Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856593 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3300 -: Ноември 08, 2010, 11:07:53 pm »
Марайче, много приятно ме изненада :)))
По принцип винаги ми е харесвала работата с модните агенций, но не мисля, че мога да успея там, НО времето ще покаже :) Ох, дано да се развият тези таланти :)) Много ме зарадва, благодаря ти, че ми отделяш от времето си :)
 :wub: :wub: :wub:
А тази различна визия за любовта, в положителна насока ли ще е?  :-[ :P :rolleyes:
ихихи, много съм доволна :))) целувки, поздрави и усмивки :))))))))))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #3301 -: Ноември 08, 2010, 11:35:35 pm »
Ето картата на една приятелка, да видиме какво ще кажете за нея  :blink: ( барем карти се научих да правя, ако не друго )  ;D ;D ;D

« Отговор #3302 -: Ноември 08, 2010, 11:52:13 pm »
Xtz, гледам, че прогресивният ти Меркурий (У10) е в съвпад с Уран (У3) -мисля, че времето е подходящо за стартиране на кариера в областта на комуникациите, образованието, търговията, чуждоезиково обучение. Прогресивният Меркурий е в Козирог, което гарантира стабилността на получените резултати или нови знания. Уран ти е във 2-ри дом в картата - можеш да имаш печалба от такава кариера. Прогресивното ти Слънце (У9) и АС са в тригон с Юпитер (У1) в 9-тия ти дом - времето е подходящо за повишаване на квалификацията, придобиване на образователна степен във ВУЗ, пътувания, придобиване на нови знания. Аспектът е разходящ, така че предполагам, че вече си постъпила във ВУЗ и учиш нещо.

« Отговор #3303 -: Ноември 08, 2010, 11:56:53 pm »
пецка ли се много?.. ;D после ще се изтрия,спок

Само с един мъж е от 6 години насам..иначе сигурно се "клекца" яко...Оти мари, не го трий... ;D ;D ;D

Кажи по същество,що видиш ;D

*

holanda

« Отговор #3304 -: Ноември 09, 2010, 12:04:45 am »

Само с един мъж е от 6 години насам..иначе сигурно се "клекца" яко...Оти мари, не го трий... ;D ;D ;D

съвпада на Венера с Плутон е с твърде широка орбиса,но Венерата е Скорпйонова,а и в 8 дом поставя аналогии върху идеята за сила,желания,естествено и власт,желание за финансова мощ.В любовта е крайна,способна е на жертви в името на Голямата любов.Не е вятърничава,сериозна е,предана на приятеля си..кой ги знае къф 6yм правят на съседите в почивните дни  ;D...особено след като Венера е съуправител на 7 дом,където е Луната..т.е. за нея е важно да има някого,щом се е хванала с баткото и са вече 6 години,значи няма да го остави дори да им куцат отношенията.Задълбава в познатото,не и се джитка насам-натам с момченца..
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 12:43:59 am от жълтолилава »

« Отговор #3305 -: Ноември 09, 2010, 12:06:35 am »

съвпада на Венера с Плутон е с твърде широка орбиса,но Венерата е Скорпйонова,а и в 8 дом поставя аналогии върху идеята за сила,желания,естествено и власт,желание за финансова мощ.В любовта е крайна,способна е на жертви в името на Голямата любов.Не е вятърничава,сериозна е,предана на приятеля си..кой ги знае къф чум правят на съседите в почивните дни  ;D...особено след като Венера е съуправител на 7 дом,където е Луната..т.е. за нея е важно да има някого,щом се е хванала с баткото и са вече 6 години,значи няма да го остави дори да им куцат отношенията.Задълбава в познатото,не и се джитка насам-натам с момченца..

Дечурлига - кога и как, ако се види?
Ще има ли разлъка с момъка ( той е Телец ) ? Някой друг ерген няма ли да я открадне?
Чужбина има ли тука или нема?

*

holanda

« Отговор #3306 -: Ноември 09, 2010, 12:16:31 am »

Ще има ли разлъка с момъка ( той е Телец ) ? Някой друг ерген няма ли да я открадне?

бе кво ма занимава6 мен,хвърли и един боб  ;D(някой ден ще те питам 3 неща,да си знаеш отсега)

девойката има планети в 9 дом,което говори за евентуална възможност да пътува зад граница и да си намери мъj оттам (off,чак им се дразня как висят по сайтове и се свалят с неудачници от Texas ,как да е ;D)

Мерка и е У7 дом,и е в 9,затова казвам,че има такава възможност.Проблема е,че в 9 дом има и Сатyрн,т.е ако cи дигне Д-то да емигрира ще се налага да се справя с ограничения,пък и Сатyрн квадратира У9,дето и е Асц-та..аз викам да си кротува при баткото..не ги знам дали ще се оженят,не ме питай такива неща  ;D

« Отговор #3307 -: Ноември 09, 2010, 12:21:07 am »

бе кво ма занимава6 мен,хвърли и един боб  ;D(някой ден ще те питам 3 неща,да си знаеш отсега)

девойката има планети в 9 дом,което говори за евентуална възможност да пътува зад граница и да си намери мъj оттам (off,чак им се дразня как висят по сайтове и се свалят с неудачници от Texas ,как да е ;D)

Мерка и е У7 дом,и е в 9,затова казвам,че има такава възможност.Проблема е,че в 9 дом има и Сатyрн,т.е ако cи дигне Д-то да емигрира ще се налага да се справя с ограничения,пък и Сатyрн квадратира У9,дето и е Асц-та..аз викам да си кротува при баткото..не ги знам дали ще се оженят,не ме питай такива неща  ;D

Тва не питам, кажи плодородна ли е барем?
За боба, може само 2 неща на ден, ако желаеш, кажи като си готова и фръгам!

