Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861116 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3140 -: Октомври 28, 2010, 11:07:00 pm »
Уран няма мажорни аспекти със Сатурн и Меркурий, но е на трон по дом и във взаимна рецепция със Сатурн. Това може и да се окаже достатъчно за електрониката. Всъщност, Уран има точен творчески аспект с Меркурий.
п.п.Може и да сполучи в това начинание.
п.п.п. Ти като какъв го виждаш?

*

Divna

« Отговор #3141 -: Октомври 28, 2010, 11:13:36 pm »
Изключително комуникативен и много оправен. Много жизнен също. Бих го свързала с ръководен пост. Нещо свързано с мениджмънт.
8ми дом е с управител Венера, която е добре аспектирана в картата и е в първи дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3142 -: Октомври 28, 2010, 11:21:18 pm »
Изключително комуникативен и много оправен. Много жизнен също. Бих го свързала с ръководен пост. Нещо свързано с мениджмънт.
8ми дом е с управител Венера, която е добре аспектирана в картата и е в първи дом.

Oгнен темперамент , изклю4ително социален , адаптивен ....Работа в група , нестандартен подход към приятелите , които оказват оргомно влияние в живота му.
Знае цената си....Мисля , че ще работи в група ....Виждам сериозно отноwение към политиката и такава кариера....
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 11:27:48 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #3143 -: Октомври 28, 2010, 11:26:20 pm »
Благодаря ви, Уран и Ая!

Ая, предупредила съм го за Луна/Нептун. Преди 2 години имаше проблем в тази насока, но бързо се взе в ръце.
Съдбата му не е от най-леките. Израства сам с майка си, която преди няколко години решава да се обвърже с един чужденец. За да живее обаче с него, т.е. да може той да дойде тук, тя подписва един документ, с който се задължава да му е попечител /да го издържа/ 5 години. Успяха да живеят само 2 и той зачезна, а тя трябва да му плаща няколко хиляди долара за 3 години /според закона/  :-[.
Момчето е принудено да напусне училище /а е много силен ученик/ и да работи. В момента е изключително самостоятелен, събрал е нужните пари, за да продължи образованието си и сега му предстоят множество изпити /за един месец трябва да вземе изпити за две години/.

*

Divna

« Отговор #3144 -: Октомври 28, 2010, 11:28:25 pm »

Oгнен темперамент , изклюяително социален , адаптивен ....Работа в група , нестандартен подход към приятелите , които оказват оргомно влияние в живота му.
Знае цената си....Мисля , че ще работи в група ....Виждам сериозно отновение към политиката и такава кариера....

Благодаря, Марая!

До тук всичко е вярно.
А как го виждате в любовта? Имал е сериозна приятелка, с която се е разделил преди няколко месеца. Наранила го е доста.

*

holanda

« Отговор #3145 -: Октомври 28, 2010, 11:32:06 pm »
  Да, има предпоставки за ръководен пост, но това на една по-зряла възраст - след 30 г.

това винаги ми е било любопитно-какви са евентуалните аспекти за по-късна професионална реализация,специално след 30. IC в Козирог има ли голямо отношение към това или У6/10 дом в напрегнат аспект със Слънцето?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3146 -: Октомври 28, 2010, 11:33:34 pm »

Oгнен темперамент , изклюяително социален , адаптивен ....Работа в група , нестандартен подход към приятелите , които оказват оргомно влияние в живота му.
Знае цената си....Мисля , че ще работи в група ....Виждам сериозно отновение към политиката и такава кариера....

Благодаря, Марая!

До тук всичко е вярно.
А как го виждате в любовта? Имал е сериозна приятелка, с която се е разделил преди няколко месеца. Наранила го е доста.

Dай прогресивна карта... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3147 -: Октомври 28, 2010, 11:37:57 pm »
  Да, има предпоставки за ръководен пост, но това на една по-зряла възраст - след 30 г.

това винаги ми е било любопитно-какви са евентуалните аспекти за по-късна професионална реализация,специално след 30. IC в Козирог има ли голямо отношение към това или У6/10 дом в напрегнат аспект със Слънцето?

Tц! :blink:

Късните реализации са по скорпион! :blink:

*

holanda

« Отговор #3148 -: Октомври 28, 2010, 11:40:16 pm »
Жълтичко, след 30 години, защото тогава Сатурн вече се е възвърнал. И човек става по-улегнал, мъдър и т.н. А при него Сатурн е на АС в аспект със Светила в 2 дом, огнен знак Овен.  Та за това казах, че имам потенциал да ръководи и да бъде успешен.

много си бърза  ;D
Питах по принцип,защото така прочетох в един сайт,специално за Сатyрн на IC . И ми стана много любопитно,но аз нямам голяма база данни,за да сравня   :-\

*

Divna

« Отговор #3149 -: Октомври 28, 2010, 11:42:30 pm »
Ето я картата с прогресиите.

