Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857627 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4020 -: Април 10, 2011, 06:51:02 am »
Моля ви да разгледате картата която ще кача, на дъщерята на мои приятели е. В много силна депресия е в момента, при това с някакви мании. Преди седмица са ходили и при психиатър, но тя не желае да си пие хапчетата...На 37 години е, не е омъжена..
Ако можете да дадете някаква насока и съвет ще съм ви много благодарна!

« Отговор #4021 -: Април 10, 2011, 07:23:14 am »
Гледам, че прогр Луна е в съвпад /разходящ/ с нат Нептун У6ти. Поне още 4-5 месеца ще усеща влиянието му. А Венера У1ви в момента е под транзит на ЮЛВ.
Нат Меркурий има нат кадрат с Плутон на АС и може да е податлива на депресивни състояния. В момента Плутон й прави опозиция на нат Мерк и засилил влиянието си още повече и с квадрата към нат Плутон.

Откога е в това състояние момичето?
« Последна редакция: Април 10, 2011, 07:30:49 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4022 -: Април 10, 2011, 07:56:17 am »
Привет, Аурора! Ами от това което знам излиза че тя по 1/2 в годината изпада в подобни състояния, като последния път когато беше така беше миналата година месец май. Освен това от около 18 годишна изпада в депресивни състояния.Дали с  този връх на тао/ квадрата, които същевременно е и началото на пълнолунието не оказва всичкото това напрежение_

« Отговор #4023 -: Април 10, 2011, 05:01:55 pm »
Привет, Аурора! Ами от това което знам излиза че тя по 1/2 в годината изпада в подобни състояния, като последния път когато беше така беше миналата година месец май. Освен това от около 18 годишна изпада в депресивни състояния.Дали с  този връх на тао/ квадрата, които същевременно е и началото на пълнолунието не оказва всичкото това напрежение_

Дани не разгледах картата подробно, но имам познати, с които направих бърза сверка - изводът за мен е - когато има струпване на лични планети над хоризонта и по специално - 8,9, 10 и 11 - се появяват болестите на душата. За себе си си го тълкувам така: понеже тези планети /над хоризонта/ са с янска енергия, получава се противоречие между изявата им /говорим съвпади на Слънце, Луна, Марс, Венера, Меркурий/ и съответно противоречия в душата на човека, ако не успее да избие тази енергия, тя зацикля навътре и дава накъсо в мозъка на човека и после всички там пси-отклонения.
  При моите познати, само 1 радикс е с Тао-квадрати - почти идентични с моя радикс, но разликата е че при мен личните планети са под хоризонта /инска енергия-нощна/. Питала съм се как съм надмогнала депресивните състояния. А вярвяй ми че съм имала достатъчно поводи. Сляпо съм се оставяла в ръцете на Господ...и не съм умряла...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4024 -: Април 10, 2011, 05:37:38 pm »
начало на новолуние- проблемът при нея в генерален плане е осъзнаването на това, че тя е момиче- осъзнаване на женствеността; да си избира гаждетата от познати  и приятели не от работата (- съвсем скоро е имала поводи за раздели- предполагам с партньор от работната среда)- преди 2-3 г; но с така поставен сатурн определено  картата е на човек, който твърде много се контролира и ефекта не е добър за него- условието е да даде възможнт да греши ( сатурн на мц, но У7 е марс имат противоположни принципи)

по принцип съм насочена към гледане на какво може да се направи, а не на защо се е докарала до там- та за нея е много добре да има реализация извън страната това се подчертава неколкократно ( ако е точен часа) венера У1 в 9, юпи в ; предполагам, че с това разположение тя е пробвала, но поради засега нещата са били неефективни;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #4025 -: Април 10, 2011, 07:27:25 pm »
Жената от картата на Дани  има по прогресия съвпад Луна/Нептун,пр.Мерк 90 н.Нептун.Освен това сол Асц в 12 дом дава често изолации и депресии.
Тя по натал е с квадрат Меркурий/Плутон,което си е предпоставка за депресивни състояния.А голямата и чувствителност/рачешка Луна,силен воден акцент,везни на асц.../ я прави всичко да преживява дълбоко и да не може да се справи с трудностите лесно.
 На пр.Луна и предстои скоро да съвпадне с Антарес,но след това мисля,че вече ще и олекне.Според мен най-големия проблем в момента е съвпада Луна/Нептун по прогресии в Стрелец-знак твърде чужд и некомфортен за една рачешка Луна..Квадрата на пр.Меркурий с Нептун  се разпада вече,но е още действащ.
Тази жена имала ли е разпаднала се сериозна връзка на младини,която да е изживяла болезнено?

