Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859763 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4340 -: Януари 06, 2012, 08:38:40 pm »
Останах с впечетление че Стела знае много неща само не разбирам защо не иска да ми помогне и даже майче ми се ядоса  :'( :( ..

« Отговор #4341 -: Януари 06, 2012, 08:39:03 pm »
Скорпио започни с изучаването на планетите,домовете и знаците.Тръгни от някъде,потърси в гугъл има много информация там.
http://pims.ucoz.net/publ/natalna/zodiakalni_znaci/36
Ето един много хубав сайт.Отгоре където пише натална има опции,ще намериш някой отговори.Но ако искаш да се занимаваш с астрология е хубаво да започнеш с някоя книжка  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #4342 -: Януари 06, 2012, 08:41:18 pm »
Разбрали сте ме грешно аз не искам да знам много неща за астрологията само искам някои да ми разталкува тази .. - натална карта колкото може . Нагал ли ставам :( ?

« Отговор #4343 -: Януари 06, 2012, 08:44:36 pm »
Момичета,според вас кои са най-неблагоприятните аспекти в натала ми,на кои трябва да обърна повече внимание.

« Отговор #4344 -: Януари 06, 2012, 08:46:25 pm »
Разбрали сте ме грешно аз не искам да знам много неща за астрологията само искам някои да ми разталкува тази .. - натална карта колкото може . Нагал ли ставам :( ?

Знаеш ли астролозите колко пари взимат за това?А това си е труд и никой не е длъжен да го прави безплатно по принцип.

« Отговор #4345 -: Януари 06, 2012, 08:51:22 pm »
Не аз просто искам общи неща .. да имам някаква представа.

« Отговор #4346 -: Януари 06, 2012, 09:10:24 pm »
Имали някой желаещ да комнетира тази натална карта ( моята ) :(?

« Отговор #4347 -: Януари 06, 2012, 09:20:07 pm »
Ето нещо за Скорпио. Жизнен път 6, което означава живот, ориентиран към дома и семейството. 
Скоро ще трябва да обърнеш внимание на кармичния си урок - а той е да се довериш на вярата си, а не само на ума.

« Отговор #4348 -: Януари 06, 2012, 09:21:09 pm »
Мерси :) благодаря ти много чакам и други мнения  :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #4349 -: Януари 06, 2012, 10:11:55 pm »
Oпозициите са по-труднички и като проработка, и като събитийност при транзити и прогресии.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4350 -: Януари 06, 2012, 10:56:43 pm »
Zdraveito toku 6to se registrirah tuk Bih iskal va6eto mnenie za men eto i dannite - roden na 09.11.1993, 18 i 25 grad Haskovo :) Blagodarq predvaritelno !
Понеже си от моя град ще се пробвам да ти напиша каквото мога, но имай предвид, че съм от все още обучаващите се  :blink:

Първото впечетление, което правиш на хората е, че си общителен, лесно завързваш контакти, но бързо ти омръзват хората, ако ти се сторят скучни. Неуловим, променлив характер. Любопитен си и жаден за знания. Може да си падаш и малко… клюкарче:) Хубаво е да си припомняш поговорката „мълчанието е злато”. Много добра памет имаш. Горд и честолюбив и със силна воля.
Възможно е и да имаш периоди, в които се затваряш в себе си и не ти се общува чак толкова много.

Проявяваш любовта си чрез помощ и чрез материални неща и въобще чрез нещо с което да си полезен. Обичаш да се грижиш за другите, но рядко показваш открито тези чувства. Трудно ти е да повярваш, че си обичан и ценен и ти трябват много доказателства за това. Поради тази причина  може да изглеждаш в очите на другите студен и сдържан човек.
В любовта се стремиш към дълбока, страстна, продължителна връзка. Но си склонен да се отнасяш  с партньорката си като с твоя собственост и да упражняваш деспотичен контрол над нея. Ревнив и подозрителен. Вероятно понякога  драматизираш и преувеличаваш чувствата и случващото ти се.
Ще ти пасват момичета от зодиите дева или близнаци /на пръв поглед/.
Възможно е да срещнеш съпругата си на работното място и или впоследствие да работите заедно.

Работлив си и в работата си ще се стремиш винаги към съвършенство. Критичен и внимателен към детайлите. Ще ти подхождат професии свързани със социални дейности, здравеопазване или някакъв вид услуги, свързани с помощ за хората…и учителската професия би ти подхождала според мен.

Обичаш да си поставяш високи цели. Не ти допада монотонното, спокойно съществуване. Харесва ти да излизаш извън установените граници….дори просто така да провериш какво ще се случи.падаш си по риска и конкуренцията. но ….обещаваш повече от колкото можеш да изпълниш. Оптимист.