« Отговор #3308 -: Ноември 09, 2010, 12:22:34 am »
Според мен основната тема в живота на това момиче са партньорството, дома и семейството. У4 и У7 Меркурий е на МС, аспектиран от Юпитер (У1) на АС, така че е възможно създаване на дом и семейство в чужбина. Освен това У12 Уран, който отговаря за продължителната емиграция, е в съвпад с Меркурий на МС - възможна е и добра кариера в чужбина. Дано греша, но поради квадрата на Нептун (У1) с Луната (У5) и в 7-ми дом са възможни заблуди, илюзии е разочарования в любовта. Тя копнее да бъде обичана, да получава цялата поддръжка на партньора. Мисля, че е красива и много сексапилна, с лекота омайва мъжете. Има голями възможности за издигане в работата - У6 е работливото й козирожко Слънце в 10-ти дом, Нептун (У1) в също в 10-ти дом. Може би кариера в областта на изкувствата.

*

holanda

« Отговор #3309 -: Ноември 09, 2010, 12:35:27 am »

Тва не питам, кажи плодородна ли е барем?
За боба, може само 2 неща на ден, ако желаеш, кажи като си готова и фръгам!

на това за плодородието ми дойде мега мръсната мислА,ма 6 си я запазА

така..5 дом е в Рак,момичето е добро,майчински настроена по принцип,така че ако и се случат нещата,би била добра майка,справедлива,ще възпита децата си добре и ще им изгради добра ценностна с-ма.Луната е във Везни.Тези квадрати към Слънцето и y na ascendenta neznam dali nqma da se otrazqt zle na vъзможността и да има деца.Юпитер и Венера обаче са в благоприятен аспект помежду си,а това отговаря за детеродността..(дали има такава дума)
но аз хващам само някои щрихи в радикса,за повече подробности 4акай друг .. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3310 -: Ноември 09, 2010, 01:00:51 am »
Малииии то тук било много инресно...
Може и и на мен един боб да хвърлите ????

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #3311 -: Ноември 09, 2010, 01:03:20 am »

ходи при Стрелците да си запазиш час  ;D,и аз ще xодя натам,ама по-късно

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3312 -: Ноември 09, 2010, 01:05:00 am »

О, непременно  :blink: :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3313 -: Ноември 09, 2010, 01:05:25 am »

Че одите ама по-бръже, че сядам на колелото да въртя след малко..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3314 -: Ноември 11, 2010, 07:35:41 pm »
Рядко ми попадат такива карти, почти отсъстват напрегнати аспекти. Ако ви е интересно споделете как определяте тази личност.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3315 -: Ноември 11, 2010, 08:06:34 pm »
Рядко ми попадат такива карти, почти отсъстват напрегнати аспекти. Ако ви е интересно споделете как определяте тази личност.

Искам да ти кажа , че в никакъв случай , това не е живот без ексцесии...
На лице са данни , за изключително динамична и флексабилна личност...С добра подкрепа от партньори и с ясна илюстрация на бъдещето... Не бих казала , че стелиумните попадения нямат вкус на стрес аспекти и борби...
Налице са доста интереси и много противоречия....
 :blink:   

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #3316 -: Ноември 11, 2010, 08:09:19 pm »
Емоционална, артистична, добър и убедителен оратор, ум бръснач.

*

nerealna

« Отговор #3317 -: Ноември 11, 2010, 08:11:06 pm »
трудно ли си избира партньор с този стелиум в седми дом...? че и дева на дсц...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3318 -: Ноември 11, 2010, 08:14:10 pm »
Да допълня , притежава силна харизма и магнетизъм , умее да влия на другите. Целите се постигат , макар и чрез доста пикантни и сложни ситуации....Живот на колела...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3319 -: Ноември 11, 2010, 09:49:07 pm »
Има Каласарпа йога тук, ако не се лъжа Махападма Амрита - тоест планетите отиват към Кету, а възлите са в шести-12 дом. Напоследък доста често изскачат такива карти, пък е по принцип рядка :unsure:. Това се смята за най-тежкият вид каласарпа и засяга всички аспекти от живота на натива. Човекът вероятно се е сблъсквал с много болести, с пречки и предизвикателства, неподходящи за привидно "безоблачната" му тропическа карта. Финансови затруднения, драматични конфликти със силни врагове, възможни криминални наклонности и престой зад решетките. Много бурен живот до към 54 година с много върхове и кризи.

В джотиш картата му светилата отиват във Везни, в девети дом, а диспозиторът им Венера попада в Скорпион, в десети. Може да е с изкусителна външност. Господарят на асцендента - Сатурн попада в Дева, в осми. Може да даде саморазрушителни импулси или дълъг живот, но изпълнен с много физически ограничения и болести. Горе-долу нативът сам ще причини смъртта си, независимо дали осъзнато или не.

Но това е много повърхностно разглеждане, само на база на два-три аспекта...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda