Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860393 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4280 -: Септември 13, 2011, 09:49:21 pm »
тр.Сатурн е съвпад с нат.Плутон и активира нат.каре Плутон/Слънце, по натал Сатурн е в тау каре с др.светило Луна и Марс- ей това ме навежда на мисъл за депресия,щом не иска и да се храни нормално, липсва воля за живот, предава се, в следствие продължителен  стрес

В началото и аз това си казвах, даже се успокоявах, че е нормална реакция на тялото, но той не може да се храни, не е само липса на апетит, и вода спря да пие, има някаква физическа причина за проблема или създала се в резултат на тази, за която говориш (и за която аз също подозирам). Освен, че свали сума кг за отрицателно време, се обезводни, състоянието му е неузнаваемо, когато най-после се сетиха да го приемат в болница лекарите казаха, че ако не е на тази възраст си е заминал направо, до такава степен отслабване на организма се е получило и дехидратация.

Има и нещо интересно-това от гледна точка на планетните влияния, което наблюдавам, но все още не мога да го доловя напълно. На този етап е отказ да повярва, че нещо се крие зад завесата като причина, започнала е промяна на вътрешно ниво, но тя прозира през погледа, а поведението говори за друго, като усещане я свързвам с Плутон, а той още е уж далече. Ама пък, както отбеляза Сатурн е задействал наталния квадрат, един от основните транз. фактори, които го засягат в момента.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4281 -: Септември 13, 2011, 09:56:51 pm »
то положението е много сериозно тогава,дано го закрепят физически и да го захранят,защо са го оставили толкова време да се докара до безпомощно състояние,млад  човек
в христова възраст
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4282 -: Октомври 02, 2011, 01:03:50 pm »
Мога ли да помоля някого да ми обясни малко повече за моята натална карта? Имам трудности при разчитането й.
:)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4283 -: Октомври 02, 2011, 01:20:17 pm »
" . Защо не понасям връзки и обвързване,
но пък приятелите са много важни за мен? "

Това може да се дължи на няколко фактора:
1. Имаш опозиция на Луна/ Венера в мутабелните Дева/Риби
2. Имаш Водолей в 7-дом и Сатурн там
3. Имаш съвпад на Меркурий с Уран+ цял Стелиум от Планети в 6-дом на
   работата в Козирог -доста подчертана земна стихия
4. Не на последно място имаш Стрелец на върха на 5-дом

Връзките ще са едно предизвикателство, ще трябва да разшириш кръгозора
в тази посока и да придобиеш нови опитности, с марс в 12-дом тригон с Венера
имаш дадености да бъдеш привлекателен за дамите

Естествени минерали и амулети

« Отговор #4284 -: Октомври 02, 2011, 01:32:42 pm »
OOO светлина!!! много ти благодаря за подробното обяснение :)) сега ще поразсъждавам върху това, което си написала. Благодаря отново :))
:)

« Отговор #4285 -: Октомври 04, 2011, 10:33:21 am »
Качвам картата на една жена,която в момента е разделена с мъжа си и е в доста труден период... хайде да видим какво показва натала като цяло, аз транзитите ще ги гледам допълнително...

« Отговор #4286 -: Октомври 27, 2011, 09:37:40 pm »
Здравейте,искам да попитам за това момиче,вече има 1 дете,какво бихте казали за второ,дали би имала,ако да кога,момиче ли или момче и т.н мерси ! http://imageshack.us/f/638/astro2gw01y7040825173.gif/

*

Divna

• 2478
« Отговор #4287 -: Октомври 28, 2011, 04:14:31 pm »
Здравейте,искам да попитам за това момиче,вече има 1 дете,какво бихте казали за второ,дали би имала,ако да кога,момиче ли или момче и т.н мерси ! http://imageshack.us/f/638/astro2gw01y7040825173.gif/

2012 godina, Луна е доста акцентирана в картата й, така че вероятността да забременее през следващата година е много голяма.  :blink:
За пола на детето не се наемам да давам прогнози.

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4288 -: Октомври 28, 2011, 04:19:02 pm »
по картата на Вижън.....

по правилата на астрологията на прима виста тази жена въобще не трябва да има развод. асц скорпион /дсц телец. фиксирани знаци.

в дома и винаги е имало нестандартни и нетипични отношения. и това е продължение от предците.
тя е интересна и магнетична жена , с харизма и дълбоки чувства. властна към партньорите и прецизна в отношенията си.
проблемите и в любовта ,както и тези с децата са по-скоро продиктувани от чувството й за отговорност във всичко което прави.
б момента е в тежък и труден период. той не е от вчера , а от около 3 г.

ако до тук съм точна , ще продължа....

така е, да..преди година две се разведе, но проблемите са били много от преди това..омъжила се е млада, предполагам, защото децата и са големи..различията им са били непреодолими..иначе е взискателна, да..има много високи изисквания, но първо към себе си, трудно допуска хора до себе си, като другите с асц. скорпион, проверката е тотална, с години..цени чистите духом хора, не отхвърля духовното, макар да не е имала сблъсък с него, перфекционист и работохолик са двете думи, които я характеризират най- добре..но според мен всеки има право да бъде обичан и да обича и това и се полага, заслужила си го е..

възможен е брак след 4 год. тогава слънцето /сд и пр/ ще освети асц-то й.
в рамките на 8-9 месеца и предстой среща и промяна по отношение на 7-ми дом.
пр.луна ще кацне на дсц-то й.
развела се е заради изневяра , знаела за връзката на мъжа си от около 4-5 г. сд юпитер в съвпад нат. венера , упр. на дсц-то й , както и на 12-ти дом.
знаеш ли , кажи й , че това се е случило , защото трябва да се обърне към себе си , да работи с партньорите за себе си , а не за тях.
наред с това трябва да си отпусне душата , да не се стяга и да прави всичко заради положителното отношение на другите, за да бъде оценена , а да работи - разбирай действа за себе си. много е саможертвена.
луната е в гр. анарета ,от тук ще мине сатурн и това няма да е лек период , тъй като видно от натала тя има опозиция. сложните и трудни отношения с подител се проектират в/у партньорите.
тригона на нептун/юпитер/сатурн във водните знаци ,видно и от домовете /огнен тригон- водни домове/ , показва , че скритата емоция и баланса следва да бъдат отприщени ,тйй като са усвоени...

Миналата седмица се върнах към това и останах смаяна, не помнех подробности, но точността на случващото се ме удиви. Мисля, че е редно да дам обратна връзка.
в рамките на 8-9 месеца и предстой среща и промяна по отношение на 7-ми дом. след 7 месеца и малко се случи. След 9 се оказа, че пак грешим, аз и той вероятно.
да работи с партньорите за себе си , а не за тях. Пак същата грешка, хукнах да спасявам и вероятно нараних его.

Нещо което нямаше тогава, но наистина се появи при тази ми връзка
Предполагам, че има проблеми с първото си дете /ако може да се нарече дете/ или самото дете също има семейни проблеми - Сатурн в неговия 1 дом /т.е. 5 дом в картата/ е в опозиция на всичките планети в Дева. Яростната съпротива на дъщеря ми, ужасно трудно прие фактът, че съм човек и жена, освен майка. Този цитат е от Скарлет.

« Отговор #4289 -: Ноември 06, 2011, 06:00:05 pm »
Здравейте, току що се регистрирах във форума. Много е интересен и полезен. Искам да ви помоля за малко помощ, поставям рожденната си карта с транзитите. Дайте ми насока какво да правя, каква професия е подходяща за мен, подходящо ли е в момента да уча? Нищо не ми върви.
Мерси предварително!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4290 -: Ноември 07, 2011, 09:45:05 am »
Изкушавам се да ви пусна една карта, на човек, с когто се запознах наскоро. стори ми се интересна, а и има факти, които нещо не се връзват. Например Сатурн съвпад с ДС, а жена му е една година по-малка от него и са е оженил на 27 години.
Има и Мс съвпад със Слънце, което предполагам е знак за добри заложби!
Но ето и картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4291 -: Ноември 07, 2011, 12:59:55 pm »
Например Сатурн съвпад с ДС, а жена му е една година по-малка от него и са е оженил на 27 години.

Наскоро бях споделила във форума, че доста често наблюдавам бракове между връстници със Сатурн в 7 дом в картата на единия партньор. Познавам и още по-интересен случай - при мъжа Сатурн е в 7 дом в квадрат и рецепция с Венера в Козирог, при жената Сатурн също е в 7 дом и има квадрат със Слънце/Венера - двамата са връстници, имат по-малко от година разлика, сдобиват се с дете около сатурново завръщане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4292 -: Ноември 07, 2011, 01:15:38 pm »
На нея Сатурн и е в 12 дом.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4293 -: Ноември 07, 2011, 02:01:34 pm »
Познавам и още по-интересен случай - при мъжа Сатурн е в 7 дом в квадрат и рецепция с Венера в Козирог, при жената Сатурн също е в 7 дом и има квадрат със Слънце/Венера - двамата са връстници, имат по-малко от година разлика, сдобиват се с дете около сатурново завръщане.

Наблюдавам го като акцент от гледна точка на синастрията - аналогичните аспекти в картата на двойката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4294 -: Ноември 07, 2011, 02:08:01 pm »
Първата ми братовчедка, която е със Сатурн в 7 дом (в квадрат с Луна), се омъжи на 24-годишна възраст за по-млад мъж, имат три години разлика, горе-долу пак са си връстници... Но вече беше изпаднала в истерия, че остава "стара мома" (има Луна във Везни и Венера в Риби).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4295 -: Декември 30, 2011, 02:16:34 am »
Здравейте девочки!!
Какво мислите за притежателя на следната натална карта... която е как да го кажа....доста странна и причудлива, малко плашеща с тия червенотии  ;D
(часът е точен)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4296 -: Декември 30, 2011, 04:41:08 am »
Първата ми братовчедка, която е със Сатурн в 7 дом (в квадрат с Луна), се омъжи на 24-годишна възраст за по-млад мъж, имат три години разлика, горе-долу пак са си връстници... Но вече беше изпаднала в истерия, че остава "стара мома" (има Луна във Везни и Венера в Риби).

Плашела се е, че на 24 години ще остане без мъж?  :unsure: :o

От кой затънтен край на света е братовчедка ти? Да не е от някое село, в което хората се женят преди да са станали на 25 години?  ;D

« Отговор #4297 -: Декември 30, 2011, 09:30:06 am »
Здравейте девочки!!
Какво мислите за притежателя на следната натална карта... която е как да го кажа....доста странна и причудлива, малко плашеща с тия червенотии  ;D
(часът е точен)

Фрея, къде е момчето  ;D, защото познавам това момче - само че е родено на друга георграфска ширина, разликата е в няколко градуса по остта на АСЦ-ДСЦ. Майка му е родена на същата дата. Младият мъж в момента работи в чужбина  :blink: - има кво още да кажа, но не по картата. Сори че нямам време. :wub:

« Отговор #4298 -: Декември 30, 2011, 11:33:49 am »
Здравейте девочки!!
(часът е точен)

Ще се пробвам.

Дамата от картата не я виждам седнала зад бюро с табелка отпред "служител на годината" или в ролята на покорната (отчаяна) съпруга. По-скоро я виждам като самостоятелна силна натура, чиято цел е заемането на челно място в класацията "Млад предприемач на годината". Иначе язък за тези таута, които генерират толкова много енергия, напрежение и амбиция. Мисли бързо, действа бързо, гледа си интереса преди всичко, умее да печели добре и да привлича силни партньори (но също и обича да харчи). Но можеш да я търсиш и за приключения и пътъшествия. Обича да впечатлява с ерудиция и блясък. Основна цел в живота - да бъде самостоятелна, по-добра от другите и всички да й се възхищават. Не е лошо за Слънце на МС. :blink:

В момента е в добър период за любов - прогресивна Венера в съвпад с АС. Също транзитният Юпитер (който сега е в 5-ти натален дом) е бил стационарен в опозиция с наталната й Венера, а прогресивна Луна идва от опозиция с натален У5 Марс. Мисля, че наскоро се е влюбила силно в някой красив момък с огнен темперамент. Може да смени местожителството си или да има семейни проблеми, сътресения у дома (транзитен Плутон в съвпад с натален У4 Нептун). По прогресии има пълнолуние, което по-скоро съответства на напрегнат период в работата, осъщестяването на целите и амбициите, постигането на задоволителни резултати. В момента може да й е трудно да намери конкретна цел, да оцени приоритетите си, може да изпитва парични затруднения или да й се струва, че й липсат перспективи за развитието, което желае (планетарен период на Меркурий/Сатурн). Може пък и да е опряла да женене работата (Меркурий е У7, Сатурн е сигнификатор на формализирането на нещата).

Ако се обучава в момента, може да изпитва затруднения в концентрацията, запомнянето и усвояването на учебния материал, да се разпилява между много дейности. Трудно й да носи няколко дини под една мишница.
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 12:36:59 pm от Mirabella »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4299 -: Декември 30, 2011, 12:23:57 pm »
Хаха, май не сте се разсънили още, защото ви убягват детайлите!  ;D
Горе на картата си пише  :ven: - че е момиче :)
Дейзи явно твоя познат е роден по същото време и някъде наблизо, иначе какви наблюдения имаш над него?

Мирабела, може и да си права че и е период за любов. Попаднах на едно момче, който не е българин. Поддържат виртуална връзка с момичето от картата и са станали мнооого близки, та той мисли да идва до България да се запознаят и да прекара 10тина дена с нея. Не знам дали е до женене работата, но явно са се влюбили или може би поне тя.
В синастрията, имат съвпад на Венерите и съвпад на Венера и Плутон. А аз от личен опит знам за съвпада Венера/Плутон колко привличащо действа ( и моята Венера е там, където са техните ;D) Тригон Луни, Секстил слънца и като цяло синастрията им изглежда много добре, като се има в предвид нейната "червена" карта. Явно той действа успокояващо на напрегнатите аспекти в картата и.
За протокола, ето и синастрията :)
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 12:30:36 pm от Freya »