Имаш ли някакъв талант- да твориш нещо с ръцете . Имаш артистични заложби и хубав глас.
Обръщаш голямо внимание на здравето и хигиената си... гледай да не стигнеш до фанатизъм там ..Може би спортуваш нещо за да оформиш тялото си както желаеш. Сигурно обичаш много животните и имаш домашен любимец.
Имаш ли някакви алергии или проблеми със стомаха?
ако искаш утре може да погледна и други неща....

Ето говорите за Марс,Плутон ??? Какво е това ако може да ми кажите ? Това ли е най-важно ? Не искам да сам досаден, но интересувам се какво да правя .. :blink:
имаш съвпад на тези 2 планети. това може да те прави понякога жесток, егоистичен, смел до безразсъдтство, но пък дава и много енергия, силна воля и страстност.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 11:10:45 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #4351 -: Януари 06, 2012, 11:23:36 pm »
Lelee Venerra mn ti blagodarqqq mn mn mn ako moga 6te te  :wub: :D ms mn

« Отговор #4352 -: Януари 06, 2012, 11:24:13 pm »
Извинете пак писах не както трябва.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4353 -: Януари 06, 2012, 11:28:36 pm »
моля, моля, пак заповядай ... :blink:
но това  не е всичко от хороскопа ти...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #4354 -: Януари 06, 2012, 11:37:23 pm »
Ти още си тук :)

« Отговор #4355 -: Януари 07, 2012, 05:55:24 am »
Момичета,според вас кои са най-неблагоприятните аспекти в натала ми,на кои трябва да обърна повече внимание.

Знаеш ли астролозите колко пари взимат за това?А това си е труд и никой не е длъжен да го прави безплатно по принцип.

Да не би да отпращаш другите, защото искаш да се гледа твоята карта и не искаш да си отклоняват вниманието с карти на другите?

Е,да бе точно това целя целия форум на мене да обръща внимание   :unsure:  Просто казах,каквото мисля и в случая не виждам да съм написала нещо лошо,а самата истина. Не съм искала подробно тълкуване на натала.В началото като се регистрирах да,но вече се опитвам сама да разбирам и да си обеснявам нещата и питам,когато нещо наистина не ми е особено ясно.А и разбрах,че не е толкова лесна астрологията и никой не е длъжен да ми помага или да ми тълкува картите, за което благодаря на потребителите,които са ми помагали и ми помагат.Опитах се да помогна на момчето,но немога,защото не съм толкова напред като вас иначе с удоволствие бих помогнала. 
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 06:00:10 am от valiastankova »

« Отговор #4356 -: Януари 07, 2012, 06:31:46 am »
А и никого не съм отпращала,дори се опитах да съм полезна може само линкове да съм дала,но се опитах да помогна.

« Отговор #4357 -: Януари 07, 2012, 08:34:23 am »
Zdraveito toku 6to se registrirah tuk Bih iskal va6eto mnenie za men eto i dannite - roden na 09.11.1993, 18 i 25 grad Haskovo :) Blagodarq predvaritelno !
имаш ретро Меркурий, който е УАсц. и 5 дом, края на май 1999 г ,по прогресия е обърнап своя ход в директен, спомняш ли си нещо от тогава,някаква съществена промяна у теб самият :P

като притежател и аз на подобен съвпад марс/плутон ,твоя в 6,моя в дева, мога да ти споделя,че дава огромна издържливост, хъс ако започнеш нещо и то е в графата полезни да го довършваш до край, много активен и деен ,изразходвай до край огромната енергия която ти се дава в нещо градивно ,позитивно  имаш взаимна рецепция
Марс/Юпитер,това смекчава до някъде стоманата на скорпито,тъй като Марс ,Плутон ти управляват огромният стелиум по знак,това е един от начините да канализираш
крайностите на скорпито в посока към Сатурн, У 9 и Мс, който е силен по знак и дом и в тригон къв Венера/Юпитер/У СЛВ това си е бонус за случване на това което желаеш да постигнеш,бисекстилът с връх Слънцето е другата подкрепа ,която ще ти дава насоки и възможности в живота , родителите, авторитетите

как си с учението,имаш каре У3/У9
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4358 -: Януари 07, 2012, 09:57:19 am »
Добре сам, но какво означава това каре ?

« Отговор #4359 -: Януари 07, 2012, 10:00:22 am »
Абе бих искал сафорумката Стела да каже нещо- снощи каза много мрачни неща ...  :(