Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857801 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3520 -: Декември 09, 2010, 03:47:10 pm »
Да, Съни, малка и прекрасна Водолейка, да ни е жива и здрава.

:blink: Пожелавам същото.  

Относно забременяването ми се струва, че има фактори съвсем скоро да се случи. Разбира се това е на пръв поглед като цяло, а и аз се уча, не е сто процента. За пола ми се иска да помисля, че малко са противоречиви нещата определено.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3521 -: Декември 09, 2010, 04:02:02 pm »
Така е, аз също. Просто казвам, че няма готови рецепти и оттам крайни изводи и становища.

« Отговор #3522 -: Декември 09, 2010, 04:04:30 pm »
В близките 3-4 месеца чисто физически е невъзможно да стане забременяването, иначе за пола ще почакам, когато имаш време и желание.  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Divna

• 2478
« Отговор #3523 -: Декември 09, 2010, 04:22:25 pm »
Асол, за да отговориш ясно на зададения ти въпрос от клиента, е необходимо да си уверен в това, което казваш, ако ли не по-добре си премълчи. Клиентът задава въпрос, за което си плаща. Той не чака от теб двусмислен отговор, защо ти не си решил кой метод да използваш и знаеш, че няма готови рецепти.
Всяка карта е индивидуална и ако астролога е решил с времето, кой метод е най-безпогрешен той се базира на него. Отговорността за думите си я поема само и единствено той. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #3524 -: Декември 09, 2010, 04:38:12 pm »
Дивна, тук сме форум, за какви клиенти говориш и плащания ? :o Конкретно -  сложена е карта с час без месторождение и на база това ми се струва несериозно да се дават категорични отговори като се знае колко още неща се гледат, как нещо ще се развие или не. Нямам за цел да влизам в спорове. Просто това ми е мнението. Затова поисках и допълнителни данни, иначе не се ангажирам с мнение и предположения.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3525 -: Декември 09, 2010, 04:59:18 pm »
Асол, аз изказвам мнението си. Задава ми се въпрос, на който отговарям.
Вчера Яспис постави две натални карти. Върху тях ясно се виждат точните градуси на осите. С малко повече опити, не е проблем да се открие местонахождението и да се зададе картата в собствения компютър, използвайки използваната от теб програма, за да ги разгледаш със собствените си методи. Както и направих. А още в първоначалните си коментари поясних, че не желая да ангажирам никой със собственото си мнение, защото именно това е форум, в който не се плаща и в който не се поема отговорност за това което казваш.
Аз не влизам в спорове. Това е моят начин да обеснявам нещата. Съжалявам ако ти си го приела за спор.

« Отговор #3526 -: Декември 09, 2010, 05:21:58 pm »
Привет на всички и благодаря много на Дивна и Асол за вниманието  :wub: :wub: :wub:

Мъжът е роден в град Valognes 25.01.1974, 20h
Жената в Caen 19.12.1976, 19h45

Още веднъж благодаря МНОГО !!!

:blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3527 -: Декември 09, 2010, 05:28:04 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, ще кача картата на моята най-добра приятелка, много иска да има второ дете и по възможност да е момче  ;), аз поразгледах картата, според мен второто дете би трябвало да е момиче, риби е женски знак, но пък управителят им е в Стрелец, което е двойнствен знак,  сетих се още, че някои астролози гледат и градусите на съответния дом, в случая е четно число, това е още едно ДА за момиче, ще се радвам, ако някой се включи и ако не е много нахално да попитам кога евентуално може да се очаква втора бременност, много благодаря предварително.  :blink:

Ste ima wtoro dete s nai golama wasmoznost sled 3 do 4 godini. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #3528 -: Декември 09, 2010, 05:31:21 pm »
Благодаря на Ванила, Сънрейн и Доби за включването  :blink:
Доби, а имаш ли евентуални предположения относно пола на детето?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3529 -: Декември 09, 2010, 05:34:42 pm »
Благодаря на Ванила, Сънрейн и Доби за включването  :blink:
Доби, а имаш ли евентуални предположения относно пола на детето?

Imam w nakoi sluzai deto se wisda jasno, a pak w drugi ne tolkowa. ima wasmoznost da e momze no kato ne sam siguren w nesto, nego i kaswam po dobre. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #3530 -: Декември 09, 2010, 07:04:45 pm »
Понеже чета че говорите за раждане и т.н. как да разбера обяснението "дирекцията на върха на пети дом към един от сигнификаторите, към
управителя на Асцендента или към Луната" напълно ми е непонятно а би трябвало да се разбере евентуална дата на раждане. В моя натал върхът на 5 дом е на 26 градуса и 21 в :pi:; луната ми е на 1 градус и 47 в  :aq: ; а асцендентът ми е на 17 градуса и 59 в  :sc: и съвсем се обърквам с тази дирекция ... някой може ли да помогне  :58:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #3531 -: Декември 10, 2010, 12:32:45 am »
Благодаря ти Divna за отговора.Може ли малко подробности-дали връзката ще е продължителна и не е ли намесено тук влиянието на сатурн който транзитира през слънчевия и знак.Далеч съм от мисълта да я съдя.но постъпката и беше отвратителна-избяга от вкъщи и създате куп други проблеми.въпросният мъж освен че е пияница  е мюсюлманин и абсолютен хулиган.Благодаря!!!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #3532 -: Декември 10, 2010, 02:56:51 am »
Megiver, няма какво повече да допълня към картата на дъщеря ти. Вчера написах най-важното, което става в момента с нея. Съжалявам!

« Отговор #3533 -: Декември 12, 2010, 06:53:18 pm »
Ето една карта да си чешкате акълчетата  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3534 -: Декември 12, 2010, 06:56:15 pm »
Док , дай по-голяма , някои от нас вече са на възраст :P ;D ;D и са недоскив....
Мъж или жена не видях? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3535 -: Декември 12, 2010, 06:58:51 pm »
Док , дай по-голяма , някои от нас вече са на възраст :P ;D ;D и са недоскив....
Мъж е , но не ме карай да увеличавам картата , че мързела ми е велик   ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3536 -: Декември 12, 2010, 07:16:20 pm »
Мъж е , но не ме карай да увеличавам картата , че мързела ми е велик   ;D

Добре , тогава ще ти кажа без да се взирам....
Много динамичен , доста променлив характер ....Пада си по комуникациите , фен на жените...Има тайни и неясни неща около произхода му , търси във всяка жена майка си..., обича да бъде обичан...Зависим е буквално от любовта...Многообразието го изпълва с импулс.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3537 -: Декември 12, 2010, 10:00:20 pm »
Човек, който се опитва да носи много дини под една мишница, а фокусът му винаги са другите. Чувствителен и интуитивен, привлекателен, умее да омайва, малко го раздава като магнит за жените и често това му носи повече главоболия отколкото дивиденти. Добродушен

А какъв е въпроса?  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3538 -: Декември 12, 2010, 10:03:26 pm »
Доминират емоциите. Това от своя страна създава проблеми в отношенията или във възприемането/осмислянето поведението на другите.

« Отговор #3539 -: Декември 12, 2010, 10:24:00 pm »
Човек, който се опитва да носи много дини под една мишница, а фокусът му винаги са другите. Чувствителен и интуитивен, привлекателен, умее да омайва, малко го раздава като магнит за жените и често това му носи повече главоболия отколкото дивиденти. Добродушен

А какъв е въпроса?  ;D
Няма конкретен въпрос , но си обменяме клюката колко може да издаде един хороскоп за личността  ;D

Ако трябва да е с въпроси ето няколко примерни :
Семеен ли е ?
Образован ?
Работа ?