Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857011 Прегледи
*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3160 -: Октомври 30, 2010, 12:19:25 am »
 Ще  сложа една карта за да тренираме  по въпроса и да направим характеристика. Няма точен час. На известен мъж е. После ще пусна линк за него.  :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3161 -: Октомври 30, 2010, 01:08:37 am »
артистична, музикална личност с голяма интуиция, успехи в кариерата, романтик, пада си по тайните любовни връзки, обича да пътува и може да е лакомник :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #3162 -: Октомври 30, 2010, 01:22:27 am »
до тук у така, кариера в професията каква мислиш че е? Да нещата до тук са такива. 

Даже горещо. Всичко  до тук е така :blink:
Има още интересни неща за него ;
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3163 -: Октомври 30, 2010, 01:47:09 am »
като гледам кариерата е много важна за него.. мисля, че може да е музикант и да обича да спортува ( нещо като хоби ).. с този марс в първи дом трябва да е доста дързък и смел. Може да има влечения към алкохол, наркотици и всякакви опиати, заради съвпада на марс с нептун.
Трябва да е добър в речите, добър говорител, значи ще става за шоумен :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3164 -: Октомври 31, 2010, 02:27:18 am »
Mного малко мажорни аспекти.
Незнам защо ми се струва, че има някакви проблеми с комуникация/общуване/връзки, които на свой ред дефинират такива и в работата.
Връзките- любовни- не много устойчиви.
Какво учи това момиче?  Акцентираните 6 и 10 дом са интересни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3165 -: Октомври 31, 2010, 02:30:45 am »
Връзките- любовни- не много устойчиви.

Мисля, че от време на време проявява изключителен инат във връзките си и не е склонна към компромиси.
Склонна е към сарказъм, има малко по-остър език и чрез това може да си създава недоброжелатели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3166 -: Октомври 31, 2010, 02:38:41 am »
В такъв случай, има ли амбиции за кариерно израстване в професията си?
От една страна Сатурн в 6 дом в аспект с Меркурий е добре за счетоводител, но МЦ във водолей и Уран неаспектира в съвпад с десц ми струва като показател и за сериозни обрати не непременно с + знак.

п.п.Успява ли с лекота да създаде фронт с/у себе си? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3167 -: Октомври 31, 2010, 02:47:05 am »
Неаспектираният Уран в съвпад с десцендента, управител на МЦ не е лесен.
Аз си мислих за скандали свързани с работа, колеги и т.н, но това при нея се е проявило по отношение на сем. статус.

« Отговор #3168 -: Октомври 31, 2010, 03:45:16 am »
Аия детето и в края на 2007 ли е родено?
В края на 2011 началото на 2012  ще има раздвижване в партньорствата план при нея.Транзитен Плутон ще се закотви за по-дълъг период върху Юпитер У7 и транзитен СЛВ ще транзитира през 7-ми дом.Прогресивното Слънце У4 сменя  знака и отива в Овен което може би ще я направи по-борбена а прогресивен Меркурий У5 е в тригон с натален Уран.Дирекционните Луна и Сатурн ще пресекат оста ДС а дирекционен Юпитер прави съвпад с натална Венера.
ПС.Въпреки положението на Уран на куспиданта на ДС недобре поставения Юпитер а и натален Нептун в 7-ми все си мисля че тя все някога ще срещне правилния човек но преди това трябва да целуне доста жаби! ;)
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3169 -: Октомври 31, 2010, 03:19:08 am »
Незнам дали има някой който да иска да бъде сам но пък по-добре сама отколкото зле придружена и все пак въпрос на мислене и приоритети ... а и защо да е сама нали има дете което е в една прекрасна възраст опознава света и са толкова интересни но това си е мое мнение а и сигурно не и е лесно като самотна майка.....
Докато дишаш...надявай се!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3170 -: Октомври 31, 2010, 08:16:27 pm »
Ще ви помоля да погледнете картата на племенника ми..
От няколко месеца хлапето проявява страшна агресивност -хапе,бие,щипе,обижда и всичко подобно,за което се сетите,когато е афектирано или превъзбудено стиска зъбките си силно,даже има и счупени парченца по предните. :-\
Такова е отношението и към играчките,мебелите-чупи,къса,ножицата много я тачи също.. ;D
На мен ми е непонятно,все пак е със силно сатурново влияние в картата,сега и Сатурна му транзитира в 1-ви,Марса в Дева по мои наблюдения не е от най-дивите..Това човече е с неизчерпаема енергия,за съжаление я изразходва не както ни се иска на нас..
Може би това е протеста му срещу раздялата на родителите и лошите отношения между двете страни.

http://prikachi.com/images.php?images/376/2625376i.gif

« Отговор #3171 -: Октомври 31, 2010, 08:29:23 pm »
Марса в Дева по мои наблюдения не е от най-дивите..

Напротив! Най-големите агресори, които познавам или на които съм разглеждала карти са с Марс в Дева. По-късно ще разгледам картата за подробности. Прогр Луна му е в съвпад с Урана в 6ти - нищо чудно, че точно сега се е развихрил.  

ПП Опозиция на Марса с Урана е активна - 5 гр.
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 08:37:26 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3172 -: Ноември 01, 2010, 04:32:15 pm »
Мерси,Аурора!
Попрочетох нещо за въпросната опозиция,то верно страшно било.. ;D
И все пак по-добре от Марс/Нептун,по-добре да разрушава,отколкото да се саморазрушава..

*

abroad

« Отговор #3173 -: Ноември 02, 2010, 01:59:12 am »
Въпросът е сериозен.  От два месеца има здравословни симптоми, които биха могли да се тълкуват фатално и еднозначно, но снимката и изследванията отчитат липса на проблем...
какво би могло да бъде

обратна връзка - последни данни, на които съм склонна да се доверя, показват симптоми, предизвикани от прекалена употреба на уж безобидно лекарство...
надявам се това беше, нищо че невярващо звучи  :blink:
благодаря още веднъж за помощта :wub:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3174 -: Ноември 02, 2010, 02:27:39 pm »
симптоми, предизвикани от прекалена употреба на уж безобидно лекарство...
Аспирин?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3175 -: Ноември 02, 2010, 06:50:19 pm »
Туй много огън, страхотия.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3176 -: Ноември 02, 2010, 07:01:50 pm »
Доста магнетичен , много интересен мъж , много ревнив и импулсивен....
Огнен темперамент , влюбен в себе си..., егоист.
Но този е бил уникален любовник според мен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3177 -: Ноември 02, 2010, 07:18:11 pm »
Свободолюбив,непрекъснато в движение,приказлив и на моменти рязък.Сигурно е хубав мъж.Има някакви вътрешни страхове,горделив.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Asol

• 4140
« Отговор #3178 -: Ноември 02, 2010, 07:20:16 pm »
Ая, много огън има в картата. Как се вписва едно Слънце дванайсетица в Дева в цялата тази карта. :P ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3179 -: Ноември 02, 2010, 07:31:03 pm »
Властен, невъздържан, чепат, деспот дори, какво да казваме, ти само като пишеш как е изкъртил волана си го представям, но и като я видях още картата много тежко излъчване ми се стори.

Той май си има и проблеми във връзките, отношенията, комуникацията, трудно ми е да си представя кой би го изтърпял. Ще помисля.  ;D Както и за хубавите му черти.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.