Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861058 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4080 -: Май 15, 2011, 09:59:26 pm »
Благодаря ти  :kissd:Имам оптимизъм.. по принцип лесно се ентусиазирам.. но винаги нещо ме спира (макар,че нито съм глупава нито нещо ми има , сещам се сега,че нещо,като не знам и ме е срам и страх,че аз не го знам,все едно,че трябва да съм научена вече да го знам..
И дори толкова от същността си не съм разкривала пред никой,въпреки,че имам нужда да говоря. По принцип дори вдъхвам настроение и оптимизъм на хората около мен сякаш ги зарязавам с моя ентусиазъм....
Извинявам се,че така ви занимавам. И благодаря.

« Отговор #4081 -: Май 15, 2011, 11:44:50 pm »
Благодаря ти  :kissd:Имам оптимизъм.. по принцип лесно се ентусиазирам.. но винаги нещо ме спира (макар,че нито съм глупава нито нещо ми има , сещам се сега,че нещо,като не знам и ме е срам и страх,че аз не го знам,все едно,че трябва да съм научена вече да го знам..
И дори толкова от същността си не съм разкривала пред никой,въпреки,че имам нужда да говоря. По принцип дори вдъхвам настроение и оптимизъм на хората около мен сякаш ги зарязавам с моя ентусиазъм....
Извинявам се,че така ви занимавам. И благодаря.

Моля те, не се извинявай. :wub: Няма за какво да се извиняваш. Този форум е за това. ;)
Щом вдъхваш оптимизъм на другите, отнасяй се към себе си така, както към другите. Успехи във всичко ти пожелавам (не само в Тото)!!!

« Отговор #4082 -: Май 16, 2011, 12:35:21 am »
 Благодаря ви :) Да ви се връща доброто,което правите.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4083 -: Май 16, 2011, 03:07:43 pm »
Дали при Катерина Сатурн може да се разглежда като неаспектиран?  :-\ Вероятно поради тази причина вижда задръжките постоянно?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #4084 -: Май 17, 2011, 09:25:32 pm »
Здравейте ,  къде в  наталната  карта  става  ясно,  че  някой,  е  осиновен  и  не  живее с  рожденните  си  родители / в  неговата  собствена  натална  карта,  това  видно  ли  е ? /

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4085 -: Май 17, 2011, 09:26:36 pm »
Здравейте ,  къде в  наталната  карта  става  ясно,  че  някой,  е  осиновен  и  не  живее с  рожденните  си  родители / в  неговата  собствена  натална  карта,  това  видно  ли  е ? /

Видно е и в трите карти...Дете + родители

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4086 -: Май 18, 2011, 06:11:44 am »
Това е картата на жена. Има здравословен проблем.
Според вас може ли да се избегне операцията, има ли възможност за друг вид лечение освен оперативното?
Благодаря!
« Последна редакция: Май 20, 2011, 03:26:02 am от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4087 -: Май 19, 2011, 02:22:28 am »
РОМАНТИКА, Знаеш , че съм много оптимист...,но в тази карта билките ще дадат резултати и то добри , след оперативната намеса...Има вероятност от рецидив , все пак Юпитер е в 6-ти , предстои и възврат....на Юпитер...
Така , че операцията , дори и да се отложи ще е факт на по-късен етап...
Съжалявам , но това виждам....След операцията всичко ще бъде наред....Нещо повече момичето има отворен  канал...
С Бога напред!
и успех! :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4088 -: Май 19, 2011, 05:09:59 am »
Вярвах, че някой ще се включи по картата - Мирабелла и Марая, благодаря ви от сърце  :wub: :wub:

Да, Марая - отложена е засега и не се знае за кога, доста са я притиснили лекарите  :angry:
Прощавай, че ти писах в темата, изтрих коментара!
Нека Силата бъде с теб и ти благодаря още веднъж :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4089 -: Май 19, 2011, 05:12:38 am »
Вярвах, че някой ще се включи по картата - Мирабелла и Марая, благодаря ви от сърце  :wub: :wub:

Да, Марая - отложена е засега и не се знае за кога, доста са я притиснили лекарите  :angry:
Прощавай, че ти писах в темата, изтрих коментара!
Нека Силата бъде с теб и ти благодаря още веднъж :blink:
:kissd:

Да бъде с всички ни! :wub: :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4090 -: Май 19, 2011, 05:25:34 am »
Това е картата на жена. Има здравословен проблем.
Според вас може ли да се избегне операцията, има ли възможност за друг вид лечение освен оперативното?
Благодаря!

Романтика, пълнолунието, което ще бъде през м. август в Лъв (8-ми дом на хирургията)  е в опасна близост до управителя на асцендента и - Сатурн. Освен това Меркурий ще бъде ретрограден в 8-ми дом, а той управлява 6-ти дом на здравето. Прогресивен Марс в 8-ми дом е в сходящ съвпад с натален сатурн - У1. мисля, че оперативната намеса няма да бъде избегната. Но точно при транзита на ретро меркурий през нейния 8-ми дом времето  ще бъде неподходящо за операции, но затова пък показва "връщане" към стара ситуация във връзка със здравето.

Иначе, може да пробва билколечение, водолечение и традиционна/класическа медицина. Без облъчвания- Меркурий е в опозиция с Плутон, както и без лечение с електромагнитни вълни - квадратът на У1 с Уран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4091 -: Май 19, 2011, 05:36:39 am »
Стелла, изключително съм ти благодарна за включването! Благодаря ти много :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4092 -: Май 19, 2011, 05:39:52 am »
Вторият брак(или обвързване)нали е по 9ти дом?
Днес обаче препрочетох книгана на Ръшам,тя твърди че вторият брак е 11ти.
Кой от двата да разглеждам? ;D
Мерси :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4093 -: Май 19, 2011, 05:42:24 am »

9-ти дом....По книгите на Марая... ;D :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4094 -: Май 19, 2011, 05:47:33 am »
Каква жена ще избере мъж,с управител на 9ти дом(дева),меркурий ретро в 10ти дом?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4095 -: Май 19, 2011, 05:50:11 am »

Знам за мнението на Ръшман. Тя много често се опира на опита на своя учителка, на която посвещава книгата си. Нейната постановка, че 11-ти дом е домът на втория брак е, защото често вторите бракове са с приятели, но аз не споделям това мнение. Аз го гледам по 9-ти дом, опирайки се на правилото за производните домове (т.е. през 1 дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #4096 -: Май 19, 2011, 05:50:16 am »
Каква жена ще избере мъж,с управител на 9ти дом(дева),меркурий ретро в 10ти дом?

По двата дома жена не търсим.... ;D

Жената търсим по ЛУНА , ВЕНЕРА , УПРАВИТЕЛ 5-ТИ , 11-ТИ и още нещо....,ама за сега стига толкова.... :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #4097 -: Май 19, 2011, 05:51:28 am »

Началник или жена с високо обществено положение. Или ще я срещне на работното си място.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4098 -: Май 19, 2011, 05:54:38 am »

Началник или жена с високо обществено положение. Или ще я срещне на работното си място.
Мерси Стелла :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #4099 -: Май 27, 2011, 04:20:09 am »
какво в тази карта говори за един явно заблуден човек, който не вижда действителността, а живее в някакъв измислен свят  и лъжи.
думи нямам да опиша за какво става въпрос.
часа е неизвестен, затова слънце е на АЦ.