Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859337 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4180 -: Август 18, 2011, 02:25:18 pm »
Тадж, сега сериозно ме замисли... Да взема и аз да се преквалифицирам?  ;D

"Маг Лиллие премахва кармични забрани, лекува женска хистерия и нощни кошмари" - как ви звучи, а?  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4181 -: Август 18, 2011, 02:31:27 pm »
Тадж, сега сериозно ме замисли... Да взема и аз да се преквалифицирам?  ;D

"Маг Лиллие премахва кармични забрани, лекува женска хистерия и нощни кошмари" - как ви звучи, а?  :93:

Ако кармичните забрани и нощните кошмари се лекуват по древния начин за лекуване на женската (х)истерия, то тогава смятам, че успехът ще е повече от желан, Лили ;D
И смятам, че на 5-то домната ти конфигурация би й прилягало чудесно тази...идея :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4182 -: Август 18, 2011, 02:38:06 pm »
Познах обаче, че казусът не е чак толкова лесен, колкото изглежда на пръв поглед, и има скрита закачка в него.  ;D

Неведоми са пътищата, както се казва...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4183 -: Август 18, 2011, 02:40:16 pm »
Лили, тъкмо както ти е разположен Нептун май си струва да се замислиш.  :P

« Отговор #4184 -: Август 18, 2011, 02:43:27 pm »
Имам страничен въпрос за въпросното момиче - с восъколеене занимава ли се  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4185 -: Август 18, 2011, 02:46:23 pm »
Лили, тъкмо както ти е разположен Нептун май си струва да се замислиш.  :P

Абе на мен вече ми предложиха да направя фондация, но още не знам каква ще е... И откъде ще се изсипят пачките от рога на изобилието.  ;D
Нямам вземания-давания с държавните институции и техните "програми за усвояване", прост чукча-писател съм аз.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4186 -: Август 18, 2011, 02:51:04 pm »
Имам страничен въпрос за въпросното момиче - с восъколеене занимава ли се  :rolleyes:

Да.(Ама нали няма да кажеш, че вярваш на "тия" неща ;) )

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4187 -: Август 18, 2011, 02:52:35 pm »
Благодаря, Тадж. Беше ... освежващо :wub:!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4188 -: Август 18, 2011, 02:53:21 pm »
Познах обаче, че казусът не е чак толкова лесен, колкото изглежда на пръв поглед, и има скрита закачка в него.  ;D

Неведоми са пътищата, както се казва...

Е, то ако е лесен, няма да ми е интересен да го пусна ;)
Друго си е да ви измъчи човек ;)

Но, пък ако знаеш, колко добре си я описала, като предположение. Доста се доближи до някои неща, които тя остава впечатление в другите и които човек малко по-обигран, може да забележи и да ги разграничи.

« Отговор #4189 -: Август 18, 2011, 02:57:28 pm »

Да.(Ама нали няма да кажеш, че вярваш на "тия" неща ;) )

Просто се сетих вероятно коя е ;D Била съм преди няколко години при нея и имам книгата й.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4190 -: Август 18, 2011, 02:57:59 pm »
Според класиците именно Меркурий в Скорпион трябва да ни насочи към "магьосник, лечител, чародеец, ясновидец", или астролог, астроном, но и "служител на култ", съчетан с Юпитер. Поредният урок, че "изгорените" сигнификатори не трябва да се отписват с лека ръка...

« Отговор #4191 -: Август 18, 2011, 02:58:15 pm »
Благодаря, Тадж. Беше ... освежващо :wub:!

Моля, моля :wub:

Интересно ми беше и да прочета, как в началото подхождаш съвсем логично и аналитично спрямо подредеността на съвремието. Чак се замислих, аджеба, колко по-лесно може да отсее евентуалните отговори, които не се вписват в обстановката...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4192 -: Август 18, 2011, 02:59:54 pm »
Е, то ако е лесен, няма да ми е интересен да го пусна ;)
Друго си е да ви измъчи човек ;)

