Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857664 Прегледи
*

Feia

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3620 -: Декември 28, 2010, 01:22:13 am »

Но който има интерес към дискусиите и практическите казуси във форума, ще продължи да участва, не се притеснявай.

Не се притеснявам, щото знам, че никой тук няма интерес към дискусиите и практическите казуси.

Между другото, картата, която пуснах, също е на човек, който е имал фобии, страхове, трудно детство и сексуални проблеми. И интересно влияние чрез професията му, което продължава и до днес.

би трябвало да пише разкази,може би сценарист ...фотограф на актови снимки,еротични писания...
ще разгледам и ще допълня

Близо си до истината. Не е бил сценарист.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3621 -: Декември 28, 2010, 01:26:21 am »

би трябвало да пише разкази,може би сценарист ...фотограф на актови снимки,еротични писания...

Индийците свързват възлите и с шпиониране, а той има Луна в един знак с Раху.
При по-тежък случай това може да се прояви и като мания за преследване, и други мании...
Раху се свързва също така с фотографска и друга подобна техника, видеовръзки и т.н.
При него тригонът Луна/Уран в западната карта и съвпадът Луна/Раху в индийската се е проявил като привъзраност към модерните технологии, които се използват предимно с цел следене. Инсталирал е следящи програмки в компютъра и й е разбил всички пароли за имейл, скайп и разни форуми... Навремето следеше разговорите й в скайпа, влизаше в разни сайтове за запознанства с нейния профил и заговаряше мъжете, с които се е познавала преди. Те и с него се запознават в такъв сайт. Наскоро чух, че възнамерява да слага и видеокамери за следене в жилището.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3622 -: Декември 28, 2010, 01:27:28 am »
Лили, на каква възраст е мъжа?

На 30, кара сатурново завръщане. Това се вижда и в картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3623 -: Декември 28, 2010, 01:28:04 am »
Наскоро чух, че възнамерява да слага и видеокамери за следене в жилището.  ;D

и после ще се гледа по You Tube  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3624 -: Декември 28, 2010, 01:34:12 am »
Лили, на каква възраст е мъжа?

На 30, кара сатурново завръщане. Това се вижда и в картата.

Защо да правя сметки, като ти можеш да ми кажеш.  ;)
Мисля, че най-голямата криза при него ще е около 40-43 година. Нямам данните му, за да изчисля точно, но тогава се очертават големи душевни кризи и в същото време силно налагане на мнението /мания/.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3625 -: Декември 28, 2010, 01:36:04 am »
Мисля, че най-голямата криза при него ще е около 40-43 година.

Тоя цял живот е в криза.  ;D
Надявам се тогава половинката му да не е вече до него. И детенцето вече ще е пораснало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3626 -: Декември 28, 2010, 01:39:29 am »
Мисля, че най-голямата криза при него ще е около 40-43 година.

Тоя цял живот е в криза.  ;D
Надявам се тогава половинката му да не е вече до него. И детенцето вече ще е пораснало.

Е, то с тези тежки квадрати в тези домове няма как да е, освен ако не поеме пълно осъзнаване на детството си и проблемите с родителите си. Иначе ще си кара по тяхната програма ... и така до последния си дъх.  :-[

*

Santi

« Отговор #3627 -: Декември 28, 2010, 01:42:42 am »
Цитат

I'm a spy  ;D . Интересно . Промоцията само за 8,12 дом ли важи  ;D Лили ?

Иначе не го чакайте тоя мародер да се оправи . Нещо май незнае какво е любов ми се струва ..

*

holanda

« Отговор #3628 -: Декември 28, 2010, 01:43:25 am »

да започнем с асцендента,където виждаме една Лилит в Стрелец,а Юпитер е в 12 дом и участва в голям тригон в домовете 12,3,8-
Лилит на асцендента или в 1 дом се среща най-често в картите на бунтари,хора на изкуството..такива,които не се съобразяват много. Юпитер като управител на асцендента ,намиращ се в 12 дом говори за мании,желания,фанатични идеи,страхове..които изразява чрез някакъв талант.Превръща ги в похват и вдъхновение (заради тригоните)
Мисля,че се занимава с писане.Странното е,че има много огън в тази карта.Да приемем,че е човек,който стига до ексцесии,иска твърде много ..
Има интерсептиран Рак в 7 дом,а Луната се намира в 4 дом ,Телец ,в аспект с осмодомен Марс и Плутон.Вулканична емоционалност,афинитет към притежанията.Експресивен тип е.Нептун и Венера са в един и същ градус..мисля ,че това ,което прави е свързано с творчество ,писане и секс.И ядене  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3629 -: Декември 28, 2010, 01:47:12 am »
Лили, ако му врътнеш малко часа, тази картинка ще бъде по оста 1-7.
Имам приятелка с натоварен 7 дом и ЮЛВ там, която е изпадала в подобни ексцесии. Аз лично не разбирам това нахлуване в личното пространство на другия. Да ме убият, такава активност немога да проявя. Тя разбиваше пароли на мъжа си, влизаше  с чужд профил във фейсбук, за да следи разговорите на приятелите му и такива други щуротии.
п.п.Аз също имам активен 7 дом, но ми е обидно да се занимавам с шпиониране.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3630 -: Декември 28, 2010, 01:52:07 am »
Цитат

I'm a spy  ;D . Интересно . Промоцията само за 8,12 дом ли важи  ;D Лили ?

Изглежда, че пак си хванАл промоцията, миличък.  ;D
Имат значение и домовете, в които са разположени планетите, както и домовете, които управляват. Знакът, накшатрата, нейният управител... дълга и широка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #3631 -: Декември 28, 2010, 02:08:05 am »
Аз май постоянно съм в промоция  ;D . Раху в сидералните Рибки, Луната също, във втори дом, в накшатра Ревати . От кой тип шпиони съм ?  ;D ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3632 -: Декември 28, 2010, 02:13:07 am »
Ревати е добре, много млекодайна.  ;D С особена сила щеше да важи, ако ти управляваше 7 дом, но там си изтървал промоцията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3633 -: Декември 28, 2010, 02:15:49 am »
Гледам новогодишните промоции започнаха.  ;D
Аз мога ли да се уредя с една промоцийка? ;)

*

Feia

« Отговор #3634 -: Декември 28, 2010, 02:18:24 am »

да започнем с асцендента,където виждаме една Лилит в Стрелец,а Юпитер е в 12 дом и участва в голям тригон в домовете 12,3,8-
Лилит на асцендента или в 1 дом се среща най-често в картите на бунтари,хора на изкуството..такива,които не се съобразяват много. Юпитер като управител на асцендента ,намиращ се в 12 дом говори за мании,желания,фанатични идеи,страхове..които изразява чрез някакъв талант.Превръща ги в похват и вдъхновение (заради тригоните)
Мисля,че се занимава с писане.Странното е,че има много огън в тази карта.Да приемем,че е човек,който стига до ексцесии,иска твърде много ..
Има интерсептиран Рак в 7 дом,а Луната се намира в 4 дом ,Телец ,в аспект с осмодомен Марс и Плутон.Вулканична емоционалност,афинитет към притежанията.Експресивен тип е.Нептун и Венера са в един и същ градус..мисля ,че това ,което прави е свързано с творчество ,писане и секс.И ядене  ;D

Занимавал се точно с творчество и писане, но не и със секс.

Наистина е имал силна емоционалност, но тя е била непроявена или несподелена.

Това е карта на популярен писател. Нещо повече можеш ли да кажеш за неговата личност, както и за заболяванията му - физически и психически? Нещо за детството му?

По принцип Лилит на асцендента наистина означава ексцесии в емоциите и сериозни психични проблеми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3635 -: Декември 28, 2010, 02:20:43 am »
Давай, де.  :blink: По празниците си го местя от единия крачол в другия, нямам какво да правя и вися във форума.

Обаче и аз ще и питам за моята промоция догодина. В предстоящия солар имам сол. ДС в съвпад с нат. Сатурн в 9 дом и сол. ИЦ в съвпад с нат. Юпитер в 7ми, ако не ме лъже паметта. Не мога да проумея какво може да означава, никъде не смятам да заминавам засега.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3636 -: Декември 28, 2010, 02:25:42 am »
Давай, де.  :blink: По празниците си го местя от единия крачол в другия, нямам какво да правя и вися във форума.

Обаче и аз ще и питам за моята промоция догодина. В предстоящия солар имам сол. ДС в съвпад с нат. Сатурн в 9 дом и сол. ИЦ в съвпад с нат. Юпитер в 7ми, ако не ме лъже паметта. Не мога да проумея какво може да означава, никъде не смятам да заминавам засега.  :-\

ОК! Танто за танто.  ;D

Ти какво искаш да знаеш точно за догодина? Дали ще пътуваш?

Аз искам да знам дали ми предстои интересно запознанство с интересен мъж догодина?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3637 -: Декември 28, 2010, 02:31:40 am »
Имам странен солар за догодина и не мога да си го обЕсня.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3638 -: Декември 28, 2010, 02:36:53 am »
Имам странен солар за догодина и не мога да си го обЕсня.  :blink:

Остави солара. Кажи ми какво искаш точно да знаеш за догодина?
Пиши ми ако искаш на лични.

*

holanda

« Отговор #3639 -: Декември 28, 2010, 02:51:15 am »
Това е карта на популярен писател. Нещо повече можеш ли да кажеш за неговата личност, както и за заболяванията му - физически и психически? Нещо за детството му?

плешив ли е? Мисля,че има видим дефект..Хирон в 1 дом съвпад възела.чувства се некомфортно,затова е влагал цялата си енергия в писане с цел почести и признание (силния акцент на огън дава стремеж за успехи,за първото място).Така хората ще го приемат заради творчеството и няма да забелязват гротескния вид? Незнам дали е бил болен,но ако има нещо,то ще е по Сатyрн.Затова го свързах с плешивството.

в детството може би родителите му са се налагали,наказвали са го,може би и малтретирали..да не стигам по-нататък,но IC е в Овен,Слънцето в опозиция със Сатyрн и Уран (бащината фигура),а Марс в Лъв (взаимна рецепция със Слънцето)  квадратира Луната.
Може би майка му е била властна и е поемала контрол,а баща му тих и кротък (Сатyрн във Везни) . Предполагам са го биели,то в онези времена са си палели къ6тите и горели на клада,та това ли да ни очудва.