Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858207 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3280 -: Ноември 08, 2010, 12:32:06 am »
Aiia, това за големия номер обувки от аспектите на Юпитер (У1) с Марс (У12) и Плутон в 12-ти дом ли го предположи? Защо някъде бях чела за аспекти на Сатурн в подобен контекст и пишеше, че Сатурн намалява всичко, до което се докосне.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3281 -: Ноември 08, 2010, 12:33:28 am »
Ах, как всичко виждате, много ми е интересно :)))
Аийа, направо ме уби за крайниците  :57: хахаха 38-39 номер, да :Д Но не са много големи, готини са  :P кое се гледа в картата за тях? Очите ми са тъмни, да, като бадеми са. Но не съм висока 164см, горе долу нормална :)
Като по-малка срещах много неразбирателство от страна на баща ми, но сега се разбирам много повече с него. Майка ми не е чужденка. И за шестиците позна  ;D Така е всичко, което каза!  :-[
Сънрейн, наистина тези неща внасят тръпка и правят живота ми пъстър и интересен, и съм се чудила защо доста често съм не разбрана, сигурно това е причината, замислих се  :wub:
А с какво ме виждате да се занимавам като професия  :wub:

Марая, това за вярата не знаеш колко е точно! Наистина искам да вярвам във всеки и всичко, много съм наивна :-[ и след това се разочаровам, даже през цялото време знам, че ще се разочаровам, но до последно се надявам :))

Знам! ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3282 -: Ноември 08, 2010, 12:36:12 am »
С Юпитер управител на АС в собствен дом надеждата умира последна. Особено в любовта и връзките - Юпитер секстил с Марс (У5), тригон с Луна (У8) и Меркурий (У7).
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 12:40:29 am от Mirabella »

*

katrin_ls

« Отговор #3283 -: Ноември 08, 2010, 12:36:28 am »
Aiia, това за големия номер обувки от аспектите на Юпитер (У1) с Марс (У12) и Плутон в 12-ти дом ли го предположи? Защо някъде бях чела за аспекти на Сатурн в подобен контекст и пишеше, че Сатурн намалява всичко, до което се докосне.

Често пъти, хората с АС Скорпион имат големи крайници, ръце, крака, дори са ушатковци.
Но не винаги, разбира се. От всяко правило си има изключение. Но тук управителят на АС Плутон се намира и той в Скорпион - двойно подчертаване и затова допуснах, че е гранд мадама...  ;D  Големите очи и изразени устни са от Луната на АС в Стрелец ( мъжки знак).
Луна на АС дава Лунно излъчване. Светла кожа заради Венера на АС, в Скорпион е, но е неаспектирана от другите планети и е анаретна.

« Отговор #3284 -: Ноември 08, 2010, 12:38:03 am »

Често пъти, хората с АС Скорпион имат големи крайници, ръце, крака, дори са ушатковци.
Но не винаги, разбира се. От всяко правило си има изключение. Но тук управителят на АС Плутон се намира и той в Скорпион - двойно подчертаване и затова допуснах, че е гранд мадама...  ;D  Големите очи и изразени устни са от Луната на АС в Стрелец ( мъжки знак).
Луна на АС дава Лунно излъчване. Светла кожа заради Венера на АС, в Скорпион е, но е неаспектирана от другите планети и е анаретна.
И после казваш, че си била "лаик". Ти си страхотна! :wub: Благодаря ти!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3285 -: Ноември 08, 2010, 12:48:10 am »
мулатка съм  :P венерката май съвсем е неизразена и слаба
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3286 -: Ноември 08, 2010, 12:55:03 am »
мулатка съм  :P венерката май съвсем е неизразена и слаба

Звучиш вкусно :P :rolf:
Жалко , че в сайта има дефицит на мъже....Но , ако еди обърна резбата , ще ти звънна :rolf:...

А сега без шегата , аз съм фен на тази красота! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3287 -: Ноември 08, 2010, 01:00:58 am »
Моето предположение - Меркурий в съвпад с Луната, тригон с Юпитер, но в опозиция с Марс - елегантни, но енергични движения. Главата по-скоро е вдигната -Меркурий в 1-ви дом. Моят е в 12-ти и по-скоро навеждам главата докато ходя. А да - жестикулира енергично докато говори, предполагам. Умее да говори много образно, бързо, използва много думи с лекота, има дар слово.

« Отговор #3288 -: Ноември 08, 2010, 01:02:48 am »
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали виждате някакви аномалии или предразположение към някакви серизни болести на човека,чиято карта качвам по-долу?

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #3289 -: Ноември 08, 2010, 01:09:15 am »
Марайчето ме уби  ;D ;D ;D

Аийа, с високо вдигната глава съм :Д Някой път, когато много съм се замислила съм наведена и избягвам чуждите погледи ( но това е рядко ). брадичката е малка :)
По принцип правя много неща наведнъж, по-плавни са ми движенията, имам малки ръце с дълги пръсти, с финес правя всичко  ;D Обичам да ръкомахам, малко актьорски се раздавам :) А иначе съм много пластична, ходила съм и на състезания по лека атлетика, но май не ме бива, гимнастиката и танците са ми силна страна :)
Обичам спортното ходене, да не е много бързо, но да не е и много бавно :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #3290 -: Ноември 08, 2010, 01:19:54 am »
Бедите мога да дойдат от Марс. Той управлява 6ти, намира се в 6ти на трон по знак и в дома на Девата. Марс му аспектира в квадрат Слънцето в Рак, което пък от своя страна му У10. По-скоро ако има някакво заболяване, то ще е наследено от баща или роднина по бащина линия.  Имаме и опозиция между Юпитер и Марс, Юпитер У2. По скоро мисля, че става дума за недостиг на нещо в организма. Много енергичен, може да се тъпче с някакви медикаменти или хранителни добавки.  Луната и тя в 6ти дом, на Девата. Обича да пази диети, да се храни здравословно, но в аспект с Венера в Лъв, по-скоро страда от някаква мания, ниска самооцена, доста критичен спрямо себе си, все не се харесва, все това все онова. Горделивец е. Сакън да не му кажеш нещо на криво. Често пъти прекалява обаче, не знам всъщност как е отработил квадрата Юпитер/Слънце. Най-вероятно е да прекалява с работата, и манията да печели пари. Фикс идея са му. Допускам, че е извън България. Възможни са връзки с чужденки, дори сериозно обвързване.

Благодаря!
За момента е в България,но ще видим в бъдеще къде ще отиде  :-\
Иначе горделивоста май си е по бащина линия.
Много е енергичен,много емоционален,просто наскоро се случиха някой неща със здравословното му състояние,че ме уплаши и затова реших да попитам,тъй като и не знаят от какво е било предизвикано,даже по-скоро да са го урочасали,иначе нямаше никакви симптоми,а докторите подхвърлили епилепсия,което е просто невъзможно и глупаво,но ще трябва да се правят изследвания.
Благодаря отново,Аяя!  :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #3291 -: Ноември 08, 2010, 01:24:25 am »
Благодаря, че се включихте  :wub: :wub: :wub:

« Отговор #3292 -: Ноември 08, 2010, 01:29:48 am »
Ами, Ласт_Кисс, затъмненията, мила, затъмненията.. Там нещо се е отключило. От миналата година Раците респ. Козирозите доста се ''затъмниха''.  :o особено когато висшите планети навлязоха в кардинални знаци, разказа им се играта, сега ги отпусна ( Юпитер и Уран, нали, за малко са в Риби) ама догодина ще чуваме писъци...

Ами може и от това да е,но имайки и напредвид,че вчера беше Задушница  :'(
Благодаря все пак отново  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3293 -: Ноември 08, 2010, 01:52:03 am »
Марайчето ме уби  ;D ;D ;D

Аийа, с високо вдигната глава съм :Д Някой път, когато много съм се замислила съм наведена и избягвам чуждите погледи ( но това е рядко ). брадичката е малка :)
По принцип правя много неща наведнъж, по-плавни са ми движенията, имам малки ръце с дълги пръсти, с финес правя всичко  ;D Обичам да ръкомахам, малко актьорски се раздавам :) А иначе съм много пластична, ходила съм и на състезания по лека атлетика, но май не ме бива, гимнастиката и танците са ми силна страна :)
Обичам спортното ходене, да не е много бързо, но да не е и много бавно :))

Що? А з не искам да убивам! Искам живот....искам всички да живеят и да бъдат щастливи? :unsure: :rolleyes: :blink:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #3294 -: Ноември 08, 2010, 05:46:45 pm »
хихи  :P
Марая, предскажи ми нещо хубаво, което да очаквам с нетърпение :)
Или нещо което е заложено да ми се случи в натала :)
вярвам в теб  :wub:

Мирабелла, супер си, много ти се отдава, всичко позна  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3295 -: Ноември 08, 2010, 05:48:04 pm »
хихи  :P
Марая, предскажи ми нещо хубаво, което да очаквам с нетърпение :)
Или нещо което е заложено да ми се случи в натала :)
вярвам в теб  :wub:

Мирабелла, супер си, много ти се отдава, всичко позна  :wub:

Къде ти отиде картата  ;D ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #3296 -: Ноември 08, 2010, 05:54:11 pm »
на предната страница :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3297 -: Ноември 08, 2010, 05:59:06 pm »
на предната страница :)

Качи карта с пр.и др...и ще погледна :blink:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #3298 -: Ноември 08, 2010, 06:07:40 pm »
ето прогресийте :)) качвала съм и соларен в темата за соларчетата :))

*

Марая

• 28287
« Отговор #3299 -: Ноември 08, 2010, 06:29:50 pm »
Сладурче , гледам ти картата и се питам дали си пробвала работа в модна агенция? Имаш упр. на 10-ти в 1-ви , а това означава , че можеш да печелиш от името и чрез себе си....
Доста са ти сложни семейните отношения , има рана и болка там....
Предстой ти 1г. 1,3 месеца , изява на личността. Имаш много хубав глас и таланти , които следва да развиеш....

Ще успяваш в чужбина , ориентирай се натам...
В рамките на 2г. , ще придобиеш различна визия за връзките си и любовта...
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 06:50:44 pm от Марая »