Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857142 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3920 -: Февруари 17, 2011, 03:23:32 am »
Прави впечатление опозицията на транзитния стелиум във Водолей съсМарс и Сатурн в 1 дом в натала.Сатурн е У6 .В стелиума са 3 лични планети-Слънцето У1,Марс У12/болницата/ и Меркурий-У2 и У11.Нептун е У9,което някакси ми охлажда ентусиазма относно надеждата,че някой доктор ще успее да му помогне.Плутон е застанал на К6 в опозиция на Венерата в натала-У4.
Транзитите май не вещаят нищо хубаво.

« Отговор #3921 -: Февруари 17, 2011, 03:59:06 am »
Това са картите на двама господа, с какво се занимават (професии), предстои ли им значително подобряване на финансовото състояние, те са партньори. Другото е дали има индикации според вас за развод и в едната и в другата карта. Давайте да коментираме и да ги разкостим :))) Мога да кажа само, че са много интересни личности.

За карта 1 мисля, че човекът има големи шансове да стане богат заради Аспектите и положенията на Юпитер, Марс, Плутон и Слънце....  :thinking:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #3922 -: Февруари 17, 2011, 06:56:03 pm »
Това са картите на двама господа, с какво се занимават (професии), предстои ли им значително подобряване на финансовото състояние, те са партньори. Другото е дали има индикации според вас за развод и в едната и в другата карта. Давайте да коментираме и да ги разкостим :))) Мога да кажа само, че са много интересни личности.

За карта 1 мисля, че човекът има големи шансове да стане богат заради Аспектите и положенията на Юпитер, Марс, Плутон и Слънце....  :thinking:

Може и да го тегли към парите - все пак У2 е на МС (ако часът на раждане е точен). Но си мисля, че сам ще трябва де се пребори за успеха си. С Марс в 10-ти дом може да бъде агресивен в желанието си да се издигне, което ще му е от полза. Марс има положителни аспекти със Слънце и Юпитер (У11) - има вътрешна сила за борба и късметът няма да му изневерява (често). Но заради квадратите на Нептун със Слънце (У7) и Меркурий (У8) си мисля, че няма да може да разчита на голяма помощ от другите (вкл. и финансова). Заради Луна-Венера на К6 и У10 в 8-ми дом ми се струва, че добре работи с хора (и особено жени), умее да разбира другите и да им влезе под кожата. Има бисекстил, свързващ 3-ти, 6-ти и 7-ми дом - може успешно да прилага комуникативните си способности в работата (в екип). Има остър и конструктивен ум, но може да пали бързо и да преувеличава, когато е недоволен. Лъв с Луна в Рак - това ми напомня за картата на Ф. Алонсо от Ф1 - ще прави, ще струва, но ще успее навсякъде. Повърхностно сравнение, за което се извинявам... Транзитен Юпитер подминава опозицията си с натален, предстои опозиция на тр. Уран с натален Уран - мисля, че напоследък е склонен да поема повече рискове от обикновено. Транзитен Плутон пък опонира съвпада Венера-Луна - може да има промяна в дома си, семейството, ежедневието, работата или здравословното състояние. Понеже Плутон управлява кариерата му, а Луната - работата, то ако в момента не вижда достатъчна възможност за израстване на настоящото работно място, може да предпочете да го смени (дори и радикално, защото опозицията става в кардинални знаци). Транзитът на Плутон през 11-тия му дом може да го е "отървал" от фалшиви приятели. Заради квадратите на Юпитер с Луна и Венера предполагам, че е имало такива около него (може би придимно от женски пол).
Пожелавам успех и на двамата мъже от картите. ;)
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 07:34:13 pm от Mirabella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3923 -: Февруари 17, 2011, 07:28:41 pm »
За някакво производство ли става въпрос? Може би мебели? Първият господин е двигателят (Марс в 10-ти, връх на много точен йод), той е новатор ( Асц. Водолей), човек с идеи, също мечтател (Нептун на МС, кулминиращ). Изглежда като свързващо звено, посредник между клиенти и работен процес. Вторият господин сякаш просто е попаднал там, макар че и той има не малко качества.

И при двамата Плутон в момента аспектира нат. Луна. В първата карта прави опозиция към нат. Луна и Венера на к6. Транзитния Сатурн е в секстил с нат. Слънце - У7. Тр. Плутон е на к12. Възможно е в момента да има някаква страстна връзка на работното място, но според мен тя ще си остане по 12-ти дом, тайна. Като цяло ще стабилизира официалната си връзка.

Във втората карта тр. Плутон от 6-ти дом хвърля квадрат към нат. Луна и Марс в 10-ти дом. Той също е много напрегнат, но при него това е свързано с работния процес и всички проблеми, които изникват.

Betty, ще те чакаме да ни разкажеш подробности, за мен е важна обратната връзка.
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 07:42:49 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3924 -: Февруари 17, 2011, 07:47:28 pm »
Ей, Мирабела, като видях колко си изписала и си казвам дай да редактирам нещо мнението си, че моите са все едни такива късички, писах, писах, пуснах пак поста и какво да видя, твоето и то се удължило  :blink:. Нямаш стигане

« Отговор #3925 -: Февруари 17, 2011, 07:49:19 pm »
Кали, много ти е яко мнението. :wub: Аз пиша, пиша, ама все непрофесионални неща. Важно е качеството, а не количеството. ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3926 -: Февруари 17, 2011, 07:52:01 pm »
Много си скромна, не ти отива  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3927 -: Февруари 18, 2011, 12:48:51 am »
Марая,това е картата на мъжа в кома

Картата така си и остана без коментар.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3928 -: Февруари 18, 2011, 12:51:02 am »
Прави впечатление опозицията на транзитния стелиум във Водолей съсМарс и Сатурн в 1 дом в натала.Сатурн е У6 .В стелиума са 3 лични планети-Слънцето У1,Марс У12/болницата/ и Меркурий-У2 и У11.Нептун е У9,което някакси ми охлажда ентусиазма относно надеждата,че някой доктор ще успее да му помогне.Плутон е застанал на К6 в опозиция на Венерата в натала-У4.
Транзитите май не вещаят нищо хубаво.
:-X , дори и за моя пословичен оптимизъм...,но наред с това няма тежкари във водолей с изключение на Нептун.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3929 -: Февруари 18, 2011, 05:59:52 pm »
Здравейте!
Помолиха ме да попитам,надявам се да ми помогнете.  :wub:
Въпроса е дали за тези двама е подходящо да си купят апартамент/смисъл покупката ще е обща,двамата заедно ще го купят,тъй като са семейство/ през август месец /или като цяло през лятото/ в България?Дали ще е добра инвестиция?
Чудех се дали да пусна хорар,но смятам,че този е по-подходящ метод,пускам картите с прогресии и дирекции.
Помогнете,моля ви!  :58:
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 07:12:32 pm от Last_Kiss »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3930 -: Февруари 18, 2011, 07:43:53 pm »
Лас Кис , мисля , че няма да си купят жилище.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3931 -: Февруари 18, 2011, 07:56:08 pm »

Благодаря ти,Марая!
А някакво наследствено имущество има ли шанс да получи мъжа,понеже има такива неоредени въпроси,но засега нищо не става?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #3932 -: Февруари 18, 2011, 07:58:45 pm »

Благодаря ти,Марая!
А някакво наследствено имущество има ли шанс да получи мъжа,понеже има такива неоредени въпроси,но засега нищо не става?  :-\

След около 2 г. според мен...Не виждам аспект към 8-ми и 4-ти....ограниченията са видни в предвид транзита на Сатурн през 4-ти.... :blink:

« Отговор #3933 -: Февруари 18, 2011, 08:07:21 pm »
Разбирам.
Благодаря ти много!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3934 -: Февруари 18, 2011, 08:30:31 pm »
Разбирам.
Благодаря ти много!  :88:

За нищо.... ;) :blink:

*

tanina80

« Отговор #3935 -: Февруари 18, 2011, 08:50:03 pm »
При индийците пълнолунието е най-благоприятно. Неблагоприятно е новолунието, както и намаляващата Луна.
От гледна точка на операционната намеса пълнолунията не са препоръчителни, защото се очаква повече кървене. А не защото е неблагоприятно да се родиш по време на пълнолуние.
Стрелешката Луна, на чийто тригон се разчита, по сидерал ще е в падение в Скорпион (ако е преди 24-ия градус), а ако е в края на знака, ще има и съвпад с Раху в накшатра Мула (26 март), в навамша ще е в един знак с Марс и Сатурн на тази дата. На 24-ти е в знак на падение и в съвпад с Кету в навамша, в основната карта също ще е в Скорпион (по сидерал).
Но в крайна сметка ние предполагаме, Господ разполага. Никой не може да избяга от съдбата си, затова се ражда в точно определен момент.  :blink:
Здрасти, да попитам само, ако случайно нещата се навържат така, че се наложи да ми направят операцията (днес говорих, и ще си правя операция), че ако операцията се падне точно април (5-ти май бяхте писали за второто пълнолуние за годината) .... при положение, че съм говорила с доктора точно днес (първото пълнолуние ...) ... притеснявам се да не стане нещо лошо за мен, по време на операцията ... иначе ЧРД ми е 30.05.1980 - 23:15.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3936 -: Февруари 18, 2011, 08:59:15 pm »
Говоря за натална позиция, а също за някои начинания, не за оперативна намеса по време на пълнолуние.
Понеже съществува мит, че новолунието е най-подходящо за нови начинания. Нова Луна = ново начало. На практика обаче не е така, следва да се избягват дните непосредствено преди и след новолуние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #3937 -: Февруари 18, 2011, 09:12:05 pm »
Извинявай, че не съм прочела всичко писано, но просто и в натала ми е в пълнолуние, а и днес пак по пълнолуние ходих и говорихме ... и така като гледам нещата/операцията ще станат към края на март, началото на април ... и затова попитах.

« Отговор #3938 -: Февруари 19, 2011, 04:21:47 am »
Не знаех къде да питам,а може и да няма особено значение,но съм забелязала,че в повечето карти оста иц-мц е леко наклонена на някоя от страните,не ми правеше особено впечатление,тъй като в моята карта оста е изцяло права и с ац-дц формира правилен кръст,при което си мислех,че това е нормалното,но последно време като се позагледах в повечето карти оста е доста наклонена.  :-\ Това има ли някакво значение или аз много се вглеждам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3939 -: Февруари 19, 2011, 04:24:17 am »
Не знаех къде да питам,а може и да няма особено значение,но съм забелязала,че в повечето карти оста иц-мц е леко наклонена на някоя от страните,не ми правеше особено впечатление,тъй като в моята карта оста е изцяло права и с ац-дц формира правилен кръст,при което си мислех,че това е нормалното,но последно време като се позагледах в повечето карти оста е доста наклонена.  :-\ Това има ли някакво значение или аз много се вглеждам?

Като конфигурация няма значение... ;D...
Има значение какви са аспектите м/у МЦ/АСЦ... ;D