Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856870 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3440 -: Ноември 30, 2010, 11:48:51 pm »

Крис , тоя с какъв ли асц. е? :rolf: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3441 -: Декември 01, 2010, 12:04:52 am »
И аз не обичам епилирани и с оскубани вежди мъже (особено второто). Поддържани-Да, но всичко над това ми идва в повече.
Абе хубаво е да поглаждаш малки косъмчета по мъжки гърди докато си гушиш в топлите и закрилящи гърди. :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3442 -: Декември 01, 2010, 12:07:23 am »
И аз не обичам епилирани и с оскубани вежди мъже (особено второто). Поддържани-Да, но всичко над това ми идва в повече.
Абе хубаво е да поглаждаш малки косъмчета по мъжки гърди докато си гушиш в топлите и закрилящи гърди. :-[

Аууу , тези ги бях пропуснала.... ;D ;D
Ами за космите в ущите , какво ще кажете? ;D ;D Аз настръхвам.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #3443 -: Декември 01, 2010, 12:08:05 am »
Тях лично аз ги махам. ;D

*

holanda

« Отговор #3444 -: Декември 01, 2010, 12:17:01 am »
Тях лично аз ги махам. ;D

;D ;D това е Любов ...аморе мио..те ке еро,те амо.. ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3445 -: Декември 01, 2010, 01:03:07 am »
Мимс, а в кой знак ти е Марс и кои са управителите на 5-ти и 8-ми дом?
О,ако и тях ако вземем ,направо върла фетишчийка-космолюбка излизам.. ;D ;D
Марс Близнаци в 12-ти,Венера/5 и Сатурн/8
Космите може да са по Сатурн,но огнените мъже и жени са най-облагодетелствани откъм растителност.А водните-най-слабо окосмени по моите наблюдения.
Язък,че ми е космата Венерата,изобилни косми по мен -йок.. ;D :P

:rolf: :rolf: :rolf:

venerata e vaginata, a pak Mars e penisa! :kissd:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

holanda

« Отговор #3446 -: Декември 01, 2010, 01:19:29 am »

мисъл на деня   ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3447 -: Декември 01, 2010, 01:20:56 am »

мисъл на деня   ;D

e ma nai sladkata e, bes nea nama ziwot na semata.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3448 -: Декември 01, 2010, 05:49:29 pm »
Здравейте,

Имам нужда от помощ и ме посъветваха да си сложа тук наталната карта. Тъй като аз нямам познанията да я разчета, ще съм ви много благодарна ако я погледнете и ми я разчетете. Проблемите ми са в личен план- като че ли всичко е против мен и човека, с който искам да съм. Това което ме интересува е дали има изгледи нещата да се получат между нас и какво мога да очаквам скоро.

Мн Мн ви благодаря предварително

« Отговор #3449 -: Декември 01, 2010, 07:11:10 pm »
Здравейте,

Имам нужда от помощ и ме посъветваха да си сложа тук наталната карта. Тъй като аз нямам познанията да я разчета, ще съм ви много благодарна ако я погледнете и ми я разчетете. Проблемите ми са в личен план- като че ли всичко е против мен и човека, с който искам да съм. Това което ме интересува е дали има изгледи нещата да се получат между нас и какво мога да очаквам скоро.

Мн Мн ви благодаря предварително

Защо не пуснеш хорар или синастрия,не съм сигурна как биха могли да ти кажат относно връзката ти с определен човек,при условие,че картата е само на твоята личност.Мога и да греша де,знам ли?! :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3450 -: Декември 01, 2010, 07:15:30 pm »
Ето го хорара
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3451 -: Декември 01, 2010, 07:24:34 pm »
Гая, според хорара пречка в отношенията  ви са по-скоро обстоятелства, отколкото хора. Може би твоят приятел е ангажиран с планове за професионално израстване? Ако е така има голяма вероятност скоро личните и професионалните му намерения някак да се съвместят и нещата да се получат. Вие близки ли сте вече или не съвсем?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3452 -: Декември 01, 2010, 07:32:22 pm »
Гая, според хорара пречка в отношенията  ви са по-скоро обстоятелства, отколкото хора. Може би твоят приятел е ангажиран с планове за професионално израстване? Ако е така има голяма вероятност скоро личните и професионалните му намерения някак да се съвместят и нещата да се получат. Вие близки ли сте вече или не съвсем?

Здравей Кали,

Благодаря ти за отговора. Близки сме да-  даже доста. Имаме мн история между нас и съм много объркана- не знам как да постъпя. Нещата в личен план при мен никога не са се получавали, а съм безумно влюбена в този човек и имам нужда да знам дали има смисъл или просто трябва да го задраскам от живота си, макар че би било доста трудно. Той ту се появява ту изчезва. Ще помогне ли ако дам неговата дата? 15.12.1980 ?