Лош, лош батко - мориш ни, потиш ни...  ;D ;D

Шегата настрана, благодаря за споделения казус, за мен беше удоволствие и истинско предизвикателство да го разчопля.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4193 -: Август 18, 2011, 03:05:06 pm »
За Лили
Обгърната в живописна роба и в офис пропит от мириса на ароматни свещи от незнайни екзотични земи и обградена от мистични символи ти продаваш мечти за клиента.  :rolleyes: Или се "пускаш" по тригона с У10 и започваш да пишеш ... поезия.   :P

« Отговор #4194 -: Август 18, 2011, 03:05:28 pm »
Според класиците именно Меркурий в Скорпион трябва да ни насочи към "магьосник, лечител, чародеец, ясновидец", или астролог, астроном, но и "служител на култ", съчетан с Юпитер. Поредният урок, че "изгорените" сигнификатори не трябва да се отписват с лека ръка...

Меркурий за мен е много ключов в тази карта и съм почти сигурен, че Мц е в Дева. Ако е във Везни и с тази Венера там + че е управител на 6-ти дом тогава бих заложил на изкуство, финанси или дейност свързана с Венера.

А иначе управителя на 10-ти да е в 12-ти и да се отдалечава от Слънцето би значело човек, търсещ миналото, загадъчното. А по фаза такъв Меркурий е доста силно проявен, заради изгореността му.

А и това твърдение, че изгорен сигнификатор може да се отпише за мен е винаги било странно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4195 -: Август 18, 2011, 03:08:21 pm »
А освен с гадателски практики тя с какво се занимава, знаеш ли? Спомена за някакви бизнеси понеже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4196 -: Август 18, 2011, 03:22:40 pm »
А освен с гадателски практики тя с какво се занимава, знаеш ли? Спомена за някакви бизнеси понеже.

Едното е с консултации на партньори. Това ми е потвърдено.
За бизнеса с влиятелните личности не знам. Само ми подхвърлиха, че докато е била с жената, която я е обучила е имало доста възможности да среща влиятелни личности.
Аз си мисля, че е нещо свързано с търговия или пари - Юпитер + Венера/Марс. Все си мисля, че тази комбинация дава точно някаква търговия.

Романтика написа, че е чела нейна книга. Специално за нея никога нищо не съм търсил, но ако е имало такова нещо, значи и с преиздаване на книги може да се занимава или нещо подобно.

п.п: Иначе не се впечатлявайте от отговорите, които ви дадох за нейната работа. Измислих си ги на мига, за да видя, дали ще се подведете по тях, а и за да ви объркам ;) В крайна сметка исках да видя, а и видях вече (за което ви благодаря!), дали има индикации за гадателство и че ще се работи с него ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4197 -: Август 18, 2011, 03:25:28 pm »
А и това твърдение, че изгорен сигнификатор може да се отпише за мен е винаги било странно.

Мда, мен, технически погледнато, Плутон ми се води "изгорен", значи невидим. Ти да видиш!

Макар, че въобще ме съмнява доколко въобще планетите отвъд Сатурн, които така или иначе за човека са си невидими, стават още по-невидими, като минат "зад" Слънцето.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4198 -: Август 18, 2011, 03:31:34 pm »
Иначе не се впечатлявайте от отговорите, които ви дадох за нейната работа. Измислих си ги на мига, за да видя, дали ще се подведете по тях, а и за да ви объркам ;) В крайна сметка исках да видя, а и видях вече (за което ви благодаря!), дали има индикации за гадателство и че ще се работи с него ;)

Тадж, напоследък установих, че изобщо не мога да видя нищо в една карта, ако не търся нещо конкретно. То не че, и така става, де, но нямам време, или не мога да се подредя, или просто не ставам за тая работа. Но ако ми дадеш карта и ме попиташ "какво ще кажете за тази?, ще кажа най-вероятно "нищо". Ако имам конкретен въпрос, по-мога да кандисам да измисля нещо. А ако имам и зададени отговори - хич и не си давам зор да изляза извън тях. :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4199 -: Август 18, 2011, 03:33:26 pm »

Романтика написа, че е чела нейна книга. Специално за нея никога нищо не съм търсил, но ако е имало такова нещо, значи и с преиздаване на книги може да се занимава или нещо подобно.

Книгоиздателската дейност може и добре да се върже с Венера, Меркурий и Юпитер.