По сидерал са в опозиторни знаци и попадат върху нодалната ос. Луната и Марс имат есенциални достойнства, но са в неблагоприятни домове. Има и рецепция Меркурий/Сатурн. При рецепциите в индийската астрология се вземат под внимание не само планетите, а и домовете, между които има обмен на енергия. В случая домовете са 8ми и 12ти. И макар да се твърди, че при рецепция между управителите на два неблагоприятни дома (и аз я имам в Raśi) неблагоприятният резултат се анулира, в случая факторите за психични проблеми надделяват.
Лили, верен ли е часа на раждане на мъжа? Не го виждам да е опасен за околните.
Верен е! Еми аз казах, че не е опасен за околните, а само за близките - за хората, с които живее под един покрив. Има изразена склонност към насилие, малтретиране. И, да, има наложена забрана от полицията да доближава дома на родителите на жената, с която живее. Идвал е в тях да я "взема" и е посегнал да удря майка й при първо запознанство, а първите му думи вместо "здравей" са "курва" (обръщение към майка й).
То и психопатите имат подчертани Риби, Везни и Раци в хороскопа, виж статистиката. :blink: