Добреееем

Ето го и отговорът:
Момичето е най-общо казано ясновидка/врачка/гадателка. Лицензирана, регистрирана със собствен офис, работи от понеделник до сряда.
Когато отидох за пръв път при нея от една страна се съмнявах много, че ще имам тая чест да си говоря с такъв човек, който да не е моше', а от друга страна от предварителни проучвания бях установил, че тази може и да има способности.
Та, преди да отида при нея имах изготвени 9 въпроси, които да й задам и един последен, личен, десети, който се отнасяше за миналото и който е специфичен, а не някакъв, който да е лесен за отгатване. Та тя, след като й дадох 3-те имена и датата директно за 10-тия въпрос ме почна.
С това искам просто да кажа, че не е мошеничка и си разбира от работата.
п.п: В останалото свободно време работи доста неща. По думите й, преподава нещо като терапия във взаимоотношенията, може би семеен, брачен, партньорски консултант, така и не успях с точност да разбера.
Отделно, по-запознати с близкото й обкръжение ми споделиха, че има общ бизнес с доста влиятелни лица.
Материалността й се усеща, аз дори й намекнах в разговора(въпреки, че се отнасяше за мен), че ми е чудно, как човек с такова усещане за материалността (щото то се усеща, че тя го има) е способен да лавира между прагматичността и окултното и отговорът й беше, че ги разделя нещата във времето така, че да има време за всичко.
И въпреки всичко излъчването й е на материален човек (а е доста красива), който си гони личните амбиции. То просто се усеща, а и не е само аз да съм го усетил.
По-странното е, че цената, която взима за услугите е изключително прилична и това е най-голямата загадка за мен. Предполагам е компромис спрямо себе си, за да е удовлетворена някаква част от нея, но...фазата на такава Венера спрямо Слънцето и в съвпад с Марс не предразполага човек да бъде отворен за такива компромиси, та това е нещото, което най ме учудва.
п.п.2: Часа не ми го даде, а само каза, че Асцендента й е Стрелец и че се намира между Юпитер и Уран, но е по-близък до Уран. Така, че предполагам може да мръдне леко напред с до 10-тина минути.
п.п.3: Историята й, доколкото успях да я сглобя от няколко източника е, че в много ранна възраст е попаднала на жена, която да я обучи и от 16годишна бае, гадае, лее и премахва уроки. В последствие се е оженила за сина на жената, която я е обучила и въобще цялото семейство се занимавало с това. В един момент са се разделили, явно заради материални или философски възгледи и след тежък период е отворила офис сама.
Също не малко интересно е, че докато я чаках в офиса й видях по стените доста силна реклама от ония "Маг еди-кой-си лекува, изправя...надарена от Бога, лекува безплодие...стрес...връща умрели" и т.н. предполагам се досещате какъв тип хвалебствия имам предвид.
Та този Пи-Ар няк'си доста се размива с нейния начин на изказване и на излъчване.
Лили, Даяна, страхотни анализи! :clap:
Направихте ми голям кеф, да ги прочета :49:
Ако има нещо неясно - питайте. :blink: