Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857477 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3600 -: Декември 28, 2010, 12:40:36 am »
В западната карта Луната е в партилен тригон с Уран, няма твърд аспект с него. Луната обаче са намира в 6 дом, а Уран управлява 12ти. В практиката забелязах, че много често тригоните могат да съдържат потенциал за латентно заболяване или порок, който впоследствие мое да се прояви, не са само способности и таланти. Общо взето говорят за потенциал, но дали потенциалът ще се прояви със знак плюс или минус зависи от нас.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3601 -: Декември 28, 2010, 12:44:27 am »
Има и разходящ квадрат с Плутон, но колко са родените с такъв аспект и далеч не всеки изпада в такива ексцесии. В неговия случай обаче Луната е в 6 дом и получава аспект от Плутон в 8ми, а Уран управлява 12 дом. В допълнение към това има силен нептунов акцент - АС Риби, Нептун в 10 дом и три лични планети в един знак с ЮЛВ в 12 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3602 -: Декември 28, 2010, 12:48:44 am »
Има и разходящ квадрат с Плутон, но колко са родените с такъв аспект и далеч не всеки изпада в такива ексцесии. В неговия случай обаче Луната е в 6 дом и получава аспект от Плутон в 8ми, а Уран управлява 12 дом. В допълнение към това има силен нептунов акцент - АС Риби, Нептун в 10 дом и три лични планети в един знак с ЮЛВ в 12 дом.

Нищо не е по-сериозно за психическото състояние на индивида от луната и меркурий...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #3603 -: Декември 28, 2010, 12:51:06 am »
Лили, верен ли е часа на раждане на мъжа? Не го виждам да е опасен за околните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3604 -: Декември 28, 2010, 12:59:33 am »
По сидерал са в опозиторни знаци и попадат върху нодалната ос. Луната и Марс имат есенциални достойнства, но са в неблагоприятни домове. Има и рецепция Меркурий/Сатурн. При рецепциите в индийската астрология се вземат под внимание не само планетите, а и домовете, между които има обмен на енергия. В случая домовете са 8ми и 12ти. И макар да се твърди, че при рецепция между управителите на два неблагоприятни дома (и аз я имам в Raśi) неблагоприятният резултат се анулира, в случая факторите за психични проблеми надделяват.

Цитат
Лили, верен ли е часа на раждане на мъжа? Не го виждам да е опасен за околните.

Верен е! Еми аз казах, че не е опасен за околните, а само за близките - за хората, с които живее под един покрив. Има изразена склонност към насилие, малтретиране. И, да, има наложена забрана от полицията да доближава дома на родителите на жената, с която живее. Идвал е в тях да я "взема" и е посегнал да удря майка й при първо запознанство, а първите му думи вместо "здравей" са "курва" (обръщение към майка й).
То и психопатите имат подчертани Риби, Везни и Раци в хороскопа, виж статистиката.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #3605 -: Декември 28, 2010, 01:03:26 am »
Сега няма кой да се появи тук и да каже пак, че първо трябва да се изчака да се коментира картата, която е пуснал първия човек и тогава да се пуска нова карта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3606 -: Декември 28, 2010, 01:04:32 am »
Еми аз казах, че не очаквам да се коментира тази карта, но понеже настояха да пусна и западния вариант, затова я постнах тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #3607 -: Декември 28, 2010, 01:05:24 am »
Еми аз казах, че не очаквам да се коментира тази карта, но понеже настояха да пусна и западния вариант, затова я пуснах тук.

На мен ми е все едно, обаче просто коментирам какво правят и какво не правят някои хора. В едни теми пищят и се прваят на ощипани моми, а за други неща мълчат като ...

