Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860959 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3540 -: Декември 12, 2010, 10:38:13 pm »
Човек, който се опитва да носи много дини под една мишница, а фокусът му винаги са другите. Чувствителен и интуитивен, привлекателен, умее да омайва, малко го раздава като магнит за жените и често това му носи повече главоболия отколкото дивиденти. Добродушен

А какъв е въпроса?  ;D
Няма конкретен въпрос , но си обменяме клюката колко може да издаде един хороскоп за личността  ;D

Ако трябва да е с въпроси ето няколко примерни :
Семеен ли е ?
Образован ?
Работа ?

Мисля , че не е семеен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3541 -: Декември 12, 2010, 10:40:45 pm »
Има предпоставки за изява в областта на комуникациите, журналистика и въобще писане, задължително в комбинация с компютър.
Изглежда свободолюбив, но в същото време има нужда от дълбока емоционална връзка. Може да е имал наскоро събития по 5-ти и 7-ми дом, покрай излизането на Нептун (У7) и Хирон  от 5-ти дом и съвпада им с Луната или скоро да предстоят.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #3542 -: Декември 12, 2010, 11:06:58 pm »
Според мен се занимава с някакъв вид дизайн. Работи с други хора. Има окултни способности, вярва силно в нещо. Пътува често може и на по-далече (извън БГ). Има доста врагове. Деца и създаване на семейство на по-късен етап. Имал е проблеми в семейството си. Привличат го материалните неща, има склонност към хазарт и употреба на вещества извън закона.  :-[ :-[ :-[

« Отговор #3543 -: Декември 12, 2010, 11:26:47 pm »
 ;D  Дайте малко по -яко , че започна да ми прилича на хвърляне на бобчета .

за успокоение ще кажа , че има попадения , но ще ви тормозя още  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #3544 -: Декември 12, 2010, 11:35:23 pm »
;D  Дайте малко по -яко , че започна да ми прилича на хвърляне на бобчета .

за успокоение ще кажа , че има попадения , но ще ви тормозя още  :P

Стига де Док , фасулЯ е в другата тема.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3545 -: Декември 12, 2010, 11:45:24 pm »
Ам зачесахте фрагменти от картата , но не я гледахте в цялостен вид  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3546 -: Декември 12, 2010, 11:47:16 pm »
Ам зачесахте фрагменти от картата , но не я гледахте в цялостен вид  ;D

Аз съм недоскиФ.... ;D ;D

« Отговор #3547 -: Декември 12, 2010, 11:50:06 pm »
Според мен се занимава с някакъв вид дизайн. Работи с други хора. Има окултни способности, вярва силно в нещо. Пътува често може и на по-далече (извън БГ). Има доста врагове. Деца и създаване на семейство на по-късен етап. Имал е проблеми в семейството си. Привличат го материалните неща, има склонност към хазарт и употреба на вещества извън закона.  :-[ :-[ :-[
много неверни неща
-не ме привличат материалните неща изобщо
- не пътувам често
 -нямам склонност към хазарт
 -за останалото не знам

това е отговора на този коментар  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #3548 -: Декември 12, 2010, 11:53:10 pm »
Док, това твоя радикс ли е?

« Отговор #3549 -: Декември 12, 2010, 11:55:51 pm »
Не , не е . На приятел е и сега обсъждаме в скайпа колко е показна астрологията . Аз не мога да му пиша нищо за доказване , защото се познаваме с кътните зъби и пломбите .

А моя радикс се шмитка на няколко места из форума  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3550 -: Декември 12, 2010, 11:56:17 pm »
много неверни неща
- не пътувам често
 -за останалото не знам

ДОК , УВЕЛИЧИ ВЕДНАГА РАЗМЕРА! ТОВА ВЕЧЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА МЕН.....ПЛС... :25: :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #3551 -: Декември 13, 2010, 12:08:52 am »
Не , не е . На приятел е и сега обсъждаме в скайпа колко е показна астрологията . Аз не мога да му пиша нищо за доказване , защото се познаваме с кътните зъби и пломбите .

А моя радикс се шмитка на няколко места из форума  ;D

Да, учудих се, защото съм запомнила твоя радикс с хубавия съвпад на Юпитер/Венера до асцендента.  :blink:

Приятелят ти знае как да омайва жените. Много е силен в думите, казва именно това, което жените желаят да чуят. Облича се добре и е красив мъж. Понякога може да се дистанцира от чувствата си и да си ги пази единствено за себе си. Чувства се самотен в дома си и може би това ще бъде един от главните му проблеми да се обвърже трайно, да създаде семейство. А ако вече го е направил явно не е съвсем удоволетворен.
Интересува се от новости. Няма да седне да слуша някой ако тоя някой му повтаря постоянно едно и също. Сменя бързо сюжетите. Упорит е. Когато всичко е наред в ежедневието и на работното място, когато получава призвание в кариерата, тогава е истински щастлив. Склонен е да си подобрява квалификацията. Работлив е и обича да се забавлява на работното си място. Да не анализира нещо?

PP: Искам да допълня, че има възможност да се установи в чужбина, но там би останал само ако се развива в кариерата си. Виждам също, че обича да обещава доста, но не винаги успява да държи на обещаното. Често има некоректно отношение в любовта. Пада си малко прахосник. Но истината е, че е великодушен.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 01:32:56 am от Divna_RR »

*

Uran

• 6041
« Отговор #3552 -: Декември 13, 2010, 01:10:08 am »
Според мен си е сменял често работата или има някакво неудовлетворение/търсене/пробване на тема кариера/цели. Не съм сигурна, че в това отношение е "намерил себе си". Сатурно?Уран-Мерикуриянско-Венерински щения ме затрудняват както как се е позиционирал.

« Отговор #3553 -: Декември 13, 2010, 01:17:32 am »
много неверни неща
- не пътувам често
 -за останалото не знам

Съжалявам!

« Отговор #3554 -: Декември 13, 2010, 01:20:19 am »
Не се притеснявай, Романтика! Аз толкова много неща НЕ съм познала. ;D :wub:

« Отговор #3555 -: Декември 13, 2010, 05:41:59 pm »
Съжалявам!
Не се коси ! Темата е създадена за упражнения и е много ценна както в този случай , защото има обратна връзка с притежателя на картата .

ДОК , УВЕЛИЧИ ВЕДНАГА РАЗМЕРА! ТОВА ВЕЧЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА МЕН.....ПЛС... :25: :wub:
Ок . След един час ще пусна ясна и отчетлива карта , но ще те погна като изтребител да се мъчиш по нея  ;D
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 05:46:04 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3556 -: Декември 13, 2010, 05:44:52 pm »
 ;D Добре Док! :wub:

« Отговор #3557 -: Декември 13, 2010, 07:44:04 pm »
По картата на Док: мъжът е много емоционален и чувствителен - голям воден тригон, много интелигентен и образован-тригон във въздушни домове. Възможно е загуба и раздяла на родителите. Проблем в сърдечните взаиомоотношения с жени-сатурн в лъв опозиция на луната във водолей. Вероятност за работа и живот в чужбина, или такава свързана с много движение и динамика.

« Отговор #3558 -: Декември 13, 2010, 08:07:22 pm »

Айде и по-голям размер  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3559 -: Декември 13, 2010, 08:32:51 pm »
Три планети има в 17-ия градус. Това пък какво ли трябва да значи? :-\