Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859086 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4060 -: Май 09, 2011, 04:26:19 am »
И аз като новобранец да се включа с един въпрос  Grin

Винаги съм имала проблеми с общуването - по-конкретно трудно завързвам нови контакти, а пък за любов да не говорим. Дали в картата ми има някакви крайно неблагоприятни аспекти, които допринасят за тези проблеми? Чудя се дали ще има скоро някакво раздвижване в любовта?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2019/11171895459530135711304873360v7967qc6oR7j3nwNHwlB.BMP

Според мен това се дължи най-вече на Марс в 12ти дом, в напрегнат аспект със Сатурн.Слънцето и Луната в 12ти евентуално
може да допринасят (особено ако Слънцето е в овен), но на мен ми се струва, че главният виновник е Марсът.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4061 -: Май 09, 2011, 04:49:55 am »
И аз като новобранец да се включа с един въпрос  Grin

Винаги съм имала проблеми с общуването - по-конкретно трудно завързвам нови контакти, а пък за любов да не говорим. Дали в картата ми има някакви крайно неблагоприятни аспекти, които допринасят за тези проблеми? Чудя се дали ще има скоро някакво раздвижване в любовта?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2019/11171895459530135711304873360v7967qc6oR7j3nwNHwlB.BMP

Според мен това се дължи най-вече на Марс в 12ти дом, в напрегнат аспект със Сатурн.Слънцето и Луната в 12ти евентуално
може да допринасят (особено ако Слънцето е в овен), но на мен ми се струва, че главният виновник е Марсът.

Тццц!
Уран в 7-ми дом... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4062 -: Май 09, 2011, 08:46:05 pm »
Местя в тази тема за да не оспамваме другата. Пускам си картата, за обсъждане по повод нови връзки и промени в личния живот.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #4063 -: Май 09, 2011, 08:56:42 pm »
Уран е на 40градуса от ДСЦ....Нептун е в 7-ми дом....Промените са неизбежни.... :rolleyes: :-\
При законен брак-развод!
Нептун е не по-малко фатален през 7-ми дом...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4064 -: Май 09, 2011, 08:57:45 pm »
Уран е на 40градуса от ДСЦ....Нептун е в 7-ми дом....Промените са неизбежни.... :rolleyes: :-\
При законен брак-развод!

Благодаря ти Марая ама аз питам за нещо интересно после. То развода е ясен  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #4065 -: Май 09, 2011, 09:01:20 pm »
При законен брак-развод!

Питаш за промени в личния живот....Промените се маркират от няколко планети...За да има нови връзки , следва да са прекратени старите...
Имаш упр.на 5-ти дом Юпитер , когато застане в/у наталния ти Сатурн има възможност да се случат интересни и нови неща....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4066 -: Май 09, 2011, 09:02:57 pm »
При законен брак-развод!

Питаш за промени в личния живот....Промените се маркират от няколко планети...За да има нови връзки , следва да са прекратени старите...
Имаш упр.на 5-ти дом Юпитер , когато застане в/у наталния ти Сатурн има възможност да се случат интересни и нови неща....

Чакам ги с нетърпение  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #4067 -: Май 09, 2011, 09:07:29 pm »
При законен брак-развод!

В натала Сатурн е втори управител на водолей , а и е в тригонална връзка с титуляра Уран...
Ще се случат...Макар , че ще има и опити за компромиси в тази връзка....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4068 -: Май 09, 2011, 09:08:42 pm »
Това което искам да споделя е че при мен много неща изкристализираха когато тр. ЮЛВ съвпадна с нат. Луна която е У на ЮЛВ. Интересно ми е какво ли ще става когато тр.ЮЛВ съвпадне с нат. Сатурн който е У на СЛВ. ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4069 -: Май 09, 2011, 09:10:10 pm »
При законен брак-развод!

В натала Сатурн е втори управител на водолей , а и е в тригонална връзка с титуляра Уран...
Ще се случат...Макар , че ще има и опити за компромиси в тази връзка....

Какви компромиси бе слънчице, то аз до сега само това правех, мерси много    :o
Нали за това се развеждам ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #4070 -: Май 09, 2011, 09:13:32 pm »
Това което искам да споделя е че при мен много неща изкристализираха когато тр. ЮЛВ съвпадна с нат. Луна която е У на ЮЛВ. Интересно ми е какво ли ще става когато тр.ЮЛВ съвпадне с нат. Сатурн който е У на СЛВ. ...

Няма събития , от съдбовен характер без намесата на нодалната ос....
Виж в ефемеридите кога е този период и виж аспектите на Сатурн към същия...Нямам нищо под ръка , за да погледна... :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4071 -: Май 09, 2011, 09:19:33 pm »

Няма събития , от съдбовен характер без намесата на нодалната ос....
Виж в ефемеридите кога е този период и виж аспектите на Сатурн към същия...Нямам нищо под ръка , за да погледна... :blink:

Оки  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #4072 -: Май 10, 2011, 02:15:06 am »
Elfi,  натално имаш загатното за възможност да създаваш връзки от една ръка разстояние.
По новому- разбирай чрез интернет/скайп и т.н. ;D ;)
Редовна студентка ли си? В школото също е вариянт. При мен сработи. ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4073 -: Май 10, 2011, 05:32:01 am »
Elfi,  натално имаш загатното за възможност да създаваш връзки от една ръка разстояние.
По новому- разбирай чрез интернет/скайп и т.н. ;D ;)
Редовна студентка ли си? В школото също е вариянт. При мен сработи. ;D

Така си е , проверено е  :blink:
А иначе съм редовна студентка.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #4074 -: Май 10, 2011, 05:40:09 pm »
Извинявам се за невежеството - попрочела съм тук-там нещо, колкото да се объркам само. Затова ще задам малко тъпи въпроси, но се надявам някой да отговори. Това са картите на двете ми деца. Доколкото четох, управителите на 3 дом показват отношенията с близике. Но дъщеря ми няма нищо в трети дом, а пък в седми се мъдри само някакъв кръст. Това свидетелства ли за проблеми с домашните и евентуално в бъдеще с партньора? На малкото ми дете пък в седми дом няма нищо. Изобщо - липсата на планети в определени домове вещае ли някаква житейска липса?

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #4075 -: Май 10, 2011, 06:12:34 pm »
Извинявам се за невежеството - попрочела съм тук-там нещо, колкото да се объркам само. Затова ще задам малко тъпи въпроси, но се надявам някой да отговори. Това са картите на двете ми деца. Доколкото четох, управителите на 3 дом показват отношенията с близике. Но дъщеря ми няма нищо в трети дом, а пък в седми се мъдри само някакъв кръст. Това свидетелства ли за проблеми с домашните и евентуално в бъдеще с партньора? На малкото ми дете пък в седми дом няма нищо. Изобщо - липсата на планети в определени домове вещае ли някаква житейска липса?

Липсата на планета в дом, не вещае нищо негативно.Дори всяка планета да е в различен дом ( нещо изключително рядко ),
пак би имало 2 празни дома.Действително като няма планети в даден дом, се гледат позицията и аспектите на управителя на дома. Управител на дом е планетата, която управлява знака, в който попада куспидата (например Асц е куспидата на 1ви дом,
а МЦ е куспидата на 10ти дом ) на дома.

« Отговор #4076 -: Май 15, 2011, 05:01:10 pm »
 :mellow: Надявам се, че този път съм на точното място и съм ви разбрала ;D Стелла...:)
Питам относно себе си... защото макар,че съм млада още...честно казано не ми се живее този живот. Родена съм в Добрич 8:45 сутринта 10.08.1991г

*

Марая

• 28287
« Отговор #4077 -: Май 15, 2011, 08:53:52 pm »
Катерина , с тази акцентирана карта и мутабелни оси въобще не ти вярвам , че не ти се живее.... ;D

« Отговор #4078 -: Май 15, 2011, 09:18:44 pm »
 ;D Как да се изразя не знам... Не че не ми се живее -ами вижда ми се много сложно и трудно един вид как ще се развия оцелея..Всяко нещо го изживявам много.... може да е нещо малко,но мен ме сломява ... И при някоя задача на мен първата ми мисъл,аз ще мога ли или аз не съм добра за това,не ставам.. :( не знам сякаш цял живот ще си живея с комплекси....
Чувствам се изгубена.... като някакъв пътник,който трябва да си намери мястото..
« Последна редакция: Май 15, 2011, 09:25:07 pm от kateerina »

« Отговор #4079 -: Май 15, 2011, 09:29:11 pm »
Кати, имаш хармонично аспектиран Марс на АС. Действай, не стой в сянка. Задари АС Дева човъркаш всичко до най-малката подробност и естествено намираш нещо, което не е перфектно и от там идват "комплексите". Не може всичко да е perfect. Това не те прави по-лоша от другите. Ти си новолунна Лъвица. Размахай си гривата и покажи на света талантите и чара, които криеш в 12-тия си дом... Плутон те сломява, заради него се чувстваш безсилна. Може би защото искаш да контролираш всеки аспект на нещата. Но Слънцето и Луната ти са в съвпад с Юпитер. Не ми казвай, че няма оптимизъм в теб.