Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858139 Прегледи
*

holanda

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3460 -: Декември 02, 2010, 06:21:20 am »

Първо, което видях е квадрата между управителите на АС и ДС.  Има трудност в общуването с противоположния пол. Развит комплекс за малоценност, наследен от бащата. Имаме и напрегнат аспект между управителите на ИЦ и МЦ. Трудно детство. Авторитетен баща, доста властен.

Доста надменен е, на моменти дори не се търпи. Силно развито Его. Умен е. Талантлив е.
Вероятно е материално обезпечен. Харесвано момче е.

абсолютно всичко,което си писала е така  :o   :blink: :blink:

Какво мислиш за потенциалната му любима и с какво се занимава?

*

katrin_ls

« Отговор #3461 -: Декември 02, 2010, 06:28:13 am »

Първо, което видях е квадрата между управителите на АС и ДС.  Има трудност в общуването с противоположния пол. Развит комплекс за малоценност, наследен от бащата. Имаме и напрегнат аспект между управителите на ИЦ и МЦ. Трудно детство. Авторитетен баща, доста властен.

Доста надменен е, на моменти дори не се търпи. Силно развито Его. Умен е. Талантлив е.
Вероятно е материално обезпечен. Харесвано момче е.

абсолютно всичко,което си писала е така  :o   :blink: :blink:

Какво мислиш за потенциалната му любима и с какво се занимава?

:rolleyes: Интересна карта има. Определено има потенциал това момче. Мисля, че не му липсват и финанси и ще постигне успех, но на един по-късен етап.
Има съвпад Венера, Луна и Меркурий в 12 дом. Много му е трудно с любимата. Разкъсва се от ревност. За жалост имаме един Плутон в 8ми дом, който квадратира Венера. Струва ми се, че е ревнив. Доста прилепчив. Има страх от загуба на любим човек. Непрекъснато доказване. Пука му много за любимата и прави всичко за нея. Потенциална любима може да се занимва  с мода, изкуство, талант някакъв придобит и развит. С малко повечко късмет, мога да стигнат до хай средите.

*

holanda

« Отговор #3462 -: Декември 02, 2010, 06:39:45 am »
:rolleyes: Интересна карта има. Определено има потенциал това момче. Мисля, че не му липсват и финанси и ще постигне успех, но на един по-късен етап.
Има съвпад Венера, Луна и Меркурий в 12 дом. Много му е трудно с любимата. Разкъсва се от ревност. За жалост имаме един Плутон в 8ми дом, който квадратира Венера. Струва ми се, че е ревнив. Доста прилепчив. Има страх от загуба на любим човек. Непрекъснато доказване. Пука му много за любимата и прави всичко за нея. Потенциална любима може да се занимва  с мода, изкуство, талант някакъв придобит и развит. С малко повечко късмет, мога да стигнат до хай средите.

нали нямаше да гледаш картата  ;D Еии,тази астрология ти е голяма страст,признавам  :blink:

пак позна за всичко,без изключение.Само че потенциална любима,ако е тази,която си обяснила-вече е бив6а любима.
Много интересно ми стана как разбра,че тя ще се занимава с мода,изкуство..иначе питах за неговата професия каква е.

супер,Ая,скри ми шапката.Лека нощ  :wub:

*

katrin_ls

« Отговор #3463 -: Декември 02, 2010, 06:46:28 am »
 :rolleyes:

Венера в Козирог - там е ключа за палатката.. ;)
Имаме и съвпад Меркурий, Луна във Водолей. Дамите около него са все независими, а той е прилепчив и ревнив.  :-[

Нещо по хай фи техниките работи, според мен. Но така или иначе има някакъв талант - пее, танцува, рисува, свири на инструмент. Сигурно е с добре поддържана фигура. Спортува.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 06:54:57 am от aiia »

*

holanda

« Отговор #3464 -: Декември 02, 2010, 07:08:30 am »
Венера в Козирог - там е ключа за палатката.. ;)
Имаме и съвпад Меркурий, Луна във Водолей. Дамите около него са все независими, а той е прилепчив и ревнив.  :-[

Нещо по хай фи техниките работи, според мен. Но така или иначе има някакъв талант - пее, танцува, рисува, свири на инструмент. Сигурно е с добре поддържана фигура. Спортува.

