Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859213 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4460 -: Януари 29, 2012, 09:19:02 pm »
Ами.. на някой, ако нещо му направи впечатление - да коментира. :D Мен лично ме притесняват квадратурите и се опитвам да си разгадая призванието и евентуалната професия. :-\

Ти си Мис Квадратура, аз съм Мис Опозиция, няма какво да се притесняваш, живяла си толкова години със себе си и все още дишаш, те квадратурите са си действали и преди да знаеш за тях. Като знаеш за тях, с времето се отработват. Иначе за професията, не знам, не разбирам много, но ще е нещо с доста пътуване ми се струва.  :blink: Командировки, местене, нещо такова.  :blink: Ако обичаш географиите и туризмите, един гид, примерно, според мен ще ти ходи, но мооооже и да бъркам.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4461 -: Януари 29, 2012, 09:27:42 pm »
Опозицията на ретро Марс със Сатурн може би е малко по-проблематична, съвпадът на Венера с Юпитер може би леко "тушира" квадратите от Марс и Сатурн.

Часът на раждане точен ли е? При малко по-ранен час на раждане осите на хороскопа се изместват в други знаци и влиянието на т-квадрата няма да е чак толкова на фокус като в случая с изгряващи Везни (когато Венера е управител на АС).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4462 -: Януари 29, 2012, 09:45:23 pm »
...и се опитвам да си разгадая призванието и евентуалната професия. :-\

По принцип  без данни не работя, защото за определяне на евентуалната професия гледам и други (производни) карти.

Въз основа на този хороскоп (неректифициран) мога да дам някои по-общи насоки:
- работа в социалната сфера
- в сферата на комуникациите, медиите, интернет рекламата, електронната търговия
- в образователната сфера при по-ранен час на раждане (АС Дева), лектор

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4463 -: Януари 29, 2012, 09:50:39 pm »
Thunder, сигурно се притеснявам точно, защото не искам да продължавам да живея толкова години със себе си. (в кръга на шегата) Изглежда доста имам да поработя над ''отработване'' на тези квадратчета. Обожавам да пътувам, не се виждам като устроен на едно място човек. Дано си права. :)

Точен е, да. Според майка ми е вероятно да съм родена и 1-2 минути по-рано, но за да се изместят осите са нужни 4.. И все пак винаги може да има някакво объркване. А Плутон не обърква ли малко съвпадът на Венера и Юпитер?

« Отговор #4464 -: Януари 29, 2012, 09:53:24 pm »
...и се опитвам да си разгадая призванието и евентуалната професия. :-\

По принцип  без данни не работя, защото за определяне на евентуалната професия гледам и други (производни) карти.

Въз основа на този хороскоп (неректифициран) мога да дам някои по-общи насоки:
- работа в социалната сфера
- в сферата на комуникациите, медиите, интернет рекламата, електронната търговия
- в образователната сфера при по-ранен час на раждане (АС Дева), лектор

Ако ти се занимава, ще ти дам данните. :)

Тези дни ще се позачета повече, за да си определя със сигурност асцендента, макар че съм убедена, че е Везни.

И благодаря ви на всички за включването. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4465 -: Януари 29, 2012, 10:03:22 pm »
Ако ти се занимава, ще ти дам данните. :)

Ами, вече ти отговорих.  :blink:

Всъщност имаш "скрита" квадратура между Марс и Плутон. Струва ми се, че при теб позицията на Марс е най-проблематична - ретрограден, в напрегната конфигурация със Сатурн и Плутон. Все някъде може да избива това напрежение, как си с храносмилането? С тази конфигурация предизвикателството е да се научиш да си отстояваш позициите, ако обстоятелствата го изискват, макар че "удобната" нагласа е да избягваш директната конфронтация и да търсим алтернативни начини за решаване на проблема.

И да добавя за евентуалната професия. Може да е нещо, свързано с туризма и пътуванията, както казва Тъндър.

« Последна редакция: Януари 29, 2012, 10:11:54 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4466 -: Януари 29, 2012, 10:10:29 pm »
Ами част от ежедневното напрежение наистина избива в храносмилане. ;D Ям много много. Мога да поема невероятни количества храна. Когато съм ядосана ям, когато съм тъжна ям и тн. Но не дебелея. И храната много влияе на настроението ми - ако приемам по-малко храна, се чувствам по-добре. (парадокс) Та предполагам, че ако продължавам по този начин, определено ще настъпи проблем с храносмилането ми.
А какво значи ''скрита квадратура''? Странно, все си мисля, че си отстоявам позициите трърде много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4467 -: Януари 29, 2012, 10:14:43 pm »
А какво значи ''скрита квадратура''?

Марс е в началото на Дева, Плутон е в началото на Скорпион - има знаков секстил, но по орбиса са в квадратура. Те затова я наричат "скрита" някои астролози.

Искаш да кажеш, че обичаш да спориш, лесно се гневиш? Или ковеш опонентите с остри реплики и аргументи?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4468 -: Януари 29, 2012, 11:01:04 pm »
Не обичам караниците и не споря с хора, които не възприемат различни гледни точки. Споря, ако съм пряко засегната и опонентът ми се аргументира интелигентно, без изблици. Имам остър език, но се уча (засега упешно) да се контролирам. Лесно паля и лесно ми минава. Преди бях доста по-избухлива, вече приемам нещата спокойно. Не се определям като пасивно-агресивна, каквито четох, че са хората с ретрограден Марс. Честно казано изобщо не си разбирам Марс-а в наталната карта..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4469 -: Януари 29, 2012, 11:04:55 pm »
Благодаря за обратната връзка. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4470 -: Януари 29, 2012, 11:27:52 pm »
Няма защо. Сякаш съм на психолог, и аз се замислих за никои неща.:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4471 -: Януари 30, 2012, 12:05:02 pm »
Здравейте,може ли да ви помоля да ми интерпретирате аспекитите ми на венра,начинаеща съм още и използвам интернет като източник да си интерпретирам картата,но естествено имам затруднения.
Венера   Conjunction   Слънце   7.36
Венера   Trine   Юпитер   2.64
Венера   Conjunction   Лилит   2.42
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4472 -: Януари 30, 2012, 12:10:14 pm »
Ако искаш, можеш да поставиш наталната си карта или поне дай данни да разгледаме.
Така на парче изброените от теб аспекти не могат да се тълкуват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4473 -: Януари 30, 2012, 12:29:19 pm »

:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4474 -: Януари 30, 2012, 02:35:34 pm »
Mail, какво конкретно те интересува?

Мисля, че от теб би излязъл добър юрист, също така би могла да имаш успех, ако работиш в институционалната сфера, в някоя по-голяма организация, вкл. и в сферата на политиката, крупния бизнес, в сферата на управлението на корпоративни капитали.

Юпитер в 7 дом в рецепция със Слънце в 11ти и тригон със Слънце/Венера е добър показател за съвместна работа, партньорства, съдружия, работа с крупни организации и в бизнес среди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4475 -: Януари 30, 2012, 02:46:24 pm »
Мерси много :) А за любовта нещо може ли да ми кажеш повече ...защото съм на 21 и не съм имала никога връзка/което не е нормално/ и се опитвам да си отговоря на тоя въпрос чрез астрологията .

« Отговор #4476 -: Януари 30, 2012, 02:55:16 pm »
Ставаме 2 ... и аз имам 11домна венера и козирожки акцент. Принципно Козирога се вини за тези неща, че ги дава късничко, но знам ли, едва ли е само това ...  :o

« Отговор #4477 -: Януари 30, 2012, 02:55:54 pm »
Имам въпрос - МЦ и К6 ли са основните синификатори на работата?Искам да намеря призванието си - къде да гледам?Много ми е трудно с тези мутабелни и нтерсептирани знаци :blink:голямо лутане.Някой има ли идея?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4478 -: Януари 30, 2012, 03:04:08 pm »
Имам въпрос - МЦ и К6 ли са основните синификатори на работата?

Не само, гледат се доминантите и акцентите в хороскопа, статусът на планетите и т.н.
Де да беше само по 6ти и 10ти дом, всички астролози щяха да са безпогрешни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4479 -: Януари 30, 2012, 03:07:05 pm »
Ставаме 2 ... и аз имам 11домна венера и козирожки акцент. Принципно Козирога се вини за тези неща, че ги дава късничко, но знам ли, едва ли е само това ...  :o

Всички Козирози покрай мен отдават голямо значение на работтата,а любовта е между другото.  ;) И аз имам козирожки акцент,ама пусто работата е последното,което ме тревожи  :-\ :rolleyes: Лили,ако ти е удобно може ли да обесниш как се определя доминантна и краен диспозитор.В книгите,които имам има много оскъдна информация за крайния диспозитор и в нета не намирам особено полезна информация
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.