Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858351 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3480 -: Декември 02, 2010, 09:38:49 pm »
Нали разбираш, че темата е деликатна, още повече зависи единствено от родителите в случая. Ти как може да помогнеш...не виждам. Но тази война, която водят с него, не е с най-подходящите методи май, да не му звъннели, че щели да се примирят...явно отношенията им са много сложни и след като са допуснали скъсването на нишката, това е резултата. Според мен момчето има нужда от подкрепа, разбиране и напътствия, като към вече зрял човек, не от сорта команди и натякване, нооо кой ще го стори, вместо семейството му, няма смисъл тук, каквото и да се каже.   

Ами в техния случей по-скоро методите са командване,караници,не виждам да го подкрепят по какъвто и да било начин.
Аз с какво мога да помогна,предполагам със съвет,майка му всъщност и тя не знае какво да стори.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3481 -: Декември 02, 2010, 10:13:01 pm »
Ми, като са такива родителите, няма да има какво да го стимулира и мотивира да се труди или учи момчето.  :-X Те да се молят да не го тласнат към наркотиците и алкохола....тогава да видят /да не дава Бог/. Меркурий управлява 6 дом и е в опозиция с Нептун /У12/ и Уран. Нервната му система е уязвима, чувствителен е, раним е. Все качества, които се нуждаят от родителска подкрепа. И те какво правят? Точно обратното на това, което му е нужно. Моето мнение е, че не само момчето има нужда от помощ и психотерапевт, а и родителите.

« Отговор #3482 -: Декември 02, 2010, 10:23:06 pm »
Ми, като са такива родителите, няма да има какво да го стимулира и мотивира да се труди или учи момчето.  :-X Те да се молят да не го тласнат към наркотиците и алкохола....тогава да видят /да не дава Бог/. Меркурий управлява 6 дом и е в опозиция с Нептун /У12/ и Уран. Нервната му система е уязвима, чувствителен е, раним е. Все качества, които се нуждаят от родителска подкрепа. И те какво правят? Точно обратното на това, което му е нужно. Моето мнение е, че не само момчето има нужда от помощ и психотерапевт, а и родителите.

Съгласна съм с това за психотерапевта,трябва някой да им помогне да установят контакт,да могат да разговарят по между си и да се чуват,не само да влиза през едното и да излиза през другото ухо.Трябва да се търси корена на проблема,но родителите му явно не го виждат или не желаят да го видят,не знам.
Относно наркотиците-всъщност и аз си помислих първо дали не се е събрал с някоя група с ''неподходящо влияние'' и да се е изнесал на там,но не мога да го твърдя,а и не го знам.Да се надяваме,че не е.
Дано намерят подхода и успеят да се разберат,но факторите са твърде много,а и много зависи от усилията,които положат и от двете страни.

« Отговор #3483 -: Декември 03, 2010, 03:22:50 am »
здравейте,искам да попитам когато управителя на 7ми дом прави опозиция с уран и юпитер,значи ли че чошекът ще има проблеми с брака или партниорствата?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3484 -: Декември 03, 2010, 03:57:17 am »
здравейте,искам да попитам когато управителя на 7ми дом прави опозиция с уран и юпитер,значи ли че чошекът ще има проблеми с брака или партниорствата?

Не е задължително... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #3485 -: Декември 03, 2010, 04:06:31 am »
/офф малко се отклоних от темата, съжалявам .

изобщо не се отклоняваш от тема,не се извинявай  :blink:
това е интересен случай и може да е полезен за другите.Изиграл е роля-научи ме да се бунтувам гласно и да отстоявам позиции,да се паля ,да викам ,да пищя и да блъскам. Беше се шашнал по едно време,защото той стига най-много до викове и чупене на уреди от яд,а аз в агресията си се насочвах директно към него.
Преди не бях такава.

Марс при мен е в квадрат с Уран,така е.Уранчовци ми се лепят,но и аз ги харесвам

Марс в квадрат с Уран може да си е голяма бомба според взависимост от знака, малко е като очаквай неочакваното . Със Сатурн на АСЦ-та нищо чудно да ти е бил като "ментор", но явно ти е дошло до гуша от уроци . Като гледам като описание твоя човек прилича на мен, наистина е много интересен казус . При него как се проявява интерсептирания знак в 1-ви ?

*

holanda

« Отговор #3486 -: Декември 03, 2010, 04:38:33 am »
Марс в квадрат с Уран може да си е голяма бомба според взависимост от знака, малко е като очаквай неочакваното . Със Сатурн на АСЦ-та нищо чудно да ти е бил като "ментор", но явно ти е дошло до гуша от уроци . Като гледам като описание твоя човек прилича на мен, наистина е много интересен казус . При него как се проявява интерсептирания знак в 1-ви ?

не знам дали съм обективна,но при него най-силно се проявява Овена,може би и заради Слънцето в 1 дом.Но такъв е само в отношението си към най-близките.
Възможно е да се лъja zaradi Marsa my АЦ-то ми,мен много ме дразнеше.
По принцип паля бързо и често се карахме.
С приятелите си е приятен,по-тих,лоялен..приема качествата на Риба.Той самия е с неjна душевност,идеалист,с мечти,ентусиазиран по детски,..но и много устойчив,с планове,перфекциониcт в работата,амбициозен,не губи време. Смесват се качества от Рибата и Овена. Не е непредсказуем,странен и различен по Водолей.

Незнам,какво точно ти трябва ?  :blink:

*

Santi

« Отговор #3487 -: Декември 03, 2010, 07:12:35 am »

не знам дали съм обективна,но при него най-силно се проявява Овена,може би и заради Слънцето в 1 дом.Но такъв е само в отношението си към най-близките.
Възможно е да се лъja zaradi Marsa my АЦ-то ми,мен много ме дразнеше.
По принцип паля бързо и често се карахме.
С приятелите си е приятен,по-тих,лоялен..приема качествата на Риба.Той самия е с неjна душевност,идеалист,с мечти,ентусиазиран по детски,..но и много устойчив,с планове,перфекциониcт в работата,амбициозен,не губи време. Смесват се качества от Рибата и Овена. Не е непредсказуем,странен и различен по Водолей.

Незнам,какво точно ти трябва ?  :blink:

Питах за интерсептираните Риби при него, но виждам че си описала тяхното влияние . Слънце в 1-ви придава Марсови характеристики, аз съм с Луна в Овен в 1-ви - неведнъж са ми казвали, че съм като някой Овен . По горното описание, много от характеристиките са характерни за мен . При мен обаче емоционалността е в по-голяма степен си мисля, въпреки че привидно не е така - имам доста силно сатурново влияние . Не е леко с такъв човек .
Марс на АЦ освен силно привличане може да е и както каза да те провокира агресията в теб(спомена чв си станала
агресивна) . Домът в който е Марс носи и напрежение .

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #3488 -: Декември 03, 2010, 02:58:05 pm »
здравейте,искам да попитам когато управителя на 7ми дом прави опозиция с уран и юпитер,значи ли че човекът ще има проблеми с брака или партниорствата?

Не е задължително..[/size]. :blink:

:93:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3489 -: Декември 03, 2010, 05:30:50 pm »
здравейте,искам да попитам когато управителя на 7ми дом прави опозиция с уран и юпитер,значи ли че човекът ще има проблеми с брака или партниорствата?

Неро, ако искаш качи си картата, тук, който намери време, ще се включи по нея.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3490 -: Декември 03, 2010, 05:59:57 pm »

Мерси,sunrain,става въпрос за дъщеря ми,много исках да е с асцендент лъв но доктора избърза,ето картата http://img577.imageshack.us/f/astro2gw43emanuela39126.gif/