имам чувството,че ако ти изкарам лист и молив,ще ми го нарисуваш 1:1  ;D
красив е,атлетичен и гъвкав ,има страхотна фигура  :blink:
ревнив и прилепчив,да ..и то доста
той самия се занимава с графичен и уеб дизаин,преди е имал ресторант с партньор,заради които затъват и продават ресторанта

*

katrin_ls

« Отговор #3465 -: Декември 02, 2010, 07:12:34 am »
 :rolleyes:

Недей така, по-леко с хвалебствията, че ще ни обвинят, че ти си ми дала инфо  за него и тук се правя на астроложка..  ;D

И все пак, виждате, че всичко е заложено в натала. Ние просто го развиваме! Никога не подценявайте това което е записано в момента на раждане!!!
Не напразно съм изследвала множество карти през годините и съм наблегнала на този раздел, а именно натална астрология.

« Отговор #3466 -: Декември 02, 2010, 06:03:24 pm »
По картата на Жълтолилава.

Тази карта беше първо в друга тема и писах там, че е почти като моята. Момчето е родено 5 дена и около 1 час и половина след мен. :blink: Мисля, че за психолог има данни момчето, детектив, преподавател, учен (с Уран в 9ти в секстил с Луната и Меркурий трябва да е много умен и да умее да изразява много логично идеиите си). Меркурий в квадрат с Юпитер - украсява добре всичко, което казва (даже преувеличава от време на време, добавя някой детаил от себе си), може да има и писателски дар, също и квадрат към Плутон - обсеби ли го някоя мисъл и край - трябва да разгадае загадката (още повече че Меркурий е 12ти дом, а Плутон - в 8ми). У10 Юпитер е в 8-ми дом - класическо положение за финасист, лекар, психолог. Мисля, че интуитивно разбира емоциите на другите. Луната в 12ти дом ми говори за човек, който не обича да споделя чувствата си, крие емоциите си, предпочита да остава насъме. Луната му е У5 и У6, така че положението в 12ти дом е отлично за творец (заради съвпада с Меркурий бих казала писател). Много силна интелектуална, но и чувствителна и състрадателна Луна. Може да е доброволец в някоя обществена организация, бори се срещу всяка неправда, помага на страдащите. Имаме квадрат на Луната с Юпитер У10, така че има стремеж към издигане чрез работа. Съществената разлика на тази карта с моята са аспектите на Луната. При него има 3 квадратури, като предполагам, че най-тежко му се отразяват тези със Сатурн и Плутон. Сатурн е У11, разположен в 7ми дом - затруднения при контактите с приятелсктите среди, от време на време може да изпада в депресивни състояния. Но Сатурн и Луната са разположение в приятелски знаци, така че тази квадратура може и да не се проявява толкова остро на пръв поглед. Слънцето му е 1ви дом в тригон с Плутон - много силна воля, при поражение бързо става и започна да се бори отново, силен стремеж за доказване пред другите. Слънце в тригон с Юпитер (У10) - ще направи завидна кариера! Тъй като У1 е в 9ти дом, предполагам кариера в науката и/или в чужбина.

*

holanda

« Отговор #3467 -: Декември 02, 2010, 06:55:09 pm »
да,същата карта е,но я изместих в подходящата темичка.

по картата за съjaление имаш малко попадения,..може би си развила по-добре потенциала от всички планетарни енергии,но при него нещата стоят малко по-различно  :blink:

Меркурии квадрат Юпитер-има желязна аргументация,налага се,когато мисли,че е прав.Респектираш се докато го случаш как защитава интересите си и прави врътки с дърjaвни организации.Умее да убеждава.
Плутона в 8 дом квадрат Мерка-не задълбочава,но е умен,има интуuция,хитрец.Ако се отнесеш грубо с него и той сметне,че не си прав и само се опитваш да го спънеш,може и да те отнесе с вика си.
Имаше един случаи,някаква служителка в телефонна компания му се сопкала по телефона,той се развикал,тя също и и обещал,че 6te отиде на място да я види каква е.И отишъл,казал и : ''видя ли,това е защото ме ядоса,мислеше че няма да дойда ли ? Ако бях някои луд можеше и да те пребия.''  ;D Жената му оправила нещата докато я чака и пие кафе  ;D.

