Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857016 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3360 -: Ноември 17, 2010, 02:41:37 am »
БАЯ ИЗСТРАДА ГОРКАТА ОТ ВНЕЗАПНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА БРЕМЕННОСТТА, ЛЕЖАНЕ ПО БОЛНИЦИ И ВЪОБЩЕ ГОЛЯМ СТРЕС  :'(

Кога се случва това? Колко такива прекъсвания е имала?
Гледам, че сега дирекционният Уран е в съвпад с МС в хороскопа, т.е. аспектира и 4 дом. А ИЦ в женска карта също се свързва със зачеване/майчинство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3361 -: Ноември 17, 2010, 02:53:21 am »
БАЯ ИЗСТРАДА ГОРКАТА ОТ ВНЕЗАПНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА БРЕМЕННОСТТА, ЛЕЖАНЕ ПО БОЛНИЦИ И ВЪОБЩЕ ГОЛЯМ СТРЕС  :'(

Гледам, че сега дирекционният Уран е в съвпад с МС в хороскопа, т.е. аспектира и 4 дом. А ИЦ в женска карта също се свързва със зачеване/майчинство.

Аз мисля , че ИЦ е и начало и край!
Мисля , че предстои друга тема по-актуална от раждането на деца в тази карта....
Още повече , че засегната ос е 4-10-ти....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3362 -: Ноември 17, 2010, 02:56:59 am »

Лили, много ти благодаря за включването  :wub:
Последното прекъсване беше преди месец и половина, а преди това още няколко през около 6-8 месеца
Лекарите казват, че състоянието й е ОК за зачеване, но въпреки това  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3363 -: Ноември 17, 2010, 03:02:28 am »
Добре де, като гледаме управителите на домовете в картата, не би ли трябвало логиката е следната:

1. Ако на К5 имаме Телец, Венера в Риби ще даде първо дете от женски пол, но съвпадът със Сатурн говори и за по-късно раждане. Всъщност, Венера има и опозиция с Уран, но получава подкрепящи аспекти от Юпитер и Нептун (голям воден тригон). Като й гледам картата, тази жена трябва да се отличава с изключителна лоялност към близки хора.
2. Ако в 7 дом (второ дете) имаме есенциално силна Луна без да е наранена от малефици, защо следващите бременности при жената са несполучливи?

Жалко, че липсва информация дали детето на тази жена е първото заченато. Защото ако изместим часа на раждане с броени минути по-късно, К5 минава в Близнаци и негов управител става Меркурий - в заточение и в опозиция с Плутон/Уран. Това би предположило и проблем с износването на заченатите бебета. Също така би могло да предположи първа несполучлива бременност, а Луна в Рак в 7 дом би описала следващото (родено) дете - нейното момиче.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3364 -: Ноември 17, 2010, 03:13:29 am »
Добре де, като гледаме управителите на домовете в картата, не би ли трябвало логиката е следната:

1. Ако на К5 имаме Телец, Венера в Риби ще даде първо дете от женски пол, но съвпадът със Сатурн говори и за по-късно раждане. Всъщност, Венера има и опозиция с Уран, но получава подкрепящи аспекти от Юпитер и Нептун (голям воден тригон). Като й гледам картата, тази жена трябва да се отличава с изключителна лоялност към близки хора.
2. Ако в 7 дом (второ дете) имаме есенциално силна Луна без да е наранена от малефици, защо следващите бременности при жената са несполучливи?

Жалко, че липсва информация дали детето на тази жена е първото заченато. Защото ако изместим часа на раждане с броени минути по-късно, К5 минава в Близнаци и негов управител става Меркурий - в заточение и в опозиция с Плутон/Уран. Това би предположило и проблем с износването на заченатите бебета. Също така би могло да предположи първа несполучлива бременност, а Луна в Рак в 7 дом би описала следващото (родено) дете - нейното момиче.

За всички деца и износването им като цяло инфо дават Слънцето, Луната, Венера и Юпитер, както и Асцендента и неговия управител. Слънцето е естествен управител на 5 дом и прави квадрат с Нептун. Това е първата предпоставка за трудно износване на плодовете /макар и в съвместими стихии/.  ;D

2. Сатурн - управител на асц. и физическото тяло прави опозиция с Уран.
3. Венера - У5 дом, също прави опозиция с Уран.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3365 -: Ноември 17, 2010, 03:15:12 am »
Та....забраих да си довърша мислата  ;D - когато забременее жена тогава, когато няма никакви астрологични предпоставки за раждане, тя естествено,че няма да го износи и роди.

« Отговор #3366 -: Ноември 17, 2010, 03:20:18 am »
Като й гледам картата, тази жена трябва да се отличава с изключителна лоялност към близки хора.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОЯЛНА И ГОЛЯМА СИМПАТЯГА, МНОГО СИ Я ОБИЧАМ  :wub:

Цитат

ПО МОИ СВЕДЕНИЯ, А НИЕ СМЕ МНОГО БЛИЗКИ, МОМИЧЕТО Й Е НЕЙНОТО ПЪРВО ЗАЧЕВАНЕ

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3367 -: Ноември 17, 2010, 03:22:36 am »
Между другото, да ви споделя, толкова пъти съм гледала картата на майка ми, но така и не успях да се "позная" в нея.
Или аз не знам къде да гледам?  ;D

Има Близнаци на К5 и Меркурий във Водолей - мъжки знак. Меркурий е в опозиция с Юпитер и Плутон.
Нито преди мен, нито след мен не е имала други бременности.
Луната също е в мъжки знак - Стрелец, в разходящ съвпад със Сатурн и в сходящ със СЛВ в 10 дом.
Венера и Юпитер също са в мъжки знаци, имат тригон.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3368 -: Ноември 17, 2010, 03:51:56 am »
Между другото, да ви споделя, толкова пъти съм гледала картата на майка ми, но така и не успях да се "позная" в нея.
Или аз не знам къде да гледам?  ;D

