Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861028 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4420 -: Януари 09, 2012, 04:09:07 pm »
Freya - извинявам се за грешката ;D повторила съм се явно. Иначе афинитет към тези неща имам от както се помня.

Scorpio^^ - пусни цялата си рожденна карта :blink: .

Искам да попитам разбиращите как да тълкувам стелиум в Стрелец във втори дом ?
Ето я и картата:

« Отговор #4421 -: Януари 09, 2012, 06:13:38 pm »
Ами това че съм потаен е така , другите неща не са на 100% характерни :). А ето ми я и наталната карта :) - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.4340.html от Mirabella !

« Отговор #4422 -: Януари 10, 2012, 08:33:01 am »
Freya - извинявам се за грешката ;D повторила съм се явно. Иначе афинитет към тези неща имам от както се помня.

Scorpio^^ - пусни цялата си рожденна карта :blink: .

Искам да попитам разбиращите как да тълкувам стелиум в Стрелец във втори дом ?
Ето я и картата:

всичко се върти около карето Плутон/Юпитер  У1и У2-с  лични качества и лични интереси,въпроса е как да върви към Слв в 7 Телец с този Плутон/ЮЛВ Скорпи на Асц,
да заложи на ВР Юпитер/Уран, уранова професия Слънцето УМС  е съвпад с Уран във 2, да не кажа казими за малко, но не е,повече от 0* ,17 ^
« Последна редакция: Януари 10, 2012, 08:42:08 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4423 -: Януари 12, 2012, 08:13:06 pm »

Офф, тук е за натални само  :blink:
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 01:55:44 pm от gogetit »

« Отговор #4424 -: Януари 15, 2012, 07:06:53 pm »
Здравейте,
пак :)
Поставям си картата. Много ще се радвам и ще съм благодарна да ми помогнте с нея. Вече разбрах, че са ми доста напрегнатите аспекти  :-[, особено марс и сатурн ... нещо да ми препоръчате (освен да се родя отново  :P)
Поздрави

« Отговор #4425 -: Януари 15, 2012, 07:17:08 pm »
И аз имам съвпад Марс/Сатурн, ако това ще те утеши. ;) Изобщо, картата ти доста прилича на моята. При теб Марс е по-силен (моят съвпад е във Везни и е в полза на Сатурн). Имаш бърза мисъл, която се стрелка във всички посоки. Не знам как си с овладяването на гнева, особено с вербалните атаки. Може би понякога хапеш добре с думи (като доктора от аватара ми). Имаш силни връзки между водните домове (4-ти, 8-ми и 12-ти). Би трябвало да си добър психолог. С Уран на върха на 10-ти дом може би предпочиташ да се независима в работата си. Квадрат Луна/Нептун - понякога впечатлителността ти и състраданието, което проявяваш към всеки онеправдан, може да ти изиграят лоша шега. Попиваш всички емоции от околното пространство.

« Отговор #4426 -: Януари 15, 2012, 07:20:09 pm »
Да се родиш на ново, определено не, първото правило е да се приемаш и от там идва развитието. Иначе лелеее ... толкова много неща на косъм не бях виждала в една антална карта, често. И ац-то ти в пследни градуси, и Слънцето, и Луната ...  :unsure: При такова положение се усеща влиянието и на двата знака, така че ще трябва да ги съчетаваш, там където са на границата.  Отрицателните аспекти да не те притесняват, отработват се като има напрегнати транзитни аспекти към планетите, коиот участват в тях и се разрешават.  Внимавай да не проявяваш прекалена рационалност и обективност. Вероятно имаш дар слово и емпатия към другите хора, от какво се нуждаят, какво искат да чуят, развивай и това.. Не знам с какво се занимаваш, но мисля, че имаш данните за юридическо поприще, да кажем. Но може да бъркам, не съм много сигурна в интерпретацията си. Факта, че толкова много неща са на границата, доста може да промени това как всъщност изглежда всичко и как реално стои при теб.  :-\

« Отговор #4427 -: Януари 15, 2012, 07:29:57 pm »
много ви благодаря  :wub:
от всичките неща, които четох за въпросния съвпад и негативните аспекти ... лошичко ми стана :))

« Отговор #4428 -: Януари 15, 2012, 08:56:04 pm »
Здравейте!  :08: отдава не съм минавал!!
Какво ще кажете за моята карта, мили дами?  :wub:

"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

« Отговор #4429 -: Януари 21, 2012, 05:05:57 pm »
Качвам картата на моя близка приятелка, Сатурн гази Слънцето, което е и У5, много е разколебана относно настоящата си връзка, ако някой има време и желание, бих се радвал да каже, дали я очакват по-светли дни в любовта, защото много и се насъбра, а не се чувствам достатъчно комппетентна, за да ѝ правя каквито и да е прогнози.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4430 -: Януари 21, 2012, 05:42:29 pm »
А може би разходящата вече опозиция между прогресивен съвпад Луна/АС и натален Уран е задействала промяната в решенията ѝ, промяна в начина, по който гледа на половинката си? Прогресивно Слънце на натален Десцендент би трябвало да е успешен период за изграждане на връзки, но в квадрат с прогресивен съвпад Марс/МC може би не ѝ е лесно да се насочи в градивна посока. Конфликти с партньори, чести кавги, посоката, в който тя желае да върви може да не е същата като тази на партньора ѝ. А иначе Сатурн ще започне да поотпуска Слънцето ѝ скоро в ретроградния си ход, но ще бъде на около 4-5 градуса от квадратура с чувствителната ѝ Луна. Може да не ѝ е до неангажиращи разговори и взаимоотношения.

« Отговор #4431 -: Януари 21, 2012, 05:47:52 pm »
Кой си ти, Новият Месия? От Новия завет, ли? Транзитен СЛВ върху натално Слънце ли те довя отново във форума (казваш, че отдавна не си минавал)? Или Сатурн върху Венера - необходимост от женска компания?

« Отговор #4432 -: Януари 21, 2012, 05:48:11 pm »
Права си, не и е до неангажиращи връзки и тем подобни, наскоро се видяхме, истината е, че тя е с приятеля си вече 8 години, през това време тя се разви много, а той не, та затова се колебае относно бъдещето им заедно, сподели ми, че за себе си има чувството, че ще се раздели с него и ще се омъжи набързо за някой друг, тя е импулсивна, така че като нищо може да тропаме хорце скоро.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4433 -: Януари 29, 2012, 06:41:09 pm »
Качвам картата на позната, защото ми направи впечатление, че има неаспектирани планети и нито един квадрат. При точен час би могъл да се появи квадрат, но напрегнатите аспекти пак ще са дефицит. Преди време й гледах картата, за да разбера от къде й идват проблемите. Няма да казвам повече преди да сте разгледали
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4434 -: Януари 29, 2012, 07:21:46 pm »
Кой си ти, Новият Месия? От Новия завет, ли? Транзитен СЛВ върху натално Слънце ли те довя отново във форума (казваш, че отдавна не си минавал)? Или Сатурн върху Венера - необходимост от женска компания?

От Кивота на дядо ви.  :93:
Как са ми звездите, какво вещаят? Аз съм ги създал, за да ги гледате!
Скучен е живота на месийте, реших да ви навестя, залипсвахте ми.  :'(
Аз не бях разпознат.

« Отговор #4435 -: Януари 29, 2012, 07:27:13 pm »
Месийте!

Не, Месията, единствен съм Аз, няма друг като Мен!!

Ще кажа, че не случайно си си избрал това име.

Защо мислиш така, сподели?

Аз не бях разпознат.

« Отговор #4436 -: Януари 29, 2012, 07:31:59 pm »
ААААааааа, Новата Мекица, моля, моля - тва няма да стане! Единствена съм аз. Всички други сте по много и некачествени. Лош човешки материал

« Отговор #4437 -: Януари 29, 2012, 07:37:45 pm »
Единствена съм аз.

Присвоих ти амплоато ли, The One? Прощавай!  :-[
Казваш, няма друго такова рижо коте като теб с малки бели мустачки?
Аз не бях разпознат.

« Отговор #4438 -: Януари 29, 2012, 07:39:05 pm »
Имаш силно влияние на знака Стрелец. Затова си избрал името Новият Месия.

Месийте се раждат под знака на Стрелеца?
Аз не бях разпознат.

« Отговор #4439 -: Януари 29, 2012, 07:42:55 pm »
Единствена съм аз.

Присвоих ти амплоато ли, The One? Прощавай!  :-[
Казваш, няма друго такова рижо коте като теб с малки бели мустачки?

Не можеш да ми присвоиш амплоато, това е все едно да си присвоиш Слънцето. Аз и то сме по един брой. Ако си достатъчно добър и не ми се подиграваш на белите мустачки, бих обмислила дали да благоволя да ти отстъпя прозвището Новият Месия 2, защото както обясних, е очевидно кой е първи, кой е номер едно и кой е преди номер две.