Това за интуитивното разбиране емоциите на другите е така.
Луната в 12 дом при него няма отношение към емоционалната потребност.Той не обича да е сам,много е прям,открит..дава израз на всичките си емоции.заради съвпада и с Венера е показател за това какви жени харесва-чепати,трудни,независими,чужденки,склонни към депресии,усамотяване  :-[
Състрадателен е,тук си права-обича животните и може да тръгне по приютите за животни,ако любимата му иска   :mellow:
Не изпада в депресии.Ако има проблеми го избива на агресия-мърмори,крещи,тежко му е,но винаги дава израз на емоцията-никога не стига до депресия.
Сатyрна и Марс в 7 дом отразяват желанието за контрол над партньорката,да я поучава и казва какво и как да го прави.Като изпусне Марса от контрол става избухлив и крещи.После се извинява.
Слънцето тригон Плутон-абсолютно права си.Държи да се докаже,има невероятна воля и постига целите си.Сам си знае,че ще стане много богат.С Юпитер-uма връзки в хайлайфа,солидни роднини.Обмисля да се мести в Белгия,може би там ще прави звездната кариера  ;D.Писах малко по-нагоре,че се занимава с графичен дизаин.

Благодаря за отделената енергия Мирабела  :wub:.

*

Santi

« Отговор #3468 -: Декември 02, 2010, 06:59:02 pm »
Има същото разпределение на домовете като мен  ;D някои м/упланетарни аспекти .

*

holanda

« Отговор #3469 -: Декември 02, 2010, 07:01:29 pm »
Има същото разпределение на домовете като мен  ;D някои м/упланетарни аспекти .

значи и ти може да ми станеш бив6е гадже  ;D
това е човека,които ми е дал отсрочка до 25 да осъзная,че е любовта на живота ми  ;D 

*

Santi

« Отговор #3470 -: Декември 02, 2010, 07:12:58 pm »
Шегата на страна, но да ти кажа твой тип е   ;) . Интересно съвпадение наистина още повече, че преди бях пускал синастрията ми с едно момиче, което пък има като твоето разположение като планети и домове с малки изключения  ;D .
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 07:18:27 pm от Santi »

« Отговор #3471 -: Декември 02, 2010, 07:25:53 pm »
Да, така е Жълтичко, подвела съм се по това, че при него водещ е Юпитер, а при мен - Сатурн. Извинявай. :wub:

*

holanda

« Отговор #3472 -: Декември 02, 2010, 07:38:37 pm »
Шегата на страна, но да ти кажа твой тип е   ;) . Интересно съвпадение наистина още повече, че преди бях пускал синастрията ми с едно момиче, което пък има като твоето разположение като планети и домове с малки изключения  ;D .

намерихме се  ;D
нека си станем бив6и  ;D

колкото до nego,не знам дали е мой тип,не изпитвах тази силна,голяма любов,която ми трябва,за да погледна в перспектива бъдещето си с човека .А това е нечестно спрямо него ..да стои,да чака и да си изпуска шансовете с друга девойка,която може да се окаже голямата му любов.

При синастрията ми с него,Сатyрн и Марс попадат на АЦ-то ми  :lol:

до известна степен го приемам като първи брак.В моя натал Слънцето,Марс и Меркурии са в съвпад в 12 дом .Марса ми е управител на 7 дом (1ви брак).Когато е в 12 означава тайна връзка ili с чужденец,без подписване на брак  :o. Може bi той да е този брачен партньор-имахме връзка 1 година и нещо,която приключи окончателно след още 1 godina  ;D
та,при мен -Слънце,Марс,Мерк в 12..при него Венера,Луна,Мerk в 12 дом. Луната му е във Водолей,моята е в 11 дом (дом на Водолей).
Всичките ми партньори са били със силен акцент във Водолей,това е много странно.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 07:42:51 pm от жълтолилава »

*

Santi

« Отговор #3473 -: Декември 02, 2010, 07:47:12 pm »
Какво му е странното 5-ти дом във Водолей, СЛВ там - имаш влечение към Уранови типове най-вероятно или такива ти се лепят, още повече че ако имаш и квадрат на Марс с Уран . Като ти гледам "картата" е била голяма вероятността този човек да ти е първият съпруг - съдя по разположението на твоите планети и изискванията им и неговите от друга страна . Важен човек е бил в твоя живот, това е ясно .

