Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859241 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3500 -: Декември 08, 2010, 04:23:42 pm »
Карата на мъжа не е много обещаваща откъм дирекции и транзити.
Натален Плутон (2 дом) е в опозиция с дирекционна Луна и в квадратура с транзитен Плутон - тук явно ще се дели покъщина.
Дирекционен Сатурн е в опозиция с нат. Слънце - не му е леко. Натална Луна (7 дом) е в полуквадрат с дир. Нептун, а дир. Венера е в квадратура с нат. Нептун (4 дом) - явно съпругата изневерява и му е съпруга само по документи.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3501 -: Декември 08, 2010, 04:35:50 pm »
При жената нещата изглеждат по-спокойни. Но явно ще има раздяла в семейството - дир. Слънце в квадрат с нат. СЛВ (4 дом), а дир. Сатурн върху мидпойнта Слънце/Луна и в квадратура с нат. Марс (5 дом).

*

Asol

• 4140
« Отговор #3502 -: Декември 08, 2010, 05:38:04 pm »
Жената да не би да е родена в Гърция или Турция ?

« Отговор #3503 -: Декември 09, 2010, 04:27:17 am »
Натален Плутон (2 дом) е в опозиция с дирекционна Луна и в квадратура с транзитен Плутон - тук явно ще се дели покъщина.
Дирекционен Сатурн е в опозиция с нат. Слънце - не му е леко. Натална Луна (7 дом) е в полуквадрат с дир. Нептун, а дир. Венера е в квадратура с нат. Нептун (4 дом) - явно съпругата изневерява и му е съпруга само по документи.

Благодаря ти много Дивна !
Ти както винаги се включваш с професионално мнение на моите запитвания, за което безкрайно ти благодаря !
Дано все пак има по-позитивен изход на ситуацията  :'(
Знае ли човек  :-\
На въпроса на Asol отговарям, че и двамата са родени във Франция.
Много ще съм благодарна ако все пак и други се включат с мнение  :wub:
Много благодаря на всички, защото на мен ми е трудно с предвижданията  :-\

:blink:

« Отговор #3504 -: Декември 09, 2010, 05:53:36 am »
Здравейте занимавам се с астрология-на ниво начинаещ.Много съм впечатлена от вашите познания и ви чета с огромен интерес.Въпреки положените усилия все още не мога да вържа нещата до смислени астрологични изрази.Моля ви за помощ -как ще приключи крайно неподходящото и унизително съжителство на дъшеря ми с избраният от нея мъж.започнало преди 1 месец -данните са 09.10.1989г 9.00часа

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3505 -: Декември 09, 2010, 06:03:29 am »
Здравейте занимавам се с астрология-на ниво начинаещ.Много съм впечатлена от вашите познания и ви чета с огромен интерес.Въпреки положените усилия все още не мога да вържа нещата до смислени астрологични изрази.Моля ви за помощ -как ще приключи крайно неподходящото и унизително съжителство на дъшеря ми с избраният от нея мъж.започнало преди 1 месец -данните са 09.10.1989г 9.00часа

Къде? :blink:
Добре дошла!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3506 -: Декември 09, 2010, 06:04:56 am »
гр.Разлог

*

Asol

• 4140
« Отговор #3507 -: Декември 09, 2010, 12:43:44 pm »
Яспис,  къде точно във Франция са родени ? За да се построи карта и да се разгледа са необходими тези данни плюс местоположението към момента. Така ще съдействате на тези, които желаят да се включат по въпроса.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3508 -: Декември 09, 2010, 02:19:27 pm »

Благодаря ти много Дивна !
Ти както винаги се включваш с професионално мнение на моите запитвания, за което безкрайно ти благодаря !
Дано все пак има по-позитивен изход на ситуацията  :'(
Знае ли човек  :-\
На въпроса на Asol отговарям, че и двамата са родени във Франция.
Много ще съм благодарна ако все пак и други се включат с мнение  :wub:
Много благодаря на всички, защото на мен ми е трудно с предвижданията  :-\

:blink:

Dano!
Докато и в двете карти силно е замесен Нептун не би могло да се говори, че ситуацията е ясна. И двамата ще се чудят още дълго какво решение да вземат, защото са объркани.
При евентуална раздяла обаче, ако жената реши веднага да поеме пътя си с друг партньор, ще преживее пълен крах. Дирекциите и транзитите на сегашния й съпруг са доста напрегнати, което обрича следващата й връзка на провал.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3509 -: Декември 09, 2010, 02:25:14 pm »
Моля ви за помощ -как ще приключи крайно неподходящото и унизително съжителство на дъшеря ми с избраният от нея мъж.започнало преди 1 месец ...

