Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858803 Прегледи
*

andrea

• *
  • 116
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3760 -: Януари 11, 2011, 06:00:24 am »
Колеги,

Това е карта на жена, която е "принудена" да е предприемчива и да не работи на трудов договор. През целия си живот е била на трудов договор само 4 години, вече си има своя фирма. Търсен специалист в областта си е. Интересува ме защо на тая жена не й се дава възможността да е на трудов договор някъде и да си седи кротко пред компютъра в службата?

*

Uran

• 6041
« Отговор #3761 -: Януари 11, 2011, 04:14:32 pm »
Заради Уран във 2 дом.
Аз също никога не съм работила на трудов договор и не съм знаела като как ще ми излязат сметките. Стресиращо е доста.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3762 -: Януари 11, 2011, 05:22:54 pm »
Заради Уран във 2 дом.
Аз също никога не съм работила на трудов договор и не съм знаела като как ще ми излязат сметките. Стресиращо е доста.

Най-големият ми страх е да не ровя на стари години по кофите...

*

Uran

• 6041
« Отговор #3763 -: Януари 11, 2011, 05:27:21 pm »
Заради Уран във 2 дом.

Създавай активи, които като дойде това време могат да бъдат осребрени.

п.п.Познавам жени, които нямат и 1 ден трудов стаж, а какви са спокойни...

« Отговор #3764 -: Януари 11, 2011, 05:47:53 pm »
Според мен ,договорите се управляват от меркурий и 3 дом.Там трябва да се търси причината,защо жената няма трудов договор.Меркурий в нейната карта е важна планета,защото управлява асцендента й,както и МС.Тази планета съвпада със Сатурн в 10 дом.Не би трябвало да има проблем да е на трудов договор и да си седи спокойно пред компютъра,но не това иска тази жена.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3765 -: Януари 11, 2011, 05:53:26 pm »
Заради Уран във 2 дом.

Аз съм с Уран във 2ри дом и досега съм работила само на трудов договор. Е, възможно е и професията ми да е свободна, но избирам трудовия договор. Възможно е да е заради квадрата с Марс в 10 дом и СЛВ.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3766 -: Януари 11, 2011, 06:00:37 pm »
Заради Уран във 2 дом.

Създавай активи, които като дойде това време могат да бъдат осребрени.

п.п.Познавам жени, които нямат и 1 ден трудов стаж, а какви са спокойни...

Опитвам се да инвестирам и да развивам бизнеса си, но имам и огромен пасив от ежемесечен наем...трябва някак си да купя жилище, затова са ми и страховете с кофите...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3767 -: Януари 11, 2011, 06:04:58 pm »
Според мен, Меркурий е на трон в 10 дом, Близнаци, Сатурн пък си е на трон по дом. Там е и МЦ, тоест жената може да работи все различна работа и никога тя да не е постоянна, тоест, да търпи промени. Вероятно това е причината. Аз мисля, че има предпоставки жената да се озовава винаги на точното място в точното време.
От друга страна, МЦ опозира на СЛВ  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3768 -: Януари 11, 2011, 06:53:17 pm »
Ние също имаме такива пасиви, които преди не бяха проблем, но сега с оглед на драстично спадналите приходи са сериозно бреме.
Никога не съм имала платен отпуск, а с първото дете не съм имала и майчински не защото не съм работила, а защото по него време фирмата беше само на съпруга ми и законодателството не позволяваше да си наемен работник на половинката си. Идиотщини! Не съм се възползвала от "благините" на солидарната система, но системата се възползва от мен.
За себе си не съм открила съвсем защо е така. Мисля си, че заради диспозиторството на Уран над У2 и натоварената ос 3-9дом.

За получаване на майчинство няма проблем - за първото дете бях докторант и ми плащаха добро майчинство, за второто сега  - излязох по майчинство към фирмата си като самоосигуряващо се лице. Може би защото Сатурн като управител на 5 дом е в десети и е в секстил към венерата в 8 дом - чуждите пари...Проблемът е, че трудовите договори се изплъзват и се чудя защо става така  :blink: От мен се иска да генерирам идеи, не и да си седя и да си кротувам на стол...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3769 -: Януари 11, 2011, 07:16:11 pm »
ще задам един малко глупав въпрос:
как се определят сходящите аспекти и кои са сходящи?  :-[

А Шопенхауер

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3770 -: Януари 11, 2011, 07:24:29 pm »

Сходящи са аспектите, които още не са станали точни - тоест квадратура от 89 градуса между планетите е сходяща квадратура. Разходящи са тези, които вече са били точни и планетите се отдалечават една от друга - квадратура от 91 градуса е разходяща. в Зетката с >< се отбелязват сходящите аспекти, а с <>разходящите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3771 -: Януари 11, 2011, 07:37:43 pm »

Сходящи са аспектите, които още не са станали точни - тоест квадратура от 89 градуса между планетите е сходяща квадратура. Разходящи са тези, които вече са били точни и планетите се отдалечават една от друга - квадратура от 91 градуса е разходяща. в Зетката с >< се отбелязват сходящите аспекти, а с <>разходящите.

Зета не мога да го настроя, нещо не прява както трябва и това е в няколко версии вече. Всъщност, отчита се движението и на двете планети, за да се определи кота е точен аспектът, нали?

А Шопенхауер

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #3772 -: Януари 11, 2011, 07:42:28 pm »

Зета не мога да го настроя, нещо не прява както трябва и това е в няколко версии вече. Всъщност, отчита се движението и на двете планети, за да се определи кота е точен аспектът, нали?

Да. Гледа се по-бързата планета. Т.е, примерно имаме Венера на 20 градуса в лъв и Уран на 22 градуса стрелец - аспекта е сходящ, апликиращ (в астрото е отбелязан с А), защото венера като по-бързата планета върви към тригон с уран. Ако бяха венера на 22 градуса лъв, а уран на 20 градуса стрелец - разходящ, сепариращ аспект (в астрото отбеляза с S), защото венера като по-бързата планета е отминала тригона с уран, т.е той вече се е случил.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3773 -: Януари 11, 2011, 07:45:25 pm »
 ;D ууу, да си жива и здрава, разбрах най-накрая! Вече съм руса по коса, руса по душа явно  :57:

А Шопенхауер

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #3774 -: Януари 11, 2011, 07:47:48 pm »
Хаха, не бой се и моите руси моменти не лъжат  ;D ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3775 -: Януари 12, 2011, 08:16:36 pm »
Според мен ,договорите се управляват от меркурий и 3 дом.Там трябва да се търси причината,защо жената няма трудов договор.Меркурий в нейната карта е важна планета,защото управлява асцендента й,както и МС.Тази планета съвпада със Сатурн в 10 дом.Не би трябвало да има проблем да е на трудов договор и да си седи спокойно пред компютъра,но не това иска тази жена.

Lina_re тълкуването ти е правилно. Целите на работодателите, които предлагат работа на жената, съвпадат с жизнените й цели, това, което тя иска да прави само за себе си, и тя не може да си позволи да "продаде" идеите си. Затова "отлага" или "саботира" подсъзнателно или съзнателно трудовите договори и се опитва да натрупа първоначален капитал, за да "тръгне" в своята си посока...

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3776 -: Януари 12, 2011, 08:34:30 pm »
Според мен, Меркурий е на трон в 10 дом, Близнаци, Сатурн пък си е на трон по дом. Там е и МЦ, тоест жената може да работи все различна работа и никога тя да не е постоянна, тоест, да търпи промени. Вероятно това е причината. Аз мисля, че има предпоставки жената да се озовава винаги на точното място в точното време.
От друга страна, МЦ опозира на СЛВ  :blink:

Yaya, да, жената може да работи доста неща, единият от работодателите се "стресна" от това, защото не се знае кога жената ще си вдигне дупето и да я няма  :blink:  И да, има предпоставки да се озовава на точното място в точния момент... винаги е било така! Но това от къде идва?

*

Vision

• 3523
« Отговор #3777 -: Януари 13, 2011, 03:49:27 am »
Заради Уран във 2 дом.

и моя уран е във втори дом, везни и има опозиция с хирон като на тази жена, но винаги съм била на трудов договор, освен в две фирми, в които ме лъгаха че съм на договор и като напуснах разбрах, че не съм била..едва ли само уран във втори дом е ''виновен'' за това..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #3778 -: Януари 13, 2011, 03:51:59 am »

и на мен меркурий ми управлява и е на асцендента и управлява мц..но в шести дом имам марс и слв, а тази жена има юпитер, който сигурно я прави да си се представя като една бохемка, за която е под достойнството и да се върже за някого с трудов договор..каквото и да казва, че иска..така предполагам..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Orion

• 28
« Отговор #3779 -: Януари 13, 2011, 04:00:06 am »
Колеги,

Това е карта на жена, която е "принудена" да е предприемчива и да не работи на трудов договор. През целия си живот е била на трудов договор само 4 години, вече си има своя фирма. Търсен специалист в областта си е. Интересува ме защо на тая жена не й се дава възможността да е на трудов договор някъде и да си седи кротко пред компютъра в службата?

Планетните управители на 3 дом - договорите и на 10 дом - работата правят квадратура. Жената е твърде независима, заради Уран във 2 дом и Плутон в 1 дом. Обича да управлява сама бизнеса си - Меркурий и Сатурн в Рак в 10 дом. Меркурий управлява и асц.  ;)