Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860195 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3220 -: Ноември 06, 2010, 09:06:05 pm »
Мисля , че втората карта е по-показателна по отношение на успеха...Мъжа е прекалено упорит АСЦ е козирог...Умее да работи в съдружие , може да бъде и шеф и подчинен....

В първата карта ми се струва , че има повече късмет и по- малко показаност...Работата в сферата на пътуване , транспорт , комуникации ли е ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #3221 -: Ноември 06, 2010, 11:01:27 pm »
В първата карта Нептун и Уран, аспектиращи стелиума, са в 6-ти дом, Уран е У10, Нептун е втори управител на 10-ти дом, което пак, според мен, предполага желание за издигане чрез работа. Или може би не желание, а по-скоро обстоятелствата му го налагат - Нептун е У11, а 11-тия дом се свърза и с обстоятелствата, които човек не може да контролира. Но Марс (У6) ми се вижда някак си изолиран от динамиката в картата. Този човек наистина ли работи упорито?

Мързеливичък е на моменти, отпуска се ;D
Но, когато се налага работи упорито. Иначе е много енергичен.

В първата карта ми се струва , че има повече късмет и по- малко показаност...Работата в сферата на пътуване , транспорт , комуникации ли е ?

Да, късметлия е, но както казах това до голяма степен се определя от положителното отношение към всичко и към всички :blink:
Не, не работи това.

Сферата на действие и начините за постигане на успех е доста различна при двамата.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3222 -: Ноември 07, 2010, 02:19:47 am »
Здравейте, сладури..
Качвам тук една карта на приятелка, нещо не мога да я разбера напоследък...
На вас как ви се вижда... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #3223 -: Ноември 07, 2010, 02:42:14 am »
Герчо картата или приятелката , щото ако е картата има обяснение...Предстояща Уранова опозиция , а Уран не действа като часовник , много преди точния аспект... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3224 -: Ноември 07, 2010, 02:47:25 am »
Умна, разсъдлива, аналитична. Може да мисли и да схваща новите неща малко бавно, но веднъж захапе ли, не пуска. Има дарба за архитект, според мен. Също и за психолог. Би трябвало да се справя добре с чуждите езици и работата й да е свързана с тях или с комуникация. Енергична, борбена, силна личност. Понякога обича да командва. Бунтарка е по природа и много работлива. Емоционално прикрита, трудно би споделила тайните си. Бързо се пали и лесно се разочарова, когато нещата не вървят по план. Но също така бързо събира сили и започва наново. Понякога изпада в самозаблуди. Защо казваш, че не я разбираш? Наскоро е променила приоритетите си или е станала отчуждена?

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3225 -: Ноември 07, 2010, 02:49:44 am »
Приятелката, Марая...
Помислих си и аз за урановата опозиция, но ми се стори далеч..
Винаги съм мислела, че има щастлив брак, но напоследък все е сприхава, все търси под вола теле, друг път като млъкне... :-\
Гадно ми става.... :'(

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3226 -: Ноември 07, 2010, 02:55:10 am »
Мирабела, благодаря, че се включваш...
Бунтарка не точно, но обича да комадва, да владее нещата...занимава се с медицина...емоциите наистина трудно ги показва, но личните...иначе е темпераментна...
за самозаблудите също си прави-вкара ли се в някой филм, и да и говоря с часове все тая..
Но непоследък, направо не се трае-аз съм директна, и много емоционална, но е станала още по-затворена, мрачна, мълчалива....чак взех да си задавам въпроса дали с нещо не съм я засегнала... :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #3227 -: Ноември 07, 2010, 03:11:41 am »
Приятелката, Марая...
Помислих си и аз за урановата опозиция, но ми се стори далеч..
Винаги съм мислела, че има щастлив брак, но напоследък все е сприхава, все търси под вола теле, друг път като млъкне... :-\
Гадно ми става.... :'(

Изобщо не е далеч , защото Уран стъпи в овен ...
Още повече , че неговия транзит е съпроводен и от един не дотам лек аспект на Сатурн....опозиция към Уран...

