Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861822 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3580 -: Декември 13, 2010, 10:51:19 pm »
Умение лесно да бъдат реализирани всякакви партньорства. Лесно намира подкрепата , ако съумее да се корпoрира с другите. Бракът би бил изключително полезен за него. Чрез брака би могъл да реализира плановете и идеите си.
Готов е винаги да се учи и е колеблив , но доста бързо се интегрира в новата среда.Не винаги постига онова което желае...Авантюризма не му е непознат...Твърде възможно е да има участие в различни структури в това число и политически...Доверява се на опита си...Леко печели , но и лесно губи...Парите са средство , а не цел...
Умее да анализира добре и в детайли всичко....Издребнява от време на време.Стреми се към чувствителни и емпатични партньори...,умее да улавя всяка слабост на човека с/у него...Трудно би се реализирал сам и без партньори....Честа промяна в целите му....

Ще продължа след малко... :blink:

Dok , искам посока...в правилната ли съм и продължавам...
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 10:57:44 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3581 -: Декември 13, 2010, 11:09:23 pm »
Doк , този мъж има добра памет , въображение и всестранни интереси.../Мммм...усещаш ли как започвам да го изследвам?! :rolleyes: ;D ;)/ Доста е емоционален и това са възприятията му , чувствена интелигентност...има афенитет към изкуствата....Мисля , че умее да рисува...Дали не е иконописец? :rolleyes: :-\

http://www.youtube.com/watch?v=aRcz1oGZDOo
 :blink: ;) :wub:
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 01:07:07 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3582 -: Декември 14, 2010, 02:54:07 am »
Айде да не Ви измъчвам много .
Човека е жив гений , занимава се с наука и работата му е свързана с анализи . Педант в работа и отношения . Не е семеен . Можете да се пробвате и още по темата да видим кой ще хване специалноста му в работата .

*

Марая

• 28287
« Отговор #3583 -: Декември 14, 2010, 02:56:59 am »
Айде да не Ви измъчвам много .
Човека е жив гений , занимава се с наука и работата му е свързана с анализи . Педант в работа и отношения . Не е семеен . Можете да се пробвате и още по темата да видим кой ще хване специалноста му в работата .

Риби - гении... :rolleyes: наука мерка съвпад венера...анализи- дева...Педант-дева...Познах , че не е семеен , но не е късно да стане за резил :rolleyes: ;D ;D

« Отговор #3584 -: Декември 14, 2010, 02:58:14 am »
Това беше най-близо като попадение за него
Приятелят ти знае как да омайва жените. Много е силен в думите, казва именно това, което жените желаят да чуят. Облича се добре и е красив мъж. Понякога може да се дистанцира от чувствата си и да си ги пази единствено за себе си. Чувства се самотен в дома си и може би това ще бъде един от главните му проблеми да се обвърже трайно, да създаде семейство. А ако вече го е направил явно не е съвсем удоволетворен.
Интересува се от новости. Няма да седне да слуша някой ако тоя някой му повтаря постоянно едно и също. Сменя бързо сюжетите. Упорит е. Когато всичко е наред в ежедневието и на работното място, когато получава призвание в кариерата, тогава е истински щастлив. Склонен е да си подобрява квалификацията. Работлив е и обича да се забавлява на работното си място. Да не анализира нещо?

*

Divna

• 2478
« Отговор #3585 -: Декември 14, 2010, 04:06:30 am »
Можете да се пробвате и още по темата да видим кой ще хване специалноста му в работата .

Възможно е той да определя часовото време на работа, т.е. да няма фиксиран работен ден.
Вероятно се занимава с професия, свързана с новите технологии.

« Отговор #3586 -: Декември 14, 2010, 09:31:13 pm »
Можете да се пробвате и още по темата да видим кой ще хване специалноста му в работата .

Възможно е той да определя часовото време на работа, т.е. да няма фиксиран работен ден.

