Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860713 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3400 -: Ноември 21, 2010, 06:49:18 pm »
И да иска, не може да остане незабелязан.  ;D

Дааа..., така е ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #3401 -: Ноември 21, 2010, 07:13:12 pm »
този сигурно е много деен човек,..много яко  ;)

има голям кръст,в които участват реформаторски планети и голям тригон  :86:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3402 -: Ноември 21, 2010, 07:22:37 pm »
този сигурно е много деен човек,..много яко  ;)

има голям кръст,в които участват реформаторски планети и голям тригон  :86:

Тцц! Хич го нЕма..., не е деен... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #3403 -: Ноември 21, 2010, 07:36:14 pm »
Тцц! Хич го нЕма..., не е деен... ;D

за какво говорим сега точно,че се смесват много смисли и подсмисли.. ;D
мислех,че с този Голям квадрат с Марс,Юпитер/Плутон на IC и Мерк в 'кардинални' домове..има поне собствен бизнес. Изглежда много продуктивна личност.. :-\
е,Нептуна в 5 дом може да му окалпазява нещата с тези благосклонни аспекти и да cu го кара на ку***,кафенце и плява..но все пак..не го ли държи тоя Голям квадрат ?  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3404 -: Ноември 21, 2010, 07:52:19 pm »
Ми не е , просто е страшен търтей.... ;D ;D
И се чудя какво толкова му харесва свекърва ми.... ;D :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #3405 -: Ноември 21, 2010, 07:59:05 pm »
Любознателен, проницателен, обича да налага мнението си, да говори много, но не обича директния сблъсък, а по завоалирания начин на действие да прокарва идеите си и да получи това което иска. Вероятно е чаровник, намира път до сърцата на жените.

Интересно, към този момент транзита на Плутон как ли ще се отрази на съвпада Луна/Венера ? Има ли някакви нови посоки при този човек ?

*

holanda

« Отговор #3406 -: Ноември 21, 2010, 08:00:48 pm »
И се чудя какво толкова му харесва свекърва ми.... ;D :P

;D хаха,извинявай тогава  ;D

ми какво,някакъв омайник ще да е  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3407 -: Ноември 21, 2010, 08:02:30 pm »
Любознателен, проницателен, обича да налага мнението си, да говори много, но не обича директния сблъсък, а по завоалирания начин на действие да прокарва идеите си и да получи това което иска. Вероятно е чаровник, намира път до сърцата на жените.

Интересно, към този момент транзита на Плутон как ли ще се отрази на съвпада Луна/Венера ? Има ли някакви нови посоки при този човек ?

Асол , много ми е любопитно и на мен и то най-вече защо е толкова привързан към майка си...
Луд е по-свекърва ми и съм като гъмян заек ,докато му гледам картата....
Да ти кажа си права , че си налага мнението и много фино работи....Пипа с ръкавици.....
Имат голяма разлика във възрастта, направо ме изумява ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #3408 -: Ноември 21, 2010, 08:24:13 pm »
И той има изгряваща Венера в солара като теб за тази година. Нали те интересува.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #3409 -: Ноември 21, 2010, 08:37:07 pm »
И той има изгряваща Венера в солара като теб за тази година. Нали те интересува.  :P

Mnogo , ама не той , а Изгряващата венера ;D :P....
Свекърва ми ще ме гръмне :P . Дали няма да я смени с нещо по-младо? :rolleyes: :-\ ;D

« Отговор #3410 -: Ноември 21, 2010, 11:37:10 pm »
И той има изгряваща Венера в солара като теб за тази година. Нали те интересува.  :P

Mnogo , ама не той , а Изгряващата венера ;D :P....
Свекърва ми ще ме гръмне :P . Дали няма да я смени с нещо по-младо? :rolleyes: :-\ ;D
Луна в първи дом (в съвпад с Венера), У4 на АС в тригон с Нептун (У11) в 5-ти дом - може би и заради това обича майка си толкова много. У7 Юпитер му е в 4-ти дом в съвпад с Плутон - харесва партньорки тип "майка". Ако свекърва ти е такава, мисля, че няма да я смени. Но поради квадратите на У5 и У8 с У7 е възможно от време на време да кръшка на постоянния партньор.