Наистина Лили, трудно е да се определи, понякога мъжките знаци са предпоставка за съвсем различни свързаности между майка и дете... :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3369 -: Ноември 17, 2010, 03:52:29 am »
Последното прекъсване беше преди месец и половина, а преди това още няколко през около 6-8 месеца

Предлагам да поизчака малко, щом всеки път така се получава.
Ако все пак държи отново да рискува, да пробва през м. май/юни 2011. Но ако пак не се получи, може би това е знак, че трябва да се радва на това, което има дотук, и да изчака естествения развой на събитията.  :blink:
И не бива да се отчайва, на тази възраст много фактори си казват думата. Дори да няма проблем да зачене, след като се надхвърлят 40те, има по-голям риск за трудно износване на бебето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3370 -: Ноември 17, 2010, 04:04:32 am »

Ако все пак държи отново да рискува, да пробва през м. май/юни 2011. Но ако пак не се получи, може би това е знак, че трябва да се радва на това, което има дотук, и да изчака естествения развой на събитията.  :blink:
И не бива да се отчайва, на тази възраст много фактори си казват думата. Дори да няма проблем да зачене, след като се надхвърлят 40те, има по-голям риск за трудно износване на бебето.

Както и за здраво дете! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3371 -: Ноември 17, 2010, 04:12:42 am »

Благодаря ти Лили, непременно ще й кажа, не ми се иска да бъда крайна в изказването, за да не й създавам *мисъл форми*, но ще й дам надежда, а както знаем НАДЕЖДАТА КРЕПИ ЧОВЕКА  :25:

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО

:wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3372 -: Ноември 17, 2010, 04:16:40 am »
Няма защо.  :blink:
Ако искаш, можеш и нищо да не й казваш. Тя сама да си прецени.
Но нека все пак изчака Лунните възли да се махнат от Рак/Козирог, да преминат в предходната двойка знаци.

От една страна, не е хубаво да й се отнема последната останала надежда, но от друга страна не е ли по-добре да се спестят бъдещи разочарования, които биха могли да бъдат избегнати?

Дори не става въпрос за тази жена конкретно, говоря по принцип. Много са деликатни такива теми и понякога не знаеш дали да предупредиш или дали да си замълчиш.
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 04:21:47 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3373 -: Ноември 17, 2010, 05:23:17 am »
Ако искаш, можеш и нищо да не й казваш. Тя сама да си прецени.
Но нека все пак изчака Лунните възли да се махнат от Рак/Козирог, да преминат в предходната двойка знаци.

От една страна, не е хубаво да й се отнема последната останала надежда, но от друга страна не е ли по-добре да се спестят бъдещи разочарования, които биха могли да бъдат избегнати?

Дори не става въпрос за тази жена конкретно, говоря по принцип. Много са деликатни такива теми и понякога не знаеш дали да предупредиш или дали да си замълчиш.

Във всички случаи тя е много навита и хич не мисли да се отказва да опитва  :sagittariuss:

Вярно е, че има жени, които раждат и на 50, а и на повече, в днешно време това е възможно благодарение на съвременните технологии  :aquariuss:

`Инвитро`метода сигурно би бил оптимално решение...

Тя е много интуитивна, всички лични планети в темата й са във водни знаци...но пък знае ли човек :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 06:18:30 am от Яспис »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3374 -: Ноември 17, 2010, 06:25:42 am »
Нещо щях да питам, ама толкова много мислех, че забравих.  ;D

Сега се сетих пък.
Щерката й случайно да има акцентиран по някакъв Марс в хороскопа?

Въпросът ми е свързан с индийския хармоник, който се гледа във връзка с децата. Там някак не ми се връзват много нещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3375 -: Ноември 17, 2010, 04:17:57 pm »

Щерката й случайно да има акцентиран по някакъв Марс в хороскопа?

Ето картата на девойката  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3376 -: Ноември 17, 2010, 04:29:55 pm »
Има, да.  ;D
Намира се в 7 дом и аспектира Луната (по джйотиш).
Затова още в началото питах дали случайно не е момче - в Д7 имаше Марс в Скорпион в дома на първото дете. Значи не е толкова буквално за пола. Понякога тази планета може да бъде по някакъв начин подчертана в картата на детето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3377 -: Ноември 17, 2010, 04:43:00 pm »
Между другото, и в картата на момичето могат да бъдат видяни братята и сестрите, ако (ще) има такива.  :blink:
Но се иска по-задълбочен анализ, в тази насока не съм разглеждала картите още.
На мен една астроложка навремето каза, че след мен "живот няма да има", т.е. че само дете ще си остана. И така се случи. Майка ми колкото се е опитвала да има второ дете, не е успявала. Имаше вторичен стерилитет жената, получи го още след моето раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3378 -: Ноември 17, 2010, 07:42:19 pm »
Между другото, и в картата на момичето могат да бъдат видяни братята и сестрите, ако (ще) има такива.  :blink:
Но се иска по-задълбочен анализ, в тази насока не съм разглеждала картите още.

Лили би ли погледнала, когато имаш възможност, стига да не е много сложно ?

Иначе аз виждам един добре населен 3 дом в картата

:rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3379 -: Ноември 17, 2010, 08:37:29 pm »
Трети дом не се ли гледаше за по-големите братя и сестри?
Доколкото си спомням, и 11ти се разглеждаше в тази насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.