Megiver, в момента дъщеря ти е влюбена и е щастлива. Тя не вижда съжителството си с мъжа като крайно неподходящо и унизително.
Дъщеря ти се намира в много силен за нея период, в който съзрява и се превръща в истинска жена.

« Отговор #3510 -: Декември 09, 2010, 02:32:46 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, ще кача картата на моята най-добра приятелка, много иска да има второ дете и по възможност да е момче  ;), аз поразгледах картата, според мен второто дете би трябвало да е момиче, риби е женски знак, но пък управителят им е в Стрелец, което е двойнствен знак,  сетих се още, че някои астролози гледат и градусите на съответния дом, в случая е четно число, това е още едно ДА за момиче, ще се радвам, ако някой се включи и ако не е много нахално да попитам кога евентуално може да се очаква втора бременност, много благодаря предварително.  :blink:
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 02:37:26 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3511 -: Декември 09, 2010, 02:39:36 pm »
При евентуална раздяла обаче, ако жената реши веднага да поеме пътя си с друг партньор, ще преживее пълен крах. Дирекциите и транзитите на сегашния й съпруг са доста напрегнати, което обрича следващата й връзка на провал.

Защо според теб, ако при него са напрегнати дирекциите, нейната следваща връзка ще е крах?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3512 -: Декември 09, 2010, 03:05:12 pm »
issidora, трудно е да се каже.....дали ще е момче или момиче....аз съм на мнение, че ако много иска и си пожелае момченце то ще дойде.....
а най-важното е, че всеки има свободна воля и ако много иска второ дете ще опита....ако не става въпрос за здравословни проблеми.....
планетите са в мъжки знаци...Нептун в мъжки знак....неговия диспозитор също е в мъжки знак....но все пак докато не опита и не види няма да се разбере.... ;) :blink: ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #3513 -: Декември 09, 2010, 03:05:30 pm »

Защо според теб, ако при него са напрегнати дирекциите, нейната следваща връзка ще е крах?

Съни, дълго е за обеснение, но накратко - всяка една личност от заобикаляща ни среда отразява определен жизнен принцип в момента и неговото развитие.
Бившият партньор го търсим по 8ми дом - връзките, плановете ни. И тъй като в момента партньора на жената е с напрегнати аспекти в картата, ако той стане бивш това ще се отрази на следващата връзка на жената. В нейната карта е показано. Един прост пример : транзитен Нептун и Хирон преминават през 8мия и дом - ще се ронят доста сълзи.
Всичко това Доби е описал в книгата си подробно, базирайки се на многогодишния професионален опит с клиентите си.
Уверена съм, от личен опит, че тоя принцип функционира безпогрешно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3514 -: Декември 09, 2010, 03:14:13 pm »
Разбирам принципа, но при тази ситуация нямам наблюдения, а и доколко може да се свърже ще бъде интересно да се провери наистина. Благодаря за обяснението. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3515 -: Декември 09, 2010, 03:15:38 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, ще кача картата на моята най-добра приятелка, много иска да има второ дете и по възможност да е момче  ;)

А първото момиче ли е?

« Отговор #3516 -: Декември 09, 2010, 03:24:54 pm »
Да, Съни, малка и прекрасна Водолейка, да ни е жива и здрава.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Divna

• 2478
« Отговор #3517 -: Декември 09, 2010, 03:26:51 pm »
Разбирам принципа, но при тази ситуация нямам наблюдения, а и доколко може да се свърже ще бъде интересно да се провери наистина. Благодаря за обяснението. :blink:

Имах възможността да го изпитам на гърба си. Работи безотказно. Проверих и в картите на мои познати - същата работа. А щом е проверен и при още хиляди подобни случаи, няма повод за съмнения. Поне за мен.
Не случайно след раздяла се изисква време, а не да се започва веднага нова връзка. Това е валидно особено ако бившия ни партньор/ка е в тежък период.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3518 -: Декември 09, 2010, 03:32:54 pm »
В астрологията няма абсолютни неща и истини валидни за всички. Какви неща съм виждала при сключване на брак. ;D Това че в случая мъжът има някакви аспекти в картата си е неговото развитие и път, не на жената, за да рефлектира във връзките й за в бъдеще. Може просто да привлече сходен тип мъж, а дали и как, какво, кога си зависи от наталната й карта.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3519 -: Декември 09, 2010, 03:40:33 pm »
Аз вече поясних, че в картата на жената е добре показано и по дирекции и по транзити.
В случая бях попитана и отговорих накратко. Не ангажирам никой с мнението си. Всеки си има своите си начини за тълкуване.