« Отговор #4026 -: Април 10, 2011, 09:45:03 pm »
Ето ме момичета, в момента съм на работа и ще отговоря набързичко. Момичето е имало една сериозна няколко годишна връзка, започнала на 18 години, която след като е приключила е била изживяня  много болезнено от нея. След тази връзка се е преместила за 2 години в Англия, където е учила и работила. От завръщането си от там живее в малко село, което е много изолирано от по-големите градове. След първата си връзка не е имала дълготрайни връзки с мъже. Самоизолирала се е. До преди 3-4 години е пътувала на екскурзии веднъж в годината до далечни места/ Индия, Тайланд, Карибите/, но в последните години няма желание да отиде никъде. Родителите и са се видели в чудо. Единствено дете е. Благодаря ви за изчерпателните отговори и ви желая хубав неделен ден!  :wub:

*

abroad

• 2187
« Отговор #4027 -: Април 13, 2011, 06:49:30 pm »
може ли аз да си я сложа :confuse3:
някой вижда ли нещо хубаво тук в скоро време :-[

« Последна редакция: Април 14, 2011, 01:33:08 pm от abroad »

*

abroad

• 2187
« Отговор #4028 -: Април 13, 2011, 10:49:05 pm »
моля :blink:

« Отговор #4029 -: Април 14, 2011, 12:06:16 am »
Ммммдам. С прогр Луна в 12-ти полето на изява малко се свива. Скоро предстои марсов възврат, но трябва да видиш в кой дом се случва това за повече указания.  Като че ли в момента няма особено голяма динамика  :unsure: Да видим Юпитер дали няма да разбута нещо като отиде върху Марса.  :rolleyes: Ще е задържи там почти година.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4030 -: Април 14, 2011, 12:31:31 am »

Привиждат ни се, но нали си висока летва и не смеем се обадим. ;) Аз ще поразсъждавам засега. А покрай тр. възли като се завърнаха "загуби" ли нещо? Как е приходната част и работата - върти се нещо там май, но сякаш, колкото хубаво, не пълноценно радостно, не мога да си го изясня напълно. И последно въпросче - преди три години някоя сериозна страст накара ли те да си глътнеш граматиката?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

• 2187
« Отговор #4031 -: Април 14, 2011, 12:43:26 am »

Аз ще поразсъждавам засега.

и ще ти бъда много благодарна :blink:

А покрай тр. възли като се завърнаха "загуби" ли нещо? Как е приходната част и работата - върти се нещо там май, но сякаш, колкото хубаво, не пълноценно радостно, не мога да си го изясня напълно. И последно въпросче - преди три години някоя сериозна страст накара ли те да си глътнеш граматиката?

за да съм по-точна "загубите" стартираха лято-есен, 2010 с изостряне края на 2010 и начало на 2011 - засягат предимно приходната част/работата
преди 3-4г. поднових най-съществената (силна) и едновременно унищожителна връзка, която окончателно прекъсна лятото на 2010г.

*

abroad

• 2187
« Отговор #4032 -: Април 14, 2011, 12:44:54 am »
Ммммдам. С прогр Луна в 12-ти полето на изява малко се свива. Скоро предстои марсов възврат, но трябва да видиш в кой дом се случва това за повече указания.  Като че ли в момента няма особено голяма динамика  :unsure: Да видим Юпитер дали няма да разбута нещо като отиде върху Марса.  :rolleyes: Ще е задържи там почти година.

благодаря :blink:, моето усещане за нединамика е същото, макар и прогнози за друго...
имам нужда от странично мнение

*

Asol

• 4140
« Отговор #4033 -: Април 14, 2011, 12:55:52 am »
Венусар към горния въпрос.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4034 -: Април 14, 2011, 01:33:07 am »
Това с приходната част може още малко да се задълбочи преди да се оправи -тр.+питер ще квадратира и двата ти управителя на 8 дом.
При навлизането на Сатурн във везни и особено около наталния ти Плутон нямаше ли свеж полъх от към то 2 дом? :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #4035 -: Април 14, 2011, 01:38:10 am »
При навлизането на Сатурн във везни и особено около наталния ти Плутон нямаше ли свеж полъх от към то 2 дом? :blink:

Покрай точния първи тригон на Сатурн към Юпитер си получих еднократен хонорар, дето бях почти отписала

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4036 -: Април 21, 2011, 05:09:41 am »
Бихте ли ми казали в натала,когато управителите на 7ми и 5ти дом правят добър аспект,това какво добро носи на натива?
Че ще бъде щастлив в любовта или ще се ожени по любов или....? :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #4037 -: Април 21, 2011, 05:13:22 am »
Бихте ли ми казали в натала,когато управителите на 7ми и 5ти дом правят добър аспект,това какво добро носи на натива?
Че ще бъде щастлив в любовта или ще се ожени по любов или....? :rolleyes:

Зависи в кои домове са управителите.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4038 -: Май 02, 2011, 04:15:29 am »
КАРТАТА НА НОВОРОДЕНАТА ДЪЩЕРЯ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.
ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ Е ТОЧЕН.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4039 -: Май 02, 2011, 04:18:09 am »
Това дете ще бъде фурия, трябва да спортува нещо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