/офф малко се отклоних от темата, съжалявам .

*

holanda

« Отговор #3474 -: Декември 02, 2010, 07:50:15 pm »
Да, така е Жълтичко, подвела съм се по това, че при него водещ е Юпитер, а при мен - Сатурн. Извинявай. :wub:

няма защо да се извиняваш,един натал има хиляди възможни проявления,да не говорим пък,че някои планети и аспекти трудно се интегрират от жена,а за един мъj може да са манна небесна  ;)

мен сега malko ме е яд,че човек с 2 дни по-голям от мен си живее живота,реализира се в момента,а аз кисна във форума до очни кръвоизливи и измъчвана ot депресии  ;D добре,че има кой да ме разведрява с картинки и интереси

« Отговор #3475 -: Декември 02, 2010, 07:55:15 pm »
Качвам наталната карта на момчето,за което качих и хорар.Моля помогнете ми!Какъв характер има според натала,има ли предпоставки за проблеми с родителите си,някакъв проблем в комуникациите си с тях,твърде голям мързел или просто някакси останава неразбран?Какво се вижда?
Ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете!  :wub:

П.П Часа на раждане не е точен,тъй като не се знае,между 3 без 15 и 3.15 часа през нощта е,затова сложих като час 3ч.  :-\
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:08:34 pm от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #3476 -: Декември 02, 2010, 07:59:23 pm »
/офф малко се отклоних от темата, съжалявам .

изобщо не се отклоняваш от тема,не се извинявай  :blink:
това е интересен случай и може да е полезен за другите.Изиграл е роля-научи ме да се бунтувам гласно и да отстоявам позиции,да се паля ,да викам ,да пищя и да блъскам. Беше се шашнал по едно време,защото той стига най-много до викове и чупене на уреди от яд,а аз в агресията си се насочвах директно към него.
Преди не бях такава.

Марс при мен е в квадрат с Уран,така е.Уранчовци ми се лепят,но и аз ги харесвам

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3477 -: Декември 02, 2010, 09:13:33 pm »
или просто някакси останава неразбран?

Сигурно остава неразбран. Много е чувствително това момче ми се струва. В момента тр. Плутон му е в опозиция на управителя на Асц - Венера. Че и със Слънце е действащ аспекта, същия. Може би личните отношения са проблемни сега, той самия търси себе си и това неименуемо води до сблъсъци с авторитетите, в случая родителите, ако са.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3478 -: Декември 02, 2010, 09:27:48 pm »
или просто някакси останава неразбран?

Сигурно остава неразбран. Много е чувствително това момче ми се струва. В момента тр. Плутон му е в опозиция на управителя на Асц - Венера. Че и със Слънце е действащ аспекта, същия. Може би личните отношения са проблемни сега, той самия търси себе си и това неименуемо води до сблъсъци с авторитетите, в случая родителите, ако са.

Ами определено има сблъсъци с родителите си и то от доста време,просто явно сега нещата ги е бил премислил и очаквал,подготвил и си е хванал куфара и си е тръгнал.Доколкото знам и друг път явно са му казвали да си хваща куфара и да си ходи,но не наистина,разбира се,но този път наистина си събрал нещата и си заминал.Проблема е,че според майка му живее в собствен свят и нищо не желае да прави,освен да седи и да ''блее'' някъде.Според мен има нужда от помощ,но не знам как да се подходи към нещата.Нишката е скъсана много отдавна между него и родителите му.Майка му се чуди какво да прави,защото ако му се обади и му каже да се прибере,би означавало да се примири,че е мързелив и да го остави да си прави,каквото знае.  :( Не знам какво да се направи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3479 -: Декември 02, 2010, 09:35:12 pm »
Нали разбираш, че темата е деликатна, още повече зависи единствено от родителите в случая. Ти как може да помогнеш...не виждам. Но тази война, която водят с него, не е с най-подходящите методи май, да не му звъннели, че щели да се примирят...явно отношенията им са много сложни и след като са допуснали скъсването на нишката, това е резултата. Според мен момчето има нужда от подкрепа, разбиране и напътствия, като към вече зрял човек, не от сорта команди и натякване, нооо кой ще го стори, вместо семейството му, няма смисъл тук, каквото и да се каже.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.