*

Divna

« Отговор #3150 -: Октомври 28, 2010, 11:46:37 pm »

Жълтичко, след 30 години, защото тогава Сатурн вече се е възвърнал. И човек става по-улегнал, мъдър и т.н. А при него Сатурн е на АС в аспект със Светила в 2 дом, огнен знак Овен.  Та за това казах, че имам потенциал да ръководи и да бъде успешен.

Любов - За сериозно обвързване е малък, Дивна. Трудно ще му е с квадрат Слънце/Уран, според мен за трайно обвързване ще изчака Сатурновия възврат. Иначе му връзват девойките. Доста социален тип е, както казах, бързо (спонтанно) се сприятелява. С Венера в Риби дори е и романтичен.  :P  Той прави 1 крачка към девойката.

То е ясно, че е още млад. Въпросът е като цяло в живота. Често за съжаление първите опити, оставят травма, която в последствие оказва влияние.

*

holanda

« Отговор #3151 -: Октомври 28, 2010, 11:47:16 pm »
Tц! :blink:

Късните реализации са по скорпион! :blink:

ей това е нещо ново за мен  :o Благодаря  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3152 -: Октомври 28, 2010, 11:47:32 pm »
 Divna
Prez месец ноември ще има движение по тема Любов...
И то доста интересна връзка ще има... :blink:

*

Divna

« Отговор #3153 -: Октомври 28, 2010, 11:53:59 pm »
Divna
Prez месец ноември ще има движение по тема Любов...
И то доста интересна връзка ще има... :blink:

Благодаря, Марая!

В момента нещо има проблясъци за някаква връзка. Харесал си е едно девойче и се виждат. Явно ще се задълбочат нещата. Това може само да ме радва. Този младеж заслужава да бъде обичан.

*

Divna

« Отговор #3154 -: Октомври 28, 2010, 11:57:34 pm »
Divna, ниска му е самооценката все още. Хубаво! Марс в 1 дом, но е в Риби в опозиция на Юпитер У10.  Има нещо в детството, като травма. Билогичния баща къде е? Липсва фигура, авторитет.

Мил, жалостив, състрадателен и в следващия момент става агресивен, напорист, амбициозен. Променливи са му настроенията спрямо девойките. Меркурий е в Марсов дом, в критичен градус в огнен знак.  :-[  Както казах, трябва да изчисти вътрешните си противоречия, мил ли ще бъде с жената до себе си или ще бъде изискващ/доминиращ. Трудно му е, но той е още малък, и тепърва ще разгръща потенциала си в професионален и личен план.

Благодаря, Ая!

Момчето никога не е виждало баща си. Израстнал е без баща. Няма модел, който да е усвоил от детството. Тук навярно ще среща проблеми.

*

Divna

« Отговор #3155 -: Октомври 29, 2010, 12:13:20 am »
Афективен е. Мил и внимателен. Търпелив е. Но обича и да се налага.
Екстроверт е, но не е арогантен. С мен се държи много уважително. С хората около своята възраст също /поне доколкото съм имала възможност да го видя/. Познавам го от няколко години. Има голям напредък в самоусъвършенстването си. Устремен е, но е и страхлив. Страхува се да започне сериозна връзка, за да не бъде отново наранен. Много красив младеж е. Със спортна фигура и изключително излъчване. Девойките му се лепят като ваденки, но не е от тия младежи, които желаят връзка за една нощ. Търси сериозно отношение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3156 -: Октомври 29, 2010, 02:44:35 am »
Сатурн в 12 дом е добър за хора занимаващи се с инженерни дейности- те изискват съсредоточаване и известна изолация.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #3157 -: Октомври 29, 2010, 05:02:13 am »
Уран няма мажорни аспекти със Сатурн и Меркурий, но е на трон по дом и във взаимна рецепция със Сатурн. Това може и да се окаже достатъчно за електрониката. Всъщност, Уран има точен творчески аспект с Меркурий.

Дивна, дали няма да е възможно, след като момчето иска инженерна специалност нещо от рода на климатична и вентилационна техника и системи. Нещо от този сорт .Плутон дали няма отношение и към филтрирането/ става дума за пречистване на въздуха все пак/ Той е добре поставен в 10 дом и получава мажорен аспект от Уран. И с Венера също.
 :-\
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Divna

« Отговор #3158 -: Октомври 29, 2010, 08:40:18 pm »
Сатурн в 12 дом е добър за хора занимаващи се с инженерни дейности- те изискват съсредоточаване и известна изолация.

Благодаря, Уран!

*

Divna

« Отговор #3159 -: Октомври 29, 2010, 08:41:56 pm »

Дивна, дали няма да е възможно, след като момчето иска инженерна специалност нещо от рода на климатична и вентилационна техника и системи. Нещо от този сорт .Плутон дали няма отношение и към филтрирането/ става дума за пречистване на въздуха все пак/ Той е добре поставен в 10 дом и получава мажорен аспект от Уран. И с Венера също.
 :-\

Благодаря, Мила!

Ще споделя с него идеята ти.