Неро, ако искаш качи си картата, тук, който намери време, ще се включи по нея.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3491 -: Декември 03, 2010, 06:06:16 pm »
Неро , по каква причина да я гледаме тази карта? :blink:
Това е много малко дете , за мен лично е грехота.... :( :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3492 -: Декември 03, 2010, 06:10:46 pm »
Така е Марая,съгласна съм с теб,но просто хич не ми хареса Венерата в 12ти дом и опозицията на уран и юпитер с У7,нито ми се иска да е тайно гадйе на някой,нито да има промени в партниорствата,искам да е щастлив,и понеже тук в форума имате опит затова попитах,може би имате идеи и личнии наблюдениа как деистват тези аспекти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3493 -: Декември 03, 2010, 06:12:26 pm »
Неро, да ти е живо и здраво Теленцето. :blink: Не е ли раничко да питаш за кофти събития в партньорството. Не се стряскай от всеки лош аспект в картата му, тепърва ще расте и развива и ще анализираш нещата.  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3494 -: Декември 03, 2010, 06:27:29 pm »
Лично аз не смятам, че е пречка на деца да се гледат картите, друг е въпроса кой го прави, дали в обществен форум и т.н., гледам да не влияя с мнение, в случая не ми се струва редно. Тук питането е относно бъдещ развой на отношенията в интимен план, това мисля, че е рано да се мисли, особено в негативна посока. Не е желателно особено майката да задава подобен фон бил той информационен, бил емоционален, а и други да пригласят в този тон, тепърва детето ще развива потенциала си, за да го натоварваме енергийно с предсказания за всички възможни проблеми, които е вероятно или не да стоят на дневен план.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3495 -: Декември 03, 2010, 06:34:05 pm »
Лично аз не смятам, че е пречка на деца да се гледат картите, друг е въпроса кой го прави, дали в обществен форум и т.н., гледам да не влияя с мнение, в случая не ми се струва редно. Тук питането е относно бъдещ развой на отношенията в интимен план, това мисля, че е рано да се мисли, особено в негативна посока. Не е желателно особено майката да задава подобен фон бил той информационен, бил емоционален, а и други да пригласят в този тон, тепърва детето ще развива потенциала си, за да го натоварваме енергийно с предсказания за всички възможни проблеми, които е вероятно или не да стоят на дневен план.

Tozno taka i as predupresdawam ako deteto ne e nai malko na 15 godini, ne e sa pedpozitane i ne prawa horoskopi, oswen ako e mnogo nalozitelno ili nakoi golam problem ima.

Тук съм напълно съгласна, Сънрейн.

Моето размишление не се отнасяше до форумни обсъждания на карти на деца, а по принцип до обсъжданията на карти на деца от астролози в практиката им.

Срещала съм доста мнения, в книги, принадлежащи към различни школи, категорично забраняващи обсъждането и разглеждането на детски карти, поне не преди детето да навърши 15-16 годишна възраст.

Което не съвпада с моето виждане.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3496 -: Декември 03, 2010, 06:36:25 pm »
Точно това беше първата причина Прия , Съни го спомена...
Естествено , че поглеждам , естествено , че правя натал..., но на дете под 12г..прогностика не правя и не мога да си позволя... :blink:

« Отговор #3497 -: Декември 03, 2010, 06:36:47 pm »
Съгласна :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3498 -: Декември 03, 2010, 06:40:02 pm »
Съгласна :)

То е съвсем малко, радвайте се на тези мигове сега, а после всяко нещо с времето си.  :blink:

« Отговор #3499 -: Декември 08, 2010, 03:50:52 pm »
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ !!!

Преди около две седмици бях поставила един хорарен въпрос в темата за взаимоотношенията.
Ставаше въпрос за двама души, които са в криза, те са семейство с 2 деца и наистина ще бъде тъжно ако се разделят  :(
Мъжът доста страда, жената е в стрес и все още не взима окончателно решение, а пък и двамата са загрижени за децата и въобще е сложно  :-\
Всъщност жената е влюбена в друг мъж и иска да започне живота си наново  :-[
След като разгледахме положението с хорара, Лили ме посъветва да сложа и наталните карти, за да получим по-ясна и конкретна информация.
Ето, направено е  :blink:
Много ви моля пишете как виждате бъдещето на тяхната връзка ?
Слагам и композит...
Много, много благодаря !