Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858896 Прегледи
*

abroad

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3120 -: Октомври 26, 2010, 08:02:02 pm »
Мерси, Марая
Не, няма нищо общо с Кремиковци.
Но, иначе си права, образованието му е инженер-химик :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3121 -: Октомври 26, 2010, 08:39:09 pm »
Мерси, Марая
Не, няма нищо общо с Кремиковци.
Но, иначе си права, образованието му е инженер-химик :blink:

Kolega znaqi!
Скорошно оздравяване и да те слуша! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3122 -: Октомври 26, 2010, 11:01:47 pm »
Да внимава с мъжете и питиетата.

п.п Как и се отрази тр.Плутон през стелиума й?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3123 -: Октомври 27, 2010, 12:18:35 am »
Сатурн в опозе на Марс и в квадратура с Нептун. Отделно тр. Плутон е в поотминал съвпад с натален Сатурн.
Самият Сатурн и задава спирачки по тези теми свързани по един или друг начин с ентъртеймънта.

*

katrin_ls

« Отговор #3124 -: Октомври 27, 2010, 04:24:07 am »
Какво бихте казали за живота на това момче?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3125 -: Октомври 27, 2010, 04:26:39 am »
Изглежда ми сериозен и концентриран.
Има ли ранна загуба на родител/ли?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3126 -: Октомври 27, 2010, 04:29:09 am »

Аз утре...стига да не е късно....
На крилете на орела съм..... ;D :blink:
И виждам света различен....МНОГО! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3127 -: Октомври 27, 2010, 04:31:39 am »
Възможни романтични връзки с чужденки/друговерки срещнати покрай работа.
Забелязвам липса на опозиции. Единият вариянт е да не среща сриозни препятствия, другият е- да му липсва емпатия и диалогичност.
Наследства?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3128 -: Октомври 27, 2010, 04:35:20 am »
Значи обучение. :blink:

« Отговор #3129 -: Октомври 27, 2010, 04:54:50 am »
Не знам какво точно трябва да кажем,за живота на това момче,но на прима виста това,което ми прави впечатление е разположението на повечето планети в западната полусфера.Луната в Лъв - има нужда от публика,одобрение.Луната управлява 5 дом и  се намира в 6 дом.Възможно е момчето  да  се е доказало рано ,заниманията му може да са свързани с някакво творчество.Меркурий в гокленова зона,упр. на 4 и 7 дом ,говори за талант свързан с писане,реклама посредничество или журналистика.Защо не и търговия,и нея я свързвам с меркурий,но не ми се връзва с асц.Риби освен ако търговията не е с петрол или алкохол.С този Сатурн на върха на 7 дом,сигурно има проблемни взаимоотношения.Много ревнив е.
Сега виждам съвпада на Марс  с Нептун .Това може да означава,че енергията на моменти не му е достатъчна,или че е насочена в област свързана с нептун.Има ли някакви здравословни проблеми това момче?

« Отговор #3130 -: Октомври 27, 2010, 06:11:19 pm »
Това, което съм болднала се отнася за момчето. Да, имал е проблеми по Нептун.

Вчера си легнах и сега гледам,че няма никакво развитие по темата.Проблемите по Нептун може да бъдат свързани с алкохол и наркотици.А иначе чисто физически Нептун упр.краката

« Отговор #3131 -: Октомври 27, 2010, 06:16:12 pm »
А чисто психически Нептун е в главата. ;D
:blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3132 -: Октомври 27, 2010, 08:48:45 pm »
и аз да се включа... :-[
живота му не е бил лесен вероятно, от малък е трбвало да полага много усилия дали в работа или за да помага на семейството и родителите си...творческа личност, силна......с широки възгледи...нещо неприятно и лоше вероятно му е помогнало да постигне много в живота......
 :-\ :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3133 -: Октомври 27, 2010, 11:04:39 pm »
Като гледам голяма навалица и тук по задачата. Все пак, има и такива които се включиха, чест и почитания!  :P  Бяха близо до истината. Та да кажа - млад спортист, голяма надежда. Завършва спортно училище. Но за жалост, попада в лоша компания и започва употребата на наркотични вещества. Сами разбирате колко главоболия са това за родителите му. Кражби, полиции и т.н. Опити за лечение, но безуспешни в България. След което заминава за чужбина в комуна, където успява да се възстанови. Започна нов живот, ожени се за чужденка и на скоро му се роди дете. Живее нормален, ( пълноценен ) живот в чужбина.  :-[

не съм много близо до истината, но какво да се прави.....ще се науча.... :-[ :blink: ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3134 -: Октомври 27, 2010, 11:09:48 pm »
Тригонът Нептун -Юпитер ли го е подхлъзнал?

