Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857037 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3420 -: Ноември 30, 2010, 09:22:41 am »
Крис , космите са по Сатурн..., в тази карта един нормален аспект не видях на сатурн....много хард са , та и мадамата за това....
Сатурн управлява 5-ти дом , тук е и Юпитер...Мацката си пада по стари богати мъже..., а повечето от тях както се досещаш са онова поколение -Колкото по-космат , толкова повече ..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3421 -: Ноември 30, 2010, 09:28:39 am »
И аз това го мислех със Сатурн - косми, нокти..
Но Сатурн не удоволствието, не е допира, не е зрението, не усещането, не е секса, та оттам ми идва мъката. ;D

Но в тази карта е управител на 5-ти дом , защото на к5 имаме козирог... :blink:
А това не е малко...Желанията на натива се определят от 5-ти дом , това е и дома на сърцето...Вътре имаме и водолей , самата тя е дива нестандартна , шантава.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3422 -: Ноември 30, 2010, 09:41:33 am »
Тук Сатурн квадратира Венера, като знаците са си хард - Сатурн на трон, Венера в Овен.
Венера и приема тригон от Луна, Слънце квадратира Марс.
Като Сатурн е управител на пети дом, да не би това да е разковничето? ;D

Управителя на всеки дом , както и неговото място в знак включая  аспектите му *говорят* много повече от естествените сигнификатори... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3423 -: Ноември 30, 2010, 09:50:02 am »
Ok, но искам да видя още карти. ;D

Аз не си падам по космати мъже.... ;D ;D , а и на тази тема не съм водила разговори... :blink:
Не мога да предложа такава карта...И да , би било интересно да се разгледат и други... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3424 -: Ноември 30, 2010, 04:34:35 pm »
Това е карта на жена, която умира от удоволствие да бута космати мъжки гърди.(сама реши да ми се похвали ;D)
Тук има Венера в Овен, но едва ли това е причина, Марс е в Лъв.
Тогава какво търсим?

Марс е в Рак.  :blink: А да ти имам въпроса, но ме замисли. При всички случаи управителя на 5-ти дом си казва думата, защото това са предпочитанията й в сексуално отношение включително, а Сатурн си е натурален - няма чудно май. Да дадем карти с примери, но не се сещам за някой с такава страст към момента.  ;D  
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 04:42:46 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3425 -: Ноември 30, 2010, 04:41:29 pm »
Sъни ,
Цяла нощ това му обяснявах на Крис.., но той иска карти ;D...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3426 -: Ноември 30, 2010, 04:43:04 pm »
Абе, според мен това си е отклонение...кво значение има колко е космат мъжът, ако ти е паднало пердето и си влюбена?!
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3427 -: Ноември 30, 2010, 04:45:54 pm »
Освен това управителят на осми дом й е Марс, който е с диспозитор Луна в огнен знак, 12 дом. Може и тип Тарзан да харесва. ;D Мисля, че фактори трудно могат да бъдат открити общовалидни, а ще се намерят в конкретната карта. А и това си е въпрос на привличане, но явно я влекат такива щом казваш.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #3428 -: Ноември 30, 2010, 05:02:25 pm »
Имам проблем и ме дразнят особено на определени места.... :( :blink:
Много ме дразнат и гладко епилирани мъжленца ....Средата , златната среда! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3429 -: Ноември 30, 2010, 06:58:24 pm »
И аз клоня към златната среда, ако има такава.
Не ми харесват нито гладко епилирани мъже (голи охлюви  ;D), нито прекалено космати. Под прекалено космат разбирам обилна къдрава козина навсякъде, вкл. и по гърба.  :-X
Харесвам умерено окосмени, но да са тъмни. Няма по-сладострастна гледка от мъж с леко разкопчана риза (става въпрос за не повече от 2-3 копчета), от която дискретно се подават малко тъмни косми, а не гладки гърди. Ето, споделих ви за фетиша си.  ;D Фетишите, между другото, къде да ги търсим в натала?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3430 -: Ноември 30, 2010, 07:09:10 pm »
Фетишите, между другото, къде да ги търсим в натала?