« Отговор #3228 -: Ноември 07, 2010, 03:13:00 am »
В момента транзитен Нептун й прави опозиция с натална Луна, която и без друго е ранена от наталния Нептун. Този аспект може да засилва вътрешната й несигурност, да я прави по-неуверена, податлива на самозаблуди, емоционално нестабилна, разочарована от нещо. Луната в картата й управлява приятелствата, а Нептун - партньорствата. Може от там да идват трудностите в комуникацията помежду ви. Освен това транзитни Уран и Юпитер са в опозиция с наталния Плутон. Опозицията е по оста 1-7 ми дом - ето още една причина за трудности в общуването с другите. Уран подчертава плутоновите й черти (потайността, желанието да командва и т.н.) по неочакван начин, а Юпитер разширява тези качества.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3229 -: Ноември 07, 2010, 03:24:02 am »
Мирабела, много точна си написала нещата...усещам, че е разочарована от нещо, но е станала толкова потайна, че нямам представа какво е...а как да и помогна...но сме заедно от толкова време и ми става криво, сякаш е друг човек.... :'(

« Отговор #3230 -: Ноември 07, 2010, 03:32:00 am »
Ще отговоря много банално. Банално, защото почти всеки разочарован човек е разочарован от тези неща - връзка или работа. Транзитен Нептун е в 6-тия й дом и управлява 7-мия. А може би е разочарована от ежедневието си.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3231 -: Ноември 07, 2010, 03:34:45 am »
Дано да е само това....ще и помогна да излезе от сивотата му....
Благодаря, Мирабела и Марая... :58:

« Отговор #3232 -: Ноември 07, 2010, 03:40:27 am »
Успех на приятелката ти и теб! Възхищавам се на професията й! :blink:

Марая, много си права за урановата опозиция. На любимия ми спортист му предстои точна такава опозиция заедно с юпитерова и сатурнова! Видях, че сте го разглеждали неведнъж тук - Михаел Шумахер. Миналата година през декември взе едно решение, което изненада много хора (със сигурност с изключение на мен и Мика Хакинен ;D) - да се завърне във Формула 1. Ето на какво е способна урановата опозиция. Сега му е много трудно - нов отбор, нови правила, нова кола, която не отговаря на неговия стил на каране и т.н. Но това, което ме радва, е че той приема много спокойно и философски положението. Дали това не се дължи отчасти на съвпата на тр Нептун с наталната му Венера, която е У6 при него? У10 Сатурн транзитира по 6-тия му дом, така че му предстои още усърдна работа, на която той е свикнал. Транзитен Плутон, който е У7, е в 8-мия му дом - поне има цялата подкрепа и поддръжка на партньора.
А вие как мислите? Ще му потръгне ли отново?
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 04:52:13 am от Mirabella »

*

abroad

« Отговор #3233 -: Ноември 07, 2010, 04:09:11 pm »

Но! Винаги мога да се пробвам, щом си желаеща. (Което съвсем не значи, че на всеки който пожелае ще гледам...!)

опитах се да кажа, че не съм :blink:, аз съм из-гледана
не това беше идеята на казаното, а и картата ми не поддава лесно на прогнози, камо ли такива бройки, дати, имена и адреси ;D

*преместих коментара от Хорарни карти

*

Uran

• 6041
« Отговор #3234 -: Ноември 07, 2010, 04:20:55 pm »
Уран и Юпитер и транзитират в 7 дом. Това е импулс за промяна.
Мен как ме стягше чепика при този транзит...
Как са нещата в брака и? Тя има и натално Хирон в 7 дом..

*

Asol

• 4140
« Отговор #3235 -: Ноември 07, 2010, 04:46:02 pm »
Добър пример, че родените на пълнолуние могат да постигнат голям успех. Шумахер явно е по-дебела глава от Хакинен, за да има мотивация след като е бил толкова пъти световен шампион и катастрофата, да реши да се връща. Не съм я разглеждала много детайлно наталната му карта, но ще бъде интересно.

*

abroad

« Отговор #3236 -: Ноември 07, 2010, 05:14:16 pm »
Добър пример, че родените на пълнолуние могат да постигнат голям успех.

Това само го наблюдавам в чуждите карти ;D
Но, май е по-присъщо за тези със сходящо такова
при мен, например в сидералната карта изчезва

*

Марая

• 28287
« Отговор #3237 -: Ноември 07, 2010, 05:18:21 pm »
Добър пример, че родените на пълнолуние могат да постигнат голям успех. Шумахер явно е по-дебела глава от Хакинен, за да има мотивация след като е бил толкова пъти световен шампион и катастрофата, да реши да се връща. Не съм я разглеждала много детайлно наталната му карта, но ще бъде интересно.

В пъти по-добре от новолунните , при които изявата на светилата е не само по-сложна , а и противоречива и колеблива....При опозицията двете светила работят едно с/у друго и всяко от тях има конкретна цел , допълване...
Рано или късно пълнолунните изявяват потенциата на двете светила...
Повечето успели хора са пълнолунни... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3238 -: Ноември 07, 2010, 05:24:52 pm »
А дано! ;D
Шумахер не е пример за късна реализация, а напротив. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3239 -: Ноември 07, 2010, 05:57:49 pm »
Когато Луната е във фаза пълнолуние, се счита, че е най-силна.
Луна в съвпад със Слънцето според древните се счита за combusta и не е от най-добрите показатели, много противоречия се крият тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.