*

katrin_ls

« Отговор #3135 -: Октомври 27, 2010, 11:18:36 pm »
Марс/Нептун е толкова разпиляна енергия че не е истина..
даже имах и такива дирекции преди година/две..

При мен са в точен куинконс.  ;D Пилея енергия на поразия, преди обаче. Сега здраво наблягам на спорт, като стрела съм, стълбите ги вземам по 3 наведнъж. Асансьор никога не ползвам. Като бягам на долу по стълбите ги прескачам по 2 поне. Истината е в движението. Ненавиждам застоелия начин на живот. Няма зима няма лете, джогинга ми е задължителен, поне 1 час на ден. Ако е непоносимо студено у дома имам пътека и велоергометър, така че намирам начин отново да се раздвижа цялата мускулатура. Докато съм жива и здрава ще го правя!!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3136 -: Октомври 27, 2010, 11:26:21 pm »

При мен са в точен куинконс.  ;D Пилея енергия на поразия, преди обаче. Сега здраво наблягам на спорт, като стрела съм, стълбите ги вземам по 3 наведнъж. Асансьор никога не ползвам. Като бягам на долу по стълбите ги прескачам по 2 поне. Истината е в движението. Ненавиждам застоелия начин на живот. Няма зима няма лете, джогинга ми е задължителен, поне 1 час на ден. Ако е непоносимо студено у дома имам пътека и велоергометър, така че намирам начин отново да се раздвижа цялата мускулатура. Докато съм жива и здрава ще го правя!!!
аз пък хич не обичам да спортувам......сигурно е от Марс-а ми в Рак и изгорен ......
а Венер-ката ми е в Телец...склонна към мързел.... :-[ :-[ :-[
ама йогата пък много ме кефи.....чакам една книга и започвам.... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3137 -: Октомври 27, 2010, 11:50:15 pm »
Аз имам широк съвпад на Марс с Нептун. Имаше период в който активно спортувах. Сега се задоволявам с "пешеходство" (много помага за бедрата) и не ползвам асансьор при никакви обстоятелства.
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 12:43:55 am от Uran »

« Отговор #3138 -: Октомври 28, 2010, 12:54:45 am »
Като гледам голяма навалица и тук по задачата. Все пак, има и такива които се включиха, чест и почитания!  :P  Бяха близо до истината. Та да кажа - млад спортист, голяма надежда. Завършва спортно училище. Но за жалост, попада в лоша компания и започва употребата на наркотични вещества. Сами разбирате колко главоболия са това за родителите му. Кражби, полиции и т.н. Опити за лечение, но безуспешни в България. След което заминава за чужбина в комуна, където успява да се възстанови. Започна нов живот, ожени се за чужденка и на скоро му се роди дете. Живее нормален, ( пълноценен ) живот в чужбина.  :-[
Честно да ти кажа aiia,с този асц. Риби ,никога не их предположила,занимания със спорт,макар да ми мина през главата.Повечето спортисти,които познавам са с воден Марс,може би съвпада на марс с Нептун може да се тълкува така,но нептун дава и разпиляване на енергията.На моменти дори липсата и.Интересно ми е сега с какво се занимава в чужбина.Според мен момчето ще се чувства по добре в чужбина.Жена му по-голяма ли е от него ?

*

Divna

« Отговор #3139 -: Октомври 28, 2010, 11:01:02 pm »
Пускам картата на едно момче, което го чувствам много близко /почти като син/.
Ще оценя вашите коментари относно картата му. В момента е на крастопът за избор на професия. Мисли да запише нещо свързано с електроника, но аз не го виждам много в тая сфера.