Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856730 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4380 -: Януари 07, 2012, 08:54:36 pm »
Нов съм предполагам,че затова е така ... извинявам се пак :)........

« Отговор #4381 -: Януари 08, 2012, 08:25:09 am »
Не мисля савсем друго да следвам,а иконимиката от каде ти хрумна медицина не може ли ?

всичко може,стига да искаш и да не те мързи /юпитер-венера/ а за този препълнен 6 дом - да служиш  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4382 -: Януари 08, 2012, 11:40:26 am »
Свързано с медицина ?? Искаш да кажеш(намекваш),че медицината не е за мен ли ?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4383 -: Януари 08, 2012, 12:21:47 pm »
Свързано с медицина ?? Искаш да кажеш(намекваш),че медицината не е за мен ли ?
Имам картите на 3-ма души медицински работници. И при тримата има пълен 6-ти дом. Затова още в началото ти казах, че си подходящ да работиш в здравеопазването.  Ти имаш и слънце и меркурий в скорпион. Чела съм, че меркурий в скорпион дава интерес и занимания с биология  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4384 -: Януари 08, 2012, 12:47:50 pm »
Няма странни карти, всяка е уникална по своему. Ти кое намираш за особено тук, сподели.

---
Изтрих си поста. 

Ами това е жена на първо място.

Не си уточнил/а пола, добре, че сега го направи.
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 12:59:31 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4385 -: Януари 08, 2012, 01:15:04 pm »
Здравейте :blink:!
Моята натална карта я интерпретирах по първият том на самоучителя "Най-добрият начин да научим астрология" , но ще ми е интересно да видя какво мислите за пентаграма в нея ?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4386 -: Януари 08, 2012, 01:42:26 pm »

:clap:  SunMoon
Много красиви 2 големи тригона - земен и воден - може да си
от кристалните деца, но аз не мога да кажа това къде е написано....

Има нещо , което липсва като компенсация - елемента огън , няма планети
в огнените знаци

Имаш ли някакви по-специални способности и дарби?
Естествени минерали и амулети

« Отговор #4387 -: Януари 08, 2012, 01:54:47 pm »
Да, липсва ми огън, което би ме направила по ентусиазирана, а аз съм си доста летаргична :blink: . Някоя друга квадратура нямаше да е излишна, но сигурно би ми развалила конфигурацията.
Съмнява ме да съм кристално дете, пък и те нали са в края на 90-те...
За дарби и способности...доста хора ми задават този въпрос, зависи какво имаш предвид под дарби и способности ?!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4388 -: Януари 08, 2012, 02:02:30 pm »
Ами като те сравявам с други 18-19 г., които пишат тук,
как се изразяваш и как пишеш - определено Меркурий в 1-дом
на трон в Дева си е казал думата  ;D
( то се вижда от две изречения )
Не го пропускай като дарба и възможности  ;)

« Отговор #4389 -: Януари 08, 2012, 02:29:39 pm »
Може ли да уточниш за какви дарби и възможности става въпрос ?
Меркурий в 1-ви дом знам, че говори за любопитен, адаптивен, неспокоен и нервен човек, при мен най-вече нервен ;D , но представа си нямам какви дарби и възможности дава ? Освен, че сключва два хубави аспекта с Нептун и Уран...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4390 -: Януари 08, 2012, 02:35:18 pm »
Меркурий се свързва с менталните процеси/ умът ,
способността за логично мислене,
писане, четене, изразяване и комуникация,
изучаване на чужди езици
Прочети за силата на Планените по знак и за значението
на всяка планета, какво символизира

« Отговор #4391 -: Януари 08, 2012, 02:40:58 pm »
Мерси :)

« Отговор #4392 -: Януари 08, 2012, 02:41:40 pm »
Purple коя зодия си като гледам човекът,който те дразни е стрелец.И аз мисля че не ги понасям.Малко хумор- може и любовна омраза да е :Д

« Отговор #4393 -: Януари 08, 2012, 03:37:01 pm »
Да то и мен жените стрелци ме дразнят, за мажете нямам наблюдения ... Може и те да са същите.

« Отговор #4394 -: Януари 08, 2012, 04:00:05 pm »
Меркурий в 1-ви дом знам, че говори за любопитен, адаптивен, неспокоен и нервен човек, при мен най-вече нервен ;D , но представа си нямам какви дарби и възможности дава ? Освен, че сключва два хубави аспекта с Нептун и Уран...

Асцендент Дева като видя и се обривам  ;D Шегувам се  :blink: Мъжът ми е АЦ Дева и винаги е прав,неможе да бърка при теб наблюдава ли се това  ;) ;D Забелязвам това при 2-3 човека с АЦ Дева покрай мен  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #4395 -: Януари 08, 2012, 04:29:05 pm »

Асцендент Дева като видя и се обривам  ;D Шегувам се  :blink: Мъжът ми е АЦ Дева и винаги е прав,неможе да бърка при теб наблюдава ли се това  ;) ;D Забелязвам това при 2-3 човека с АЦ Дева покрай мен  :blink:

Девите рядко бъркат ;D ! Аз съм зодия Дева с АЦ Дева и освен, че не бъркам съм и адски критична..

Впрочем, имам въпрос към тези които следят темата. Какво мислите за Венера в квадратура с Уран и в квадратура с Нептун ?

« Отговор #4396 -: Януари 08, 2012, 04:31:32 pm »

Девите рядко бъркат ;D ! Аз съм зодия Дева с АЦ Дева и освен, че не бъркам съм и адски критична..

Впрочем, имам въпрос към тези които следят темата. Какво мислите за Венера в квадратура с Уран и в квадратура с Нептун ?

Ето,правилни наблюдения имам значи  ;D Видях аз,че при теб Девата е двойно подчертана  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4397 -: Януари 09, 2012, 12:16:07 am »
Моята натална карта я интерпретирах по първият том на самоучителя "Най-добрият начин да научим астрология" , но ще ми е интересно да видя какво мислите за пентаграма в нея ?
Хаха, това не е пентаграм, а еврейска звезда  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4398 -: Януари 09, 2012, 12:30:11 am »

Това не е пентаграм, защото пентаграмът има 5 върха, а тази конфигурация има 6 - състои се от два триъгълника (2 големи тригона). Всички планети по върховете образуват секстил помежду си. Много щастлива конфигурация - нарича се "Соломонов печат" - рядко срещана.

Квадратурите в този хорокскоп внасят енергия, необходима да даде тласък към развитие, а секстилите винаги ще те закрилят от резките превратности на съдбата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4399 -: Януари 09, 2012, 08:33:40 am »
Purple коя зодия си като гледам човекът,който те дразни е стрелец.И аз мисля че не ги понасям.Малко хумор- може и любовна омраза да е :Д

твоята луна в дева е в каре на тяхното слънце :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...