« Отговор #3608 -: Декември 28, 2010, 01:06:09 am »
при първо запознанство, а първите му думи вместо "здравей" са "курва"

Накаква модификация на синдрома на Турет.  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3609 -: Декември 28, 2010, 01:07:58 am »
Който има желание, ще се включи, Фейо.  :blink:
Напоследък все по-рядко пиша, ако си забелязала, няма го някогашния ентусиазъм вече, имам и други задачки за вършене. Но който има интерес към дискусиите и практическите казуси във форума, ще продължи да участва, не се притеснявай.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3610 -: Декември 28, 2010, 01:09:40 am »
Накаква модификация на синдрома на Турет.  :unsure:

Малтретиран е и той от баща алкохолик в детството, а майка му цял живот е безгласна буква. Просто пренася модела от детството в сегашното си семейство, много жалко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3611 -: Декември 28, 2010, 01:09:53 am »
Не виждам агресия насочена навън. Липсват аспектите на агресорите, както и планетите не са в активни домове. Ако има словесна агресия, да то тя е насочена към жените основно.

*

Feia

« Отговор #3612 -: Декември 28, 2010, 01:11:53 am »

Но който има интерес към дискусиите и практическите казуси във форума, ще продължи да участва, не се притеснявай.

Не се притеснявам, щото знам, че никой тук няма интерес към дискусиите и практическите казуси.

Между другото, картата, която пуснах, също е на човек, който е имал фобии, страхове, трудно детство и сексуални проблеми. И интересно влияние чрез професията му, което продължава и до днес.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3613 -: Декември 28, 2010, 01:13:13 am »
Фея, не гледам карти без уточнен час. Иначе съм твърдо за практиката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3614 -: Декември 28, 2010, 01:13:21 am »
Не виждам агресия насочена навън. Липсват аспектите на агресорите, както и планетите не са в активни домове. Ако има словесна агресия, да то тя е насочена към жените основно.

Да де, това няколко пъти го повторих. Има домашно малтретиране. Лошо отношение към майката и агресия, насочена към жената, с която живее и от която вече има дете. Агресията е повече вербална - виртуоз е да наранява с думи, да унижава, да те накара да се почувстваш като последното нищожество. Но е посягал и физически върху приятелката си, виждала съм синините и цицините по нейното тяло със собствените си очи. Удря в главата, за да не остават белези.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #3615 -: Декември 28, 2010, 01:14:46 am »
Що не го напусне? Някой от двамата зависим ли е финансово от другия?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3616 -: Декември 28, 2010, 01:16:41 am »
И аз безброй пъти съм я питала защо, и други нейни близки не спират да й задават този въпрос.
Има психологическа зависимост от нейна страна. Не толкова финансова, защото е единствено дете и винаги може да се върне при родителите си, винаги ще я приемат и обгрижват, тя го знае.
Но тя е израснала в пълноценно и хармонично семейство, родителите й не са се разделяли, развеждали, не е имало и такива скандали. Затова със зъби и нокти се бори детето й да има същото "пълноценно" семейство - с майка и баща. Не иска да приеме, че е възможно детето да израсне без баща и сама удължава агонията си.

Цитат
Може би тя не се разбира с родителите си?

Не, напротив. Но той й е забранил да се вижда и чува с тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #3617 -: Декември 28, 2010, 01:18:16 am »
И аз безброй пъти съм я питала защо, и други нейни близки не спират да й задават този въпрос.
Има психологическа зависимост от нейна страна. Не толкова финансова, защото е единствено дете и винаги може да се върне при родителите си, винаги ще я приемат и обгрижват, тя го знае.

Може би тя не се разбира с родителите си?

*

holanda

« Отговор #3618 -: Декември 28, 2010, 01:18:46 am »

Но който има интерес към дискусиите и практическите казуси във форума, ще продължи да участва, не се притеснявай.

Не се притеснявам, щото знам, че никой тук няма интерес към дискусиите и практическите казуси.

Между другото, картата, която пуснах, също е на човек, който е имал фобии, страхове, трудно детство и сексуални проблеми. И интересно влияние чрез професията му, което продължава и до днес.

би трябвало да пише разкази,може би сценарист ...фотограф на актови снимки,еротични писания...
ще разгледам и ще допълня

*

Divna

• 2478
« Отговор #3619 -: Декември 28, 2010, 01:20:35 am »
Лили, на каква възраст е мъжа?