Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859120 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3720 -: Януари 07, 2011, 05:33:18 pm »
това е картата на моя приятелка, която има големи проблеми със съпруга си.
как виждате нещата? мислите ли, че голяма част от проблемите са по нейна вина?

Ами тя и с който друг мъж да е, винаги ще се опитва да си налага нейните мащаби във връзката си. От друга страна бие постояно печати на задника на мъжа си, че тя е шефа тук. Ами по някакъв начин е станала жертва на принципите на майка си, въпреки че ще ги отрича. Но в леглото е граната, когато става на нейната! :33: :25: :49: :85: 

хаха, мъжът й е Скорпион с лъвска луна, така че изобщо не се дава. Напротив, в много отношения тя е зависима от него и за много неща си кротува, но явно вътрешно това я измъчва.

*

Santi

« Отговор #3721 -: Януари 07, 2011, 05:55:46 pm »
Може и Юпитер да е виновен, не само Уран .

*

holanda

« Отговор #3722 -: Януари 07, 2011, 06:04:12 pm »
ако това е натала на майка ти ,определено е трябвало да се сблъсква с много стрес и динамика в живота.Като жена винаги е по-трудно да интегрираш лидерски качества,затова често се събираш с хора,които да отприщват това в теб.
Изживяваш натала си в проекция,...често го виждам в карти на жени с конфигурация Голям Кръст и Тао-квадратура.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3723 -: Януари 07, 2011, 06:27:47 pm »
Не мисля , че е край Рая....Със сигурност твърдя , че в последните 7г. и е било много трудно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #3724 -: Януари 07, 2011, 08:51:34 pm »
ако това е натала на майка ти ,определено е трябвало да се сблъсква с много стрес и динамика в живота.Като жена винаги е по-трудно да интегрираш лидерски качества,затова често се събираш с хора,които да отприщват това в теб.
Изживяваш натала си в проекция,...често го виждам в карти на жени с конфигурация Голям Кръст и Тао-квадратура.

Да, много любопитно! Ще дадеш ли някакъв пример, който си видяла?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3725 -: Януари 07, 2011, 09:04:08 pm »
Видях картата и ми стана ясно защо толкова години е търпяла. Плутон в съвпад с АС, Луна в опозиция със Сатурн и не къде да е, а върху нодалната ос, Марс в Телец в квадрат с Луна. Плутон участва в разходящ квадрат със Слънцето и тригон с Марс. Защото иначе ситуацията с Юпитер в Риби в 7 дом в квадрат с управителя на АС, разположен в Близнаци, не се връзва особено, но ако се абстрахираме от него, в картата има доста "фикс" акценти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3726 -: Януари 07, 2011, 10:20:33 pm »
Големият воден тригон между Венера, Юпитер и Нептун, нали трябва да показва успехи в любовта и връзките като цяло, но кога ще се случи при нея?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3727 -: Януари 07, 2011, 11:03:25 pm »
Причинявала/ли сте и страдание или заради теб/вас е страдала?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3728 -: Януари 07, 2011, 11:10:16 pm »
в какъв смисъл страдание?
страдала е заради това, че е забременяла с мен, тъй като още е била ученичка и родителите й са били абсолютно против това да ражда дете.
тя е от семейство с добро име и положение в обществото, и това е било срам за тях.
в крайна сметка като виждат, че твърдо е решила да бъде с баща ми и да ме роди, омекват и дори ги вземат да живеят при тях.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3729 -: Януари 07, 2011, 11:42:07 pm »
Имах впредвид да си и създавала грижи по-големи от обичайното или да е останала в този брак заради теб (и сестра/брат ти -ако имаш).

*

Divna

• 2478
« Отговор #3730 -: Януари 08, 2011, 01:20:47 am »
Някой от тук пишещите има ли натална квадратура Венера/Плутон?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3731 -: Януари 08, 2011, 01:28:31 am »
какво точно те интересува?

*

missKapriz

« Отговор #3732 -: Януари 08, 2011, 01:30:57 am »
Някой от тук пишещите има ли натална квадратура Венера/Плутон?
Лично аз имам секстил,но имам много близки наблюдения върху квадрата.Ако мога да помогна...

*

Divna

• 2478
« Отговор #3733 -: Януари 08, 2011, 01:36:01 am »
Какво наблюдение имате? Теоретично знам как стоят нещата, но нямам познати с такъв аспект и съответно нямам никакви наблюдения.

По теория аспектът е свързан с любовните взаимоотношения - налагане мнението си в партньорството, контрол над партньора, силна ревност, склонност за създаване на интензитет във връзката ...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3734 -: Януари 08, 2011, 01:45:14 am »
Мъжът ми е с такъв аспект.
Венерата е в Козирог (началните градуси) и Плутон в Дева.
При него ревността е добре прикрита, на думи е много ларж, но действията му говорят друго.
Много сексуален е, но не е по ескпериментите.
Очаква от мен да съм "послушна овчица", но уви аз също обичам да се налагам и не отстъпвам.
Същевременно обаче именно тази моя черта го привлича неудържимо.
Трудно е, много трудно.

*

missKapriz

« Отговор #3735 -: Януари 08, 2011, 01:45:26 am »
Ревност-да.Но не грубо афиширана.Изключително дълбоки чувства и в двете посоки.Поляризация  в отношението-може да те залее с чар,но може и с отрова.Трансформация във вкуса-изведнъж прояви силен афинитет към маркови дрехи,парфюми,разви силен перфекционизъм в почти всичко.
Но в случая,за когото говоря,квадрата Венера/Плутон е част от Тао със Сатурн,за това нещата са сдържани и не достигат паталогични крайности.

Рая,много добре си го казала-подкрепям напълно!

*

Divna

• 2478
« Отговор #3736 -: Януари 08, 2011, 01:52:15 am »
Много ви благодаря, момичета!  :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #3737 -: Януари 08, 2011, 03:45:29 am »
Качвам карта на момче-интересна съдба.Колкото трудна,толкова и късметлийска.Който иска да разгледа.И да помислим как би се развил живота му-майката е много притеснена.
Часа не е ректифициран
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 04:36:29 am от missKapriz »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3738 -: Януари 08, 2011, 03:52:16 am »
Мис Каприз , доста е интересна картата...Слънце в критичен градус , Уран е казими и са в съвпад с Луната.....Уран е на трон....Според мен семейството е много нестандартно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3739 -: Януари 08, 2011, 03:55:01 am »
Водолейско Новолуние в 4 дом, в съвпад с Марс и Уран - май семейството не се е задържало дълго на едно място.
Момчето рано е напуснало семейството.