Много ми е интересна тази карта. Сатурн в 6-ти дом, а пък мързел. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3411 -: Ноември 22, 2010, 12:38:14 am »

Съвпадът между Луна и Венера дава мързел, ако е в знак, в който планетите имат някакво достойнство - Рак, Телец, Везни, Риби. Но силен или подчертан по някакъв начин Сатурн или Марс може да го компенсира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3412 -: Ноември 23, 2010, 05:52:18 pm »
Картата на elle. Пита за деца.  

1 - ТРАНЗИТИ

2 - ПРОГРЕСИИ И ДИРЕКЦИИ  
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 10:49:32 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3413 -: Ноември 23, 2010, 06:36:42 pm »
Ох, мъча се да превеждам едни фармацевтики от снощи, но като приключа с работата, ще се постарая да разгледам казуса. Ще помоля Сънрейн да ми прати данните на лични, за да не губя време да ги издирвам в ефемеридите и да нагласям картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3414 -: Ноември 23, 2010, 10:41:00 pm »
Не би трябвало да има проблем за деца, въпреки че Юпитер прави квадрат към Венера и квадрат и половина към Луна, но знае ли човек, темата е деликатна, но все пак управителя на К5 е в Лъв, Луната е в Козирог - обаче не мисля, че е стерилна, има АС Стрелец.

Има затруднения, да, но и аз не мисля, че е стерилна. Като си припомних хорара, догодина след юни, доколкото си спомням, Юпитер преминава с Телец и има Юпитеров възврат. Сега Сатурн минава през Плутон и квадратират Луната, та може и да се окаже, че догодина наистима има шанс, но без данни и поглед върху прогресиите.....не мога да кажа нищо сигурно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3415 -: Ноември 23, 2010, 11:36:08 pm »
Не съм имала бременност до сега, не е имало инвитро или каквито и да е опити, различни от нормалните. Да не говорим, че напоследък и нормални няма по ред причини..., но вие вероятно ще ги видите в натала.

Elle, разгледах картата ти и ми се струва, че в желанието си да имаш детенце като че ли действаш под някакъв натиск. Има ли такова нещо от страна на партньора или да те принуждават обстоятелствата? Мисля, че ако и докато си подложена на стрес и несигурност, ще е по-трудно да заченеш, особено щом казваш, че досега не си имала успех със забременяването. До средата на 2011 година трябва да се реши и някакъв проблем, свързан с партньора или партньорство, така го виждам. И в солара за следващата година вероятността да заченеш ми се вижда по-голяма, но бъди внимателна през първите месеци от бременността.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3416 -: Ноември 23, 2010, 11:51:31 pm »
Транзитен Сатурн минава през МЦ и квадратира Луната - трябва да
отмине Сатъра първо....
После гледам тр. Нептун в опозиция на Венерата - упр на 5-дом - и
този аспект не е добър за зачеване, така, че ще е добре да се изчака
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3417 -: Ноември 24, 2010, 12:19:04 am »
Права си за транзитите. Но така години могат да минат, докато се чака "най-добрият" момент. А доколкото разбирам, при питащата въпросът отдавна стои на дневен ред. В такива случаи не знам какво да посъветвам, може би е най-добре да се въздържа от какъвто и да било съвет...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elle

• 32
« Отговор #3418 -: Ноември 24, 2010, 02:13:38 pm »
Въпросът е на дневен ред от около...година. Не знам одавна ли е или не.
Lillie, натискът е единствено от това, че годинките си вървят...
Е да речем, че има и др. обстоятелства и събития, които ме принуждават да изчаквам т.е. някак вътрешно да искам да изчакам,  а в същото време партньорът настоява. Но не е като да не искам, пък той да ме притиска. Дано сте ме разбрали.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3419 -: Ноември 24, 2010, 05:19:01 pm »
Да кажа отговора за тези, които направиха опит по картата.

Нямах време да я разгледам, но на пръв поглед твърдо не видях това, което се е случило. Жената е родила в дома си. След това бебето е изхвърлено в контейнер. Не от майката, а от баща й.

Сега детето е в болница, дано се възстанови, че не е в добро състояние, но предполагам не случайно си е избрало да е Скорпион и е готово да се справи с първата криза в живота си.

Ако някой желае данните, ще ги дам на лични.

Съни , какво стана с детето? :rolleyes: :blink: