Xtz, първо искам да кажа, че нямам никакви впечетления от теб. Ще се опитам накратко да направя един астро портрет.
На първо място ми направиха впечетление силно застъпени 2 стихии - огън и вода. Което ме кара да си мисля, че си човек колкото импулсивен ( Меркурий, Луна Стрелец ) енергичен (АС Стрелец, с управител Юпитер в огнен знак Лъв) , толкова и мил ( чувствителен), Венера на АС , хубаво дете, макар и анаретна Венера тя ти дава магнетизъм, чувственост и много чар. Може би имаш кръгло лице, светла кожа, хубави големи ( маслинови) очи, тъмни при това. Изразени устни. Висока си, с големи крайници, може би 39 номер обувки носиш...
Така.
Изгряващ Меркурий имаш, което е добре за твоите изяви и за многото шестаци в даскалото. Но в съвпад с Луна, те кара да бъдеш непостоянна, или понякога да губиш желание за доказване, липсва ти мотивация. Амбициозна си, но не си постоянна и последователна. Стремиш се определено, Слънце У9 се намира в 12 дом, в широк съвпад с Плутон , който е управител на 12. Властен, авторитетен баща, може би липса на такъв... или дори да го има, не усещаш разбиране в негови очи. Което респ. един ден ще направи теб една доминираща ( силна) жена. Знаем, че всичко което не ни убива ни прави по-силни. Майка ти чужденка ли е, има ли чужди корени?!
Марс в Близнаци У5 , Меркурий ти управлява Марс и ДС. При това той е ретрограден в опозиция на Луна/Меркурий в 1 дом, ще те направи крайно заядлива в партньорската сфера, когато си лично замесена ( влюбена). Не си оставяш магарето в калта. Взискателна си по отношение на мъжете и си знаеш цената. Не си много лесна, не си склонна на компромиси. По всякакъв начин се стремиш да се докажеш правотата си. Имаш
винаги лично мнение по даден въпрос, отстояваш позициите си и обичаш да спориш. Често се налагаш. Може би използваш и чара си в доста ситуации.
Малка си още, но в перспектива имаш тенденции за добро развитие в сферата на банкерство, финанси. Ще работиш стабилна професия, добри доходи ще имаш, но за съжаление непостоянни. Доста пестелива си. Също забелязвам и доста колебание у теб, но дано на един по-късен етап, след Сатурновия възврат, да бъдеш по-решителна и категорична в действията си. Хубав ти е Мерка в 1 дом, но е в съвпад с Луна в Стрелец, което те прави твърде хаотична на моменти. Бързо ти омръзва дадено нещо. Но след време, мисля, че ще проработят планетите ти в 2и дом, и по прогресия и по дирекция ще направят съвпад там и ще бъдеш ''
желязната лейди''.