Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860184 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3900 -: Февруари 13, 2011, 06:27:40 am »
При индийците пълнолунието е най-благоприятно. Неблагоприятно е новолунието, както и намаляващата Луна.
От гледна точка на операционната намеса пълнолунията не са препоръчителни, защото се очаква повече кървене. А не защото е неблагоприятно да се родиш по време на пълнолуние.
Стрелешката Луна, на чийто тригон се разчита, по сидерал ще е в падение в Скорпион (ако е преди 24-ия градус), а ако е в края на знака, ще има и съвпад с Раху в накшатра Мула (26 март), в навамша ще е в един знак с Марс и Сатурн на тази дата. На 24-ти е в знак на падение и в съвпад с Кету в навамша, в основната карта също ще е в Скорпион (по сидерал).
Но в крайна сметка ние предполагаме, Господ разполага. Никой не може да избяга от съдбата си, затова се ражда в точно определен момент.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3901 -: Февруари 13, 2011, 06:32:42 am »
Лили, синът ми е с Луна в Скорпи, т.е. аз съм раждала
по време на Луна в Скорпи - секцио.......не ме питай да ти
разказвам ( при това не  по сидерал и Луната си отговаря напълно)
поне аз  не я гледам по сидерал   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3902 -: Февруари 13, 2011, 06:41:03 am »
Луна в Стрелец в съвпад с Раху също не е особено добър избор.
Може би от гореизброените дати 25-ти е най-подходяща наистина.
Доколкото знам, секцио се прави преди обяд? Или може да се избира кога?
Ако се направи на тази дата преди обяд, Луната по сидерал няма да е в един знак с Раху, в навамша също ще е сравнително добре поставена.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3903 -: Февруари 13, 2011, 06:47:00 am »
да кажа,моята Луна е в точен съвпад с Плутон на майка.Имам и други навързвания,но още нямам много-много часа и,та по-нататък ще я пусна за разглеждане.

Иначе това само по себе си е доста интригуващ и в нашия случаи-действащ аспект  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3904 -: Февруари 13, 2011, 06:55:52 am »
При изкуствено предизвиканите раждания също се търси начин картата на детето да има допирни точки с картите на двамата родители. От гледна точка на семейната динамика някои домови позиции и аспекти се наследяват, ако раждането е естествено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3905 -: Февруари 13, 2011, 08:28:59 am »
При изкуствено предизвиканите раждания също се търси начин картата на детето да има допирни точки с картите на двамата родители. От гледна точка на семейната динамика някои домови позиции и аспекти се наследяват, ако раждането е естествено.

Това е от особено значение.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3906 -: Февруари 13, 2011, 08:33:25 am »
да кажа,моята Луна е в точен съвпад с Плутон на майка.Имам и други навързвания,но още нямам много-много часа и,та по-нататък ще я пусна за разглеждане.

Иначе това само по себе си е доста интригуващ и в нашия случаи-действащ аспект  :-\

Би ли описала как действа при тебе, защото и аз имам съвпад на Луната
с Плутона на майка ми - ужасно се обичаме, когато не сме заедно   ;)
(просто е задушаващо )
Естествени минерали и амулети

*

holanda

« Отговор #3907 -: Февруари 13, 2011, 08:39:35 am »
Би ли описала как действа при тебе, защото и аз имам съвпад на Луната
с Плутона на майка ми - ужасно се обичаме, когато не сме заедно   ;)
(просто е задушаващо )

при нас е обратното-докато сме заедно,все едно има някакъв емоционален сблъсък и не можем да се сближим.Когато няма връзка помежду ни,всичко върви добре.Тя го понася по-трудно,защото е носител на Плутона ,а моята Луна е в 11 дом и е сравнително отстранена от случващото се в дома.
Като малка много се опитваше да ме контролира,а аз непрекъснато се бунтувах.Оттам развих малко фанатична непоносимост към контрола,налагане на мнения..като усетя такова нещо,съм готова пак да се разбунтувам и да споря.Автоматична реакция...

п.с. сега обърнах внимание какво си писала в скобките..мда.. ;)
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 08:47:17 am от жълтолилава »

*

missKapriz

« Отговор #3908 -: Февруари 13, 2011, 03:51:16 pm »
И според мен 25 е добра дата,споменах го само снощи на бъдещата баба,но тя каза,че тогава е роден таткото и не било добре да се роди детето на същата дата.Суеверие някакво.Но сега ще и предам ,че и други мислят така,а другото е Божа работа
За картата на 25.03 сложих час 10.30 и ЮЛВ застана на Асц,което май дава сивота и незабележимост,посредственост,но пък е в сесктил с управителя си Меркурий,а и се напълни късметския 11 дом. ;DИ по-късен да е часа пак повечето планети са над хоризонта,което дава един сравнително по-лек живот по мои наблюдения

