няма такава като цяло, но това е Плутон все пак.   :lol:

« Отговор #3097 -: Октомври 14, 2010, 01:43:24 am »
В момента не е ли заформил някаква връзка на работното си място?
Мисля, че ще има късен брак с жена със силно изразени Риби или Скорпион.
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 01:48:34 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3098 -: Октомври 14, 2010, 01:44:56 am »

Ако говориш за Плутон и на мен хич не ми харесва, но не е женен човека, поне няма да е загуба в тази посока. И въобще дано няма такава като цяло, но това е Плутон все пак.   :lol:

Да...
Има и още нещо...Венера е в скорпион , управлява асц и 8-ми дом...Тук предстоят тежки транзити....
Сатурн /Венера...Плутон е диспозитор на венера...
ДСЦ в овен са независими хора , които обичат да доминират в живота....Рогато на ДСЦ си е изкушение....,а рогатите са:
овен , скорпион, козирог. Нещата са трудни и сложни с такъв знак на десцедента....Винаги има кармична обреченост по мой наблюдения....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3099 -: Октомври 14, 2010, 02:10:36 am »
Според мен този мъж няма нужда от сериозно обвързване.
Флиртчета, неангажиращи връзки - да, но не е от тези, които биха допуснали някой близо до себе си.
Държи се дистанцирано!