връзва ми се да са по 12 дом съответно Нептун, и 8 дом..да има нещо свързващо Нептун с Марс в тези домове
..и някакъв въздушен акцент.
При фетишите има силно фокусиране над една определена идея,мисълта е сексуална и натрапчива.
 да кажем нещо в 3 или 12 дом,а планетите биха могли да бъдат Марс,Уран,Венера,Плутон

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3431 -: Ноември 30, 2010, 10:52:43 pm »
В картите на хора със силна пристрастност към фетиши, и сексуални практики извън нормата - ми изглежда, че са "виновни" *странно* аспектирани и разположени Марс и Сатурн най-вече... :-[

winowni w ziwota nama, camo w sada s paragrafite.
„Само това, което носим в себе си, може да ни срещне.“
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3432 -: Ноември 30, 2010, 10:53:07 pm »
Нищо общо няма с теб.. ;D
Както казах някои хора и неща не се променят. ;D

Nедомлъвки....и бомбички..., абе бомбички - чисти пиратки... ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3433 -: Ноември 30, 2010, 10:56:36 pm »
Нищо общо няма с теб.. ;D
Както казах някои хора и неща не се променят. ;D

Nедомлъвки....и бомбички..., абе бомбички - чисти пиратки... ;D ;D

dezata sapozwat s piratki, pak golemite hwarlat i granati. :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3434 -: Ноември 30, 2010, 11:22:07 pm »
Ok, но искам да видя още карти. ;D

Аз не си падам по космати мъже.... ;D ;D , а и на тази тема не съм водила разговори... :blink:
Не мога да предложа такава карта...И да , би било интересно да се разгледат и други... :blink:
Kaто върл привърженик на космите мъжки,Крис,имам козирожка Венера в седми,опозе на Сатурн,че и Уран в пети. ;D ;DИ предимство на водния елемент в картата..Ей го на ,вписах се в картинката..
Никога не съм писала,че си падам по рунтави овчици.. ;D ;DНо в повече ми идва гладък мъжки крак или ръка с наболи косми.Гледката и усещането са ми мноооооого неприятни..Писах за тези два крайника на мъжа... ;D ;D
Ама ти пак си чел между редовете.. :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3435 -: Ноември 30, 2010, 11:24:32 pm »
Мимс, а в кой знак ти е Марс и кои са управителите на 5-ти и 8-ми дом?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3436 -: Ноември 30, 2010, 11:37:24 pm »
О,ако и тях ако вземем ,направо върла фетишчийка-космолюбка излизам.. ;D ;D
Марс Близнаци в 12-ти,Венера/5 и Сатурн/8
Космите може да са по Сатурн,но огнените мъже и жени са най-облагодетелствани откъм растителност.А водните-най-слабо окосмени по моите наблюдения.
Язък,че ми е космата Венерата,изобилни косми по мен -йок.. ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #3437 -: Ноември 30, 2010, 11:38:51 pm »
О,ако и тях ако вземем ,направо върла фетишчийка-космолюбка излизам.. ;D ;D
Марс Близнаци в 12-ти,Венера/5 и Сатурн/8
Космите може да са по Сатурн,но огнените мъже и жени са най-облагодетелствани откъм растителност.А водните-най-слабо окосмени по моите наблюдения.
Язък,че ми е космата Венерата,изобилни косми по мен -йок.. ;D :P

:rolf: :rolf: :rolf:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3438 -: Ноември 30, 2010, 11:43:23 pm »
А! Сега и ти ли ще ни се сърдиш, че пишем различности? :-[

А кога е влизал "мърморко", че и успял да си затръкне пак писаното. :P Не можа да тръгне разговора нещо в космата посока. ;D Зададе тон и избяга. 

Абе много интересно. И кво - аз съм огън до голяма степен, но пък почти нямам козина, а Сатурн в съвпад със Слънце като камък ги е свалил от мен /чувала съм за такъв метод в древността с пемза/, това ли да си мисля? Не, не си мисля, че е от него. Сигурно ми е от местоположението в знак на управителите на осми и пети дом и по-специално Марс. 

*

holanda

« Отговор #3439 -: Ноември 30, 2010, 11:46:40 pm »
огнените мъже и жени са най-облагодетелствани откъм растителност

бе..нямам нито една планета в огнен знак,но Крис постоянно ми казва ''мустакат войвода''  :91: