Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859828 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3680 -: Януари 01, 2011, 10:03:15 pm »
Прия, още веднъж съболезнования

по картата
Новолунието на 5/12/2010 в 13,28 Стрелец е в опозиция на дир.Луна в 4 дом , У6 Д,
прогр.Марс, упр. на Слв и той в 4 дом

Лунното затъмнениена 21/12/2010  в 29,10 Близнаци е активирало прогр. опозиция Слънце/ингресирало в Козирог,в критичен градус/ към нат.Марс, У СЛВ и върху дир.Нодална ос
връзката Марс/Луна се повтаря и по дир. и по прогр.

дир. Марс в 6 в каре Луна У6 , критичен за здравето,
защото активира нат.опозиция на Луна/Уран, първо с карето си към Уран и сега към Луна, като  и двамата свързани със здравето като У6 И У Асц.
дир.Плутон съвпад Меркурий У8 и 4 дом
прогр.Венера съвпад нат.Меркурий , упр. и съупр. на 8 дом

дир.МС съвпад с тр.Плутон

Упр. на  МС Юпитер е в каре с тр.Марс на К12  и в опозиция ня тр.Сатурн в 8 , У 12 д

критичен период ,нуждаещ се от спешни мерки

какво се е случило, дир.Меркурий У8 и 4 е на полусекстил от Слънцето, У Дсц., чужда грешка, грешно решение, нали по 7 са лекарите
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 10:52:14 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Feia

« Отговор #3681 -: Януари 03, 2011, 12:26:36 am »
Самовнушението според вас по коя планета е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3682 -: Януари 03, 2011, 12:28:50 am »

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3002.20.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3683 -: Януари 03, 2011, 12:28:57 am »

По-скоро търсим планетни връзки, не само една-единствена планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #3684 -: Януари 03, 2011, 12:30:39 am »

По-скоро търсим планетни връзки, не само една-единствена планета.

Какви планетни връзки?

Когато човек съзнателно си самовнушава нещо, с цел да подобри нещо в себе си,  тогава кои планети участват?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3685 -: Януари 03, 2011, 12:32:27 am »
Гледат се на първо място Луната, Меркурий и връзката им с нодалната ос (Раху и Кету), а също с Нептун и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3686 -: Януари 03, 2011, 12:36:30 am »
Когато човек съзнателно си самовнушава нещо, с цел да подобри нещо в себе си,  тогава кои планети участват?

сестра ми вярва в силата на положителното мислене и при нея събитията се случват с точност по начина,по които ги визуализира.Има северен възел в съвпад с Плутон в 1 дом.

*

Feia

« Отговор #3687 -: Януари 03, 2011, 12:37:46 am »
Когато човек съзнателно си самовнушава нещо, с цел да подобри нещо в себе си,  тогава кои планети участват?

сестра ми вярва в силата на положителното мислене и при нея събитията се случват с точност по начина,по които ги визуализира.Има северен възел в съвпад с Плутон в 1 дом.

И аз вярвам, но имам вътрешни блокажи и затова някои неща не стават. Сега търся начини за премахването им. Затова и изучавам психоанализа.

Би ли ми казала какво е постигнала сестра ти в живота си с помощта на визуализацията?
 ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3688 -: Януари 03, 2011, 12:38:08 am »

При мен важи същото правило! Тригон на Луна с Плутон....Меркурий съвпад с Юлв...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #3689 -: Януари 03, 2011, 12:48:15 am »
Би ли ми казала какво е постигнала сестра ти в живота си с помощта на визуализацията?
 ;D

в момента е главен счетоводител в немалка компания,но не това имах предвид.Постоянно се сблъсква с проблеми и пречки в личния живот и професионалната реализация,няма да навлизам в подробности,но ми е казвала,че е намерила начина да сбъдва мечтите си.Да вземем обикновен пример с дома и,който е точно това,което е визуализирала,на удобно за нея място , с вид,коiто е виждала в представите си  :blink:

между другото,този съвпад сключва само квадратури-към Юпитер и Луна

*

missKapriz

« Отговор #3690 -: Януари 03, 2011, 01:07:10 am »
И аз силно вярвам,че трябва да внимаваме какво си пожелаваме,че току виж се сбъднало ;D
Всичко,което съм искала от живота съм го получила,без особено да съм се стремяла към него-просто съм си представяла нещата
Сега ще опитам и да отслабна по този начин-с визуализация,че иначе не става. :-X
Имам съвпад ЮЛВ с Меркурий и Плутон на К12,секстил с Луната и Нептун

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3691 -: Януари 03, 2011, 01:14:30 am »
Спрях пушенето чрез самовнушение, започнах да си мисля колко отвратителни са цигарите, как ме състаряват и се сбръчквам от тях и така успях да ги откажа без лекарства и заместители. От 23 април 2010 не съм си дръпвала дори веднъж, а кризите ми са общо 2-3 и съм ги преодолявала много лесно. Не ми се случи нито едно от нещата от които съм се страхувала, например, че ще съм нервна, че няма да издържа и др.
Положителното мислене има доста положителни страни, особено за тези, които са по-склонни да бъдат песимисти. За тези хора преживяванията са много нови и дори трудни за прилагане, понеже не е в тяхната природа да гледат по позитивен начин на света. Срещала съм коментари, че понякога, когато има резултат, той е израз на друг процес, индивидът не предизвиква събития с мисълта си, а предчувства какво му предстои и картините в главата му, когато визуализира не са мечти, а "кадри" от бъдещето.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #3692 -: Януари 03, 2011, 01:27:43 am »
Кали,наистина има такива Тома-неверници.То и аз много от нещата само съм си ги представяла,без много да вярвам,че ще се случат-толкова невъзможни са ми изглеждали.Но явно си действа метода.Дори и в началото да не вярваме.Казват,че една лъжа като се повтори 100 пъти и ставала истина :P

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3693 -: Януари 03, 2011, 01:38:32 am »
Мис Каприз, и аз в някаква степен съм от тези неверници, смятам, че само с мислене не става. Различни са и мислите на хората, когато мислят положително и ограниченията, които сами си пославят. От друга страна има една мисъл, според която всички ще станем това, от което се възхищаваме. Когато я чух за първи път ми звучеше безумно, но после осъзнах, че всеки човек, съзнателно или не, се стреми към това нещо и с всеки следващ ден се доближава до нея.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #3694 -: Януари 03, 2011, 01:45:29 am »
Когато човек съзнателно си самовнушава нещо, с цел да подобри нещо в себе си,  тогава кои планети участват?

При мен важи същото правило! Тригон на Луна с Плутон....Меркурий съвпад с Юлв...

При мен дали ще стане? Имам точен тригон на Слънце в 1-ви дом с Плутон в 8-ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3695 -: Януари 03, 2011, 01:51:50 am »

Слънцето не бих свързала с подсъзнанието , слънцето е блясък , изява на вън....
По-скоро търси аспекти на луна към Меркурий , към Нептун....

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3696 -: Януари 03, 2011, 01:52:59 am »

Луната е винаги подсъзнанието и планети в 4 дом! :86:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #3697 -: Януари 03, 2011, 01:57:08 am »

Благодаря, Марая!.. Ясно, няма да стане. Нищо, тогава ще го изразяваме навън. Ще бъдем хипнотични. ;D... Но пък Плутон в аспек със Слънцето дава силна воля и решителност - като реша, че нещо ще стане така, външните обстоятелства ряпа да ядат. Ставам като Овен - с рогата в стената. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3698 -: Януари 03, 2011, 02:05:03 am »

Благодаря, Марая!.. Ясно, няма да стане. Нищо, тогава ще го изразяваме навън. Ще бъдем хипнотични. ;D... Но пък Плутон в аспек със Слънцето дава силна воля и решителност - като реша, че нещо ще стане така, външните обстоятелства ряпа да ядат. Ставам като Овен - с рогата в стената. ;D

Всеки аспект на Плутон със Слънце е силен и важен аспект....Решителността е свързана с много фактори в хороскопа...
Къде ти е марс?

*

Asol

• 4140
« Отговор #3699 -: Януари 03, 2011, 02:10:18 am »
Визуализирането не осъществява, това е чиста случайност и късмет. Въпрос на гледна точка и развитие на ситуация.