Има работно време , но може да ползва свобода в действията си .
Нови разработки съм съгласен ако не влагаш смисъл /техника/  под "нови технологии".
Остава да хванеш и областта на заниманието и ще го накарам да пусне негов коментар  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #3587 -: Декември 14, 2010, 09:33:27 pm »

Има работно време , но може да ползва свобода в действията си .
Нови разработки съм съгласен ако не влагаш смисъл /техника/  под "нови технологии".
Остава да хванеш и областта на заниманието и ще го накарам да пусне негов коментар  ;D

В лаборатория ли работи?

« Отговор #3588 -: Декември 14, 2010, 09:36:27 pm »
 ;D Лаборатория е .  И малко по- смело в отговорите  :P

сега остана да кажеш и какво прави в лабораторията  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #3589 -: Декември 14, 2010, 09:44:38 pm »
Док, затруднявам се. Факт е, че не познавам много професии, свързани с лаборантска дейност. Обосновавам се на хубавия му тригон Слънце 6 дом/Уран 3 дом. Ако часът на раждане е точен, може да говорим, че лабораторията разработва нови технологии в областта на медицината или хранително вкусовата промишленост.

« Отговор #3590 -: Декември 14, 2010, 09:50:53 pm »
Док, затруднявам се. Факт е, че не познавам много професии, свързани с лаборантска дейност. Обосновавам се на хубавия му тригон Слънце 6 дом/Уран 3 дом. Ако часът на раждане е точен, може да говорим, че лабораторията разработва нови технологии в областта на медицината или хранително вкусовата промишленост.
нови технологии в областта на медицината ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #3591 -: Декември 14, 2010, 09:54:40 pm »
Радвам се за него.  :blink: Той има хубав радикс.

« Отговор #3592 -: Декември 14, 2010, 10:11:12 pm »
Ако не затрият БАН се надявам да успее да сътвори това върху , което работи .

*

Divna

• 2478
« Отговор #3593 -: Декември 14, 2010, 10:13:29 pm »
Ако не затрият БАН се надявам да успее да сътвори това върху , което работи .

Според мен има голям шанс да се развива и в чужбина.  :blink:
От сърце му желая късмет!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3594 -: Декември 15, 2010, 04:53:29 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4863.0.html

Тук е молбата на Ирис за коментар по картата й, ако някой има желание. Прикачвам я. Проследих мненията й, и друг път си е давала данните, посочва за роден град Троян. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3595 -: Декември 15, 2010, 05:08:05 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4863.0.html

Тук е молбата на Ирис за коментар по картата й, ако някой има желание. Прикачвам я. Проследих мненията й, и друг път си е давала данните, посочва за роден град Троян. 

А часът дали е точен, щото на мен 12,00 на обяд ми звучи като неизвестен час на раждане?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3596 -: Декември 15, 2010, 05:10:00 am »
Незнам, Стелла, надявам се Ирис сама да се включи и да си каже въпросите, които я вълнуват, както и всичко останало.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Feia

« Отговор #3597 -: Декември 28, 2010, 12:12:49 am »
Кой иска да практикува?

Това е карта на известна личност от миналото, чиито труд има влияние и днес. Човекът е живял преди повече от 200 години и затова не съм сигурна доколко асцендентът му, който намерих в Интернет е верен. Но, дори и така е доста интересна личност и си заслужава да му се отдели внимание.

Това карта на мъж. Можете ли да кажете нещо за него?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3598 -: Декември 28, 2010, 12:32:41 am »
За да не спамя в темата за Венера/ЮЛВ, по молба на Марая качвам западния вариант на картата на мъжа с подчертана склонност към насилие и агресия. Според мен и още няколко души има и наченки на психично заболяване.
Този случай заслужава да бъде включен в астрологичната статистика.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3599 -: Декември 28, 2010, 12:35:26 am »
Вероятно Луната трябва да се отчете като съвпад на СЛВ, защото е мнооооого в края на знака...но пък ти ще кажеш, че те така или иначе по сидерал са в едни знак  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.