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3909 -: Февруари 13, 2011, 07:55:38 pm »
Пробвай да врътнеш картата и виж по обед как ще е, на същата дата.
Идеята е да се подберат по-благоприятни домови позиции и, разбира се, управителят на АС да е добре поставен.
Но в крайна сметка каквото са решили близките, това ще е, по техен избор.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3910 -: Февруари 14, 2011, 02:40:19 am »
Една позната има термин за раждане на 27.03,но ще прави секцио и попита коя дата е добра.Не мога да препоръчам дата,но мисля,че 27.03 е мн лош избор.До сега не бях виждала май карта само с напрегнати аспекти :unsure:http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_64_h.69153.19782.gif&res=100&va=&cid=0yvfileWLbPib-u1246135056

ако всичко е наред и бебетата са спокойни, ще я оставят да мине термина и до два- три дни след това /може би до два даже/ ще извадят бебетата..скорошно инфо от първа ръка, така стана със секциото на сестрата на снахата..никой няма да ги вади преди термина ако няма проблеми и така е най- добре, за да се развият максимално бебетата..затова гледай по- добре за дата и час след 27.03. /28-ми и 29-ти/, а за час, предполагам че до обяд..ако няма проблеми ще го направят след визитацията- след 9 сутринта и преди 13 ч., когато обядват..има си табиети..по спешност се оперира само ако /недай Боже/ има опасност, което не го пожелаваме..това е разбира се, ако термина е точен, но при сестрата на снахата беше с инвитро и беше точен..то и иначе май не мърда много, освен ако не си е объркала тя нещо датата на последния цикъл, нали??..не съм запозната в подробности..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

« Отговор #3911 -: Февруари 14, 2011, 02:49:03 am »
Мерси,Лили,Вижън :wub:
Но са и казали датата да е преди термина или на самия термин.
Ето как изглежда на 25.03 около обядhttp://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_64_h.67629.11926.gif&res=100&va=&cid=0yvfileWLbPib-u1246135056

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3912 -: Февруари 14, 2011, 03:45:13 am »
В тази карта двамата убавци, Сатурн и Плутон си ги накичила в 5ти и 7ми дом. Не може ли да ги бутнеш другаде? :blink:
И господарят на АС попада в 6 дом, а на стрелешката Луна хич не й е по сърце да се ангажира с рутинни задължения и битовизми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3913 -: Февруари 14, 2011, 03:50:26 am »
Сатурн поне е във Везни,на мекичко ;DАбе картата е за занимавка-не поемам тази отговорност да определя съдбата на детето.САмо казах категорично да не е на 27 март,че много квадрат много нещо тогава.
Някой има ли наблюдения върху карти без хармонични аспекти-аз прерових моите и не открих подобна

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3914 -: Февруари 14, 2011, 04:02:09 am »
Някой има ли наблюдения върху карти без хармонични аспекти-аз прерових моите и не открих подобна

Не, на такива не съм попадала.
Но имам наблюдения върху карти с преобладаващи триъгълни конфигурации. Често дават самодостатъчност, външна инертност и в повечето случаи се реалзира много малка част от заложения в картата потенциал, карат по линията на най-слабото съпротивление.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3915 -: Февруари 14, 2011, 04:07:16 am »
такива и аз имам-и недай Боже да им се изпречи препятствие-все едно е края на света-голямо риване за малък проблем.Много са отпуснати,карат на автопилот.Че и злобни стават.Не са ми интересни особено
Но само напрегнати аспекти е друго -би ми било интересно някой да постави такава карта

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3916 -: Февруари 14, 2011, 08:09:01 am »

Не, на такива не съм попадала.
Но имам наблюдения върху карти с преобладаващи триъгълни конфигурации. Често дават самодостатъчност, външна инертност и в повечето случаи се реалзира много малка част от заложения в картата потенциал, карат по линията на най-слабото съпротивление.

Факт! Неоспорим! Споделям същото! :blink: :clap:
Една квадраурка , едно тао си е възбуда....,а след нея- вулкан от възможности! :blink:
Търсете каретата...,в тях е истината!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3917 -: Февруари 15, 2011, 12:24:58 am »
Цитат
.И един последен въпрос -предстои ми кандидатстватве за работа ,всъщност преназначаване в настоящата  служба-дали ще се стане-с този ретро сатурт в 6-ти
Цитат
Ще ти отговоря утре!
Това е смисъла на живота...ВЯРА , НАДЕЖДА И ЛЮБОВ! ТОВА СА СИМВОЛИТЕ С КОИТО СЛЕДВА ДА ЖИВЕЕМ! МОЖЕШ ГО!

« Отговор #3918 -: Февруари 15, 2011, 08:43:08 pm »
Това са картите на двама господа, с какво се занимават (професии), предстои ли им значително подобряване на финансовото състояние, те са партньори. Другото е дали има индикации според вас за развод и в едната и в другата карта. Давайте да коментираме и да ги разкостим :))) Мога да кажа само, че са много интересни личности.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

missKapriz

« Отговор #3919 -: Февруари 17, 2011, 03:10:49 am »
Марая,това е картата на мъжа в кома