Мн ти благодаря за включването. Всичко, което напишеш ще е от полза за мен :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3453 -: Декември 01, 2010, 08:13:23 pm »
Gaiia, ще бъде много безотговорно от моя страна да ти дам какъвто и да било категоричен отговор.
В неговата карта в момента Луната(?) и Венера са доста аспектирани транзитно. Ако е роден преди обяд, Уран и Юпитер са в съвпад с нея, при по-късно раждане-Плутон хвърля квадрат. Транзитните Уран и Юпитер са в тригон с нат. Венера. Междуполовите му отношения, независимо от естеството, са на дневен ред, вълнуват го, променят го и това продължава дълго време. Не знаем час на раждане, за да видим в кои домове се развиват събитията.
При теб също не е скучен периода. Нептун е влезнал в 7-ми дом, като преди това е направил съвпад с нат. Луна. Когато Нептун аспектира лични планети и точки човек е по-склонен да не вижда ясно света около себе си, влюбва се лесно и е много податлив на заблуди от всякакво естество. Той е и вдъхновението разбира се. Плутон с транзита си през 5-ти разтърсва из основи представите ти за любовта, в същото време е в опозиция на нат. Слънце.
Периодът е много интензивен за теб и много полезен, независимо дали ще го задраскаш от живота си или не.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3454 -: Декември 01, 2010, 09:02:57 pm »
Gaiia, ще бъде много безотговорно от моя страна да ти дам какъвто и да било категоричен отговор.
В неговата карта в момента Луната(?) и Венера са доста аспектирани транзитно. Ако е роден преди обяд, Уран и Юпитер са в съвпад с нея, при по-късно раждане-Плутон хвърля квадрат. Транзитните Уран и Юпитер са в тригон с нат. Венера. Междуполовите му отношения, независимо от естеството, са на дневен ред, вълнуват го, променят го и това продължава дълго време. Не знаем час на раждане, за да видим в кои домове се развиват събитията.
При теб също не е скучен периода. Нептун е влезнал в 7-ми дом, като преди това е направил съвпад с нат. Луна. Когато Нептун аспектира лични планети и точки човек е по-склонен да не вижда ясно света около себе си, влюбва се лесно и е много податлив на заблуди от всякакво естество. Той е и вдъхновението разбира се. Плутон с транзита си през 5-ти разтърсва из основи представите ти за любовта, в същото време е в опозиция на нат. Слънце.
Периодът е много интензивен за теб и много полезен, независимо дали ще го задраскаш от живота си или не.

Kali,
Честно казано и понятие си нямам от транзити, натали, квадрати и т.н...Не знам часа му на разждане за съжаление. Мисля 4е беше около 1 на обяд...От това, което чета оставам с впечатлението, че ние избщо не се засичаме, така ли е? Познваме се от почти 4 години, и винаги сме били близки, но в началото аз се отръпнах, после той се отдръпна и каквото и да се случва винаги се срещаме и то по негова инициатива... И ми се иска да знам дали не се получава заради някакви планетни пречки или просто ние нямаме общ път? Не се притеснявай, можеш да бъдеш искренна, аз обмислям доста това, което чета и не бих позволила да повлияеш на решението ми. Сигурно отстрани звучи много глупаво и наивно това, което пиша но ....

Периодите, за които пишеш-  колко време продължават, и в какъв смисъл са полезни за мен, защото да ти кажа чесно в личен план при мен отдавна нищо не се случва....В какъв смисъл неговите междуполови отношения го променят? И кога той излиза от този период и засичаме ли се ние някъде...

Поздрави

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3455 -: Декември 01, 2010, 09:10:33 pm »
Ето го хорара

Kali, защо на хорара (каквото и да означава това) пише родена на 1.12.2010? Аз съм родена на 29.06.1983
Направи ми впечатление и извинявай ако няма значение :)

Hugs

« Отговор #3456 -: Декември 01, 2010, 11:58:23 pm »
Ето го хорара

Kali, защо на хорара (каквото и да означава това) пише родена на 1.12.2010? Аз съм родена на 29.06.1983
Направи ми впечатление и извинявай ако няма значение :)

Hugs

Защото това е датата и часа на ''раждане'',задаване на въпроса ти,тоест въпроса дали имате общ път с този мъж или както си го задала по-горе въпроса.Няма нищо общо с твоята натална/рожденна карта.Хорара отговаря на въпрос,на който трябва да може да се отговори с да или не.  :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3457 -: Декември 02, 2010, 12:38:04 am »
Gaiiia, имаш бележка  :blink:

*

holanda

« Отговор #3458 -: Декември 02, 2010, 05:49:51 am »
 :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #3459 -: Декември 02, 2010, 06:15:05 am »
Така... ммммм
Първо, което видях е квадрата между управителите на АС и ДС.  Има трудност в общуването с противоположния пол. Развит комплекс за малоценност, наследен от бащата. Имаме и напрегнат аспект между управителите на ИЦ и МЦ. Трудно детство. Авторитетен баща, доста властен.

Доста надменен е, на моменти дори не се търпи. Силно развито Его. Умен е. Талантлив е.
Вероятно е материално обезпечен. Харесвано момче е.