Ако си достатъчно добър и не ми се подиграваш на белите мустачки, бих обмислила дали да благоволя да ти отстъпя прозвището Новият Месия 2, защото както обясних, е очевидно кой е първи, кой е номер едно и кой е преди номер две.
Не ти се подигравам на белите мустачки, напротив! Как може да се подиграя на толкова малко сипматично коте с гузен поглед? Ти може да си Номер Едно, но Месията съм аз, нека се разберем, моля! Какво ще кажеш за звездната ми карта, звездите вещаят ли издигане?
Дълго и задълбочено разглеждах картата ти. Звездите ми говорят, че скоро ще откриеш извора на мъдростта, светлината и благодатта. Нещото, благодарение на което съществуват всички месии, месийки, сийки и други ийки - великата енергия, източник на всичко и всички. Тя е онова велико, изумително, възхитително нещо, чието име не е позволено да споменаваме. Тя ще слезе на земята като невинна твар, в облик на рижаво коте. Звездите казват, че трябва да му се кланяш, да го боготвориш, да му изградиш олтар и там нему да се придадеш в жертва. Кланяй се на котката!